-
@Dublin είναι απλά τα πράγματα. Με 25-28-30-32.000€ τέλειο αυτοκίνητο που να τα κάνει όλα δεν υπάρχει. Με τα λεφτά του GT-line 2008 puretech M/T παίρνεις c5 Aircross puretech Feel Edition και έχεις χώρο αποσκευών για 2,5 πτώματα ενηλίκων! Τα πλαστικά του όσο και να μην είναι 3008 έ κορεατικού επιπέδου δεν είναι. Και αν είναι μαλακό το set-up ανάρτησης να πάμε νορμάλ. Άλλωστε παιδιά θα βάλουμε μέσα (και σύζυγο που γκρινιάζει όταν γράψει το κοντέρ 140). Αν θες γούστα και τιμονιες καταρχάς μην πάρεις suv και πέραν τούτου πάρε Civic 1.5 T
Για μενα ηταν μεταξυ 2008 κ C5 μεχρι το τελος. Επρεπε να παω στα 29.000 για Tuscon/Sportage με τα ιδια που παιρνεις στο C5 με 27.000 (diesel παντα). Για μενα ηταν 'τελεια' τα αυτοκινητα αυτα. Με ευχαριστουσαν μεσα - εξω, με διαφορετικη νοοτροπια, αλλα μοντερνες λυσεις κ σχεδιασμο. Απο το VAG μονο το Karoq σκεφτηκα, αλλα εφτανε κ αυτο πολυ ψηλα σε τιμη. Μη κοιτατε απο που ξεκιναν τα μοντελα, αλλα ποσο εχουν με αυτα που θελετε μεσα.
Μονο πετρελαιο για μας, οποτε εδινα ενα μικρο προβαδισμα στο PSA (κ οτι εχουμε αλλα 3 και ειμαστε ευχαριστημενοι!) γυρω στα 120-150 ταξιδευω με οικογενεια μεσα, αυτο το οριο το πιανουν ικανοποιητικά σχεδον ολα τα συγχρονα αυτοκινητα πλεον. Μονος, μπορει να ανεβω κ λιγο σε super-safe συνθηκες, αλλα μονο για λιγο - υπαρχουν κ κανονες, και κυριως πολυ πολυ κινηση. Αλλωστε Ελλαδα ειμαστε, θελει προσοχη..σου πεταγονται με 200 απο τη ΛΕΑ για πλακα, κ επαρχία δεν ειναι για πολλα πολλα.
Τελικα πηγαμε 2008 οπως ξέρεις. Πιστευω θα ειναι εντάξει. Αλλωστε ποδηλατακια κ τετοια εχουμε σε 3 πολεις! Καροτσακια μας τελειωσαν (αλλα κ παλι εχουμε σε 3 πολεις αν χρειαστει). Οποτε δεν θα κουβαλαω πολλα τετοια.
Με σχετικη συγκράτηση ειχαμε παει ταξιδακια με Arona k C3 Aircross, οποτε πιστευω θα μας καλυψει το 2008 που οριακα ειναι μεγαλυτερο στα ολα του.
Επειδη καλως ή κακώς το αυτοκινητο θα κανει κ πολυ Αθηνα, προτίμησα τα 4.30 απο τα 4.50 - κ τις μικροτερες υπολοιπες διαστασεις (δεν ειναι μονο το μηκος), κ κακα τα ψέμματα. 580λιτρα θα χρειαστω, 1 φορα το χρόνο; μονο αν ξεκινησουμε κανα κάμπινγκ, αλλα εκει ισως οντως βαλω μια μπακαζιερα που εχω.
Οι χωροι για πισω στο Peugeot ειναι τουλαχιστον ισοι με του C5 - πρεπει να ειναι οι καλυτεροι στην κατηγορια μαζι με Kamiq που οντως εχει εντυπωσιακους πισω χωρους, αλλα μικροτερο χωρο αποσκευών, εχω αυτη την εντύπωση, ε, κ κλασσικα ολο και καποιες τσαντες-τσαντουλες-παιχνιδια θα μπουν στην καμπίνα! Δεν ειναι ντροπη! Ολοι θα θυμαστε πως φορτωναν οι παλιοι, εγω θυμαμαι ειχαμε Fulvia κ γυριζαμε ολη την Ελλαδα!
-
Να κάνω μια παρατήρηση; Πιστεύω ότι 30 και 32 χιλιάρικα αντικειμενικά δεν είναι λίγα για αυτοκίνητο και ναι (γνώμη μου) θα έπρεπε να τα κάνει όλα. Επίσης δε μπορώ να καταλάβω πως ζητάνε 32 για ένα αυτοκίνητο της κατηγορίας του 2008 κι ας είναι και ντιζελ και αυτόματο. Δε ξέρω τα βρίσκω υπερβολικά.
Ολα τα αυτοκινητα εχουν μια αρχικη κ μια τελικη τιμη. Το 2008 ξεκιναει απο τα 19.400, κ ναι, φθανει στα 32. Αλλα εχεις υπερπηδησει 15 σκαλοπατια στο μεταξυ. Δεν πωλείται ή 19.400 ή 32. Εμεις πηγαμε στη μεση αυτου του πσου κ πηραμε κ Allure, κ πετρελαιο. Οχι αυτοματο, αλλα για τη χρηση που θελουμε να κανουμε δεν μας χαλάει. Αλλωστε κανενα απο αυτα που κοιταγαμε δεν ειχε αυτοματο diesel και ολα τα safety features σε λιγοτερη τιμη.
Αν ειχε μια εκδοση χωρις κανενα safety feature θα εκανε 17.900, τι θα λεγαμε μετα, πολυ ακριβο φθανει 32 ή πολυ φθηνο ξεκιναει απο σκαρτα 18; ειδες καθολου ποσο παει μια καλη εκδοση Clio με τον 1.33 ή diesel;
Κοιταξτε τι δινει η Active κ θα εκπλαγείτε, ενω πας ανετα Allure με 21 χιλιαρικακια κ εχεις την full εμπειρια κοντερ - ηλεκτρονικων και οθονών και ικανοποιητικες επιδοσεις (κατω απο 11 δεπτερελοπτα τα 0-100, κ οικονομικα κ λιγα τελη σε βενζινη 100 αλογα).
Οσοι τα θελουν ολα θα πληρωσουν. Στο αυτοκίνητο, στο διαμερισμα τους, τη μονοκατοικία τους, το τοπο κ τροπο διακοπων τους, στο κινητο τους, στη/στον συντροφο τους, στα ιδιωτικα σχολεια των παιδιών τους, στα ρουχα - τα παπουτσια - στα λουσα, στο εξοχικο, στο ποδηλατο, στον υπολογιστη, στο λαπτοπ, στο ταμπλετ, στο smartwatch.
-
Το ξεκαθάρισα ότι είναι απλά η γνώμη μου. Αν με ρωτούσες πριν δω τις τιμές πόσο θα περίμενα να κοστίζει ένα 2008 πετρέλαιο και αυτόματο θα σου ελεγα οχι πανω απο 23k. Μεταξύ μας και το νέο κλιο τσιμπημένο το βρίσκω. Όποιος τα διαθέτει και θέλει να τα δώσει τα δίνει, εννοείται.
Tέλος να πω ότι αγόρασες ενα πολύ όμορφο και καλό αυτοκίνητο και να το χαίρεσαι πραγματικά. Μη νομίζεις ότι είμαι από αυτούς εδώ μέσα που ζηλεύουν και κράζουν. Το σχόλιό μου αφορούσε γενικά τις τιμές που έχουν ξεφύγει τελευταία όχι μόνο για τα peugeot αλλά και για αρκετά άλλα αυτοκίνητα.
-
Ναι, συζητηση κάνουμε. Τα αυτοκινητα εχουν ακριβύνει, αλλα ταυτοχρονα εχουν γινει περισσοτερο ασφαλή, γρηγορα, με μικροτερη καταναλωση (θυμαμαι ειχα μια Lancia Dedra 1.6 μικρος, ημουν καθε μερα στο βενζινάδικο!), με τρομερες ψηφιακες ευκολιες ανήκουστες κ μολις 10 χρονια πριν.
Πιστευω οτι εξελικτικά αυτη η γενιά ειναι πολυ ποιο μπροστα απο την προηγουμενη, δες το 2008 το παλιο ας πουμε. Παντως κ πριν 5 χρονια το 2008 αυτοματο πετρελαιο πανακριβο ηταν για τα δεδομενα της εποχης.
Τωρα τα 23 που λες θα με βολευαν κ εμενα, αλλα οταν πηγα κ ειδα ενα S-cross του 16 μεταχειρισμενο απο Ιταλια κ το κοστολογουσαν 15.850, και τα καλα QQ του 2015 δυσκολα τα βρισκει κατω απο 18-20.000, τι να πω.. Τουλαχιστον οπως ελεγε κ ενας πωλητης χθες στους Fixers, των ρωταει ενας 'αυτα τα μεταχειρισμενα ειναι σε τελεια κατασταση;' κ του απανταει 'κ μονο που ανοιγεις το κουτι παύει να ειναι τέλειο'!
Μολις ηρθα απο τη Citroen που ειχα μια δουλιτσα εκει. Ειλικρινα, εβλεπα τα C5 κ ελεγα μεσα μου 'τι αυτοκινηταρα ειναι αυτη', το λατρευω αυτο το αυτοκινητο.
Οπως κατεβαινα Μεσογειων ειδα απο απεναντι στο υψος του Χολαργου ενα πορτοκαλι 2008, ξεχωριζει αμεσως οτι ειναι κατι 'αλλο', πολυ ομορφο, ομως ειναι μικρο αυτοκινητο. Δεν θα πεις 'αυτοκινηταρα'.
-
To C5 το είχα περί πολλού μέχρι που το οδήγησα και το περιεργάστηκα μέσα έξω με την άνεση μου. Σέ ό,τι έχει να κάνει με τον κινητήρα δεν μπορώ να πω κάτι γιατί δεν μου έκανε ο 130 και για τον 180 ούτε λόγος να το βρω κάπου.
Εξωτερικά μου θύμιζε κάτι παιδικά παιχνίδια του 80΄, κάτι σαν lego, τεράστια και τετράγωνα, με οβαλ γωνίες και χρώματα εδώ και κεί.
Μέσα, παρά τον εντυπωσιακό όγκο συνολικά, δεν βολευόμουν στο κάθισμα, κουτρούσε το πόδι μου στην κονσόλα, δεν μπορούσα να χωνέψω την ψηφιακή οθόνη / ταμπλώ οργάνων με την απουσία αναλυτικού στροφόμετρου, δεν με βόλευε η θέση του tablet, και ο χειρισμός μέσω αυτού και όχι με αυτόνομα χειριστήρια σημαντικών λειτουργιών.
Ε, όσο καλά πλαστικά και να έχει, έφυγα φουσέκι.
-
Το C5 Aircross είναι από εκείνα τα ιδιαίτερα αυτοκίνητα που είτε τα αγαπάς είτε τα μισείς είναι η αλήθεια. Προσωπικά ξεκίνησα με απέχθεια για την εμφάνιση του όταν το πρωτοείδα. Και όταν κάποια στιγμή ξεκίνησα να το μελετάω έφτασα στο σημείο να το έχω wallpaper στο pc...
-
Χαχαχα
Και ξερεις, αυτοι ειναι οι πιο δυνατοι ερωτες που κρατουν ακομα και μια ζωη.
Οταν ερωτευτεις με τη λογικη και οχι με τα ματια....ο ερωτας αυτος μπαινει βαθια μεσα στο μυαλο.
-
Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το c5.. ενώ είναι μέσα στο budget μου και καλύπτει πλήρως τις ανάγκες μιας οικογένειας κάτι με χαλάει και αναγκάζομαι να στραφώ σε άλλες λύσεις... αύριο πάω στη vw για το tig...το θέμα με το 2008 είναι ότι πρέπει μέχρι τέλος του μήνα να το κλείσω αν θέλω να επωφεληθώ το δωρεάν μεταλλικο και το προωθητικό πακέτο της allure..
-
Είναι πολλές οι 'ιδιαιτερότητες' του, ούτε μία ούτε δύο. Όλα αυτά που με απώθησαν στο C5 δεν τα βρήκα ενοχλητικά στο C3.
Ούτε η εμφάνιση με ξένισε στο C3 aircross, ίσα ίσα.. το βρήκα μάλιστα και εξαιρετικά βολικό για το μέγεθος του, απλά ήθελα μια κατηγορία πάνω.
To 3008 πού ήταν μια επιλογή και αυτό, είχα τα ίδια προβλήματα εκτός της εξωτερικής εμφάνισης. Μεσα, μου θύμιζε πιλοτήριο κάποιας βιντεοκονσόλας και ειχε μια σαφή διάκριση οδηγού - επιβατών, μια αποξένωση του θα έλεγα..
Αυτά που γράφω ειναι αυστηρά προσωπικές εντυπώσεις και παραξενιές, ενας νεαρότερος μου 20-30 χρόνια μπορεί να τα βρίσκει ελκυστικά και μάλιστα μάλιστα να του διαμορφώσουν την αισθητική στα αμάξια.
Ευχομαι ο φίλος να καταλήξει σε κάποιο που να τον καλύπτει ως σύνολο και όχι μόνο στα αποστειρωμένα τεχνικά χαρακτηριστικά.
-
Η κονσόλα στο 5 αιρκρος με ενοχλεί και εμένα . Στο 3008 είναι πολύ χειρότερο . Οσοι κοιτάτε , σας ξαναλέω δείτε το Γκράντλαντ . Δεν έχει την κονσόλα , έχει όλα τα άλλα και έρχονται εκδόσεις σε καλές τιμές . Ρωτήστε . Το 2008 το βλέπω απόλυτο στις τιμές γύρω από τα 22000 . Στα 25000 ξεφεύγει .
Κάτω από τα 20000 για μένα το 3 αιρκρος συνεχίζει να μην έχει αντίπαλο . Ιδιαίτερα αν αλλάξουν λίγο τα τέλη ταξινόμησης και μπορείς να βάλεις 1-2 πράγματα στην φήλ .
Ισως μέσα στην χρονιά να έχουμε και ευχάριστες εκπλήξεις από το νέο Μόκκα και το νέο C4 .
-
Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το c5.. ενώ είναι μέσα στο budget μου και καλύπτει πλήρως τις ανάγκες μιας οικογένειας κάτι με χαλάει και αναγκάζομαι να στραφώ σε άλλες λύσεις... αύριο πάω στη vw για το tig...το θέμα με το 2008 είναι ότι πρέπει μέχρι τέλος του μήνα να το κλείσω αν θέλω να επωφεληθώ το δωρεάν μεταλλικο και το προωθητικό πακέτο της allure..
Αλήθεια τώρα; Το έχεις μελετήσει το Tiguan; Βασικά θα αφήσεις PSA για VAG; Τι έγινε ρε παιδιά κάναμε roll back στα 90's; Αχαχαχα, συγνώμη αλλά είναι πραγματικά αστείο αυτό. Το C5 Aircross το αφήνεις μόνο για 3008 φίλε....
-
@Dublin είναι απλά τα πράγματα. Με 25-28-30-32.000€ τέλειο αυτοκίνητο που να τα κάνει όλα δεν υπάρχει. Με τα λεφτά του GT-line 2008 puretech M/T παίρνεις c5 Aircross puretech Feel Edition και έχεις χώρο αποσκευών για 2,5 πτώματα ενηλίκων! Τα πλαστικά του όσο και να μην είναι 3008 έ κορεατικού επιπέδου δεν είναι. Και αν είναι μαλακό το set-up ανάρτησης να πάμε νορμάλ. Άλλωστε παιδιά θα βάλουμε μέσα (και σύζυγο που γκρινιάζει όταν γράψει το κοντέρ 140). Αν θες γούστα και τιμονιες καταρχάς μην πάρεις suv και πέραν τούτου πάρε Civic 1.5 T
Τι ωραία συμβουλή, ιδίως στο τελευταίο κομμάτι! Την ακολούθησα... και πέρα από τον χώρο για όλον τον εξοπλισμό για δύο μικρά και για φουλ κάμπινγκ...μ'αρεσει να παίζω φώτα σε SUV και στο 90% των αυτοκινήτων στους ελληνικούς δρόμους! Αν δεν σε ενδιαφέρει η οδηγική συγκίνηση, πάρε το 2008, αν και μια επίσκεψη για το HRV δεν θα ήταν κακή ιδέα!;)
-
ερμμ, τι έχουν τα πλαστικά των κορεάτικων; xceed που μπήκα πρόσφατα κομπλέ ήταν.
-
Εγώ δεν πρόσεξα κάτι σημαντικό σε σχέση με το Tucson, μαλακό υλικο και ραφές στα ίδια σημεια πάνω κάτω.
Καλά.. για τιμή στούς ίδιους ίππους και επίπεδο εξοπλισμού, δεν υπάρχει επαφή.
-
Επανέρχομαι στο θέμα, καθως σημερα ειδαμε το tuscon με τη συζυγο... ωραίο αυτοκίνητο με πολύ μεγάλους χώρους... το θέμα είναι ότι εντόπισα δυο σημαντικά προβλήματα... ο κινητήρας των 177ps στην έκδοση premium βγαίνει στα 26.000 αλλά τα τέλη κυκλοφορίας του είναι πάνω από 420€ το χρόνο... η αντίστοιχη έκδοση σε υβριδικό κοστίζει 28.000 αλλά η χωριτηκότητα των αποσκευων πέφτει στα 459 lt... οπότε το δίλημμα είναι το εξής: αξίζει κάποιος να δώσει παραπάνω 3.000 € απο το 2008 για να πάρει ένα ποιο ογκώδες αυτοκίνητο αλλά με παραπλήσιο χώρο αποσκευών που είναι και το ζητούμενο αυτή τη στιγμή;;
-
Βασικά δεν ειναι μόνο τα 4 κατοστάρικα των τελών στο 177, ειναι και η επιπλέον κατανάλωση.
Δεν μπορώ να πώ πόσο θα καταλήξει η κατανάλωση, το έχω ακόμα στο στρώσιμο. Πάντως αν σκεφτούμε ότι το πάω με 2.500-3500 σ.α.λ στο 90% του χρόνου και η κατανάλωση άρχισε από τα 9,2 και πέφτει σιγού σιγούλι, πιστευω ένα ρεαλιστικό νούμερο ειναι τα 8,5 λίτρα με ελαφρύ πόδι. Με βαρύ.. δεν το ακουμπάς το αμάξι καλύτερα. Σε αυτοκινητόδρομο βέβαια άντε να πάει 1,5 λίτρο λιγότερο. Θα το ξέρω σε ενα μήνα.
Τωρα σε σχέση με το 2008, δεν πιστευω ότι υπάρχει κάτι να αντιστοιχήσει κάποιος. Ειναι διαφορετικά αμάξια σε κινητήρα, σε εσωτερική φιλοσοφία χρήσης εντελώς, γενικά δεν νομίζω κάποιος να καταλήξει σε τέτοιο δίλημα.
Και μόνο που το 2008, όπως και το 3008, ειναι αμάξια μοντέρνα με art decor εσωτερικό και lux αισθητική ενώ το Tucson ειναι πιο γήινο, πιο 'αναλογικό', ας πούμε πιο κλασσικό μεχρι και βαρετό που όμως εμένα με χαρακτηρίζει.
Το υβριδικό tucson έχει λιγότερα τέλη αλλά για να βγάλεις το τριχίλιαρο από αυτα χρειαζεσαι 10 χρόνια.
-
Aν το μόνο ζητούμενο είναι το πορτ μπαγκάζ, προφανώς και δεν αξίζει να δώσεις ούτε 1 ευρώ παραπάνω για την ίδια χωρητικότητα.
Είναι το μόνο όμως? Το γεγονός ότι το άλλο είναι υβριδικό, άρα έχει χαλαρά -30% έξοδα για καύσιμα, δεν παίζει κανένα ρόλο? Και αν καταφέρεις και το πάρεις με το αυτόματο κιβώτιο, μήπως αυτό επίσης είναι κάποιο πλεονέκτημα, ή ότι θα το πάρεις καραφούλ εξτρά?
Προσωπικά έχω υβρίδιο από το 2014. Και παρά τα μειονεκτήματά του, με κυριότερο, για τους παρεπιδημούντες του παρόντος φόρουμ, ότι δεν είναι ζμπορ, πραγματικά γελάω έξω δυνατά με τα κοινά ιχ που βλέπω στους δρόμους. Είναι τόσο μπροστά και future proof το δικό μου, τόσο εύκολο στην οδήγηση και τόσο οικονομικό στη χρήση, και μπαίνει και κάθε μέρα στο δακτύλιο, που λέω τι μαλακία θα έκανα αν έπαιρνα ένα συμβατικό ιχ αντ' αυτού και ότι ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να γυρίσω ξανά πίσω στα παλιά. Και μιλάμε για ένα κατάπτυστο ατμοσφαιρικό κατά άλλους => άρα παρωχημένο κατά το αξιακό τους σύστημα στο οποίο έχουν ταχθεί.
Άποψή μου : το αμάξι είναι μια ενότητα πολύ περισσότερη από τα λίτρα του πορτμπαγκάζ. Δοκίμασέ τα, ψάξτα στα σιτε, βάλτα κάτω χαρτί και μολύβι, και αποφάσισε ψύχραιμα και όχι παρορμητικά τι θέλεις να 'λουστείς' για τα επόμενα ψ χρόνια.
-
Επανέρχομαι στο θέμα, καθως σημερα ειδαμε το tuscon με τη συζυγο... ωραίο αυτοκίνητο με πολύ μεγάλους χώρους... το θέμα είναι ότι εντόπισα δυο σημαντικά προβλήματα... ο κινητήρας των 177ps στην έκδοση premium βγαίνει στα 26.000 αλλά τα τέλη κυκλοφορίας του είναι πάνω από 420€ το χρόνο... η αντίστοιχη έκδοση σε υβριδικό κοστίζει 28.000 αλλά η χωριτηκότητα των αποσκευων πέφτει στα 459 lt... οπότε το δίλημμα είναι το εξής: αξίζει κάποιος να δώσει παραπάνω 3.000 € απο το 2008 για να πάρει ένα ποιο ογκώδες αυτοκίνητο αλλά με παραπλήσιο χώρο αποσκευών που είναι και το ζητούμενο αυτή τη στιγμή;;
Εγώ είχα ενδιαφερθεί πρώτα για το Sportage, δεν είναι και τεράστιες οι διαφορές με το Tucson.
Το υβδιδικό είναι και ντήζελ, που σημαίνει πρακτικά, ανάλογα το που κινείσαι, σχεδόν τα μισά χρήματα για καύσιμα σε σύγκριση με τον ενεργοβόρο βενζινοκινητήρα. Σε ορίζοντα 5ετίας ή 10ετίας, η απόσβεση που θα έχεις κάνεις απ' τα καύσιμα, είναι σαν να το αγόρασες 20 χιλιάρικα (καθώς πιστεύω πως θα είναι οριακά λίγο πιο οικονομικό κι απ' το απλό ντήζελ.) Πρόσθεσε και τη διαφορά τελών κυκλοφορίας (που θα μεγαλώσει κι άλλο απ' το Φεβρουάριο, με το πρότυπο WLTP). Ενώ για το χαρακτήρα και το βάρος του αυτοκινήτου, είναι πιο σημαντική η ροπή χαμηλά του ντήζελ απ' τη μεγαλύτερη ιπποδύναμη του βενζινοκινητήρα). Και καθώς ταξινομείται ως υβριδικό αυτοκίνητο με τα τελευταία πρότυπα Euro, δεν νομίζω οτι υπάρχει περίπτωση να εμποδιστεί η κυκλοφορία του οπουδήποτε, ακόμη κι αν στο μέλλον μπουν περιορισμοί στο diesel. Ίσως κάποιοι έχουν το σκεπτικό τους να αγοράσουν το tucson βενζίνη, για μενα ειναι ακατονόητο.
To 2008 είναι αυτοκίνητο μικρότερης κατηγορίας, αν θες να το συγκρίνεις, σύγκρινέ το με το Kona κι αποφάσισε πιο απ' τα δύο αξίζει τα χρήματα. Πολύ όμορφο αλλά θεωρώ ως όχημα, κατώτερης κλάσης, αξιοπιστίας και οδηγικής ευχαρίστισης, απ΄το Tucson, θα το αγόραζα μόνο ως κάτι που αξίζει 20-22 χιλιάρικα για να γλυτώσω χρήματα.
-
Ανηκουν στην ιδια κατηγορια αλλα δεν εχουν καμια σχεση το 2008 με το Kona σε χώρους.
Το Sportage ειναι αυτοκινηταρα παντως, αλλα χανει πολυ σε αποσκευες με το mild hybrid κ για να παρεις τα ηλεκτρονικα βοηθηματα ασφαλείας πρεπει να δωσεις 29.000. Επισης θα αντικατασταθει συντομα, αλλα δεν παυει να ειναι τρομερο αυτοκίνητο.
Μαζι με το C5 τα ειχα στην κορυφη των C-Suv.
Στο τελος προτιμησα 2008 παντως.
Αγορά νέου αυτοκινήτου