-
panormus772 wrote:
Αυτό πότε έρχεται Ελλάδα; Μήπως είναι ένας ακόμη πιο άμεσος ανταγωνιστής του yaris;
Στην Ιταλία το φθινόπωρο, με τιμή 21.950 στο 2ο εξοπλιστικό επίπεδο.
δίδυμου ηλεκτροκινητήρα υβριδικά στην ελλάδα ειναι το jazz και το yaris. όλα τα άλλα mild hybrid, dual clutch hybrid κλπ δεν μπορούν να δώσουν τις απαιτούμενες αποδόσεις ειδικά σε χαμηλές ταχύτητες κίνησης σε πόλεις.
Κι εδώ πάντως (στο 3:00 του βίντεο) λέει ότι και το clio έχει 2 ηλεκτροκινητήρες (έναν με 49 Hp κι έναν μικρότερο με 20hp) κι όταν παρακάτω εξηγεί τη λειτουργία τους μαζί με τη MEK αναφέρεται σε κάτι περίπου παρόμοιο με jazz και yaris.
Αναφέρει κατάναλωση σε 50Km μικτή διαδρομή ~4,5lt/100km.
-
Παντως οι τιμές στο τωρινό είναι χαμηλές και λογικά για να ξεστοκάρουν θα πέσουν και άλλο. Βλέπω το 1000αρι να το δίνουν 11.000ε ,το 1500αρι 12.000ε και το υβριδικό 15.000ε.
-
Η Nissan έχει αντίστοιχη μετάδοση την οποία ονομάζει epower και την έχει τοποθετήσει μεταξύ άλλων στο note. Είναι απορίας άξιο γιατί δεν την βάζουν στα micra, clio και πειραματίζονται με destined to fail λύσεις.
Η μετάδοση της Renault θυμίζει περισσότερο το idcd του προηγούμενου Jazz, fit, η οποία στα χαρτιά φαίνεται καλή στην πράξη όμως δεν αποδίδει.
Οι περισσότεροι θεωρούν ότι το κέρδος από την υβριδική μετάδοση προέρχεται από την ανάκτηση της ενέργειας κατά την πέδηση, στην πραγματικότητα όμως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα προκύπτει από την χωρίς φορτίο κίνησης λειτουργία του κινητήρα όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στις στροφές που προσεγγίζει το 40 τοις εκατό ενεργειακής απόδοσης.
Το σύστημα της Renault δεν μπορεί να το πετύχει αυτό αφού ο κινητήρας περιορίζεται από ένα dog κιβώτιο με διακριτές σχέσεις.
-
ξερει κανεις αν το hybrid θα εχει νεα κατωτερη τιμη με τα νεα τελη ταξινομησης?
-
Η διαφορά για το premiere είναι γύρω στα -150€ μπορεί να μην μπουν καν στον κόπο να αλλάξουν τις τιμές
-
-
ξερει κανεις τι Κύκλο στροφής εχει?
-
Μπράβο στην toyota για το video της
Να φανούν οι άνθρωποι που λιώνουν και κοπιαζουν με σπουδές, άπειρα βράδια σκέψης και εργασίας, με δοκιμές και πολύ άγχος για τα deadline τους ώστε να βγάζουν τα αυτοκίνητα που οδηγούμε.
Μακάρι να δείξουν και τα παιδιά στις μικρότερες βαθμίδες που στηρίζουν όλη την προσπάθεια των projects
Τέλειο βίντεο.
-
Ελάχιστη ακτίνα στροφής 4,9μ. (στην έκδοση active hybrid)
H style hybrid έχει 5,2μ.
-
techguru wrote:
σε σχεση με το νεο honda jazz hybrid εχει καλυτερο κυκλο?
-
panormus772 wrote:
techguru wrote:
σε σχεση με το νεο honda jazz hybrid εχει καλυτερο κυκλο?
Στο ιταλικό site για το jazz γράφει ελάχιστη ακτίνα στροφής το ίδιο (4,9μ.) με τις active του yaris
-
Ο Τόμας στο Autogefuhl ίσα που χωράει από πίσω του. Μικροσκοπικός χώρος αποσκευών. Γενικά για άλλη μια φορά δεν μου έκανε κάτι.
Πολύ μικρό για έναν μέσο Ευρωπαίο μάλλον.
-
Ο Τόμας στο Autogefuhl ίσα που χωράει από πίσω του. Μικροσκοπικός χώρος αποσκευών. Γενικά για άλλη μια φορά δεν μου έκανε κάτι.
ενταξει ....ειναι και 1.87
-
Εγώ είδα φώτο στο ίντερνετ με έναν τύπο να κάθετα πίσω από οδηγό 1.85μ και να έχει μια γροθιά χώρο γονατων. Πες ο τύπος να ναι 1,70 1,75μ ...
Μια χαρά δηλαδή για αυτοκίνητο πόλης.
Καλά το τζαζ δεν παίζεται αλλά οκ και το yaris νορμάλ είναι. Τι να πει και το 208.....
-
Dublin wrote:
ενταξει ....ειναι και 1.87
Νομίζω ότι ο Τόμας δεν χωράει σε κανένα mini έτσι κ αλλιώς με το ύψος του.
Πχ και στο 208 ζορίζεται
Δεν νομίζω ότι δεν απευθύνεται σε Ευρωπαίους αφού έτσι κ αλλιώς σχεδιάζεται στο Βέλγιο νομίζω με στόχο την ευρωπαϊκή αγορά. Έτσι κ αλλιώς δεν θα πάρει κάποιος το γιαρις για να κουβαλάει πίσω μπασκετμππολιστες σαν τον Τόμας, θα το πάρει για τα 4λτ/100 σε συνθήκες οδήγησης σε πόλη
-
Ο τομας δεν χωρα πουθενα.
Είναι 1,87 άλλα τα πόδια του είναι για ψηλότερο αναλογικά άνθρωπο. Έχει μικρό κορμό και μακρυά πόδια
Βάλε να δεις στο superb και εκει οριακά άνετα είναι.
Μ αρεσει που κάθεται στις πίσω θέσεις και μας το δείχνει κιόλας. Άστο καλε μου άνθρωπε, αφού βλέπεις.....δεν..... mini van χρειάζεσαι.
-
πολύ μεγαλόψυχη αυτή η toyota αφήνει και τους άλλους να πουλήσουν μερικά αυτοκίνητα γιατί μετα από κανα εξάμηνο το νέο yaris θα πουλάει όσο όλα τα άλλα μαζί...είδατε νομίζω το σημείο στο παραπάνω βίντεο που λέει ότι η ζήτηση για το παλιό υπερβαίνει την παραγωγή.... για το ΠΑΛΙΟ τώρα στα τελειώματα!
-
...είδατε νομίζω το σημείο στο παραπάνω βίντεο που λέει ότι η ζήτηση για το παλιό υπερβαίνει την παραγωγή.... για το ΠΑΛΙΟ τώρα στα τελειώματα!
To πρατήρησα και εγώ αυτό το σημείο και μου έκανε τρομερή εντύπωση, πιστεύω ότι λένε αλήθεια. Πάντως είναι πάρα πολύ ωραίο και εαν στο δ΄ρομο το έχουν κάνει σαν το C-HR & Corolla, τότε θα στρίβει και πολύ ωραία.
-
Το γιαρις κρος ποτε θα έρθει ;
Το έχουμε κυαλαρει οικογενειακώς για τη γυναίκα μιας και το υβρίδιο μας διανύει ήδη το 5ο ετος κατοχής και πλησιάζει τα 50000 χλμ και το έχω βαρεθεί όσο δεν πάει. -
Θα ξαναγόραζες υβριδικό και το yaris cross;
2020 Toyota Yaris