-
1η αλλαγή ελαστικών όπου τα Pirelli P7 (αλλαγή στα 33.000κμ) αλλάχθηκαν με Bridgestone Potenza Sport πριν 1,5 χρόνο. Αρκετά καλύτερο κράτημα τα Bridgestone σε στεγνό και βρεγμένο με λίγο περισσότερο θόρυβο. Φθορά ίδια και στα 2 -λίγο καλύτερη εικόνα τα Bridgestone έπειτα από ίδιο αριθμό χλμ.
2η αλλαγή σήμερα (στα 65.500κμ) όπου μπήκαν τα Nexen N-Fera Sport. Απο προδιαγραφές φαίνονται καλά, θα γράψω εντυπώσεις σε 1-2 μήνες.
Διάσταση 235/45/18 98Υ XL - Αυτοκίνητο τοποθέτησης Passat GTE- διαδρομές Επαρχιακός ορεινός 50%, Αθήνα 20%, εθνική οδός 30% -
Καλησπέρα παιδιά,
Εχω ενα καινουριο Hyundai i30 μοντελο 2024 facelift που φοραει τα Michelin Primacy 4 σε 225/45/17. Γενικα ευχαριστημενος με το λαστιχο, ΑΛΛΑ σε κακια ασφαλτο ο ηχος που βγαζουν ειναι παρα πολυς. Ακουγεται κιολας λιγο "μεταλλικος". Ξερω οτι δεν εχω κανα Rolls Royce, αλλα γενικα εχει προσεγμενη ηχομονωση σε ολα τα υπολοιπα (στο καπο, στα τζαμια ελαχιστος αερας ακουγεται, οι πορτες στο κλεισιμο 0 τριξιμο) που με κανει να υποψιαζομαι τα λαστιχα και το γεγονος οτι ειναι η εργοστασιακη εκδοση τους.
Επειδη στα 4000 χιλιομετρα έχω πολυ ψωμί ακόμα, πιστεύετε αξίζει να τα πουλήσω και να πάρω κάτι πιο ήσυχο? Εχω ακουσει καλες κριτικες και για το θορυβο με τα Asymmetric 6, όπως και τα καινουρια Falken Ziex Ze320 φαινονται τιμια χωρις ομως πολλες κριτικες ακομα.
Αν έχει κάποιος γνώμη και για τα λαστιχα αλλα και τι ταιριαζει στο i30 θα ημουν ευγνωμων.
-
Εβαλα και εγω σημερα καινουρια πατουμενα,Continental UltraContact 195/55/15.
Τελικα διαλεξα τα καλυτερα(και ακριβοτερα) στη συγκεκριμενη διασταση,και δεν συμβιβατηκα με κατι Kumho,Nexen,Falken κλπ,με το σκεπτικο οτι το αμαξι ειναι ηδη 18 ετων,και λογικα με αυτα θα το δωσω,αφου πρωτα μαθουν τα παιδια μου να οδηγανε με αυτο,οποτε αφησα τις οποιες εκπτωσεις στην ακρη... -
@cdim said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
Καλησπέρα παιδιά,
Εχω ενα καινουριο Hyundai i30 μοντελο 2024 facelift που φοραει τα Michelin Primacy 4 σε 225/45/17. Γενικα ευχαριστημενος με το λαστιχο, ΑΛΛΑ σε κακια ασφαλτο ο ηχος που βγαζουν ειναι παρα πολυς. Ακουγεται κιολας λιγο "μεταλλικος". Ξερω οτι δεν εχω κανα Rolls Royce, αλλα γενικα εχει προσεγμενη ηχομονωση σε ολα τα υπολοιπα (στο καπο, στα τζαμια ελαχιστος αερας ακουγεται, οι πορτες στο κλεισιμο 0 τριξιμο) που με κανει να υποψιαζομαι τα λαστιχα και το γεγονος οτι ειναι η εργοστασιακη εκδοση τους.
Επειδη στα 4000 χιλιομετρα έχω πολυ ψωμί ακόμα, πιστεύετε αξίζει να τα πουλήσω και να πάρω κάτι πιο ήσυχο? Εχω ακουσει καλες κριτικες και για το θορυβο με τα Asymmetric 6, όπως και τα καινουρια Falken Ziex Ze320 φαινονται τιμια χωρις ομως πολλες κριτικες ακομα.
Αν έχει κάποιος γνώμη και για τα λαστιχα αλλα και τι ταιριαζει στο i30 θα ημουν ευγνωμων.
Έχω τα falken σε αουρις του 2007 σε 205/55/16
Συνολικά δεν έχω εικόνα λόγω ελάχιστης χρήσης του αυτοκινήτου.
Πάντως τον Νοέμβριο Δεκέμβριο που έβρεχε και έκανε κρύο, στα φρεναρίσματα ήταν κομπλέ και σε αποτέλεσμα αλλά και σε αίσθηση. -
@nickthetrib said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
@cdim said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
Καλησπέρα παιδιά,
Έχω τα falken σε αουρις του 2007 σε 205/55/16
Συνολικά δεν έχω εικόνα λόγω ελάχιστης χρήσης του αυτοκινήτου.
Πάντως τον Νοέμβριο Δεκέμβριο που έβρεχε και έκανε κρύο, στα φρεναρίσματα ήταν κομπλέ και σε αποτέλεσμα αλλά και σε αίσθηση.Εχω ακουσει καλα λογια για Falken γενικα που φαινονται vfm. Απο θορυβο πως πανε?
-
Μια χαρά λάστιχα είναι τα Falken, με άριστη πρόσφυση και σε στεγνό και σε βρεγμένο. Ήσυχα είναι επίσης, αναφέρομαι στο ΖΕ310 που είναι σε αυτές τις διαστάσεις και υπάρχει πλέον και το νεότερο 320.
-
Το δικό μου ήρθε με FALKEN 215/50R18 92W AZENIS FK453CC
Καλά μου φαίνονται μετά από ένα χρόνο και 8000χλμ.
Είναι καλό στο βρεγμένο και αυτές τις μέρες που είχε χαμηλές θερμοκρασίες και έριχνε χιονόνερο δεν μου δημιούργησε κάποια ανασφάλεια (εννοείται ότι δεν το πίεσα, οδηγούσα με χαμηλές ταχύτητες)Δεν είναι και φθηνά από ότι βλέπω τώρα 143-145€ στο Σκρουτζ, όταν πχ τα gling glong ξεκινούν από 91€.
-
Τα Falken είναι μια χαρά λάστιχα και δεν είναι budget δλδ "φτηνά"
Εχω βάλει 2 τετράδες (ZΙΕΧ 914 και ZIEX 310) και ήταν πολύ καλά
Η μαμά εταιρία Sumitomo είναι κολοσσός στην Ασία -
H sumitomo μόλις εξαγόρασε και τη Dunlop από τη goodyear
-
@thodoris91 said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
H sumitomo μόλις εξαγόρασε και τη Dunlop από τη goodyear
Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]