-
@ntin0s1988 said in Toyota Yaris Cross:
χαιρετώ ξανά την ομάδα μετά από καιρό. Ενημερώθηκα πριν λίγες μέρες ότι έφτασε και το δικό μου αμαξάκι επιτέλους (cross active λευκό περλα)!
Μέχρι τέλος της άλλης εβδομάδας ελπίζω να το έχω με πινακίδες στα χέρια μου!
Παρακολουθώ σχεδόν όλη τη συζήτηση κ με έχετε βοηθήσει σε πολλά θέματα, ακόμη κ σε απορίες που δεν ήξερα ότι έχω!
Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει με τα έξτρα γιατί έχω λίγο μπερδευτεί. Μου έκαναν δώρο τα μπουλόνια ασφαλείας και το πλαστικό δάπεδο, και πλήρωσα κ εγώ τα πίσω φιμε (150€).
Σκέφτομαι να διαλέξω την κεραμική επίστρωση αλλά δν έχω εικόνα πόσο όντως θα βοηθήσει το χρώμα με κουτσουλιες κ ήλιο εδώ στην Κρήτη.
Το έχει επιλέξει κάποιος, και πως του έχει φανεί?
Ευχαριστώ πολύ!Το περιμενω σε καποια τερμινα και εγω σε λευκο περλα και την κεραμικη την ζητησα και την κανανε δωρο.Νομιζω οτι η κεραμικη βοηθαει ακριβως σε αυτα που αναφερεις σαν φοβιες.
-
Το περιμενω σε καποια τερμινα και εγω σε λευκο περλα και την κεραμικη την ζητησα και την κανανε δωρο.Νομιζω οτι η κεραμικη βοηθαει ακριβως σε αυτα που αναφερεις σαν φοβιες.
Ξέρουμε μήπως τιμή που χρεώνει ή ΤΟΥΟΤΑ?
ΓΙΑ να δω μήπως ψάχνω κάπου έξω καλύτερα... -
Πιο φτηνά δε θα τη βρείς κάπου
-
@mastoras78 said in Toyota Yaris Cross:
Ευχαριστώ πολύ! θα επικοινωνήσω άπο Δευτέρα οπότε να το προσθέσουμε κ αυτό! Με το καλό κ στα παιδιά που περιμένουν.. εμένα παρεπιπτοντως πρώτη ημερομηνια ήταν τον Οκτώβριο οπότε υπάρχει ελπίδα για ολους!!
-
@ntin0s1988 said in Toyota Yaris Cross:
@mastoras78 said in Toyota Yaris Cross:
Ευχαριστώ πολύ! θα επικοινωνήσω άπο Δευτέρα οπότε να το προσθέσουμε κ αυτό! Με το καλό κ στα παιδιά που περιμένουν.. εμένα παρεπιπτοντως πρώτη ημερομηνια ήταν τον Οκτώβριο οπότε υπάρχει ελπίδα για ολους!!
Dum spiro spero.!!!
-
@siopet said in Toyota Yaris Cross:
Χαιρετώ την παρέα. Κάτοχος urban cruiser με υγραέριο και μελλοντικός κάτοχος Yaris cross. Μήπως έχει βάλει κάποιος υγραέριο σε yaris cros hidryd να μας πει εντυπώσεις?
εδω οι περισσοτεροι δε εχουν παραλαβει ακομα. Μετρημένοι στα δακτυλα θα βαλουν αεριο αναλαμβανοντας το ρισκο πως αν συμβει κατι θα βαλουν βαθια το χερι στη τσεπη γιατι εγγυηση γιοκ
-
Στο απλό βενζίνης λογικά θα μπαίνει μια χαρά το υγραέριο
-
Το ecvt ανεβάζει στροφές, Μετά κάποιες στροφές το lpg παίρνει μεγάλες ποσότητες ψεκασμού διότι με φτωχό μίγμα ανεβάζει πολύ τις θερμοκρασίες. Έτσι οπότε θα καις καύσιμο θαν ζητα ίσως περισσότερο lpg από ότι στο απλό θερμικό μιας και το e cvt θα λειτουργεί από τις μεσαίες Σαλ και πιο πανω.
-
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Το ecvt ανεβάζει στροφές, Μετά κάποιες στροφές το lpg παίρνει μεγάλες ποσότητες ψεκασμού διότι με φτωχό μίγμα ανεβάζει πολύ τις θερμοκρασίες. Έτος οπότε θα καις καύσιμο θανζητα ίσως περισσότερο lpg από ότι στο απλό θερμικό μιας και το e cvt θα λειτουργεί από τις μεσαίες Σαλ και πιο πανω.
Αυτό πώς το ζητάω στο πρατήριο;
-
Χαχα το Τ9 ο υπαίτιος.
-
Ανεύρυσμα..
-
Πρέπει να δώσουν πολλά βραβεία σε αυτόν που θα περιμένει κανα δυο χρόνια να παραλάβει Κρος για να του βάλει χέρι.
-
Πόσο είναι η χωρητικότητα του χώρου αποσκευών και πόσος χώρος θα απομείνει αν βάλεις μπουκάλα υγραερίου.......
-
-
Για μένα μιλάτε;
-
Ότσι, έχεις δει ποτέ να μιλάνε για εσένα σαν να μην είσαι εδώ?
-
Χαχα, τώρα τελευταία....ναι!
Μα σκέφτομαι, τι διαλο στο τσατ τους μπήκα; Τι πάτησα;
-
@teo-mak said in Toyota Yaris Cross:
Πόσο είναι η χωρητικότητα του χώρου αποσκευών και πόσος χώρος θα απομείνει αν βάλεις μπουκάλα υγραερίου.......
Γυρω στα 390 κατι λιτρα.
Η μπουκάλα μπαινει στρογγυλη συνηθώς στο χώρο της ρεζέρβας. -
Υπάρχει κάποιος που θα έπαιρνε ολοκαινουργιο HYBRID TOYOTA μετα από μήνες αναμονής που ειναι οτι ποιο οικονομικό μετά από τα ηλεκτρικα και θα εκανε μετατροπή σε υγραέριο για να είναι ακόμα πιο οικονομικο, χανοντας εγγύηση και με πιθανότητα να καταστρεψει το αυτοκίνητο?????
Ακόμα και αν ήμουν αυτος που πούλαγε το συστημα του υγραερίου θα τον έδιωχνα και θα του ελεγα ανθρωπέ μου λογικέψου!!!!!
το αμάξι είναι αξιοπιστο και οικονομικό που είναι στα θετικά του και να το κάνουμε και αναξιοπιστο και ασχημο πάει πολύ.
Τουλάχιστον ασχημο αλλά υπεροικονομικό και αξιοπιστο είναι καλός συνδιασμός, κριμα είναι
-
@cirus said in Toyota Yaris Cross:
Υπάρχει κάποιος που θα έπαιρνε ολοκαινουργιο HYBRID TOYOTA μετα από μήνες αναμονής που ειναι οτι ποιο οικονομικό μετά από τα ηλεκτρικα και θα εκανε μετατροπή σε υγραέριο για να είναι ακόμα πιο οικονομικο, χανοντας εγγύηση και με πιθανότητα να καταστρεψει το αυτοκίνητο?????
Ακόμα και αν ήμουν αυτος που πούλαγε το συστημα του υγραερίου θα τον έδιωχνα και θα του ελεγα ανθρωπέ μου λογικέψου!!!!!
το αμάξι είναι αξιοπιστο και οικονομικό που είναι στα θετικά του
και να το κάνουμε
και αναξιοπιστο και ασχημο πάει πολύ.
Τουλάχιστον ασχημο αλλά υπεροικονομικό και αξιοπιστο είναι καλός συνδιασμός, κριμα είναι
Μα πως αλλιώς θα μπορεί να γράψει και να παινευτει ότι έχει κατανάλωση 0.015? Άλλωστε λεφτά υπάρχουν, άστα να τα ξοδεψουν να γυρίσει και το χρήμα στην αγορά...
Toyota Yaris Cross