-
όλες αυτές οι τεχνολογίες που προσπαθούν να ενσωματώσουν στα αυτοκίνητα για μενα δεν αξίζουν
bluetooth τι να το κάνω όταν ακούνε μεχρι και τα δίπλα αυτοκίνητα τι λεω
ηχοσύστημα τι να το κάνω αφου εχουν καταργήσει το CD και στο τέλος FM σταθμούς θέλω να ακούω
navi καλό για 2-3 χρόνια μετα θα θέλει αναβάθμιση που θα ζητάει αντίτιμο η Toyota
θύρες usb σήμερα δουλεύουν αύριο οχι άλλες κάνουν φόρτιση άλλες μεταφορά δεδομένων τι μπερδέματα είναι αυτάμακάρι όλα τα αυτοκίνητα να τα πούλαγαν χωρίς κανένα infotainment ,τίποτα, άδειο μόνο η καλωδίωση να υπάρχει
να πάω εγω που αρέσουν συγκεκριμένα πράγματα να βάλω radio cd με εξόδους για ενισχυτές να ακούω τις ροκιες μου όπως πρέπει !
να παει η demi_0 και σε όσους άλλους αρέσουν οι νέες τεχνολογίες να βάλουν με ασύρματα τα πάντα και 5 USB !Να το σκεφτούν πάλι οι κατασκευαστές ...αλλα τι λεω το σκέφτηκαν και οι πονηροί ενσωματώνουν μεχρι και τον κλιματισμό και προωθούν τον χειρισμό με οθόνες επαφής !
όταν θα χαλάσουν γιατί θα χαλάσουν σίγουρα θα μένεις χωρις κλιμα χωρις ενδείξεις τα 500 και 1000αρικα για αντικατάσταση θα χρεώνονται για πλάκα ... ευτυχώς η Toyota δεν πήρε αυτόν τον δρόμο ακόμη. -
Μονμαν απλα συγκινητικος. Μαζι σου
-
@monman2 μαζί σου! Πραγματικά σπαζοκεφαλιά! Αφήστε μας να αποφασίζουμε μόνοι μας τι θελουμε στο αμάξι μας!
@oineas το δοκίμασα, δυστυχώς με το διαμοιραστη δεν το αναγνωρίζει το κινητό ούτε μόνο του.. ευχαριστώ όμως για τη σκέψη!
@osfp και @City Pop σας ευχαριστώ πολύ για την ανάλυση! Θα φορτώσω τελικά τη μουσική στο κινητό.. Απλά επειδή είναι iPhone και έχω δυσκολία να την περάσω στο iTunes ηθελα να το αποφύγω αλλά δεν!! Αυτο με το fm transmitter το είδα αλλά μου μου φαίνεται πιο δύσκολο απο το iTunes! Η επόμενη λύση που σκεφτηκα είναι να έχω στάνταρ το στικάκι στη θύρα και όταν χρειάζομαι χάρτη (πράγμα όχι τόσο συχνό) να ακούω ράδιο! Μια χαρά σταθμούς έχουμε!
Σας ευχαριστώ πολύ όλους! Το αυτοκίνητο πάντως αξίζει και χωρίς τη δεύτερη θύρα! Σας ανεβάζω άλλες δυο φωτό από την Queen μας! Την ονόμασε η μεγάλη μου κόρη έτσι και χαίρεται που πρώτη φορά κάνει σταυροπόδι σε πίσω κάθισμα!!!
-
ωραίο αυτή τη έκδοση εχω παραγγείλει με αυτό το χρώμα!
στις φωτογραφίες σου πρόσεξα και το "νύχι" που εχει χαμηλά στην μπροστινή μάσκα ...δεν το είχα προσέξει μου αρέσει
βάλε και φωτογραφίες απο το εσωτερικό ...όποτε μπορείς -
Έχει κάποιος φίλος το user manual της υβριδικής έκδοσης στα ελληνικά;
Ευχαριστώ!!! -
Φίλε monman2 εγω δε θελω yaris με σιδερένιες ζάντες και χωρις infotainment όπως λες αλλα θα ήθελα να υπάρχει active AWD
-
@gagarin said in Toyota Yaris Cross:
Έχει κάποιος φίλος το user manual της υβριδικής έκδοσης στα ελληνικά;
Ευχαριστώ!!!https://www.toyota.gr/tme#/my-toyota/eManual
Θα το βρεις εδώ. Πάτα "Αναζήτηση βάσει μοντέλου" επέλεξε Yaris Cross και γλώσσα Ελληνικά.
-
-
@miro said in Toyota Yaris Cross:
Yaris Cross
θελει αριθμο πλαισιου
Πάνω απο αυτό γράφει "Αναζήτηση βάσει μοντέλου" πατα εκεί και θα μπορεις μετα να επιλεξεις μοντελο.
-
Σε ευχαριστώ δεν το ειχα δεί...αλλα δεν το εχει το user manual στα ελληνικά.δεν πειραζει!!!Μου κάνει και το αγγλικό!!!
-
Σε ευχαριστώ δεν το ειχα δεί...αλλα δεν το εχει το user manual στα ελληνικά.δεν πειραζει!!!Μου κάνει και το αγγλικό!!!
Το έχει φίλε ψάξε καλύτερα. Του ριξα μια ματια και μου έκανε εντύπωση πως υπάρχει έκδοση και με ρεζέρβα αντί για κιτ επισκευής ελαστικών. Βέβαια αυτή την επιλογή δε την παρέχει ο εισαγωγέας για την ελλαδα
-
To bluetooth είναι μια εξαιρετική ευκολία που συμβάλει και στην ασφάλεια..
Το ηχοσύστημα μας παρέχει ψυχαγωγία μέσω ραδιοφώνου ή usb τώρα που δε χρησιμοποιούνται πια τα CD..
Το εργοστασιακό navi ούτε εμένα με συγκινεί.. αλλά μια οθόνη για να έχω GPS μέσω android auto και να μη μπλέκω με το λιλιπούτειο κινητό και τις βάσεις του σε κάθε απίθανο μέρος που περιορίζει ορατότητα/ξεκολάει και τα καλώδια να κρέμονται την απολαμβάνω.
Οι θύρες usb όσο πιο πολλές τόσο καλύτερα για να φορτίζω τις συσκευές και να ακούω μουσική από το usb stick..
Οι υπερβολές στα infotainment και ο χειρισμός του κλιματιστικού αποκλειστικά από αυτό είναι εργονομικό φάουλ και συμφωνούμε.
Ευτυχώς υπάρχουν οι ευκολίες που μας προσφέρουν οι κατασκευαστές των σύγχρονων αυτοκινήτων... εκτός και αν δε κατάλαβα κάτι...
-
Οχι ρε φιλε. Μια χαρα το πιασες. Απλα για να ολοκληρωσω λιγο την σκεψη μου, πλην ελαχιστων κατασκευαστων οι περισσοτεροι γεμιζουν με οθονες τα αυτοκινητα και μια βλαβη που σημερα κοστιζει 100 ευρω αν καει η οθονη την πληρωνεις σε εικοσαπλασια αξια για πλακα. Οσο αφορα τα ηχοσυστηματα παρομοιως. Για ενα εμπειρο αφτί που εμαθε να ακουει μουσικη απο πικαπ τα mp3 ειναι αφορμη να ψαχτει με ωριλά. Εγω στην τρελα μου πανω που εσκασα για οικιακο ηχοσυστημα οσα αλλος εδινε για μικρο πολης, βλεπω τις ευκολιες μα τα αφτια μου ακουν Νινα Σιμον ως να τραγουδα στο βόις
-
Σας βάζω και φωτό από το εσωτερικό! Σήμερα είδα επιτέλους ένα αδελφάκι του στο δρόμο και χάρηκα! Εύχομαι να τα παραλάβετε όλοι συντομα!
-
Μόνο σε έμενα αρέσει η διχρωμία στο ταμπλό; Πιο καλό είναι δίχρωμο
-
@lap said in Toyota Yaris Cross:
+1 σπάει λίγο τη "μουντάδα"
Επίσης, θετικό ότι στις δύο πρώτες εκδόσεις νομίζω, η επένδυση οροφής κι οι κολώνες εσωτερικά είναι ανοιχτό γκρι. Μειώνει κάπως την αίσθηση κλειστοφοβίας και σκοτεινότητας -ιδίως στους πίσω επιβάτες.- -
το ωραίο με την active είναι οτι υπάρχει μια διαφοροποίηση μια αισθητική πρόταση
και τα όργανα αν τα είχε μια alfa romeo πχ θα είχαν γραφεί δεκάδες ποστ με ρεζουμέ το επιτυχημένο πάντρεμα παράδοσης και μέλλοντος ... αλλα τα βάλανε σε yaris το οποίο ως γνωστό δεν εχει ψυχή ... -
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
το ωραίο με την active είναι οτι υπάρχει μια διαφοροποίηση μια αισθητική πρόταση
και τα όργανα αν τα είχε μια alfa romeo πχ θα είχαν γραφεί δεκάδες ποστ με ρεζουμέ το επιτυχημένο πάντρεμα παράδοσης και μέλλοντος ... αλλα τα βάλανε σε yaris το οποίο ως γνωστό δεν εχει ψυχή ...Τα απόλυτα "άλφα Ρομέο" όργανα συγνώμη αλλά τα έχει μόνο το κουκλάκι.
https://www.netcarshow.com/Suzuki-Swift-2021-1600-5f.jpg
Υ.γ
Ρε σεις δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφία....τι έγινε; -
@panormus772 said in Toyota Yaris Cross:
+1 σπάει λίγο τη "μουντάδα"
Επίσης, θετικό ότι στις δύο πρώτες εκδόσεις νομίζω, η επένδυση οροφής κι οι κολώνες εσωτερικά είναι ανοιχτό γκρι. Μειώνει κάπως την αίσθηση κλειστοφοβίας και σκοτεινότητας -ιδίως στους πίσω επιβάτες.-Αυτό με την μαύρη οροφή.....ποιος το σκέφτηκε....και δεν φεύγει αυτή η μόδα...
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
και τα όργανα αν τα είχε μια alfa romeo πχ θα είχαν γραφεί δεκάδες ποστ με ρεζουμέ το επιτυχημένο πάντρεμα παράδοσης και μέλλοντος ... αλλα τα βάλανε σε yaris το οποίο ως γνωστό δεν εχει ψυχή ...Τα απόλυτα "άλφα Ρομέο" όργανα συγνώμη αλλά τα έχει μόνο το κουκλάκι.
https://www.netcarshow.com/Suzuki-Swift-2021-1600-5f.jpg
Υ.γ
Ρε σεις δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφία....τι έγινε;αυτά και σε audi θα φαίνονταν ταιριαστά σαν ακριβό ρολόι είναι
Toyota Yaris Cross