-
Συγχωρεμένος.. Αλλά ρε παιδιά για τον Γκουσγκούνη δε γράψατε τίποτα..
-
@mastoras78 said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Συγχωρεμένος.. Αλλά ρε παιδιά για τον Γκουσγκούνη δε γράψατε τίποτα..
Γαμαθ ?
-
Και ένα old school
Youtube Video -
-
https://www.alphatv.gr/show/oikogeneiakes-istories/
Είδα το τελευταίο (το πάνω πάνω) επεισόδιο τυχαία σήμερα. Giveaway τίμιο σε συμφορουμίτη που θα πει φωναχτά ποιον του θύμισε ο πρωταγωνιστής!
-
Γύπας ο φίλος ... κάποιον μου θυμίζει
-
@yem said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Γύπας ο φίλος ... κάποιον μου θυμίζει
Χρήστος? Εχουμε Χρήστο? Χμμμμ
ΑρΕς
χαχαχ
καπου παει το μυαλο μου.... -
Διαβάζω για την απαγωγή του νορβηγόπουλου και κουνάω το κεφάλι μου με το μυαλό που κουβαλάνε μερικοί. Αν αποδειχθεί ότι ο απαγωγέας είναι ο πατέρας, πρέπει να είναι απίστευτος βλακάκος. Θ' ακούσει τεράστια καμπάνα στο δικαστήριο, και θα πρέπει να ξεχάσει την επιμέλεια δια παντός.
-
@dstou said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Διαβάζω για την απαγωγή του νορβηγόπουλου και κουνάω το κεφάλι μου με το μυαλό που κουβαλάνε μερικοί. Αν αποδειχθεί ότι ο απαγωγέας είναι ο πατέρας, πρέπει να είναι απίστευτος βλακάκος. Θ' ακούσει τεράστια καμπάνα στο δικαστήριο, και θα πρέπει να ξεχάσει την επιμέλεια δια παντός.
Μετά το σχόλιό σου, με το οποίο συμφωνώ, διάβασα αυτό:
-
Διάβασα σε νορβηγικό σιτε ότι είναι μήνες στην Ελλάδα, είναι συνταξιούχος λόγω εργατικού ατυχήματος και τον ενισχύουν οικονομικά και οι δικοί του. Οκ. Μπορεί η λεγόμενη να του κάνει γυμνάσια, αλλά ρε φίλε απαγωγή ανήλικου από κουκουλοφόρο; πως θα τη βγάλεις καθαρή;
-
Διάβασα σε νορβηγικό σιτε ότι είναι μήνες στην Ελλάδα, είναι συνταξιούχος λόγω εργατικού ατυχήματος και τον ενισχύουν οικονομικά και οι δικοί του. Οκ. Μπορεί η λεγόμενη να του κάνει γυμνάσια, αλλά ρε φίλε απαγωγή ανήλικου από κουκουλοφόρο; πως θα τη βγάλεις καθαρή;
Ισχυρίζεται πως παραβιάζοντας Νορβηγικη δικαστική απόφαση, η μητέρα "απήγαγε" πρώτη το παιδί και το έφερε παράνομα στην Ελλάδα κι ήταν "καταζητουμενη", κι έπειτα οι Ελληνικές αρχές αρνήθηκαν την επιστροφή στη Νορβηγία για να μη διαταραχτεί η ζωή του παιδιού. Αν αυτά ισχύουν, και "βρεθεί ξαφνικά" το παιδί σε Νορβηγικό έδαφος, δεν νομίζω πως θα του κοστίσει και πολύ του πατέρα...
Που να βρούμε άκρη τι τρέχει πραγματικά σε τέτοια υπόθεση. -
Το μόνο σίγουρο είναι ότι το παιδί θα έχει μια κακή ζωή...
-
Δύο απαγωγές για το παιδί. Μία από τη μητέρα , για την οποία υπάρχει ήδη καταδικαστική απόφαση και διεθνές ένταλμα σύλληψης!, και μία η προχθεσινή από τον πατέρα! Η επιστολή του δικηγόρου του είναι αποκαλυπτική, γράφει : the abducted child, το παραδέχεται δηλαδή εγγράφως ότι το απήγαγε!
-
Η επιστολή του δικηγόρου του είναι αποκαλυπτική, γράφει : the abducted child, το παραδέχεται δηλαδή εγγράφως ότι το απήγαγε!
Μάλλον αναφέρεται στην απαγωγή από την πλευρά της μητέρας.
-
Όχι, η επιστολή του νορβηγού δικεόρου αναφέρεται ξεκάθαρα στην δεύτερη απαγωγή, την προχθεσινή.
Επίσης λέει ότι σύμφωνα με τον πελάτη του τα ελ δικαστήρια δεν τήρησαν την σύμβαση της Χάγης. Ειλικρινά διερωτώμαι αν ο δικεόρος του έχει ίχνος σοβαρότητας, για το ανδρόγυνο δεν έχω τέτοιες απορίες φυσικά.
Τι λες άνθρωπέ μου; Στα ελ δικαστήρια δεν αποτάνθηκες για την επιμέλεια; όταν πας κάπου επίσημα, πρέπει και να δεχτείς και την απόφαση, όποια και να είναι αυτή. Η απόφαση ήταν αρνητική. Προς το παρόν. Υπάρχει και ο Άρειος. Γιατί διαπράττεις αυτοδικία; θα χάσεις και το αρχικό σου δίκιο έτσι όπως τά' κανες. Και θα μπεις και στην ψειρού για πολύ καιρό. -
Κακό πράμα η οπλοφοβία. Η δε οπλοφορία δεν προσφέρεται για χιούμορ στα μάτια μου.
Γίνονται δολοφονίες με άπειρους τρόπους. Δεν ξέρω αν τα σκήπτρα τα έχουν τα μικρά πυροβόλα τα οποία και έχουν στοχοποιηθεί στις απαγορεύσεις. Οποιος θέλει να βρει παράνομο όπλο φαίνεται ότι μάλλον μπορεί-δεν ξέρω πως. Εξ΄ άλλου όταν τα όπλα είναι παράνομα, όπλα έχουν μόνο οι παράνομοι. Κάποιοι το βρίσκουν σωστό αυτό.
Στα μέρη μου το μεγάλο κυνήγι της οπλοκατοχής έγινε επί τουρκοκρατίας, Μεταξά, γερμανικής κατοχής και χούντας. Εχω τη βεβαιότητα ότι δεν ήθελαν να σταματήσουν όλοι αυτοί οι καλοί άνθρωποι τις μαζικές δολοφονίες στα σχολεία. Αλλο τους πείραζε. Και είμαι βέβαιος ότι στην πίσω μεριά των μυαλών της εκάστοτε εξουσίας πάντα αυτό υπάρχει. Τα υπόλοιπα μου φαίνονται προφάσεις. Θεωρώ πιο πιθανό -πάλι στον τόπο μου- να με φάει κάποιος μεθυσμένος εποχούμενος παρά κάποιος νόμιμος οπλοφόρος, ο οποίος παρεπιπτώντος και φοβούμενος μην του ανακαλέσουν την άδεια σπάνια παρουσιάζει καν το όπλο του. Αυτά (άσκοπες επιδείξεις) τα κάνουν όσοι δεν τους αφορά- σταματά ο νόμος, απλά γιατί είναι παράνομοι.
Προφανώς μου αρέσουν τα όπλα, είμαι καλά και γράμματα γνωρίζω... -
https://www.tanea.gr/2022/05/29/greece/konstantinos-korkas-pethane-o-teleytaios-ieroloxitis/
μεγαλοι καποιοι Ανθρωποι -
Τι άλλο θα διαβάσουμε σε αυτή τη χώρα;
Συλλυπητήρια στην οικογένειά του. -
Στην αντεπίθεση οι Γκανιδες, πουλάτε γιατί χανόμαστε
https://www.cretalive.gr/kosmos/enopli-perastiki-skotose-andra-poy-anoixe-pyr-se-parti?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1653775434
.
Ρε Τέξας γίναμε -
Καλοκαίριασε και ο κόσμος ζορίζεται, ρε μλκς μην παίζεται με τα νεύρα μας.
Μεσημεράκι στον Κηφισό κλαρίνογαμπρός κορυδαλλιοτικος στην τέρμα αριστερά με φραπεδακι στο χέρι, hands free στο αφτί και με 70χαω...
Εννοείται χωρίς κράνος γιατί χαλάει την χωρίστρα και κλεφτές ματιές πίσω από τον ώμο για να δει αν έχει καταφέρει να κάνει μποτιλιάρισμα.
Εεε ρε γμτ, αν πω ότι δεν θα λυπηθώ καθόλου? Να πω ότι θα τσαντιστω μόνο με την κίνηση που θα προκαλέσει όταν σαβουριαστει?
🤬
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]