Dublin wrote:
Το 1ο Elegance Crossland είναι το εκθεσιακό, το έχω δει, τέλεια κατάσταση είναι, μυρίζει καινουργιλα, έχει και τα έξτρα Opel More! Οροφή σε (Μαύρη) Noir Perla Nera, Προβολείς ομίχλης εμπρός, 3o πίσω προσκέφαλο, Safety Pack (πολύ βασικό, τα σύστηματα ασφαλείας), Rear View Camera Pack
Δεν ξέρω τι διαφορά τιμής έχει με το facelift (ρωταγα για diesel μόνο, δεν ξέρω τιμές βενζίνης), αλλά αν είναι συγκεκριμένη και αξιόλογη είναι καλή ευκαιρία
Θα παω αυριο να το δω απο κοντα, καπου ειδα οτι πηρε παραταση το Μore ως 30/4 !
Θα τραβαει με τα 83 αλογα ή θα εχουμε θεματακια ; Ο πωλητης, μου το συστησε μονο για αστικη ας πουμε χρηση.
Εγώ από ότι κατάλαβα, είχαν αυξήσει τις εξοπλιστικές εκδόσεις, και τα ονόμασαν δώρα, μέχρι να 'φύγουν' αυτά τα αυτοκίνητα θα υπάρχουν σαν δώρα, ή θα παραμείνουν οι ίδιες τιμές (κόλπα των εταιρειών και τμημάτων μάρκετινγκ, στην τελική θα μετρήσει ΤΙ θα πάρεις με τα λεφτά σου, και ΠΟΣΟ θα είναι η τελική τιμή, τώρα δώρα/προσφορές/εκπτώσεις, ας τα ονομάσουν όπως θέλουν, πάντα να ξέρεις τιμή με κλειδί στο χέρι, και χρώμα αν θες/χρειάζεσαι).
Πόση διαφορά τιμής έχουν τα 84 με τα 100 άλογα; Θα πρότεινα το δεύτερο αν βάζεις πολλά άτομα και φορτώνεις, όσο να' ναι είναι συγκεκριμένη και μετρήσιμη διαφορά..
Αν θες τους χώρους και είσαι οικονομικά πολύ σφιχτός, μήπως να κοιτάξεις μεταχειρισμένο, ή να ανεχτείς τις μικρότερες επιδόσεις (και ροπή). Όπως και να έχεις προσπάθησε να το πας βόλτα πρώτα, να ξέρεις τι παίρνεις. Δεν μπορεί, κάτι θα καταλάβεις.
Ρώτα και το facelift τι παίζει.. η μάσκα μπροστά είναι πολύ ωραία και έχει κάτι μικροδιαφορές σε ρυθμίσεις αμορτισέρ και κολώνα τιμονιού νομίζω.
Επειδή το έχω δει, είναι πολύ ωραίο λευκό με μαύρη οροφή πάντως.