-
Προφανώς και σε ευχαριστώ, αλλά ευχαριστώ και την τύχη που βγήκαν αυτά τα αμάξια και τα πήραμε σε καλές τιμές.
Ακόμα όμως και το βενζίνης, εύκολα γινόταν οικονομικό, αλλά το ντίζελ δεν παίζεται.
Μακριά από εμάς το αντμπλού και όλα μια χαρά...
-
Πήλιου, αυτό το αρχικό 5,3 μέση κατανάλωση, είναι από τον τελευταίο μηδενισμό του μετρητή;
Αν είδα καλά, η εργοστασιακή μέση κατανάλωση είναι 5λ/100κμ. Η πραγματική σου δεν απέχει και πολύ. Πάντως, διακρίνω ότι την παρακολουθείς αρκετά την κατανάλωση και συμπεραίνω ότι θα έχεις ελαφρύ πόδι.
Σκέφτομαι ότι το c4 bluehdi στα 110 με εργοστασιακή μέση κατανάλωση 4,3 θα το έχει άνετα το 5 - 5και κάτι με διαδρομές κυρίως εκτός πόλης. -
@andreas72 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Πήλιου, αυτό το αρχικό 5,3 μέση κατανάλωση, είναι από τον τελευταίο μηδενισμό του μετρητή;
Αν είδα καλά, η εργοστασιακή μέση κατανάλωση είναι 5λ/100κμ. Η πραγματική σου δεν απέχει και πολύ. Πάντως, διακρίνω ότι την παρακολουθείς αρκετά την κατανάλωση και συμπεραίνω ότι θα έχεις ελαφρύ πόδι.
Σκέφτομαι ότι το c4 bluehdi στα 110 με εργοστασιακή μέση κατανάλωση 4,3 θα το έχει άνετα το 5 - 5και κάτι με διαδρομές κυρίως εκτός πόλης.Δεν οδηγώ προσπαθώντας να κάνω οικονομία αλλά δεν μου αρέσει και η νευρόσπαστη οδήγηση. Δεν είμαι "ενθουσιώδης" με τη φιλοσοφία της Citroën, αλλά νομίζω μου ταιριάζει αρκετά σε αυτή την ηλικία ο συνδυασμός ΕΑΤ6 & 1.5HDi, γιατί κινείσαι με αρκετά σβέλτο ρυθμό χωρίς να πηγαίνεις τάπα συνέχεια, το Aircross δεν είναι τόσο μαλακό όσο νομίζει ο κόσμος και σηκώνει να το πιέσεις λίγο όταν θες, μέχρι να διαμαρτυρηθει ο ημιάκαμπτος... και αν βυθίσεις το γκάζι φεύγει σφαίρα, προσπερνας με πολύ άνεση, τέτοιες ρεπριζ δεν είχα σε άλλο αμάξι, ουτε στα προηγούμενα ατμοσφαιρικά 1.6 & 2.0 βενζινης.
5.3 δείχνει στο σύνολο των χιλιομέτρων απ την αρχή.
Θα ναι σίγουρα μισό λίτρο κάτω, αν όχι περισσότερο, το πιο αεροδυναμικό C4.
Σε βόλτα Πήλιο, πέφτει και κάτω από 5λτ (καθώς η επιστροφή κατηφόρα) σε δρόμο που το CHR πάει και κάτω από 4.
Και κάποιος που οδηγεί πολύ νευρικά, θα ναι γύρω στα 6 λίτρα, να πάει παραπάνω δύσκολο.
9 λίτρα που γράφτηκε δεν υπάρχουν.
Σε μια κρύα σύντομη διαδρομή 2-3χλμ, που ίσως δεν έχει ολοκληρωθεί αναγέννηση (ακόμη δεν γίνεται αντιληπτή όταν συμβαίνει) θα δει κάποιος πάνω από 7 κοντά στα 8 λτ)
Πάνω από 6λτ μέσο όρο ,έχει όταν πας σταθερά πάνω από 135-140 χαω στην εθνική -
Να βάλω και κάνα δυο αναλυτικές.
Βλέπεις το πήγαινε έλα Άνω Βόλο.
Στο ανέβα 2 άτομα 9χλμ, κρύο με "κεφάτη" ανάβαση ψιλοπατημενο πλησίασε τα 9, αλλά η κατηφόρα 2.5λτ, συγχωνευοντας 5.6λτ, κόστισε η βόλτα 1.85€ με 1.77 το λτ -
Χαχαχα, στο ανέβασμα για Άνω Βόλο, και λίγα εκαψες.
Σχεδόν κάθε χρόνο τέτοια εποχή εδώ και καμία 8ετια ερχόμαστε στα μέρη σου για τριημερο-ελεύθερο κάμπινγκ. Φακιστρα, Παπά Νερό, Χορευτό, Τρίκερι, Μπανιακα κτλ. Εφέτος δεν ξέρω εάν θα βολεψει. Του χρόνου ελπίζω να ξανάρθουμε με το C4. -
Μεταξύ μας το ότι πάω κάθε 20 μέρες έως 1 μήνα ανάλογα με τις διαδρομές στο βενζινάδικο, είναι μεγάλη υπόθεση.
Εχει τύχει να πάω και στον 1,5 τον χειμώνα που δεν είχα μεγάλες διαδρομές, έστω και αν εκεί πλησίαζε τα 7 η κατανάλωση, ακριβώς επειδή δεν προλάβαινε να ζεσταθεί.Μέσα στην πόλη βγάζει περίπου 700 χλμ το γέμισμα, λίγο πάνω , λίγο κάτω, ανάλογα με τις διαδρομές.
Σε επαρχιακούς θα ακουμπούσα τα 900 χλμ, ενώ στον αυτοκινητόδρομο είναι κάπου στα 800, αφού πάω όρια + 20 χαω, ώστε να μην έχω άγχος με τυχόν ραντάρ.
-
Παραγγελία Σεπτέμβριος του '21, κατασκευή αρχές Σεπτεμβρίου του '22, παράδοση προς τα τέλη του μήνα.
Σχεδόν 1 χρόνος... και εις ανώτερα... -
Υποτίθεται τώρα ή άντε τον άλλο μήνα παραδίδουν παραγγελίες Σεπ21. Τι σκατά έγινε πάλι και πήγαμε άλλους 3 μήνες πίσω?
Υποτίθεται ήμασταν στο 9μηνο αναμονής.
-
@stefan147 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Υποτίθεται τώρα ή άντε τον άλλο μήνα παραδίδουν παραγγελίες Σεπ21. Τι σκατά έγινε πάλι και πήγαμε άλλους 3 μήνες πίσω?
Δεν προλαβαίνουν τις παραγγελίες για το ΑΜΙ...
ΥΓ: συγνώμη δεν κρατήθηκα.
-
@fanis75 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Δεν προλαβαίνουν τις παραγγελίες για το ΑΜΙ...
ΥΓ: συγνώμη δεν κρατήθηκα.
The joke is on you..τις προάλλες που ήμουν Omega, δεν είχαν ετοιμοπαραδοτο πάντως, μόνο παραγγελία.
-
Προφανώς και δεν τις προλαβαίνουν...
Ασε που και εμείς δεν το προλαβαίνουμε...
Σφαίρα πάει...
-
Υποτίθεται ήμασταν στο 9μηνο αναμονής.
Εγώ , με παραγγελία 13/8/2021, ακόμα περιμένω πάντως...
28/6 ημερομηνία παραγωγής...λένε...
Έχω σταματήσει και να τους "ενοχλώ"... -
Καλησπερα στην ομαδα! Μια απτα ιδια παραγγελία 31/8/21 καμια ενημερωση ακομα! Ήθελα να ρωτησω σε αυτους που παρέλαβαν αν εχουν αφαιρέσει και το πισω υποβραχιονιο με τις ποτηροθηκες στην shine pack εκτός απο ολα τα υπόλοιπα που βγαλανε!
-
@giankis said in CITROEN C4 III mod 2021:
Καλησπερα στην ομαδα! Μια απτα ιδια παραγγελία 31/8/21 καμια ενημερωση ακομα! Ήθελα να ρωτησω σε αυτους που παρέλαβαν αν εχουν αφαιρέσει και το πισω υποβραχιονιο με τις ποτηροθηκες στην shine pack εκτός απο ολα τα υπόλοιπα που βγαλανε!
Τι άλλο έχουν βγάλει ;
-
Την ασύρματη φόρτιση και τη δεύτερη πίσω θύρα usb. Εκεί έχω μείνει. Εάν έχουν βγάλει και τπτ άλλο θα χουμε τρεχάματα...
-
Εγώ δεν έχω παραγγείλει shine pack αλλά την feel pack και δεν με ενημέρωσαν αν έχουν αφαιρέσει κάτι.
Ρώτησα και μου είπαν , θα έρθει όπως το παράγγειλα! -
Όταν έκανα εγώ παραγγελία, τα είχαν αφαιρέσει αυτά ήδη.
-
Την ασύρματη φόρτιση και τη δεύτερη πίσω θύρα usb. Εκεί έχω μείνει. Εάν έχουν βγάλει και τπτ άλλο θα χουμε τρεχάματα...
Και τον εσωτερικο φωτισμό στις πορτες! Αν αφαιρεσαν και το πισω υποβραχιονιο στις παλιες παραγγελιες ειναι τραγικο! Δε κρατησαν και τιποτα απτη shine pack τότε! Θα μας δωσουν την shine με το keyless!
-
Και τον εσωτερικο φωτισμό στις πορτες! Αν αφαιρεσαν και το πισω υποβραχιονιο στις παλιες παραγγελιες ειναι τραγικο! Δε κρατησαν και τιποτα απτη shine pack τότε! Θα μας δωσουν την shine με το keyless!
O εσωτερικός φωτισμός στις πόρτες πάει με τα έξτρα καθίσματα νομίζω. Δεν ήταν ποτέ στάνταρ στη Shine pack. Στάνταρ είναι ο φωτισμός στη θηκούλα στην κονσόλα.
Αυτά ίσχυαν το Δεκέμβρη. Εγώ έχω βάλει τα Ambiance Metrpolitan Blue.
1) Εσωτερικό Ambiance Metrpolitan Blue: Επένδυση καθισμάτων εφέ δέρματος Saphyr (TEP) / Υφασμα Μπλε, Υφασμάτινο διακοσμητικό φιλέτο θυρών σε χρώμα Γκρι Chine με Flex Silver και ένθεση σατινέ χρωμίου, Θερμαινόμενα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού, ατμοσφαιρικός φωτισμός στις θήκες των μπροστινών θυρών, πατάκια εμπρός και πίσω
2) Εσωτερικό Ambiance Hype Black: Δερματινη επένδυση καθισμάτων Siena Μαυρο / Εφε Μαυρου Δερματος (TEP), Θερμαινόμενα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού με ηλεκτρικές ρυθμίσεις και λειτουργία μασάζ, πατάκια εμπρός και πίσω
3) Εσωτερικό Ambiance Hype Red: Δερματινη επένδυση καθισμάτων Siena Κοκκινο / Εφε Μαυρου Δερματος (TEP), Διακοσμητικό φιλέτο θυρών απο Alcantara σε χρώμα Γκρι Wind και ένθεση σατινέ χρωμίου, Θερμαινόμενα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού με ηλεκτρικές ρυθμίσεις και λειτουργία μασάζ, ατμοσφαιρικός φωτισμός στις θήκες των μπροστινών θυρών, πατάκια εμπρός και πίσω -
Εντάξει εγώ περιμένω το απλό shine. Από αυτό έχουν αφαιρέσει τίποτα ;
CITROEN C4 III mod 2021