-
Καλοτάξιδο φίλε, εξαιρετική επιλογή - πήρες πανέμορφο αυτοκίνητο!
-
Τα πεντάλ αλουμινίου -τα γνήσια- μου τα είχαν κάνει δώρο σε αγορά Fiesta. Οπότε πιστεύω και στο Kuga μπορεί να γίνει.
-
8/2 ήταν η παραγγελία και 30/3 κατασκευαστηκε.
Αθήνα. Υπήρχε μια καθυστέρηση στο τελωνείο καθώς ήρθαν πολλά αυτοκίνητα μαζί μετά το Πάσχα.
Σχετικά με τα πετάλια έπρεπε να το ζητήσω δυστυχώς το κατάλαβα στην παράδοση. Κάποια στιγμή είχα δει ότι τα είχε. Όταν φθαρουν θα τα βάλω.
Ευχαριστώ για τις ευχές.
-
Από βδομάδα το περιμένω , άντε να δούμε γιατί ανησυχώ λίγο μιάς και προπλήρωσα όλο το ποσό της προκαταβολής χωρίς να το έχω δει. Όποτε μπορέσεις ενημέρωσε εάν τα καπάκια του ηχοσυστήματος αναγράφουν το λογότυπο της B&O. Το ηλεκτρικό κάθισμα το δοκίμασες; Βρήκες άνετα θέση οδήγησης; Από το Πάσχα δηλαδή ήταν στο τελωνείο το δικό σου; Πολύ καιρός μου φαίνεται πέρασε για να σου το φέρουν.Από ποιά αντιπροσωπεία;
-
Από βδομάδα το περιμένω , άντε να δούμε γιατί ανησυχώ λίγο μιάς και προπλήρωσα όλο το ποσό της προκαταβολής χωρίς να το έχω δει. Όποτε μπορέσεις ενημέρωσε εάν τα καπάκια του ηχοσυστήματος αναγράφουν το λογότυπο της B&O. Το ηλεκτρικό κάθισμα το δοκίμασες; Βρήκες άνετα θέση οδήγησης; Από το Πάσχα δηλαδή ήταν στο τελωνείο το δικό σου; Πολύ καιρός μου φαίνεται πέρασε για να σου το φέρουν.Από ποιά αντιπροσωπεία;
Καλημέρα. Αν δεν αποπληρώσεις δεν το περνάνε τελωνείο οπότε μην σ αγχωνει αυτό.
Το μόνο καπάκι που έχει λογότυπο είναι αυτό του ταμπλό. Όλα τα άλλα δεν έχουν. Ο ήχος είναι παρα πολύ καλος.
Το κάθισμα για μένα είναι super ενδεχομένως να ήθελα εν τσακ πλευρική στήριξη ακόμα. Αλλά μπορεί να το νιώθω έτσι γιατί είναι πιο σφιχτή η ανάρτηση. Ηλεκτρικό είχα και στο προηγούμενο οπότε θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο να μην βρεις την κατάλληλη ρύθμιση που σου ταιριάζει.
Το θέμα με το τελωνείο ήταν προσωρινό καθώς μετά το Πάσχα ήρθαν πολλά αυτοκίνητα και υπολειτουργουσε. Νομίζω ο Μάρτιος ήταν από τους καλύτερους μήνες πώλησης αυτοκινήτων εδώ και χρονια...Δεν νομίζω να ισχύει πια.
-
Ξεκίνα να γράφεις χιλιόμετρα να το ευχαριστηθείς!!! Γράψε και εντυπώσεις για ηχομόνωση όταν μπορέσεις, η ST LINE X έχει λαμιναρισμένα ηχομονωτικά κρύσταλλα οπότε φαντάζομαι θα είναι παράδεισος το εσωτερικό του όταν ταξιδεύεις.
-
Ρε παιδια κοιταω τιμοκαταλογο κουγκα! όχι διαμορφωτη
Titanium 5Θ 2.0L πετρέλαιο, 150PS MHEV 6-τάχυτο μηχανικό € 33 312
ST-Line 5Θ 2.0L πετρέλαιο, 150PS MHEV 6-τάχυτο μηχανικό € 32 621 !!!
πως το καταφεραν αυτό?
-
Λογικά το titanium θα έχει κάποιον εξοπλισμό που καβαλάει κάποια βαθμίδα στις επιβαρύνσεις στην τελική τιμή.
-
Ρε παιδια κοιταω τιμοκαταλογο κουγκα! όχι διαμορφωτη
Titanium 5Θ 2.0L πετρέλαιο, 150PS MHEV 6-τάχυτο μηχανικό € 33 312
ST-Line 5Θ 2.0L πετρέλαιο, 150PS MHEV 6-τάχυτο μηχανικό € 32 621 !!!
πως το καταφεραν αυτό?
Ο διαμορφωτης επιβεβαιώνει το 1ο και βγάζει 34.000 το 2ο.
Η διαφορα πάλι παραμένει ελάχιστη αν σκεφτείς πόσο καλυτερο δείχνει και είναι (σε εξοπλισμό) το ST Line.
-
Προσπαθώ να βρω τι έχει γίνει και δεν μπορώ να το καταλάβω, τώρα το είδα και εγώ στο διαμορφωτή. Δοκίμασα και την 2.0 Ecoblue mHev ST LINE X και βγαίνει 34.596,00 ευρώ έχοντας το drivers assistance (είναι προεπιλεγμένο σε αυτή την έκδοση) και αντίστοιχα η ST LINE προσθέτοντας το drivers assistance βγαίνει στις 33.849,00 ευρώ.Δηλαδή 800,00 ευρώ περίπου ST LINE με ST LINE X όταν σε όλους τους υπόλοιπους κινητήρες η διαφορά είναι στα 3.000,00 ευρώ.
-
Δεν τους νοιάζει έτσι κι αλλιώς επί παραγγελία φεύγουν ελάχιστα κομμάτια η πλειοψηφία είναι αμάξια που έχει φέρει ο εισαγωγέας και αυτά είναι με ασφάλεια και χωρίς λάθη τιμολογημενα.
Όλα τα υπόλοιπα είναι ασκήσεις επί χάρτου όπου σου λένε ότι δεν ξέρουν ποτε θα παραδοθεί και σε ξαναγυρίζουν στα ετοιμοπαραδοτα
-
8/2 ήταν η παραγγελία και 30/3 κατασκευαστηκε.
Αθήνα. Υπήρχε μια καθυστέρηση στο τελωνείο καθώς ήρθαν πολλά αυτοκίνητα μαζί μετά το Πάσχα.
Σχετικά με τα πετάλια έπρεπε να το ζητήσω δυστυχώς το κατάλαβα στην παράδοση. Κάποια στιγμή είχα δει ότι τα είχε. Όταν φθαρουν θα τα βάλω.
Ευχαριστώ για τις ευχές.
Εκτός από τα πενταλ αφαίρεσαν και τα μπροστινά μαρσπιέ με το λογότυπο της ST LINE; Κάνε ένα check όποτε μπορέσεις και ενημέρωσε με.
-
Εκτός από τα πενταλ αφαίρεσαν και τα μπροστινά μαρσπιέ με το λογότυπο της ST LINE; Κάνε ένα check όποτε μπορέσεις και ενημέρωσε με.
Καλησπέρα,
δεν έχει κάτω σηματάκι, μόνο πάνω μεταξύ φτερού και καθρέφτη.
Παρεπιπτόντως κατέβασα update για sync χτες (περίπου 3,5 Gb) και σήμερα χάρτες (22 GB).
Εύκολη διαδικασία και νομίζω ότι η νέα έκδοση είναι κομματάκι πιο γρήγορη.
-
Δεν έχει δηλαδή στη πόρτα του οδηγού εσωτερικά,κάτω χαμηλά, αυτοκόλλητο αλουμινίου που γράφει ST LINE; Το αφαίρεσαν και αυτό;
(δεύτερη εικόνα)
-
Παρέλαβα σήμερα την έκδοση 1.5Ecoboost ST LINE X. Το ACC απλά εντυπωσιακό στην Ε.Ο και σε ανοικτό δρόμο. Ρυθμίζεται πανεύκολα και παρόλο που δεν είχα ιδέα πως δουλεύει το έμαθα αμέσως εάν και στην αρχή το φοβόμουν. Αυξομειώνει ταχύτητα ανάλογα με την ταχύτητα του μπροστινού και σε περίπτωση που ανοίξεις φλας και βγεις για προσπέραση από αριστερά αλλάζει η ροπή του αυτοκινήτου και δίνει ώθηση στο αμάξι σαν να πατάς απότομα το γκάζι. Πολύ χρήσιμο επίσης το Auto Hold το οποίο όταν είναι ενεργοποιημένο κρατώντας το φρένο ακινητοποιείται το αμάξι, μπαίνει χειρόφρενο και είναι απίστευτα βολικό στο σταμάτα-ξεκίνα. Όταν θέλεις να ξεκινήσεις απλά πατάς γκάζι και φεύγεις -το ίδιο και στο ηλεκτρικό χειρόφρενο-.
Το HUD καλό γκατζετάκι αλλά όχι κάτι χρήσιμο.
Σχετικά με την ηχομόνωση, μέχρι 130-140 που το πήγα δεν άκουγες τίποτα, πλήρη απομόνωση από το εξωτερικό περιβάλλον. Στις στροφές της Εθνικής έμπαινε πολύ άνετα με 140χλμ και έκανε διορθώσεις μόνο του με το Lane Keeping Aid και τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά ώστε να παίρνει πάντα την κατάλληλη κλίση και να μπαίνει ομαλά.
Το τιμόνι απλά κορυφαίο τόσο στην αφή όσο φυσικά και στην οδήγηση, ειδικά μέσα στην πόλη σε κλειστές στροφές κα στενούς δρόμους είναι πολύ άνετα.
Αυτό που με ενόχλησε ήταν οι περικοπές της Ford, έκοψαν τα αλουμινένια πεντάλ και τα μαρσπιέ με το λογότυπο ST LINE στα πλαϊνα των μπροστινών θυρών.Μιλάμε για ελάχιστο κόστος μπροστά στα 35k που κάνει το αμάξι.Ελπίζω να με εξυπηρετήσουν από την αντιπροσωπεία και να μου τα παραγγείλουν.
ΥΓ 1 Στα 140χλμ με έκτη έδειχνε ότι έχει πολύ δύναμη ακόμα. Επίσης την έκτη μπορείς να την αφήνεις στα 60-70 χλμ και να κινείσαι άνετα, τό ίδιο άνετα ανεβάζει κιόλας από τα 60χλμ στα 130χλμ και έτσι δεν χρειάζεται να ανεβοκατεβάζεις το λεβιέ όταν χρησιμοποιείς το acc.
ΥΓ 2 Θα επανέλθω μέσα στο ΣαββατοΚυρίακο όταν θα το έχω οδηγήσει περισσότερο.
-
μπραβο ρε ρεγκρεσε
#kalorizikon
-
Σε ευχαριστώ πολύ gate. Πάντως πολύ άνετα τα καινούρια αυτοκίνητα με όλα αυτά τα ηλεκτρονικά που έχουν. Νιώθω ότι ανακάλυψα νέο κόσμο.
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο regresso! Δώσε κι άλλο feedback στον λαό
-
Πολλά και καλά χιλιόμετρα, να το χαρείτε με υγεία!
-
Καλορίζικο regresso και να το χαρείς και εσύ !
FORD KUGA 2020