-
Τι να συμφέρει βρε παιδιά το flex ! Μιλάμε για το ακριβότερο μπαλουν στην ιστορία των δανείων! 7.5! Όταν το γκρουπ δίνει αντίστοιχα μπαλουν 3.9% !
Αμάξι των 23000 και ζητά τελική δόση 11000 όσο ζητούν αμάξια με 30000!
Αυτό λέω και τους βγάζω το καπέλο που μου το είπαν οι ίδιοι και μου πρότειναν μόνοι τους το επιτόκιο στην Π.. με 7% τελικο
-
Σε ποια αντιπροσωπεία πήρες 7 τελικό;
-
Σε ποια αντιπροσωπεία πήρες 7 τελικό;
Γιαννενα
-
Μάλιστα 9.5% αντίστοιχα στην Θεσσαλονίκη τελικό! Και επειδή προφανώς τα Γιάννενα δεν πουλάνε περισσότερο από την Θεσσαλονίκη στα Γιάννενα αναγκάζονται και κυνηγούν πιο ανταγωνιστικά επιτόκια για να στηρίξουν πωλήσεις, μόνο έτσι το εξηγώ.
Η διαφορά σε πολλές δόσεις είναι κάνα διχιλιαρο !
Γκαρτζονίκας ή ποδας πρόκειται;
-
Μάλιστα 9.5% αντίστοιχα στην Θεσσαλονίκη τελικό! Και επειδή προφανώς τα Γιάννενα δεν πουλάνε περισσότερο από την Θεσσαλονίκη στα Γιάννενα αναγκάζονται και κυνηγούν πιο ανταγωνιστικά επιτόκια για να στηρίξουν πωλήσεις, μόνο έτσι το εξηγώ.
Η διαφορά σε πολλές δόσεις είναι κάνα διχιλιαρο !
Γκαρτζονίκας ή ποδας πρόκειται;
Πόδας, γκαρτζονικας δεν έχει toyota πλεον
-
Τώρα που το ξανασκέφτηκα τελικά ....δεν συμφωνώ!
Τελικά και καθώς αμάξι δεν θα υπάρχει στις εκθέσεις για καιρό ακόμα ως αναφορά τα πόδιο των πίσω είναι σαν να μπαίνεις στο κανονικό γιαρις; Και απλά υπάρχει διαφορά στο κεφάλι;
Τι πιστεύετε;
Όχι, αν κάποιο σουβοκροσόβερ έχει ικανό ύψος στην καμπίνα, τα πίσω καθίσματα ανυψώνονται λίγο και αλλάζουν πολύ οι γωνίες κορμού και ποδιών ώστε οι κνήμες να είναι πιο κατακόρυφες κι αυτό επιτρέπει μεγαλύτερη άνεση. Βέβαια αν κάποιος είναι 1,90μ θα ζοριστεί σε οτιδήποτε κάτω από κατηγορία C, ακόμη κι αν καταφέρει να χωρέσει για λίγη ώρα μια φορά σε ένα όχημα. Στα χαμηλότερα αυτοκίνητα, σχεδιασμού όπως τα κλασικά παλιότερα χάτσμπακ, το πίσω κάθισμα βρίσκεται λίγο χαμηλότερα απ' το επίπεδο του μπροστινού, στα σουβοκροσόβερ λίγο ψηλότερα. Εκεί παίζεται όλο το παιχνίδι, αλλά κανείς δεν ξέρει τί ακριβώς τα κάνει η ΤΟΥΟΤΑ επειδή θεωρητικά αυτή είναι η γραμμή σχεδιασμού.
-
-
Τι έγινε ρε παιδιά μας διαβάζουν;! Το έκανε κάνεις; Είναι το σωστό ή από τον κούκου ρουκου υπολογιστή του σάιτ;
-
Τι έγινε ρε παιδιά μας διαβάζουν;! Το έκανε κάνεις; Είναι το σωστό ή από τον κούκου ρουκου υπολογιστή του σάιτ;
Αυτό είπα και εγώ μόλις το είδα! Μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση που υπάρχει τέτοιο advertorial.
Σε αυτά εσύ και ο Φάνης, εμείς είμαστε Νεάντερταλ!
-
Πολλοί πρέπει να μας διαβαζουν. Σίγουρα το περιοδικό (όπου παρατηρώ πως τονίζουν σε δοκιμές κάποια θέματα που προκαλούν αντίλογο μεταξύ των μελών. Για παράδειγμα στο θέμα της καταναλωσης των δοκιμών τους μετά από μεγάλους καυγαδες εδώ μέσα άρχισαν να το ξεχωρίζουν στα κείμενα τους. Έχω διαπιστώσει σε πολλα αλλά site να αναφερουν μικρές λεπτομέρειες που αναφέρουμε και εμείς στις συζητήσεις μας για κάποια μοντέλα και που δεν πιστεύω θα τα έλεγαν αν δεν μας διαβαζαν. Θεωρώ πως μετά τους 4 τροχούς ή στο ιδιο επιπεδο με αυτούς το Drive προσαρμόζεται γρήγορα και μας διαβάζει πολύ συχνά.
Οποτε να στείλουμε ξανά τα χαιρετίσματα μας σε ένα πραγματικά καλό περιοδικό πέρα από τους 4τροχους.
-
Δεν δίνω σχεδόν καμία πιθανότητα να συμβαίνει αυτό!
Αν μπορεί, ας επιβεβαιώσει κάποιος..
-
Δεν δίνω σχεδόν καμία πιθανότητα να συμβαίνει αυτό!
Αν μπορεί, ας επιβεβαιώσει κάποιος..
Σας διαβαζουμε ανελλιπώς απο το περιοδικό κυνηγεσία και κυνοφιλία:
https://www.oneman.gr/longreads/mphkame-sta-adyta-toy-periodikou-kynhgesia-kai-kynofilia/
είστε πολύ καλοί συνεχίστε ετσι, ευγε
σορυ για το off topic αλλά δεν κρατήθηκα έπρεπε να τρολάρω
-
Αϊντε ρε τρολλς.
Τεσπα μας διαβαζουν. Αν όχι όπως τα δικά τους forums και sites αλλά μας διαβαζουν. Κρατήστε αυτό. Γενικα είναι πολύ διάσημο το forum των 4 τροχών.
-
Οι 4Τ διαβάζουν το φόρουμ, όσο μπορούν. Άλλωστε την διαχείριση την έχει το ίδιο το περιοδικό. Παλιότερα δημοσίευαν και posts. Συντάκτες του Drive συμμετείχαν παλιότερα και ως μέλη εδώ. Oι Πατέλος, Τσιγκρής, Γεωργιάδης και Γαλανόπουλος όμως έφυγαν από το Drive και τους νέους συντάκτες δεν τους γνωρίζω προσωπικά, οπότε δεν ξέρω αν παρακολουθούν.
-
Έλα Tkin!
Λοιπόν οποίος έγραψε αυτή την αρθαρα η οποία μάλιστα αναπαράγεται σε διάφορα άλλα μέσα από χθες πρέπει να πήγε από τον υπολογιστή δόσης της Τογιότα που βγάζει ....10.3% επιτόκιο αντί για 8.9%!!! Αυτό είναι το καλό σενάριο. Το άλλο είναι να είναι εν γνώσει της Τογιότα να το έχει πλασάρει αυτή το άρθρο και να είναι το νέο 8.9 που είναι 10.3!
Όποιος κάνει τις πράξεις θα δει ότι δεν είναι 8.9% το επιτόκιο των παραδειγμάτων!
Οι προπαραγγελιες για όποιον ενδιαφέρεται έχουν ως εξής. Θα υπάρξουν 100 αμάξια τον Σεπτέμβρη Οκτωβρη που θα έρθουν Ελλάδα για προπαραγγελιες , εκθέσεις , τεστ ντραιβ κλπ. Από αυτά έχουν μείνει ακόμα 3-4 υβριδικά προς πώληση. Δλδ αυτό για 600 αμάξια προπαραγγελιες που ακούστηκε δεν ισχύει.
Όσοι θέλουν να το δουν πρώτα και να μην πάρουν γουρούνι στο σακί θα παραλάβουν στην καλύτερη τον επόμενο Μάρτιο.
Σε ερώτηση μου για το αν θκαι πότε θα έρθει το κορολα κρος μου είπε αυτό δεν θα έρθει ποτέ Ευρώπη αφορά Ασία/Αμερική.
-
Αν μας διαβάζουν οι Τροχοί, ελπίζω να έμαθαν πώς ταξιδεύεις με ηλεκτρικό αυτοκίνητο και να μην ξαναγράψουν τα αίσχη που διαβάσαμε για το Tesla.
-
Πιστεύω ότι για το 99% των αγοραστών (δλδ ΟΛΩΝ πλήν του Γάτου...αχαχα) είναι υπεραρκετό. Ίσως ούτε το 10% των ιδιοκτητών δεν θα το πάνε σε τέτοιες συνθήκες.
-
Μονο που αυτό δεν ειναι το υβριδικο αλλά η έκδοση με μηχανικο διαφορικό. Είχα βάλει αντίστοιχο βίντεο με τεστ και των δύο εκδόσεων με τετρακίνηση και φυσικά αυτό με το μηχανικο τα πηγε καλύτερα.
Νομιζω το ξαναέγραψα, 5 κιλα ροπης δίνει και χωρις κάποιο γρανάζι κιβωτιου το πισω μοτερ στο awd του υβριδικού. Πολύ λίγα για να ξεκολλήσει
-
Ξέρει κάποιος εάν η Active έχει επιλογή Drive Mode και EV Mode; Είναι άραγε κάτι από τα δύο ο 'επιλογέας λειτουργίας κίνησης' που αναφέρεται στον αναλυτικό εξοπλισμό;
Παρατηρώ επίσης στην 360ο Προβολή του εσωτερικού στον Διαμορφωτή (η οποία νομίζω ότι είναι ακριβής) ότι τα δύο κουμπάκια τα οποία θα έπρεπε να αντιστοιχούν στις παραπάνω λειτουργίες (πίσω από τον λεβιέ ταχυτήτων) είναι μαύρα (δεν δείχνουν να αντιστοιχούν κάπου) ενώ σε άλλες εκδόσεις έχουν το αντίστοιχο σύμβολο.
Επαναφέρω την παραπάνω ερώτηση μου γιατί όταν την πρωτοεκανα μάλλον χάθηκε ανάμεσα στα post για τα επιτόκια.
-
Tα πρώτα ιταλικά reviews (στο Βέλγιο,σε αμάξια σχεδόν παραγωγής)
Ύψος δημοσιογράφου 1.90μ. Πέτυχε κατανάλωση 4,3-4,4lt/100km σε μικτή διαδρομή (σχεδόν εργοστασιακή).Περίπου 90 κιλά επιπλέον το 4κίνητο.
Κατανάλωση σε 1μησι ώρα μικτής διαδρομής 4,5lt/100km. Οδηγική συμπεριφορά προς το comfort, βελτίωση στην αίσθηση των φρένων σε σχέση με προηγ. υβριδικά Toyota,τιμόνι χωρίς να είναι κάτι ιδιαίτερο,είναι προοδευτικό,'ομογενής' αίσθηση στις αλλαγές κατεύθυνσης,καλά καθίσματα.
Toyota Yaris Cross