-
@otokomae said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
Harisma φόρεσα το max sport rt όχι το rt2. Το πρώτο έχει καλύτερα χαρακτηριστικά στο στεγνο και καλό πλαϊνό. Το δεύτερο υπερτερεί στο βρεγμένο και είναι όντως πιο μαλακό. Έκανα ήδη τα πρώτα 700 km και σήμερα έχω αλλά τοσα. Οπότε αναμένονται οι εντυπώσεις.
Καλοφόρετα! Εύχομαι να τα ευχαριστηθείς στο μέγιστο βαθμό!
-
harisma χρωστάς εντυπώσεις από τα asymetric 6
Αρχικές εντυπώσεις από Goodyear F1 Assymetric 6 σε 225/45/17, σε σχέση με τα προηγούμενα Continental PremiumContact 6 στην ίδια βεβαίως διάσταση και έχοντας κάνει ήδη 5.000 στεγνά (κατά 99%) χιλιόμετρα:
Τα Assy 6 είναι μια ιδέα πιο μαλακά και πιο ήσυχα από τα PC6, τα οποία όπως έχουμε πει πολλές φορές "αδικούνται" από την ονομασία τους, καθώς έχουν σαφέστατα sport και όχι touring χαρακτήρα.
Τα Assy 6 έχουν επίσης εξαιρετικά επίπεδα πρόσφυσης σε στεγνό και βρεγμένο (ελάχιστα δοκιμασμένα βέβαια στη βροχή λόγω εποχής).
Εκεί που φαίνεται να υπερέχουν σημαντικά έναντι των PC6 είναι στην ελκτική πρόσφυση με πρώτη ή δευτέρα σχέση σε οδοστρώματα με βροχή και χαμηλό συντελεστή τριβής, όπου τα PC6 πάσχιζαν (ανεπιτυχώς) να βρουν πρόσφυση.
Κατά τ' άλλα ελπίζω τα Assy 6 να αποδειχτούν εξίσου ανθεκτικά στο χρόνο με τα PC6, τα οποία μετά από 3,5 χρόνια και 50Κ χιλιόμετρα συνέχιζαν να προσφέρουν αξιοπρεπώς τις υπηρεσίες τους, γι' αυτό και πουλήθηκαν έναντι μικρού αλλά όχι αμελητέου ποσού (περί το 10% της αρχικής τους αξίας).
Υ.Γ.: Επιφυλάσσομαι για περαιτέρω κριτική σε χειμερινές συνθήκες καθώς και αξιολόγηση της απόδοσης τους σε βάθος χρόνου.
-
Είχα τα RT στην 330 (225 μπροστά, 245 πίσω, σε 18άρες). Αξιοπρεπές λάστιχο, αλλά δεν μπορώ να κρίνω απόλυτα γιατί ήταν ήδη μεταχειρισμένα (έτσι αγοράστηκε το αυτοκίνητο).
-
Θα ήθελα να ρωτήσω αν τα θερινά ελαστικά vicking είναι αξιόπιστα.. πρόκειται να μπουν σε kia pikanto του 2006
-
Τα έχω βάλει στο δεύτερο αυτοκίνητο που κάνει μικρές διαδρομές. Μου τα είχαν συστήσει για ικανοποιητικά και τώρα 2 χρόνια που τα έχω είναι.
-
@tina11111 said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
Θα ήθελα να ρωτήσω αν τα θερινά ελαστικά vicking είναι αξιόπιστα.. πρόκειται να μπουν σε kia pikanto του 2006
Δεν έχω άποψη,όμως σε αυτή την διάσταση που οι διαφορές παίζουν στο 20€ βάλε κάτι ποιοτικό!
-
@ggab said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
Δεν έχω άποψη,όμως σε αυτή την διάσταση που οι διαφορές παίζουν στο 20€ βάλε κάτι ποιοτικό!
+1
-
Τα έχω βάλει το '19 σε παλιότερο αυτοκίνητο συγγενή, μετά από σύσταση του βουλκανιζατέρ που πηγαίνω. Έχουν περάσει 3 χρόνια, με ταξίδια και κίνηση στην πόλη και δηλώνει πολύ ευχαριστημένος.
Τώρα οκ, αν είναι μόνο 20€ η διαφορά, μπορείς να βάλεις κάτι πιο επώνυμο. -
Καινουρια 4αδα κι απο μενα στο Evo με αγαπη
Goodyear eagle f1 asymmetric 6 σε 245/40/18 97y xl
Εντυπωσεις εν καιρω -
@alexandros-k said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
Goodyear eagle f1 asymmetric 6 σε 245/40/18 97y xlΜεγειές! Τα ίδια έβαλα εγώ τον Ιούλιο σε 225/45/17.
-
@harisma23 said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
Goodyear eagle f1 asymmetric 6 σε 245/40/18 97y xlΜεγειές! Τα ίδια έβαλα εγώ τον Ιούλιο σε 225/45/17.
Ευχαριστω !! Το θυμαμαι και σε ειχα ρωτησει πως σου φανηκαν πλαϊνά τους
-
Ευχαριστω !! Το θυμαμαι και σε ειχα ρωτησει πως σου φανηκαν πλαϊνά τους
Και μετά από 6.500 Km συνεχίζονται να μου φαίνονται μια χαρά σε όλα τους.
Αλλά σίγουρα άλλες οι απαιτήσεις ενός μικρομεσαίου ντίζελ σαν το δικό μου και άλλες ενός Evo σαν το δικό σου.
Ελπίζω να σε καλύψουν όσο εμένα. -
Καλησπέρα στη παρέα. Ψάχνω χειμερινό λάστιχο 215/60/17 . Έχετε κάποια πρόταση?
Τι λέτε για το gislaved euro frost 6.... ή το Michelin alpin 6 ? -
@gianniss07 said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
Τι λέτε για το gislaved euro frost 6.... ή το Michelin alpin 6 ?Είσαι ανάμεσα σε ματιζ και Καγιέν.
Διάλεξε εσύ......... -
Τι λέτε για το gislaved euro frost 6.... ή το Michelin alpin 6 ?Είσαι ανάμεσα σε ματιζ και Καγιέν.
Διάλεξε εσύ.........Ειλικρινά δεν γνωρίζω απο τιμές και αξιοπιστία. Απλά άκουσα για αυτά τα 2 όπως και για το Goodyear UltraGrip Performance και το έγραψα. Οπότε αν κατάλαβα σωστά είμαι για alpin6 .
-
Διάλεξε εσύ.........Ειλικρινά δεν γνωρίζω απο τιμές και αξιοπιστία. Απλά άκουσα για αυτά τα 2 όπως και για το Goodyear UltraGrip Performance και το έγραψα. Οπότε αν κατάλαβα σωστά είμαι για alpin6 .
Continental
-
Καλύτερα να πάρεις γνώμες απο μέλη που έχουν φορέσει χειμερινά. Εγώ δεν κατέχω.
Εγώ σου απάντησα έτσι επειδή οι δύο μάρκες που ανέφερες,σαν όνομα τουλάχιστον,είναι ότι το Ματιζ με την Καγιέν! Πιθανόν όμως να υπάρχουν ακόμη καλύτερες προτάσεις απο τα Michelin. -
Η Gislaved έχει μεγάλη εμπειρία στα χειμερινά ελαστικά.
-
Όντως και δεν το γνώριζα. Είναι νομίζω σκανδιναβική εταιρία αν δεν κάνω λάθος.
-
Όντως και δεν το γνώριζα. Είναι νομίζω σκανδιναβική εταιρία αν δεν κάνω λάθος.
Ακριβως και ανήκει στον όμιλο Continental
Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]