-
Έχετε δει καποιο μπρελοκ ωραιο ?
δεν μου αρεσει γυμνό το κλειδι.
βλεπω αυτα τα 2
https://www.seatmotorparts.co.uk/seat-shop/genuine-cupra-iphone-case-cover-copy/
-
https://www.seatmotorparts.co.uk/seat-shop/genuine-cupra-iphone-case-cover-copy/
Εχω παρει αυτο. Το εβαλα και το εβγαλα αμεσως, δεν του πηγαινε, ειναι πιο ευχρηστο το κλειδι χωρις μπρελοκ. Το μπρελοκ απο μονο του ειναι ωραιο και ετσι το εχω στο γραφειο μου.
-
Παιδιά Καλησπερα! Μια ερώτηση για όσους έχουν παραλάβει το αυτοκίνητο! Μπορείτε να μου πείτε περίπου χρόνο παράδοσης από τη στιγμή της παραγγελίας;; Γιατί λένε ότι είναι μικρότερος από όλες τς υπόλοιπες μάρκες
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
@mr-anadomisis said in Cupra Formentor:
Παιδιά Καλησπερα! Μια ερώτηση για όσους έχουν παραλάβει το αυτοκίνητο! Μπορείτε να μου πείτε περίπου χρόνο παράδοσης από τη στιγμή της παραγγελίας;; Γιατί λένε ότι είναι μικρότερος από όλες τς υπόλοιπες μάρκες
Αυτό είναι πολύ ρευστό, παίζει ρόλο τι παραγγελία θα βάλεις, με τι κινητήρα, τα διάφορα εξτρά. Μόνο η αντιπροσωπεία θα σου πει μιας και αυτά αλλάζουν συνεχώς.
-
λενε 6-8 μήνες για να ειναι καλυμμένοι.
όπως ειπωθηκε οσο περισσοτερα εχτρα βαζεις τοσο κινδυνευεις να πας πισω. πχ η 360 καμερα αργει πολυ.
Και τα VZ5 νομιζω αργουν παραπάνω
Σε εμενα με παραγγελια 15/5 η εκτίμηση ειναι να μπει παραγωγη εβδομαδα 37 (5-10/9) και μετα θέλει 1-1.5 μηνα για να ερθει.
όλα ειναι ρευστα ομως, μπορει να ερθει ο αυγουστος και να πουν οτι παει για Δεκεμβριο.
-
PHEV που μπηκε παραγγελια αρχες Ιουνιου, εχει εκτιμωμενη παραδοση Σεπτεμβρη 2023.
-
π.χ. 360 δεν υπάρχει πια, την δινουν μόνο στο VZ5... Λόγω έλλειψης....
-
@stefan147 said in Cupra Formentor:
PHEV που μπηκε παραγγελια αρχες Ιουνιου, εχει εκτιμωμενη παραδοση Σεπτεμβρη 2023.
Του 2023;
-
@nasosto said in Cupra Formentor:
@stefan147 said in Cupra Formentor:
Του 2023;
Ναι.
-
Κατάλαβα!! Καλά θα πάει αυτό!!! Εγώ παράγγειλα πριν 1 μήνα σχεδόν το 1.5 με το DSG! Και είχα μια κρυφή ελπίδα ότι θα έρθει γρήγορα!!! Η αντιπροσωπεία δε μου είπε καν εκτιμώμενο χρόνο! Άπλα μου είπε "τώρα περιμένουμε!"
Σας ευχαριστώ πάντως για την ανταπόκριση σας!
-
Κατάλαβα!! Καλά θα πάει αυτό!!! Εγώ παράγγειλα πριν 1 μήνα σχεδόν το 1.5 με το DSG! Και είχα μια κρυφή ελπίδα ότι θα έρθει γρήγορα!!! Η αντιπροσωπεία δε μου είπε καν εκτιμώμενο χρόνο! Άπλα μου είπε "τώρα περιμένουμε!"
Σας ευχαριστώ πάντως για την ανταπόκριση σας!
Μέσα Αυγούστου του 21 έκανα παραγγελία 1.5 DSG με κάποια εξτραδάκια (χαμηλής περιεκτικότητας σε τσιπς). Παρέλαβα μέσα Δεκέμβρη 21, ενώ μου είχαν πει να περιμένω Φεβ ή Μάρτιο του 22.
Παίζει ρόλο η διαμόρφωση. Μου είχαν πει πάντως πως τα formentor έχουν πάρει προτεραιότητα σε components σε σχέση με τα λοιπά seat (ίσως λόγω του υψηλότερου περιθώριου κέρδους και της μεγάλης προώθησης που κάνουν προς τα cupra)
-
Εγώ σαν επιπλέον χαρακτηριστικά σε τσιπ έβαλα το πακετάκι με τα site assist και exit assist
-
Εγώ σαν επιπλέον χαρακτηριστικά σε τσιπ έβαλα το πακετάκι με τα site assist και exit assist
τι τα θες ? βαλε το συνοδηγό να κοιταει γύρω γύρω
τα 1.5 ερχονται πιο γρηγορα απο οσο μου εχουν πει.
-
χαχαχαχα δεν έχεις άδικο!!! αλλά σε αυτή τη χώρα δεν είναι να εμπιστεύεσαι κανέναν!!
Άμα έρθει Οκτώβριο τυχερός θα είμαι δλδ!!!
-
Μια στις τόσες που θα είσαι μόνος και θα προειδοποιήσει για το μηχανάκι που δεν είδες και ίσως τράκαρες αλλάζοντας λωρίδα, θα τα έχει βγάλει τα λεφτά του το side assist (priceless)…
-
Έτσι ακριβώς το σκέφτηκα και εγώ!
-
Πρεπει να βρεις καποιο πωλητη να τον εχεις απο κοντα και να τσεκαρει για ετοιμοπαραδοτα, τα 1.5 ειχαν αρκετα πριν λιγο καιρο, η για καποια που ακυρωνονται η καποια που παραγγελνουν οι αντιπροσωπειες. Οι πιθανοτητες ειναι να βρεις κατι πολυ πιο γρηγορα αν οχι αμεσα απο αυτο που θελεις να παραγγειλεις, εστω και να δεν εχει καποια εξτρα που θα ηθελες. Το να περιμενεις 6-7-8 μηνες ειναι σκοτωμα, ασε που μπορει να σου φυγει εντωμεταξυ και η ορεξη γιατι κανεις δευτερες σκεψεις, βλεπεις και αλλα αυτοκινητα και πανω στην αμφιβολια το ακυρωνεις. Μου ετυχε 3 φορες πριν το Formentor, ακυρωσα 3 παραγγελιες σε 6 μηνες, μετα πηγαινα γα το 190αρι Formentor, για να μην περασω τα 40 χιλιαρικα που τα εβλεπα πολλα ηδη, ειχε αναμονη 8 μηνες, το καθυστερουσα απο δω και απο κει για να μην εχω και 4η ακυρωση και αλλο χασιμο χρονου, μιλαγα με τους πωλητες και ενδιαμεσα βρηκα ενα VZ 310 που ηταν ορφανο (ακυρωση?) και κατασκευαζονταν σε μια βδομαδα, το εκλεισα αμεσως και το παρελαβα σχεδον μολις ενα μηνα μετα και παροτι 10 χιλιαρικα πιο ακριβο απο οτι ημουν διατεθιμενος, δεν το εχω μετανοιωσει στιγμη, καθε αλλο, καθε φορα που το βλεπω, μπαινω μεσα και το οδηγω με ανταμοιβει περισσοτερο απο οτι περιμενα, τοσο καλο ειναι και απο το χερι μου εχουν περασει πολλα και καλα αυτοκινητα, αυτη η σχεση ομως με αυτο το αυτοκινητο ειναι εντελως ιδιαιτερη, τοσο ξεχωριστο ειναι νομιζω, τουλαχιστον με τη δικη μου εκτιμηση. Σιγουρα υπαρχουν και αρκετα αλλα καλα αυτοκινητα αλλα αυτο εχει κατι το ιδιαιτερο, δεν μπορω να το προσδιορισω, ισως οτι ειναι πολυ περισσοτερο απο οσο φαινεται, οχι μονο στην δικη μου την εκδοση αλλα και στις αλλες, ισως το οτι δεν χρειαζεται να εχεις στο καπω το σημα μιας premium μαρκας για να εχεις premium αυτοκινητο, ισως οτι πρεπει να εισαι και λιγο ψαγμενος για να το προτιμησεις, ισως οτι ειναι ενα κατα 95% ανδρικο και οχι unisex αυτοκινητο, δεν ξερω αλλα εινια κατι απροσδιοριστα ιδιαιτερο με αυτο το αυτοκινητο και αυτο μου αρεσει.
-
Μιας και το έχεις τώρα καιρό και το έχεις δουλέψει.
Πως σου φαίνεται η ηχομόνωση;
Το infotainment πως πάει; Έχει φάει κάνα κόλλημα; -
@netgeo said in Cupra Formentor:
Μιας και το έχεις τώρα καιρό και το έχεις δουλέψει.
Πως σου φαίνεται η ηχομόνωση;
Το infotainment πως πάει; Έχει φάει κάνα κόλλημα;Δεν εχω προβλημα με την ηχομονωση (εχουν αφαιρεσει και το καπακι της μηχανης λογω του γνωστου θεματος της VAG σε αυτους τους κινητηρες και δεν ξερω ποτε θα το αντικαταστησουν) , τιποτα ενοχλητικο, δεν τριζει δεν κουνιεται τιποτα και οι αποσβεση της αναρτησης αριστη, εχει και 19αρες ζαντες με 40 προφιλ.
Το infotainment κανενα προβλημα μεχρι τωρα, λειτουργει αψογα, κανενα κολλημα αλλα δεν ειμαι και ολη την ωρα πανω του ουτε παιζω ολη την ωρα μαζι του, τα βασικα δεν χρειαζομαι και τιποτα αλλο, το Android auto μια χαρα, το Beats καλο, οχι πολυ δυνατο δεν εχει μεγαλη ενταση αλλα δεν θελω και τιποτα περισσοτερο αν και σε ολα τα αυτοκινητα μου ειχα παντα αναβαθμισει τα ηχοσυστηματα, τωρα δεν θα ασχοληθω δεν ειναι απαιτησεων αλλα μια χαρα. -
Τέλεια σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση, να το χαίρεσαι κάθε μέρα!!!
Cupra Formentor