-
Λογικό να έχει φύγει, αφού πάρκαρε εκεί πάνω από 20 χρόνια...
Πόσοι γεροντολάγνοι να υπάρχουν πια...
-
@criuser said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Δηλαδη ηταν εκει απο την εποχη που κανατε μπουρδελοτσαρκες στο γυμνασιο;
-
Στο γυμνάσιο δεν είχαμε αυτοκίνητο και είχαμε Λίνα στην Αλεξάνδρας, μετά διάφορα σε Εξάρχεια Καλλιδρομίου κλπ και τέλος όταν πηγαίναμε μεγάλες παρέες στα κλασσικά μία στάση μετά την Ομόνοια με το μετρό...
-
Στο γυμνάσιο δεν είχαμε αυτοκίνητο και είχαμε Λίνα στην Αλεξάνδρας, μετά διάφορα σε Εξάρχεια Καλλιδρομίου κλπ και τέλος όταν πηγαίναμε μεγάλες παρέες στα κλασσικά μία στάση μετά την Ομόνοια με το μετρό...
Φυλής καθόλου?
-
Τσου. Πήγαινα σχολείο στα Εξάρχεια, στο Βαρβάκειο, το λεωφορείο από Χαλάνδρι είχε τέρμα Κάνιγγος, οπότε δεν βόλευε προς τα εκεί που λες...
-
Στην τζωρτζ στην μαρινα περναγατε;
Εμεις γυριζαμε απο πορεια στο πολυτεχνειο οταν επεσε η προταση , μπαινουμε σε ενα μας ρωταει η κοπελλα απο την πορεια ερχεστε; λεμε ναι
Ουστ μας λεει εξω απο δω , σαν δεν ντρεπεστε τετοια μερα να γυρνατε στις πουτανες .
Κυλιομασταν απ τα γελια δεν μας ειχε περασει απ το μυαλο οτι εργαζομενη κοπελλα μπορει να ηταν και συντροφισσα . -
Μιλάω για 10ετία 70 αυτά... Από την αρχή μέχρι τα μέσα της ...
-
Ποιος ειναι ο γνωστος δικηγορος που κρατειται στην ΓΑΔΑ που εσπασε στο ξυλο την επισης γνωστη δικηγορο συζυγο ;
δηλ. την εστειλε νοσοκομειο. -
@otso said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Ποιος ειναι ο γνωστος δικηγορος που κρατειται στην ΓΑΔΑ που εσπασε στο ξυλο την επισης γνωστη δικηγορο συζυγο ;
δηλ. την εστειλε νοσοκομειο. -
Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά μου φαίνονται νεαρές.
-
«Η κλιματική αλλαγή δεν υπάρχει. Είναι σχέδιο της Δύσης για να μας κρατήσει στη φτώχεια»: Ο 29χρονος αρνητής – σταρ της Αφρικής
-
@bassstarlet said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
«Η κλιματική αλλαγή δεν υπάρχει. Είναι σχέδιο της Δύσης για να μας κρατήσει στη φτώχεια»: Ο 29χρονος αρνητής – σταρ της Αφρικής
here we go again
-
Πες του να πάει στην άκρη της επίπεδης γης να δει κάτω.
Όχι ότι αυτοί που κάνουν τα κουμάντα νοιάζονται για την κλιματική αλλαγή, μόνο για τη μάσα νοιάζονται. -
Να ξερετε παντως πως Αφρικη υπαρχουν αρκετες μεγαλουπολεις που ειναι ετη φωτος πιο μπροστα απο μας οσον αφορα την κλιματικη κριση.
Εχω γνωστη που ειναι σε κατι αναλογο με actio aid και μου ελεγε πως οταν πας να μπεις σε πολη (δεν θυμαμαι ποια) αν σου βρουν πλαστικη σακουλα τρως προστιμο βαρβατο.
Οκ αν πας εξω χωρια κτλ μπορει και να σε φανε. -
Τι να το κάνεις... Στα διόδια τους πέρναγα δεν είχαν epass.
Στα βίντεο πήγαινα με 120-130
Europe tour Ionia highway Hellas https://imgur.com/gallery/HE47FCI
Μεγαλώνεις το βίντεο και βάζεις ήχο... Οπωσδήποτε ήχο
-
@yem said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Τι να το κάνεις... Στα διόδια τους πέρναγα δεν είχαν epass.
Στα βίντεο πήγαινα με 120-130
Europe tour Ionia highway Hellas https://imgur.com/gallery/HE47FCI
Μεγαλώνεις το βίντεο και βάζεις ήχο... Οπωσδήποτε ήχο
παιδικη φωνουλα εχεις
-
παιδικη φωνουλα εχεις
Το πολύ ήλιο φταίει .
Τι να τον κάνω τον μικρό τρελάθηκε.
Τους πέρναγα και τους άφηνα μετά να μας περάσουν με τις τρύπιες εξατμίσεις, ο ένας φουκαράς στην προσπάθεια να με περάσει το έκαψε.
Δεν είναι καλά, δεν κυκλοφορούν και πολλά από δαύτα! -
lap 1/3 χρυσος
1/3 ενεργεια
1/3 εταιρειες τεχνολογιας
ειναι σωστο το μειγμα ;
η να βαλουμε και κρατικα ομολογα;
εκτος ελλαδας βεβαια .Να φτιαξξουμε τοπικ για επενδυσεις ; η υπαρχει;
-
@alex-mix said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Να ξερετε παντως πως Αφρικη υπαρχουν αρκετες μεγαλουπολεις που ειναι ετη φωτος πιο μπροστα απο μας οσον αφορα την κλιματικη κριση.
Εχω γνωστη που ειναι σε κατι αναλογο με actio aid και μου ελεγε πως οταν πας να μπεις σε πολη (δεν θυμαμαι ποια) αν σου βρουν πλαστικη σακουλα τρως προστιμο βαρβατο.
Οκ αν πας εξω χωρια κτλ μπορει και να σε φανε.Κάνουν καμπάνιες να καταργήσουν τις πλαστικές σακούλες σε μεγαλουπόλεις της νότιας Ασίας, γιατί οι πλημμύρες γίνονται πολύ χειρότερες με τις σακούλες να φραζουν τα πάντα.
-
lap 1/3 χρυσος
1/3 ενεργεια
1/3 εταιρειες τεχνολογιας
ειναι σωστο το μειγμα ;
η να βαλουμε και κρατικα ομολογα;
εκτος ελλαδας βεβαια .Να φτιαξξουμε τοπικ για επενδυσεις ; η υπαρχει;
Λίγο χρυσό, και σε real estate εταιρίες στην αλλη όχθη του ατλαντικού.
Δεν είμαι ειδικός, και εγώ ειδικούς διαβάζω, αλλά το real estate φουσκώνει εκεί όποτε είναι καλή περίοδος αυτή καθώς ξεκινάς από χαμηλά.
Σε τεχνολογίας δεν θ το έλεγα αυτήν τη περίοδο. Φούσκωσαν πολύ και πολλές και θα ξεδιαλύνει το τοπίο. Κεφαλαία από τεχνολογία μεταφέρονται στο real estate.
Πριν δυο έτη ήταν η καλύτερη περίοδος για επενδύσεις τεχνολογίας.Τους εργολάβους μου μέσα.
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]