-
Eνα ακόμα χαρακτηριστικό (της τελευταίας δεκαετίας γενικα). Ουαί και αλίμονο αν πάθεις κάτι. Οι αστερισκοι πολλοί, και η κρατική αδιαφορία δεδομένη.
-
Ακριβώς Στόρμ όπως τα λές και καμία προστασία των πολιτών, έρμαια των κάθε λογής κακοποιών (εγχώριων και εισαγόμενων). Και κανένα κόμα δεν κάνει κάτι για αυτό, ούτε καν προτείνει, μην χάσει τα ψηφαλάκια.
-
Ποσοστό αναπηρίας 100%. Μία κοπέλα πήγε διακοπές. Γυναίκα. Ελληνίδα.
Και ένας Πακιστανός βαρύμαγκας της τελείωσε τη ζωή.
Αυτή η κοπέλα θα μείνει πάνω στο αναπηρικό καρότσι για πάντα. Το κράτος δεν θέλει να την αποζημιώσει.
Κανένα επαναστατικό εργατικό κόμμα δεν έκανε πορείες, συγκεντρώσεις, φασαρίες για την κοπέλα. Μόνο για τις ιδεολογίες ξέρουν να ουρλιάζουν και να βγάζουν την χολή τους για άλλες ιδεολογίες και κόμματα.
Το ότι η χώρα έχει καταντήσει μία ζούγκλα είναι αδιάφορο εντελώς. Πάνω από όλα η μικροπολιτική και οι εμμονές.
Μυρτώ της Πάρου: Το κράτος δεν θέλει να την αποζημιώσει
....
Το Εφετείο απέρριψε την προσφυγή της οικογένειας της άτυχης κοπέλας για αποζημίωση, καθώς έκρινε ότι το κράτος δεν έχει καμία ευθύνη για την επίθεση από τον αλλοδαπό δράστη που της κατέστρεψε τη ζωή -Αναίρεση στο ΣτΕ άσκησε η μητέρα της
«Περπατώντας πάνω στον δρόμο, είδα να κάθεται στον βράχο μια κοπέλα περίπου 17 χρονών. Με το δεξί μου χέρι τη γύρισα ανάσκελα, πήρα με τα δυο μου χέρια την πέτρα και της την έριξα πάνω από το αριστερό της μάτι... Οπως υπολόγισα, η πέτρα πρέπει να ήταν περίπου 5 κιλά. Είδα να τρέχει αίμα, αλλά η κοπέλα ήταν ακόμη ζωντανή. Την πλησίασα για να της πάρω το κινητό. Αντιστάθηκε... Δεν ξέρω τι με έπιασε... Αρχισα να τη χτυπώ στα βράχια με δύναμη. Οταν σταμάτησε να αντιστέκεται, ασέλγησα πάνω της... Μετά, πήρα την πέτρα και την πέταξα στη θάλασσα. Επλυνα τα χέρια μου στη θάλασσα, ανέβηκα στον δρόμο και έφυγα περπατώντας προς το ξενοδοχείο...».
https://www.protothema.gr/greece/article/1118613/to-kratos-den-thelei-na-apozimiosei-ti-murto/
-
Προστασία προσφέρεται.
Προσφέρεται άπλετα στον Φουρθιώτη και στον Βαξεβάνη.
Προφανέστατα αυτού του τύπου οι πολίτες Φουρθιώτη/Βαξεβάνη αξίζουν κάτι παραπάνω στη σύγχρονη Ελλάδα.
Το περιστατικό της Πάρου, ήταν και είναι μία λεπτομέρεια. Ένα τυπικό καθημερινό ειδησεογραφικό γεγονός.
Όπως ήταν και είναι και χιλιάδες άλλα παρόμοια περιστατικά απλών πολιτών που δεν είναι ταγμένοι/υποταγμένοι/στρατολογημένοι σε κόμματα και ιδεολογίες.
-
Θα μας πληρώνουν λέει οι γερμανοί να πάρουμε πίσω κάποιους μετανάστες που πήγαν εκεί και δεν τους έδωσαν άσυλο εκείνοι...
Λες να το δεχτεί ο Κούλης ?
Ο Τζήμερος πάντως την αλήθεια είπε . Αλλωστε το γράφει και ο Κολοκοτρώνης ... Μην ξεχνάμε τι τους περίμενε αν ήταν πάλι ηττημένοι . Οι σούβλες και τα παλούκια...
Και στην Μικρασία έγιναν τέτοια θέματα από εμάς . Η διαφορά είναι ότι αυτά δεν ήταν επίσημες πρακτικές , όπως έκαναν οι Τούρκοι. Εγιναν από μεμονωμένους που είχαν πάθει πολλά από τους Τούρκους . Μην ξεχνάτε ότι μπορεί να μην είχαμε μικρασιάτες στον στρατό , αλλά είχαμε Μακεδόνες , Ηπειρώτες και Θράκες , που μόλις 8-10 χρόνια πριν είχαν τραβήξει αρκετά από τους Τούρκους.
Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό ό,τι είναι αληθές
-
Ο Κούλης θα κάνει ότι του πούνε. Πάντα έτσι δεν έκαναν οι Έλληνες πρωθυπουργοί; Γιατί να διαφέρει ο Κούλης; Ειδικά αυτός έχει και πάρε/δώσε με την Γερμανία. Θα βρούνε τρόπους να τα καλύψουν αυτά.
Το θέμα είναι ότι αυτό το ντου ανθρώπων που γίνεται στην χώρα από την δεκαετία του '90 έχει ολέθριες επιπτώσεις για την χώρα αλλά και για τους πολίτες που ήδη βρίσκονταν εδώ (Έλληνες; Ας τους πούμε έτσι).
Αυτά τα θέματα ήταν οι αφορμές για επικούς καυγάδες εδώ στο φόρουμ πριν χρόνια, στα αντίστοιχα θέματα.
Τώρα δεν συγκινούν, αφού έγινε συνήθεια, τρόπος ζωής. Τώρα ποια υπάρχει ένα εντελώς νέο περιβάλλον επιβίωσης στη χώρα Νέα Ελλάδα. Δεν έχει καμιά σχέση το περιβάλλον που έζησα εγώ μέχρι και τα πρώτα φοιτητικά μου χρόνια, με όλα αυτά που επακολούθησαν μετά.
Φυσιολογικές καταστάσεις:
Αυτά είναι τα 57 μέλη σπείρας που διέπρατταν κλοπές και ληστείες στο κέντρο της Αθήνας
Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 57 ατόμων, κατηγορούμενων ως μελών εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιούνταν στη συστηματική διάπραξη ληστειών και κλοπών σε βάρος πεζών καθώς και σε κλοπές από οχήματα στο κέντρο της Αθήνας.
Η σπείρα εξαρθρώθηκε την περασμένη Τρίτη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών.
-
Και εγω θεωρώ την ασφάλεια των πολιτών μέγα αγαθό αλλά και δικαίωμα, είναι άλλωστε ένα ανθρώπινο δικαίωμα αναγνωρισμενο από τον οηε.
Την οικονομική κρίση την περνάς εύκολοτερα με μια ασφαλή γειτονιά, με βόλτα σε καθαρά πάρκα κτλ οπως υπήρχαν τα πολυ παλαιά χρόνια.
Τωρα, ζεις μια καταπίεση και έκπτωση του αισθήματος ασφάλειας κάτι που επιβαρύνει όλα τα άλλα προβλήματα που ειναι και αυτα σημαντικά.
Αυτους που πιάνουν πέρα από την ποινη τους και αν ήταν υπό την κρίση και αξιολόγηση για χορήγηση άσυλου κτλ λογικά θα πρέπει να τος απελάσουν. Στην πράξη δεν ξέρω τι γίνεται. Εκτίουν την ποινή και μένουν χωρίς άσυλο στη χώρα μας; Δεν ξερω τι προβλέπει ο νόμος.
-
δεν χρειαζομεθα τους αποξω για εγκληματικοτης, εχουμε την εδωθε απλυτη: φιλαρακι γνωστος οφροαντας, αρρωστησε η μητερα του με κορωνοιο. μενει ψηλα στη φυλης ανω λιοσιων απο τοτε που ηρθαν απο ζακυνθο, 60 χρονια και βαλε. αλλα εκει ψηλα επηγαν και οι γνωστοι ως γνωστον, η μαμουα ειχε αποφασισει να αντισταθει στην εξωσις μπάι βρωμιαρηδες. πηγε ασθενοφορο να τη παραλαβει. το ειδαν οι γνωστοι και μολις εφυγε μπουκαραν και αδειασανε το σπιτι. Αγιες μερες εχουμε και δεν λεω οτι εχω να πω για τη ρατσα αυτη, θα επαιρνα και επαξιο μπαναριζμα.
-
Έχουμε ακόμα το κόμπλεξ, φοβια δεν ξέρω πως περιγραφεται, να θεωρούμε την ασφάλεια των πολιτών και κατ επεκταση την ψυχολογική ηρεμία που προκύπτει από αυτήν ως ταμπού. Είναι μεγα θέμα και όπως έγραψα ανθρώπινο δικαίωμα που πρέπει να το παρέχει το κράτος στους πολίτες του μαζί και με τα αλλα δικαιώματα.
Δεν λέμε να έχουμε ακραίες καταστάσεις, κανείς σώφρον πολίτης δεν θέλει τα ακραία, αλλά γενικώς φαντάζομαι όλοι επιδιώκουμε ένα σύστημα οργανωμένο με δομή και υψηλή ποιότητα. Όπως γίνεται στα πολιτισμένα κράτη.
Παντως μέχρι στιγμή δύο τρεις φορές που χρειάστηκα-αμέ αστυνομία ήρθαν άμεσα και ευγενικά. Έπεσα και σε καλά παιδιά που λενε που προσπάθησαν να ηρεμήσουν την ψυχολογία μας και να δώσουν ήρεμα λύσεις.
Δηλαδη προσωπικά μέχρι στιγμής οπότε χρειάστηκε να ζητήσουμε βοήθεια την είχαμε.
Αλλά από την άλλη σε μονοκατοικία έχουν μπει στον κήπο ξημερώματα και ευτυχώς το πήραμε είδηση κατα τύχη, και ανοίξαμε εξωτερικα φωτα. Η ψυχολογία για όλες τις διακοπές άλλαξε. Πάντα ένας ητνα ξαγρυπνος όλο το βράδυ. Δηλαδη δεν ξέρεις πως θα φοβηθεί ο κάθε πολίτης με κάθε μικρή ή όχι παραβατικοτητα. Για αυτο λεω πως οι ψυχολογικές προεκτάσεις της μεγάλης σε πλήθος παραβατικοτητας έχουν πολλές αρνητικές συνέπειες σε άλλους τομείς της ζωής των πολιτών.
-
Βλέπετε ο χΓηστος είναι εγγύηση. Μήνας δεν πέρασε καλα-καλα και πάμε στο 3,6% ανάπτυξη από το 4,2. Έχει πεθάνει κι αυτή η γυναίκα που έπαιρνες τηλ στο 141 και σου έλεγε 'στον επόμενο τόνο...'
-
Έχει μια οπτική στην ανακοίνωση τους η οποία λέει πως οι αυξημένες αποταμιεύσεις είναι εκ προοιμίου δυνητική ανάπτυξη του τζίρου λιανικής!
Δεν ξέρω κατά πόσο θα ισχύσει αυτό διότι σε ένα δύσκολο οικονομικό κλίμα αρκετοί θα κρατήσουν χρήματα στην άκρη. Μιλώ για τους ιδιώτες, δεν μιλώ για αποταμιεύσεις επιχειρήσεων.
Αλλα ειναι εμφανές πως είναι απαιτητή και αναζητείται μια συνθήκη ή ένα πολιτικό/οικονομικό εργαλείο για την αύξηση του τζίρου της αγοράς. Στην περίπτωση αυτή είναι και ευχή (μαζί και με κάποια προγράμματα ενισχύσεις ρευστού, μικρού όμως μεγέθους) να γυρίσουν αποταμιευσεις στην αγορά.
Αν το επιχειρήσουν με συγκεκριμένη πολιτική, είτε μέσω επιτοκίων που στην περίπτωση μας δεν έχει πλέον νόημα, είτε μέσω αναδιανομής επιδομάτων θα ασκήσουν Κέινσιανη παρεμβατικη πολιτική και θα φύγουν (που ούτως ή άλλως δεν είναι) από τις αρχές του νεου-φιλελευθερισμου.
Δηλαδη, τα κόμματα της αντιπολίτευσης όχι μόνο οι ζαιοι, να πούμε δηλαδή και κάτι καλό για το κιναλ,προτρεπουν σε μεγάλο εμπροσθοβαρες πρόγραμμα στήριξης του ρευστού με σκοπό την αλλαγή της ψυχολογίας της αγοράς.
-
Η ίδια είδηση που είδα κι έβαλα εγώ προχθές απ τον Μούντιζ, πως θα βγουν τα λεφτά απ τα σεντούκια και 'θα πέσει χρήμα στην αγορά'... παπ@ρια μέντολες όπως λέει και κάποιος του οποίου οι προβλέψεις πλέον είναι πιο εύστοχες, απ τους απανταχού 'Οικονομολόγους'.
Αυτοί που έχουν 'λεφτά' όπως βλέπουμε προτιμούν να τα βάλουν σε μπιτκόιν ή οτιδήποτε πιθανή κι απίθανη fintech βλακεία επινοηθεί, παρά να τα 'παίξουν στα ζάρια' της 'πραγματικής οικονομίας'... εκεί έχει φτάσει η αξιοπιστία των Κυβερνήσεων με τον τρόπο που διαχειρίζονται την Κρίση.
-
Και μια που μπήκαμε στην Εβδομάδα των Παθών, να μην ξεχνάμε και τον ΕΛΛΗΝΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΠΟΛΙΤΙΖΜΟ που απειλείται από ορδές ξένων, που δεν ξέρουν να πίνουν και Freddo:
Χανιά: Νέα μαρτυρία σοκ για το γηροκομείο - 'Τους ψέκαζαν με εντομοκτόνα - Στο υπόγειο έβαζαν αυτούς που πλήρωναν λιγότερα' Γίνονταν πολλά βίαια πράγματα. Και είχαμε και περιπτώσεις που είχαν τα αναμενόμενα, άνθρωποι υπέκυψαν. -Πνίγηκαν άνθρωποι την ώρα που τους τάιζαν; -… (γνέφει συγκαταβατικά). Εγώ είδα την κινητικότητα εκεί όταν συνέβη και όταν ρώτησα μου είπαν ότι δεν έγινε τίποτα. Το έμαθα από τους υπόλοιπους μετά. Έχω δει πολλούς θανάτους. Γύρω στα 25- 30 άτομα σίγουρα.”
Στην ερώτηση, πώς έβλεπε να συμβαίνουν οι θάνατοι στο ίδρυμα, υποστηρίζει: “Έκαναν πυρετό, μας έλεγαν ότι δεν είχαν καλό οξυγόνο, μπλάβιζαν. Πολλοί πέθαιναν με ανοικτά τα μάτια. Γιατρός δεν ερχόταν καν να πιστοποιήσει. Τους συγγενείς τους ενημέρωναν σπάνια εκείνη τη στιγμή, μπορεί να το έκαναν την επόμενη μέρα, ή όταν πήγαινε στο νεκροτομείο. “Οι περισσότεροι ηλικιωμένοι ήταν δεμένοι. Ακόμα και περιπατητικοί. Ακόμα και αυτοί που καταλάβαιναν και έλεγαν ότι δεν θα σηκωθούν. Οι περιπατητικοί ούτε με περπατούρα δεν κινούνταν, με την πρόφαση ότι μπορεί να πέσουν. Τους έδεναν και πολύ άσχημα. Το κάθε πόδι κάτω απ την καρέκλα, στη μέση, πολλές φορές και εδώ (σ.σ. δείχνει το στήθος), ούτε ζώο δεν δένεις έτσι. Και το τελευταίο τρίμηνο που ήμουν εκεί, κλαίγανε. Μας φιλούσαν τα χέρια. Εμένα μου είχαν πει να μιλήσω, υπήρχαν περιπτώσεις που μου λέγανε να το πω στα παιδιά τους.
-Και γιατί δεν μιλούσαν οι ίδιοι στα παιδιά τους όταν τους έβλεπαν; -Προσπαθούσαν, αλλά έμπαινε σφήνα η διευθύντρια ή οι «ειδικοί» βοηθοί νοσηλευτές, οι χρόνιοι «θαμώνες» “Γιατρός ερχόταν δύο φορές την εβδομάδα από μια ώρα το πολύ, δεν άγγιζε, έβλεπε από μακριά και έφευγε. Άνθρωποι κλαίγανε, πολλές φορές μου ζητούσαν εγώ να του πω κάτι. Εγώ τους γυρνούσα και του έδειχνα τις πλάτες τους, να δει το δέρμα τους και τότε μόνο έδινε καμιά κρέμα. Έχω δει να βάζουν ολόκληρο χέρι στον ποπό ανθρώπων, για να βγάλουν τα κόπρανα και οι άνθρωποι σφάδαζαν από τον πόνο. Και μου έλεγαν ότι έτσι πρέπει να γίνεται.
“Είχαμε καγκελάκια που στέγνωναν έξω από τα δωμάτια τις βρεγμένες πετσέτες. Είχε υγρασία, οι άνθρωποι κρύωναν. Πολλές φορές πλένανε όλες τις κουβέρτες μαζί και δεν είχαμε να τους δώσουμε. Υπήρχαν άνθρωποι κατουρημένοι, τέσσερις ώρες μπορεί να καθόταν ο άνθρωπος στα κακά του μέχρι να τον σηκώσουν να πάει στην τουαλέτα. Επίσης δερματικές παθήσεις, ψείρες. Και τους βάζανε Aroxol, Teza, εντομοκτόνα δηλαδή, στο κεφάλι. Κοκκίνιζε το κεφάλι, κάνανε μπάνιο μετά, αλλά πολλές φορές αν δεν καθάριζαν, τους έκοβαν γουλί τα μαλλιά.”
Τί σχέση έχει αυτό το περιστατικό με τους λαθροεισβολεις και τους πολιτισμένους χριστιανούς;;;;
Τρικυμία εν κρανίο ή αριστερή θολούρα;;;
-
Θα μας πληρώνουν λέει οι γερμανοί να πάρουμε πίσω κάποιους μετανάστες που πήγαν εκεί και δεν τους έδωσαν άσυλο εκείνοι...
Λες να το δεχτεί ο Κούλης ?
Ο Τζήμερος πάντως την αλήθεια είπε . Αλλωστε το γράφει και ο Κολοκοτρώνης ... Μην ξεχνάμε τι τους περίμενε αν ήταν πάλι ηττημένοι . Οι σούβλες και τα παλούκια...
Και στην Μικρασία έγιναν τέτοια θέματα από εμάς . Η διαφορά είναι ότι αυτά δεν ήταν επίσημες πρακτικές , όπως έκαναν οι Τούρκοι. Εγιναν από μεμονωμένους που είχαν πάθει πολλά από τους Τούρκους . Μην ξεχνάτε ότι μπορεί να μην είχαμε μικρασιάτες στον στρατό , αλλά είχαμε Μακεδόνες , Ηπειρώτες και Θράκες , που μόλις 8-10 χρόνια πριν είχαν τραβήξει αρκετά από τους Τούρκους.
Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό ό,τι είναι αληθές
Τέτοια γράφε και δεν θα αργήσουν να σε πούνε φασίστα.
-
δεν χρειαζομεθα τους αποξω για εγκληματικοτης, εχουμε την εδωθε απλυτη: φιλαρακι γνωστος οφροαντας, αρρωστησε η μητερα του με κορωνοιο. μενει ψηλα στη φυλης ανω λιοσιων απο τοτε που ηρθαν απο ζακυνθο, 60 χρονια και βαλε. αλλα εκει ψηλα επηγαν και οι γνωστοι ως γνωστον, η μαμουα ειχε αποφασισει να αντισταθει στην εξωσις μπάι βρωμιαρηδες. πηγε ασθενοφορο να τη παραλαβει. το ειδαν οι γνωστοι και μολις εφυγε μπουκαραν και αδειασανε το σπιτι. Αγιες μερες εχουμε και δεν λεω οτι εχω να πω για τη ρατσα αυτη, θα επαιρνα και επαξιο μπαναριζμα.
Ο γύφτος θα είναι γύφτος γιατί θέλει να είναι, όσο και να στρογγυλέψεις το όνομα της φυλής δεν αλλάζουν οι πράξεις τους, όσο και να θέλεις να τους συμπαθήσεις και να τους βοηθήσεις με τις πράξεις τους σε απωθούν, τι να λέμε τώρα, το πολύ politicaly correct το βαριέται και ο παπάς.
-
piliourits wrote:
Και μια που μπήκαμε στην Εβδομάδα των Παθών, να μην ξεχνάμε και τον ΕΛΛΗΝΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΠΟΛΙΤΙΖΜΟ που απειλείται από ορδές ξένων...
Τί σχέση έχει αυτό το περιστατικό με τους λαθροεισβολεις και τους πολιτισμένους χριστιανούς;;;;
Ρε συ, δεξιός εθνικιστής με επιθετικές τάσεις, που προσπαθείς να προσβάλλεις τον αριστερό εχθρό και να γράφεις λάθος τη δοτική!;
Για τα προβλήματα κατανόησης κειμένου φταίει μάλλον ο ίδιος δάσκαλος που εμφύσησε τα ιδεώδη της Φυλής, αλλά δεν δίδαξε ορθογραφία κι ελληνική γλώσσα. Εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω!
Καλό Πάσχα να χουμε, νηστεύσαντες και μη.
-
The 'Global Champion Award for COVID-19 Crisis Management' was received by the Minister of Tourism Haris Theoharis, at a special event during the WTTC's annual global conference, which is being held this year in Cancun, Mexico.
-
GGAB wrote:
piliourits wrote:
Και μια που μπήκαμε στην Εβδομάδα των Παθών, να μην ξεχνάμε και τον ΕΛΛΗΝΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΠΟΛΙΤΙΖΜΟ που απειλείται από ορδές ξένων...
Ρε συ, δεξιός εθνικιστής με επιθετικές τάσεις, που προσπαθείς να προσβάλλεις τον αριστερό εχθρό και να γράφεις λάθος τη δοτική!;
Για τα προβλήματα κατανόησης κειμένου φταίει μάλλον ο ίδιος δάσκαλος που εμφύσησε τα ιδεώδη της Φυλής, αλλά δεν δίδαξε ορθογραφία κι ελληνική γλώσσα. Εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω!
Καλό Πάσχα να χουμε, νηστεύσαντες και μη.
Εσυ που ξέρεις τη σωστή δοτική όμως δεν απάντησες πως τα έμπλεξες και κυρίως γιατί τα έμπλεξες!!!
-
Σιγά μην απελάσουν τους 53 και τους άλλους που πιάνουν να κάνουν παράνομες πράξεις...
Εδώ είναι μπανανία ...
Στα σοβαρά κράτη , όταν δεν τηρείς τους νόμους , απλά φεύγεις ...
-
GGAB, ξαναδιάβασε και ίσως το καταλάβεις.
Τέλος πάντων, άλλο θέμα, ξεχάσαμε να αναφέρουμε την ευχάριστη είδηση της Μεγάλης Εβδομάδας:
Tην άρση της ασυλίας του ναζί Γιάννη Λαγού ψήφισε η ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Στην ψηφοφορία, η οποία διενεργήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας και τα αποτελέσματά της ανακοινώθηκαν πριν από λίγο, σύμφωνα με το ΑΠΕ, 658 ψήφισαν υπέρ και 25 κατά.
Πρόκειται για μια εξέλιξη που έρχεται έξι μήνες μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή και τον Λαγό. Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων αποφάσισε στις 7 Οκτωβρίου του 2020 να καταδικάσει την ναζιστική Χρυσή Αυγή, μαζί και τον Λαγό, χωρίς να δώσει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεση της ποινής του.
Ο Λαγός καταδικάστηκε σε οκτώ μήνες φυλάκιση με αναστολή για την επίθεση στον κοινωνικό χώρο Συνεργείο το 2013 και για τη δραστηριότητα του με τη Χρυσή Αυγή και κατηγορία τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 13 ετών και 8 μηνών χωρίς αναστολή.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2