-
Για πολλοστη φορα αποδεικνυουν γιατι ειναι οι καλυτεροι χορηγοι της ΝΔ. Αυτης της ΝΔ που με τα τοσα λαθη της, μοιαζει οαση λογικης μπροστα στην παρανοια που απειλουν να μας βουτηξουν αν γινουν οι αλλοι δευτερη φορα...
-
Τα εβαλαν με τη Σακελλαροπουλου. Βρε τι παθαμε...
-
Πάνε φουλ για τρίτο κόμμα η παρέα των ηλίθιων...
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πάνε φουλ για τρίτο κόμμα η παρέα των ηλίθιων...
3% έλα με φόρα και πάλι όπως παλιά!!!
-
Προσωπικά παρόλο που ΔΕ φοροδιαφεύγω ούτε εγώ ούτε ως επιχείρηση, δε θέλω ηλεκτρονικό χρήμα για τον απλούστατο λόγο οτι δε γουστάρω να υπάρχει καταγραφή των συναλλαγών μου και έλεγχος αυτών. Αν θέλω να τα φάω σε ποτά, τσιγάρα ή π0υτάνες, δικαίωμά μου χωρίς να δίνω αναφορά σε κανένα κράτος. Άσε που φαντάζομαι 10δες δυστοπικά σενάρια με "φραγή" στο χρήμα σε όσους δε συμπαθεί το καθεστώς, όσους "μολύνουν" το περιβάλλον, όσους ξαφνικά ονομάσει "τρομοκράτες" κτλ. Έχουμε πολλά σενάρια που μπορεί η "πατρίδα μας η Ευρώπη" και η εκάστοτε κουστωδία κρετίνων που θα κυβερνά το προτεκτοράτο να δείξει τη ροπή της προς το φασισμό, ας μην της δώσουμε και άλλα όπλα.
Τα άλλα περι ΝΔ ως "όαση λογικής μπροστά στην παράνοια του ΣΥΡΙΖΑ" οκ είναι χαζομαρούλες για να περνάμε την ώρα μας. Τους ζήσαμε και τους 2 στο πετσί μας, έχουμε διαμορφώσει άποψη ο καθένας μας (σίγουρα για μένα ΑΥΤΗ η ΝΔ είναι ό,τι χειρότερο έχω ζήσει) και δυστυχώς ο εφιάλτης δεν τελειώνει ποτέ. Γιατί και ο Κούλης να πέσει, βλέπω τις όμορφες εναλλακτικές, κάτι Ανδρουλάκηδες, κάτι Νίκες κτλ. Κόλαση. Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να τελείωσε (προσωπικά χέστηκα), αλλά οι εναλλακτικές είναι από θλιβερές έως χυδαίες με αποτέλεσμα να τρώμε στη μάπα το εγκληματικό τσίρκο του Κούλη τώρα και δεν ξέρω για πόσο ακόμα. Να δω άλλα 4 χρόνια πως θα βγουν για τους φτωχότερους, και ειδικά από το χειμώνα που θα σφίξουν τα κωλαράκια. -
Πάντως για το συγκεκριμένο θέμα ασχολείστε όλοι μαζί με τη νεολαία των Ζαιων που διαμαρτύρονται για τα θύματα σε λάθος πολιτικα πρόσωπα και υπευθύνους, και κανείς δεν αναφέρει το γεγονός.
Αυτοί είστε!
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πάντως για το συγκεκριμένο θέμα ασχολείστε όλοι μαζί με τη νεολαία των Ζαιων που διαμαρτύρονται για τα θύματα σε λάθος πολιτικα πρόσωπα και υπευθύνους, και κανείς δεν αναφέρει το γεγονός.
Αυτοί είστε!
Δεν υπάρχουν λόγια για μια τέτοια τραγωδία…
-
Νεολαια εχει το ΚΚΕ (Πανσπουδαστικη), το ΠΑΣΟΚ (Πασπ) και η ΝΔ(οννεδ). Ο Συριζας εχει 1 ή 2 ουλαμούς. Μιλαμε για τρομερη απηχηση στους νεους
Οποιος θεωρει πως η κυβερνηση αυτη ηταν η χειροτερη απο οσες εχει δει ο τοπος αυτος ή κλεινει τα 4 και μπαινει στα 5 ή ειναι ενηλικας με μυαλο 5χρονου. -
Καλά που κρίνεις εσύ ρε Σπύρο τη νοημοσύνη των ανθρώπων. Έχει τα φόντα και ειναι εμφανές!
Τους καταλαβαίνεις τόσο καλά τους ανθρώπους σαν να ήταν γίδες. Τους πιάνεις και με τις γίδες στην πλάτη
Ο άλλος ο γιδολατρης που είναι; Καιρό έχει να γράψει.
-
Το ονοματακι σου ειπαμε?
-
Γύρος είπαμε
-
Χοιρινος ή κοτοπουλο?
-
Vegan.
-
Έλεγα να δω μια σειρά βραδιάτικη, αλλά νομίζω ότι αυτή η συζήτηση έχει περισσότερο ενδιαφέρον.
-
Το vegan σε κάθε συζήτηση έχει ενδιαφέρον. Στο τέλος γίνεται μπαχαλο.
Άσχετο, αλλα τι σειρά;
-
Το vegan σε κάθε συζήτηση έχει ενδιαφέρον. Στο τέλος γίνεται μπαχαλο.
Άσχετο, αλλα τι σειρά;
Το τρίτο επεισόδιο του Σβαρτσενέκερ
-
Το είναι αυτό; Το λέτε όλοι. Τοσο καλο είναι;Στο νετφλιξ το έχει;
-
@alexandros-s said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Έλεγα να δω μια σειρά βραδιάτικη, αλλά νομίζω ότι αυτή η συζήτηση έχει περισσότερο ενδιαφέρον.
Κανενα απολυτως. Μια φορα τον μηνα τον ρωτω κατι απλο που δε χρειαζεται γκουγκλαρισμα ή απαντω σε κατι που εγραψε ή τον ονοματιζω με αλλο ονομα που ασυναισθητα μου μοιαζει πως του ταιριαζει. Τον αλλο μηνα παλι. Για τον τρεχων μηνα αυτο ηταν. Τελος.
-
Τι να κάνουμε εμείς και η νεότερη γενιά όταν σπουδάσαμε μάθαμε να τεκμηριωνουμε οτιδήποτε τεχνικό και αν επικαλούμαστε. Για αυτό υπάρχουν τόσα πολλά δεδομένα σε διάφορες επιστημονικές ιστοσελίδες, για να μην γράφει ο καθένας τις φαντασιώσεις του. Το να κατηγορείς κάποιον οτι χρησιμοποιεί πηγές για την γνώμη του, είναι σημάδι και δείγμα του επιπέδου που έχει φτάσει αυτή η χώρα.
Πάντως κακά τα ψέματα, το τι κατάλοιπα και κόμπλεξ μεγαλείου αφήνει η χαμηλή αυτοεκτίμηση και οι συνεχείς υποκλίσεις, είναι εντυπωσιακό!
Δεν πειράζει, συμπόνια και καλή καρδιά.
Άντε τα λέμε τον άλλο μήνα. Γέμισαν οι μπαταρίες του μεγαλείου.
-
Το είναι αυτό; Το λέτε όλοι. Τοσο καλο είναι;Στο νετφλιξ το έχει;
Καλό είναι , ειδικά τα 2 πρώτα επεισόδια βλέπονται πολύ ευχάριστα.
Το πρώτο αφορά την πορεία του ως bodybuilder, (δεν γνώριζα ότι ήταν ο κορυφαίος στον κόσμο τοτε) και την απίστευτη πείνα και όραμα που είχε από πιτσιρικάς να γίνει ο καλύτερος στον κόσμο ! Το οραματιζόταν και το έκανε πραγματικότητα με απίστευτα σκληρή δουλειά!
( Επίσης σε όλο αυτό με την ... αγνή ανδρική φιλιά και όλα αυτά τα τέλεια ανδρικά κορμιά να συχνωτιζονται 24/7 νομίζω πως θα γίνει cult σειρά των απανταχού gay αλλά είναι άλλο θέμα αυτό)Το δεύτερο αφορά την τεράστια επιτυχία του στις ταινίες, δεν ήξερα πως είχε τόσες πολλές επιτυχίες με δις εισπράξεων συνολικά!
Και εκεί αν όλοι του έλεγαν στην αρχή πως δεν υπάρχει περίπτωση να πετύχει το παραμικρό , αλλά το είχε οραματιστεί και αυτό και άρπαξε στην κυριολεξία τις κατάλληλες ευκαιρίες και πέτυχε το ακατόρθωτο!Το τρίτο αφορά την πορεία του στην πολιτική στην Καλιφόρνια αλλά και ως influencer σήμερα , επίσης ένας στόχος που φαινόταν απίθανος αλλά το έκανε πραγματικότητα, σε αυτό κατά την άποψη μου είχε κάνει από νωρίς κίνηση ματ να παντρευτεί μια Kennedy βέβαια.
Φοβερός τύπος ο Arnold, κατέκτησε την Αμερική που την λάτρεψε για τις ευκαιρίες που του έδωσε (American dream) και τον κόσμο ολόκληρο .
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2