-
Όταν λέμε σύγχρονα Peuegot μιλάμε από 3008 και μετά.
Τα 3008/2008 για την επιτυχία τους δεν έχουν ακουστεί σοβαρά θέματα.
Το C4 ακόμη δεν έχει προλάβει να κυκλοφορήσει καλά καλά..
Τα παλιά τα ξέρω, γι' αυτό δεν θα έπαιρνα μεταχειρισμένο C4 ή το παλιό 3008, ας πούμε, είναι πολύ κάτω σε σχέση με τα σημερινά. Diesel πολύ καλύτερα, μέχρι και άριστα θα έλεγα.
-
Λοιπόν επειδή διαβάζω διάφορα και ως κάτοχος μέχρι τώρα 10 σιτροέν από το 1981 , να πω ότι ελάχιστα έως μηδενικά προβλήματα μου έβγαλαν .
Για το C4 του 2005 που έχω ακόμα , τα πρώτα 10 χρόνια δεν έβγαλε τίποτα . Μετά έβγαλε ένα πολλαπλασιαστή , ρουλεμάν συμπλέκτη και ψυγείο καλοριφέρ , ένα ανά χρόνο . Τώρα 2 χρόνια δεν έχει βγάλει κάτι ακόμα . Η 23 ετών ΧΑΝΤΙΑ τα τελευταία 4 χρόνια κινείται λίγο , περίπου 3000 χλμ τον χρόνο και εμφανίζει θέματα σκλήρυνσης στις σφαίρες της ανάρτησης , ενώ οι πλαστικές επιστροφές , έχουν γεράσει . Κατά τά άλλα μία φορά άλλαξα συμπλέκτη.
Η C5 για 10 χρόνια επίσης δεν έβγαλε τίποτα . Τον 11ο χρόνο έβγαλε μία σπάνια και ακριβή βλάβη , την αντλία της ανάρτησης.
-
Τα δικά μου Σιτροέν δυστυχώς μου έβγαλαν το λάδι.
Δεν γράφω τι και πως γιατί δεν είναι και το ανάλογο νήμα.
-
Δεν πειράζει, σε νήμα σιτροέν είμαστε .
-
Πφφ, Όλοι την ίδια πάθηση έχουν....
Πες τον πόνο σου στον κύκλο των εξαρτημένων της citroenελας.
Γειααα σου Teo mak.... Καλωσόρισες στην παρεα μας.. Πες μας λίγα πράγματα για εσένα, πότε ξεκίνησες με την citroenελα; Πόσες μέρες δεν έχεις πλέον citroen;;;
-
Η σιτροέν μένει πάντα μέσα σου ...
-
Η σιτροέν μένει πάντα μέσα σου ...
Citroen Saxo 2000, 1 πρώτη μπαταρία δεν άντεξε πολύ, μετά όλα κομπλέ. Ακόμη πάει.
206 (της συζύγου), τίποτα, ακόμη πάει.
C3 2012, αυτό παρά βγήκε καλό.. τόσο πολύ που φοβάμαι ότι κάτι θα βγάλει τώρα λόγω.. ματιού περισσότερο! Την μπαταρία την άλλαξα πέρυσι γιατί δεν πίστευα ότι ακόμη είχε ψωμί. Την εργοστασιακή.
Πάντως φίλοι με το αντίστοιχο C4, βενζίνης, είχαν θεματακια, μέχρι..θεματαρες.
Δεν νομίζω ότι θα μείνω ποτέ χωρίς ένα Citroen, και ας είναι και Ami!
-
To ami δεν ειναι citroen. Τενεκες με καλώδια είναι.
-
Τενεκές με καλώδια είναι το Tesla, το Ami είναι κυρίως πλαστικό.
Από πού ξεκίνησε
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Citroën_Ami
Και ένα ενδιαφέρον κειμενακι για το που κατέληξε.
https://www.google.com/amp/s/www.newsauto.gr/test-drive/dokimi-citroen-ami/amp/
Μία φραπεδιερα με ροδες είναι όλα, μην το ψάχνεις, και εμείς πίνουμε espresso..
-
@sherlock said in CITROEN C4 III mod 2021:
Σημερα το πρωι ξεκινώντας εμεινε αναμμενο το λαμπακι με το κλειδι και εγραψε βλαβη στο συστημα διατηρησης λωριδας και αποφυγης προσκρουσης..το πηγα στην αντιπροσωπεια και η διαγνωση ηταν , προβλημα στην καμερα μεσα απο τον καθρεπτη στο πανω μερος του παρπριζ..μεχρι να ερθει το ανταλλακτικό σε καμμια 20αρια μερες θα βλεπω το κλειδι στον πινακα οργανων..χααχ
Το αναμμενο λαμπακι και η οπτικη και ηχητικη ειδοποιηση για τη βλαβη οταν βαζεις μπροστα θα με "συντροφευουν" για καιρο ακομα..απο τον αλλο μηνα λεει θα μπει σε παραγωγη το ανταλλακτικό αν ολα βεβαια κυλησουν ομαλα..
-
Αθάνατη psa.
Τηρεί τις παραδόσεις....της το αναγνωρίζω αυτο -
Έτσι ακριβώς.
Στις προηγούμενες γενιές που δεν είχαν οθόνες αφής σου πέταγε από το πουθενά ένα depollution faulty και έψαχνες μια ζωή να βρεις τι φταίει...Τώρα ανάβουν εικονίδια ειδοποιήσεων στις οθόνες αφής και αποκτά ένα νόημα η ζωή. Διαφορετικά θα ήταν ρουτίνα η κατάσταση.
-
Update C4
Κλεισαμε 2 μήνες κλεισμένοι στο συνεργείο και ακόμα το πρόβλημα δεν έχει βρεθεί.
Θυμίζω, ότι το αυτοκίνητο έκανε έναν θόρυβο στον μπροστινό άξονα κατά τη διαδικασία "φρενάρισματος +στριψιματος τιμονιού"
Το θέμα έχει "ανέβει" από την αντιπροσωπεία στην εισαγωγική και από εκεί στο εργοστάσιο!
Τελευταία ενημέρωση ότι ΜΆΛΛΟΝ πρόκειται για ελαττωματικά ημιαξονια (παρότι έχουν αλλαχτεί κάμποσα πράγματα στο αυτοκίνητο χωρίς αποτέλεσμα). Αυτά έχουν παραγγελθεί και αναμένονται σε 2 βδομάδες.
Το εργοστάσιο δεν έχει αντιμετώπισει παρόμοιο ζήτημα με άλλο αυτοκίνητο πανευρωπαϊκά και για αυτό "ψάχνονται". -
@alekan said in CITROEN C4 III mod 2021:
Update C4
Κλεισαμε 2 μήνες κλεισμένοι στο συνεργείο και ακόμα το πρόβλημα δεν έχει βρεθεί.
Θυμίζω, ότι το αυτοκίνητο έκανε έναν θόρυβο στον μπροστινό άξονα κατά τη διαδικασία "φρενάρισματος +στριψιματος τιμονιού"
Το θέμα έχει "ανέβει" από την αντιπροσωπεία στην εισαγωγική και από εκεί στο εργοστάσιο!
Τελευταία ενημέρωση ότι ΜΆΛΛΟΝ πρόκειται για ελαττωματικά ημιαξονια (παρότι έχουν αλλαχτεί κάμποσα πράγματα στο αυτοκίνητο χωρίς αποτέλεσμα). Αυτά έχουν παραγγελθεί και αναμένονται σε 2 βδομάδες.
Το εργοστάσιο δεν έχει αντιμετώπισει παρόμοιο ζήτημα με άλλο αυτοκίνητο πανευρωπαϊκά και για αυτό "ψάχνονται".επειδή ταλαιπωρήθηκα 2 βδομάδες με 2 επισκεψεις για το ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο μου σε καταλαβαίνω, συμπάσχω και εύχομαι ειλικρινά να ξεμπερδέψεις όσο γίνεται γρηγορότερα. Ειναι πολύ σπαστικό σε ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο να σου τυχαίνουν τέτοια πράγματα τι να πω.
Εγω ξεμπέρδεψα μάλλον αφού δεν το ξανακάνει το πρόβλημα. Την δεύτερη φορά που πήγα και έριξα κάτι Γαλλικά μίλησαν με το εργοστασιο και τους είπαν τι να κάνουν ευτυχώς. (την πρώτη νόμιζαν οτι το βρήκαν μόνοι τους αλλά σκατα, πήρα τα @@ στην μασχάλη και ξαναπήγα 2η φορα).
Ελπίζω και συ να τελιώσεις σύντομα.
-
Update C4
Το εργοστάσιο δεν έχει αντιμετώπισει παρόμοιο ζήτημα με άλλο αυτοκίνητο πανευρωπαϊκά και για αυτό "ψάχνονται".
Τι λες βρε φίλε , ακόμα παιδεύεσαι ? Αντε να είναι το τελευταίο που δοκιμάζουν και να λύσουν το πρόβλημα.
Τουλάχιστον έχεις αυτοκίνητο αντικατάστασης ? -
Τι έχουν αλλάξει μεχρι στιγμής για κάνε μια επανάληψη.
-
@cirus said in CITROEN C4 III mod 2021:
Update C4
Το εργοστάσιο δεν έχει αντιμετώπισει παρόμοιο ζήτημα με άλλο αυτοκίνητο πανευρωπαϊκά και για αυτό "ψάχνονται".επειδή ταλαιπωρήθηκα 2 βδομάδες με 2 επισκεψεις για το ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο μου σε καταλαβαίνω, συμπάσχω και εύχομαι ειλικρινά να ξεμπερδέψεις όσο γίνεται γρηγορότερα. Ειναι πολύ σπαστικό σε ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο να σου τυχαίνουν τέτοια πράγματα τι να πω.
Εγω ξεμπέρδεψα μάλλον αφού δεν το ξανακάνει το πρόβλημα. Την δεύτερη φορά που πήγα και έριξα κάτι Γαλλικά μίλησαν με το εργοστασιο και τους είπαν τι να κάνουν ευτυχώς. (την πρώτη νόμιζαν οτι το βρήκαν μόνοι τους αλλά σκατα, πήρα τα @@ στην μασχάλη και ξαναπήγα 2η φορα).
Ελπίζω και συ να τελιώσεις σύντομα.
Εύχομαι γιατί σχεδόν το έχω ξεχάσει ότι έχω αυτό το αυτοκίνητο
-
@yem said in CITROEN C4 III mod 2021:
Update C4
Το εργοστάσιο δεν έχει αντιμετώπισει παρόμοιο ζήτημα με άλλο αυτοκίνητο πανευρωπαϊκά και για αυτό "ψάχνονται".
Τι λες βρε φίλε , ακόμα παιδεύεσαι ? Αντε να είναι το τελευταίο που δοκιμάζουν και να λύσουν το πρόβλημα.
Τουλάχιστον έχεις αυτοκίνητο αντικατάστασης ?Το καλό ας πούμε σενάριο, είναι ότι το αυτοκίνητο είναι leasing και έχω κανονικά αυτοκίνητο αντικατάστασης.
-
@yem said in CITROEN C4 III mod 2021:
Update C4
Τουλάχιστον έχεις αυτοκίνητο αντικατάστασης ?Το καλό ας πούμε σενάριο, είναι ότι το αυτοκίνητο είναι leasing και έχω κανονικά αυτοκίνητο αντικατάστασης.
Εαν ειναι leasing δεν έγινε και τίποτα. Δεν είναι αγορασμένο ευτυχώς. Κάθε χρόνο δεν δικαιούσαι άλλο? αν ναι πάρε κάτι άλλο του χρόνου
-
@cirus said in CITROEN C4 III mod 2021:
Εαν ειναι leasing δεν έγινε και τίποτα. Δεν είναι αγορασμένο ευτυχώς. Κάθε χρόνο δεν δικαιούσαι άλλο? αν ναι πάρε κάτι άλλο του χρόνου
Ρε συ, πολύ το χόντρυνες. Τα leasing πλέον ανανεώνονται συνήθως ανά τετραετία. Τριετία minimum και πενταετία maximum, αλλά ο γενικός κανόνας είναι πλέον η τετραετία.
CITROEN C4 III mod 2021