-
και το να πηγαίνεις με 80 αριστερά, ενώ η δεξιά είναι άδεια επίσης.
Όπως δεν γράφουν εσένα που πηγαίνεις με 80 αριστερά, ενώ η δεξιά είναι άδεια, δεν γράφουν και εμένα που πηγαίνω με 110.
Το ότι σε προβληματίζει το αν θα σε γράψει η τροχαίο και όχι το γεγονός της παρανομίας με ξεπερνά! Καλούς δρόμους
-
Απο την στιγμη που το επιχειρημα σου περι χιλιομετρων ειναι αιολο, ακριβως λογω της δημοσιας παραδοχης σου πως δεν κοιτας το ταχυμετρο και βασιζομενος στην επαγωγικη σκεψη της δηλωσης σου υπαρχει η πιθανοτητα να πηγαινεις με 60 χλμ/ωρα και με οπισθεν.
Εφοσον δεν ειμαστε μπροστα να το δουμε, μπορει καποιος να το θεωρησει ως ρεαλιστικη σκεψη και αντεπιχειρημα στα 140χλμ/ωρα και εμπροσθια κινηση που μας αναφερεις.
Ετσι λοιπον Νικ,...
Το ηξερες οτι το να οδηγει καποιος με την οπισθεν στην Κατεχακη με 60 χλμ/ωρα ειναι παρανομο;
-
Απο την στιγμη που το επιχειρημα σου περι χιλιομετρων ειναι αιολο, ακριβως λογω της δημοσιας παραδοχης σου πως δεν κοιτας το ταχυμετρο και βασιζομενος στην επαγωγικη σκεψη της δηλωσης σου υπαρχει η πιθανοτητα να πηγαινεις με 60 χλμ/ωρα και με οπισθεν.
Εφοσον δεν ειμαστε μπροστα να το δουμε, μπορει καποιος να το θεωρησει ως ρεαλιστικη σκεψη και αντιεπιχειρημα στα 140χλμ/ωρα και εμπροσθια κινηση που μας αναφερεις.
Ετσι λοιπον Νικ,...
Το ηξερες οτι το να οδηγει καποιος με την οπισθεν στην Κατεχακη με 60 χλμ/ωρα ειναι παρανομο;
Ρε Lap, ωπα ωπα, το έχασα!!!
γουατ αρ γιου τοκινγκ αμπαουτ?
ας το ξεκινήσουμε από το τέλος που είναι το μόνο που κατάλαβα, δεν παιζει να πιανει η οπισθεν του αουρις 60 (δεν το εχω δοκιμάσει κιόλας)
ναι το ξέρω οτι είναι παράνομο να πηγαινεις με οπισθεν σε δρομο ταχείας κυκλοφορίας (με οποιαδήποτε ταχύτητα)
για τα υπόλοιπα παρακαλώ εξπλέιν πλιζ
-
γεια σου ρε χαρη... οταν θες να παρεις δικαιο δεν στεκεσαι στη λεπτομερεια, αλλα αμα ειναι να δωσεις.... χαχαχ σφαζεις με qwerty
Γάτε κάνεις λάθος! Επειδή είμαι πολύ ακριβής σε αυτά που γράφω, είμαι αντίστοιχα ακριβής και στην αξιολόγηση αυτών που διαβάζω!
Κατά τ' άλλα, ομιλείς και γράφεις και στην ελληνική;
-
Τώρα γίνεσαι υπερβολικός εσύ. Λες να μην μπορώ να καταλάβω αν πέφτω 40χλμ/ωρα μείον σε ταχύτητα? Επίσης στις ευθείες (αυτές τις μικρές) γιατί τα 140 να μην είναι 150???
nickthetrib wrote:
Το άουρις στην Κατεχάκη από Μεσογείων εώς Ηλιούπολη πάει ΑΝΕΤΑ (ίσως ζοριστεί την ανηφόρα πριν την Αττική Οδό λόγο μοτέρ) με 140
Δεν έγραψα πουθενά για min 140, ένα μ.ο. χοντρικά έβαλα. Επίσης που ξέρεις οτι μιλάμε για 'φυσιολογικές οδηγικές δυνατότητες' ???(πλακα κανω)
Συνεχίζουμε να συμφωνούμε ότι είτε ήσουν υπερβολικός είτε δεν διατύπωσες σωστά αυτό που ήθελες να πεις. Η δήλωση σου μιλούσε για 140 σε ΟΛΗ την Κατεχάκη από Μεσογείων ως Ηλιούπολη, χωρίς να εξαιρεί τις στροφές και χωρίς να αναφέρεται σε μ.ο.! Τώρα το αν κάπου πιάνεις και 150 μας είναι αδιάφορο γιατί δεν μιλούσαμε για μέσο όρο. Επίσης αδιάφορο είναι αν έπεσες στα 120 ή στα 115 ή στα 100, εφόσον ήταν πολύ κάτω από 140.
-
Ρωτησα για μπαταρια στο hybrid, 2400 -2500 ευρω ολα με τα περαστικα σε σημερινες τιμες των μπαταριων
Χωρις μπαταριες το αυτοκινητο δεν κινηται.
Απο την αλλη εχω την αισθηση πως ειναι με κασετίνες, πως δηλαδη οποιο στοιχειο εχει θεμα το αλλαζεις ξεχωριστα. Δεν ξερουν οι πωλητες. Περιεργο....
-
Με 11 χρόνια εγγύηση το μόνο που δεν θα με απασχολούσε είναι πόσο κάνει η μπαταρία , αν και είμαι σίγουρος με τα χιλιάδες (ετησίως) που θα πουλιούνται στην Ελλάδα και τα δεκάδες χιλιάδες πανευρωπαϊκά το μόνο εύκολο θα είναι να βρεις μεταχειρισμένη max 1000€ περασμένη , απλώς μη περιμένεις να την βρεις εδώ και τώρα ,σε δυο χρόνια όμως θα υπάρχουν να είναι καλά οι μικτές και τα 'σώστρα' που θα τα βγάζουν οι ασφαλιστικές .
Αυτό το λέω γιατί τα υβριδικά γενικά έχουν τις μπαταρίες στο πιο προστατευμένο μέρος ,κάτω από το πίσω κάθισμα , οπότε θα είναι ανακτήσιμες ακόμα και μετά από σοβαρά ατυχήματα , έτσι όσοι δεν θα θέλουν να πληρώνουν τα ακριβά σέρβις της toyota θα έχουν λύσεις .
-
Ε καλα ρε συ @ Mοnman, 21.000 ευρω κοστιζει η μεσαια εκδοση με μεταλλικο και εξοδα,
Δεν το αλλαζεις ευκολα στα 10 ετη ...το πας και για 15 και 18 χρονια, το δινεις και στο παιδι να μαθει οδηγει κτλ
Αν μεχρι τοτε οι νεες μπαταριες κοστιζουν 1000 ευρω, δεν το συζητώ αλλα δεν ξερω ποσο θα τις τιμολογει η toyota
Υ.γ Παιδια δεν διαβαζω blind spot στους εξοπλισμούς..... τι γινεται;;;
-
αμα κάνει 21000 € η μεσαία τότε το swift sport hybrid 48V (το έγραψα καλά;) θα ηταν πρώτη επιλογή μου
-
Τοσο...εχω το χαρτι μπροστα
Ελα στο club
-
Λοιπον, δεν γνωριζω τι γινεται στο εξωτερικο. Το δικο μας yaris δεν εχει σε καμια εκδοση blind spot!!!!
-
Λοιπον,επειδη μ αρεσει αρκετα το νεο yaris το ψαχνω...
Στην Ελλαδα αν καταλαβα καλα ΔΕΝ εχει τετοια εκδοση οπως δειχνει το video ...εχει μια premier με το χαρακτηριστικο κοκκινο μαυρο, και δεν εχει μια σαν του video . Η chic εχει μαυρες οροφες και εσωτερικο που σε ψυχοπλακωνει.
Στου video εμας τους Ανατολίτες μας αρεσει. Δεν μπορω την μαυριλα και στην οροφη. Μ αρεσουν ανοιχτοχρωμα.
Επεισς η πανοραμικη οροφη που ειναι ΟΛΑ τα λεφτα σε μικρο αυτοκινητο δεν ερχεται εδω παρα μονο ισως με ειδικη παραγγελια και ΜΟΝΟ στην premier που ειναι ακριβότερη της chic που δειχνει εδω. Μπορει να κανω και λαθος.
Ααα και καμια εκδοση ανεξαρτητως των 20 χιλιαρων δεν εχει blind spot. Ενω στο εξωτερικοναπο την μεσαια εχει.
Με λιγα λογια το κατεστρεψαν το μοντελο
Υ.γ προσεξτε μια λεπτομερεια, περα απο τα press realeses το yaris Hybrid στην πλουσια εκδοση αγγιζει τα 98gr/km Co2 σε κύκλο wltp .... οχι για να μη λετε για τα mild hybrids.
-
Και να μην το φέρνουν, το αγοράζει από εξωτερικό και το φέρνεις, σιγά το δύσκολο. Απλά δεν ξέρω τι πάιζει με τις τιμές, προφανώς θα βγαίνει πιο ακριβό.
-
Λοιπον,επειδη μ αρεσει αρκετα το νεο yaris το ψαχνω...
Στην Ελλαδα αν καταλαβα καλα ΔΕΝ εχει τετοια εκδοση οπως δειχνει το video ...εχει μια premier με το χαρακτηριστικο κοκκινο μαυρο, και δεν εχει μια σαν του video . Η chic εχει μαυρες οροφες και εσωτερικο που σε ψυχοπλακωνει.
Στου video εμας τους Ανατολίτες μας αρεσει. Δεν μπορω την μαυριλα και στην οροφη. Μ αρεσουν ανοιχτοχρωμα.
Επεισς η πανοραμικη οροφη που ειναι ΟΛΑ τα λεφτα σε μικρο αυτοκινητο δεν ερχεται εδω παρα μονο ισως με ειδικη παραγγελια και ΜΟΝΟ στην premier που ειναι ακριβότερη της chic που δειχνει εδω. Μπορει να κανω και λαθος.
Ααα και καμια εκδοση ανεξαρτητως των 20 χιλιαρων δεν εχει blind spot. Ενω στο εξωτερικοναπο την μεσαια εχει.
Με λιγα λογια το κατεστρεψαν το μοντελο
Υ.γ προσεξτε μια λεπτομερεια, περα απο τα press realeses το yaris Hybrid στην πλουσια εκδοση αγγιζει τα 98gr/km Co2 σε κύκλο wltp .... οχι για να μη λετε για τα mild hybrids.
Αυτο στο βιντεο εχει 32κ. Κυκλοφορει μονο Ελβετια, δεν ειναι για την Ψωροκωσταινα.
-
Τελικά κάποιοι στην Ελβετία πρέπει να έχουν πολύ χιούμορ... 32 χιλιάρικα για υβριδικό σουπερμίνι;
-
Μπορεί να τα παίρνουνε και να τα πετάνε από τις Άλπεις για χόμπυ.
Θυμάμαι μία φορά Ζυρίχη ήταν 3 Porsche η μία μετά την άλλη στο φανάρι!
-
Αν δε πουλήσουν στην Ελβετία super mini με 32κ που θα τα πουλήσουν.. Ψάξε το μέσο μισθό τους και θα καταλάβεις
-
Το είδα εχτές από κοντά (εξωτερικά μόνο) σε γνωστή αντιπροσωπεία στην Λαυρίου. Μπροστά πολύ όμορφο, από το πλαί ΟΚ και πίσω χάλια! Τα φώτα σε στυλ C-HR δεν ταιριάζουν καθόλου με το σχέδιο του Γιάρις. Στο C-HR είναι αποδεκτά, αλλά στο Γιάρις είναι τελείως παράταιρα. Γενικά δεν είναι ιδιαίτερα όμορφο, φάινεται ότι έχυν προσπαθήσει πολύ χωρίς λόγο ή απαοτέλεσμα. Φυσικά Γιάρις είναι, οπότε θα ξεπουλήσει, δεν το συζητάω...απλά κουβέντα να κάνουμε.
Προσωπικά συνεχίζω να βρίσκω το Γιάρις 1ης γενιάς ως το πιο πρωτοποριακό και όμορφο Γιάρις. Ακόμα το βλέπω στο δρόμο και μου αρέσει.
-
Προσωπικά συνεχίζω να βρίσκω το Γιάρις 1ης γενιάς ως το πιο πρωτοποριακό και όμορφο Γιάρις. Ακόμα το βλέπω στο δρόμο και μου αρέσει.
Γεγονός! Α ρε, Ζαπατίνα... Έσκισες!
-
Είδα πριν λίγο ένα κόκκινο στην Εθνική στο ύψος της Μεταμόρφωσης.
Ωραίο με δυναμικό σχήμα φαίνεται εν κινήσει. Κι επειδή λίγο μετά είδα και το προηγούμενο,η διαφορά προς το καλύτερο είναι εμφανής.
2020 Toyota Yaris