Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2
    • 1
    • 2
    • 307
    • 308
    • 309
    • 310
    • 311
    • 1985
    • 1986
    • 309 / 1986
    Αντίλογος
    117
    39706
    660998
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • L
      lap last edited by

Έχει μια οπτική στην ανακοίνωση τους  η οποία λέει πως οι αυξημένες αποταμιεύσεις είναι εκ προοιμίου δυνητική ανάπτυξη του τζίρου λιανικής!

Δεν ξέρω κατά πόσο θα ισχύσει αυτό διότι σε ένα δύσκολο οικονομικό κλίμα αρκετοί θα κρατήσουν χρήματα στην άκρη. Μιλώ για τους ιδιώτες, δεν μιλώ για αποταμιεύσεις επιχειρήσεων.

Αλλα ειναι εμφανές πως είναι απαιτητή και αναζητείται μια συνθήκη ή ένα πολιτικό/οικονομικό εργαλείο για την αύξηση του τζίρου της αγοράς. Στην περίπτωση αυτή είναι και ευχή (μαζί και με κάποια προγράμματα ενισχύσεις ρευστού, μικρού όμως μεγέθους) να γυρίσουν αποταμιευσεις στην αγορά.

Αν το επιχειρήσουν με συγκεκριμένη πολιτική, είτε μέσω επιτοκίων που στην περίπτωση μας δεν έχει πλέον νόημα, είτε μέσω αναδιανομής επιδομάτων θα ασκήσουν Κέινσιανη παρεμβατικη πολιτική και θα φύγουν (που ούτως ή άλλως δεν είναι) από τις αρχές του νεου-φιλελευθερισμου.

Δηλαδη, τα κόμματα της αντιπολίτευσης όχι μόνο οι ζαιοι, να πούμε δηλαδή και κάτι καλό για το κιναλ,προτρεπουν σε μεγάλο εμπροσθοβαρες πρόγραμμα στήριξης του ρευστού με σκοπό την αλλαγή της ψυχολογίας της αγοράς.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • piliourits
        piliourits last edited by

Η ίδια είδηση που είδα κι έβαλα εγώ προχθές απ τον Μούντιζ, πως θα βγουν τα λεφτά απ τα σεντούκια και 'θα πέσει χρήμα στην αγορά'... παπ@ρια μέντολες όπως λέει και κάποιος του οποίου οι προβλέψεις πλέον είναι πιο εύστοχες, απ τους απανταχού 'Οικονομολόγους'.

Αυτοί που έχουν 'λεφτά' όπως βλέπουμε προτιμούν να τα βάλουν σε μπιτκόιν ή οτιδήποτε πιθανή κι απίθανη fintech βλακεία επινοηθεί, παρά να τα 'παίξουν στα ζάρια' της 'πραγματικής οικονομίας'... εκεί έχει φτάσει η αξιοπιστία των Κυβερνήσεων με τον τρόπο που διαχειρίζονται την Κρίση.

Επιτελικό Κράτος Κυβέρνησης Αρίστων που Ηγείται της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
        • G
          ggab @piliourits last edited by

Και μια που μπήκαμε στην Εβδομάδα των Παθών, να μην ξεχνάμε και τον ΕΛΛΗΝΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΠΟΛΙΤΙΖΜΟ που απειλείται από ορδές ξένων, που δεν ξέρουν να πίνουν και Freddo:

Χανιά: Νέα μαρτυρία σοκ για το γηροκομείο - 'Τους ψέκαζαν με εντομοκτόνα - Στο υπόγειο έβαζαν αυτούς που πλήρωναν λιγότερα' Γίνονταν πολλά βίαια πράγματα. Και είχαμε και περιπτώσεις που είχαν τα αναμενόμενα, άνθρωποι υπέκυψαν. -Πνίγηκαν άνθρωποι την ώρα που τους τάιζαν; -… (γνέφει συγκαταβατικά). Εγώ είδα την κινητικότητα εκεί όταν συνέβη και όταν ρώτησα μου είπαν ότι δεν έγινε τίποτα. Το έμαθα από τους υπόλοιπους μετά. Έχω δει πολλούς θανάτους. Γύρω στα 25- 30 άτομα σίγουρα.”

Στην ερώτηση, πώς έβλεπε να συμβαίνουν οι θάνατοι στο ίδρυμα, υποστηρίζει: “Έκαναν πυρετό, μας έλεγαν ότι δεν είχαν καλό οξυγόνο, μπλάβιζαν. Πολλοί πέθαιναν με ανοικτά τα μάτια. Γιατρός δεν ερχόταν καν να πιστοποιήσει. Τους συγγενείς τους ενημέρωναν σπάνια εκείνη τη στιγμή, μπορεί να το έκαναν την επόμενη μέρα, ή όταν πήγαινε στο νεκροτομείο. “Οι περισσότεροι ηλικιωμένοι ήταν δεμένοι. Ακόμα και περιπατητικοί. Ακόμα και αυτοί που καταλάβαιναν και έλεγαν ότι δεν θα σηκωθούν. Οι περιπατητικοί ούτε με περπατούρα δεν κινούνταν, με την πρόφαση ότι μπορεί να πέσουν. Τους έδεναν και πολύ άσχημα. Το κάθε πόδι κάτω απ την καρέκλα, στη μέση, πολλές φορές και εδώ (σ.σ. δείχνει το στήθος), ούτε ζώο δεν δένεις έτσι. Και το τελευταίο τρίμηνο που ήμουν εκεί, κλαίγανε. Μας φιλούσαν τα χέρια. Εμένα μου είχαν πει να μιλήσω, υπήρχαν περιπτώσεις που μου λέγανε να το πω στα παιδιά τους.

-Και γιατί δεν μιλούσαν οι ίδιοι στα παιδιά τους όταν τους έβλεπαν; -Προσπαθούσαν, αλλά έμπαινε σφήνα η διευθύντρια ή οι «ειδικοί» βοηθοί νοσηλευτές, οι χρόνιοι «θαμώνες» “Γιατρός ερχόταν δύο φορές την εβδομάδα από μια ώρα το πολύ, δεν άγγιζε, έβλεπε από μακριά και έφευγε. Άνθρωποι κλαίγανε, πολλές φορές μου ζητούσαν εγώ να του πω κάτι. Εγώ τους γυρνούσα και του έδειχνα τις πλάτες τους, να δει το δέρμα τους και τότε μόνο έδινε καμιά κρέμα. Έχω δει να βάζουν ολόκληρο χέρι στον ποπό ανθρώπων, για να βγάλουν τα κόπρανα και οι άνθρωποι σφάδαζαν από τον πόνο. Και μου έλεγαν ότι έτσι πρέπει να γίνεται.

“Είχαμε καγκελάκια που στέγνωναν έξω από τα δωμάτια τις βρεγμένες πετσέτες. Είχε υγρασία, οι άνθρωποι κρύωναν. Πολλές φορές πλένανε όλες τις κουβέρτες μαζί και δεν είχαμε να τους δώσουμε. Υπήρχαν άνθρωποι κατουρημένοι, τέσσερις ώρες μπορεί να καθόταν ο άνθρωπος στα κακά του μέχρι να τον σηκώσουν να πάει στην τουαλέτα. Επίσης δερματικές παθήσεις, ψείρες. Και τους βάζανε Aroxol, Teza, εντομοκτόνα δηλαδή, στο κεφάλι. Κοκκίνιζε το κεφάλι, κάνανε μπάνιο μετά, αλλά πολλές φορές αν δεν καθάριζαν, τους έκοβαν γουλί τα μαλλιά.”

Τί σχέση έχει αυτό το περιστατικό με τους λαθροεισβολεις και τους πολιτισμένους χριστιανούς;;;;

Τρικυμία εν κρανίο ή αριστερή θολούρα;;;

1 Reply Last reply Reply Quote 2
          • 2
            21-quadra @criuser last edited by

Θα μας πληρώνουν λέει οι γερμανοί να πάρουμε πίσω κάποιους μετανάστες που πήγαν εκεί και δεν τους έδωσαν άσυλο εκείνοι...

Λες να το δεχτεί ο Κούλης ?

Ο Τζήμερος πάντως την αλήθεια είπε . Αλλωστε το γράφει και ο Κολοκοτρώνης ... Μην ξεχνάμε τι τους περίμενε αν ήταν πάλι ηττημένοι . Οι σούβλες και τα παλούκια...

Και στην Μικρασία έγιναν τέτοια θέματα από εμάς . Η διαφορά είναι ότι αυτά δεν ήταν επίσημες πρακτικές , όπως έκαναν οι Τούρκοι. Εγιναν από μεμονωμένους που είχαν πάθει πολλά από τους Τούρκους . Μην ξεχνάτε ότι μπορεί να μην είχαμε μικρασιάτες στον στρατό , αλλά είχαμε Μακεδόνες , Ηπειρώτες και Θράκες , που μόλις 8-10 χρόνια πριν είχαν τραβήξει αρκετά από τους Τούρκους.

Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό ό,τι είναι αληθές

Τέτοια γράφε και δεν θα αργήσουν να σε πούνε φασίστα.

1 Reply Last reply Reply Quote 3
            • 2
              21-quadra @gatoz last edited by

δεν χρειαζομεθα τους αποξω για εγκληματικοτης, εχουμε την εδωθε απλυτη: φιλαρακι γνωστος οφροαντας, αρρωστησε η μητερα του με κορωνοιο. μενει ψηλα στη φυλης ανω λιοσιων απο τοτε που ηρθαν απο ζακυνθο, 60 χρονια και βαλε. αλλα εκει ψηλα επηγαν και οι γνωστοι ως γνωστον, η μαμουα ειχε αποφασισει να αντισταθει στην εξωσις μπάι βρωμιαρηδες. πηγε ασθενοφορο να τη παραλαβει. το ειδαν οι γνωστοι και μολις εφυγε μπουκαραν και αδειασανε το σπιτι. Αγιες μερες εχουμε και δεν λεω οτι εχω να πω για τη ρατσα αυτη, θα επαιρνα και επαξιο μπαναριζμα.

Ο γύφτος θα είναι γύφτος γιατί θέλει να είναι, όσο και να στρογγυλέψεις το όνομα της φυλής δεν αλλάζουν οι πράξεις τους, όσο και να θέλεις να τους συμπαθήσεις και να τους βοηθήσεις με τις πράξεις τους σε απωθούν, τι να λέμε τώρα, το πολύ politicaly correct το βαριέται και ο παπάς.

• piliourits
                piliourits @ggab last edited by

piliourits wrote:

Και μια που μπήκαμε στην Εβδομάδα των Παθών, να μην ξεχνάμε και τον ΕΛΛΗΝΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΠΟΛΙΤΙΖΜΟ που απειλείται από ορδές ξένων...

Τί σχέση έχει αυτό το περιστατικό με τους λαθροεισβολεις και τους πολιτισμένους χριστιανούς;;;;

Ρε συ, δεξιός εθνικιστής με επιθετικές τάσεις, που προσπαθείς να προσβάλλεις τον αριστερό εχθρό και να γράφεις λάθος τη δοτική!;

Για τα προβλήματα κατανόησης κειμένου φταίει μάλλον ο ίδιος δάσκαλος που εμφύσησε τα ιδεώδη της Φυλής, αλλά δεν δίδαξε ορθογραφία κι ελληνική γλώσσα. Εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω!

Καλό Πάσχα να χουμε, νηστεύσαντες και μη.

Επιτελικό Κράτος Κυβέρνησης Αρίστων που Ηγείται της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης.

1 Reply Last reply Reply Quote 4
                • piliourits

https://www.amna.gr/en/article/548782/Greece-receives-international-award-for-Covid-19-crisis-management

The 'Global Champion Award for COVID-19 Crisis Management' was received by the Minister of Tourism Haris Theoharis, at a special event during the WTTC's annual global conference, which is being held this year in Cancun, Mexico.

• G
                    ggab @piliourits last edited by

GGAB wrote:

piliourits wrote:

Και μια που μπήκαμε στην Εβδομάδα των Παθών, να μην ξεχνάμε και τον ΕΛΛΗΝΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΠΟΛΙΤΙΖΜΟ που απειλείται από ορδές ξένων...

Ρε συ, δεξιός εθνικιστής με επιθετικές τάσεις, που προσπαθείς να προσβάλλεις τον αριστερό εχθρό και να γράφεις λάθος τη δοτική!;

Για τα προβλήματα κατανόησης κειμένου φταίει μάλλον ο ίδιος δάσκαλος που εμφύσησε τα ιδεώδη της Φυλής, αλλά δεν δίδαξε ορθογραφία κι ελληνική γλώσσα. Εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω!

Καλό Πάσχα να χουμε, νηστεύσαντες και μη.

Εσυ που ξέρεις τη σωστή δοτική όμως δεν απάντησες πως τα έμπλεξες και κυρίως γιατί τα έμπλεξες!!!

1 Reply Last reply Reply Quote 6
                    • C
                      criuser last edited by

Σιγά μην απελάσουν τους 53 και τους άλλους που πιάνουν να κάνουν παράνομες πράξεις...

Εδώ είναι μπανανία ...

Στα σοβαρά κράτη , όταν δεν τηρείς τους νόμους , απλά φεύγεις ...

Αριστερά στην Ελλάδα 1917 - 2023
                      πόσο κάνει βρε παιδιά ένας φορτιστής τελικά...

1 Reply Last reply Reply Quote 5
                      • piliourits

GGAB, ξαναδιάβασε και ίσως το καταλάβεις.

Τέλος πάντων, άλλο θέμα, ξεχάσαμε να αναφέρουμε την ευχάριστη είδηση της Μεγάλης Εβδομάδας:

Tην άρση της ασυλίας του ναζί Γιάννη Λαγού ψήφισε η ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Στην ψηφοφορία, η οποία διενεργήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας και τα αποτελέσματά της ανακοινώθηκαν πριν από λίγο, σύμφωνα με το ΑΠΕ, 658 ψήφισαν υπέρ και 25 κατά.

Πρόκειται για μια εξέλιξη που έρχεται έξι μήνες μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή και τον Λαγό. Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων αποφάσισε στις 7 Οκτωβρίου του 2020 να καταδικάσει την ναζιστική Χρυσή Αυγή, μαζί και τον Λαγό, χωρίς να δώσει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεση της ποινής του.

Ο Λαγός καταδικάστηκε σε οκτώ μήνες φυλάκιση με αναστολή για την επίθεση στον κοινωνικό χώρο Συνεργείο το 2013  και για τη δραστηριότητα του με τη Χρυσή Αυγή και κατηγορία τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 13 ετών και 8 μηνών χωρίς αναστολή.

• G
                          ggab last edited by

Ότι να'ναι.

1 Reply Last reply Reply Quote 9
                          • storm
                            storm last edited by

Με αηδιάζει να ακούω τα πολιτικά κοράκια των εδράνων της Βουλής/Ευρωβουλής να λένε ότι η θέση του Λαγού είναι στην φυλακή.  Τα κοράκια όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων που ανησυχούν μήπως απλωθεί η μάσα σε περισσότερους.

Είναι καλά στημένη η πολιτική κομπίνα στο Ελλάντα και άλλα μαύρα κοράκια δεν χωρούν στην παλιοπαρέρα.

Η πολιτική κλίκα που έχει καταστρέψει την χώρα.

Αλλά είπαμε. Το πρόβλημα στο Ελλάντα ήταν οι Χρυσαυγίτες. Μπήκαν στη μπουζού, θα χώσουν και τον Λαγό, ψάχνουν για τον τραγόπαππα και όλα μια χαρά. Παράδεισος πλέον η χώρα. Τι ωραία που περνάμε στην Ελβετία του νότου.

• A
                              argosxolos last edited by

Δεν ξέρω αν είναι προβλημα,περασαν και τα χρόνια ξεχνάω κιολας,αλλα κάποια γεγονότα μένουν καρφωμένα στο κεφάλι μου και δεν μπορουν να βγουν

Σαν γνήσιο επαρχιωτακι ότι με ξενιζε στην πρωτευουσα όταν κατέβαινα σ αυτη  έμενε βιωμα.πχ όταν ήμουν φαντάρος με πλησιασε στον δρόμο η τσατσά και μου πε ψηλέ παμε λίγο παραπερα ένα 20αρικο θα περασεις καλα.δεν πηγα

Λίγα χρόνια αργότερα πηγαινα να βρω κάτι αδερφάκια μου στο κέντρο νυχτα κιολας και μου την βγήκαν από παντου νιγκα πρεζακια που δε μ ακούμπησαν αλλά όσο και να το κάνεις τα χρειάστηκα ο βλαχος.

Λίγα χρόνια αργότερα σε μια πλατεία που απέναντι έβλεπα ένα ξενοδοχείο,πως το λεγαν να δεις, new day κάπως έτσι μέχρι τις 7 καθόταν στα μηχανάκια τους οι ΔΙΑΣ για αστυνόμευση και μετά αναλάμβαναν τα παιδια.κι ένα βράδυ επειδή  ένα αλλο παιδι φόραγε μπλουζα Ζανκτ παουλι τον ξεγυμνωσαν.οι θαμώνες της πλατειας που γουσταραν τα παιδια που είχαν παρει το κουμάντο τα δικαιολογησανε.κι εγώ πιστεψα ότι έτσι θα'ναι το σωστό γτ  Ζανκτ παουλι βαράμε

Αλλά δεν πιστεψα ποτε πως τα ίδια παιδια επειδή ο κολλητός είχε μακριά μαλλιά κι εγώ φόραγα  adidas  σε χρώμα ριγας που παρεπεμπε στην Τζαμάικα (μπορεί κ Σενεγάλη who knows) φαγαμε πεσιμο μέχρι την πορτα του σπιτιού μας. Και παροτι η ζουρλια του βλάχου είναι απάντηση μέχρι τέλους ο κολλητός που συμπλήρωνε 20ετια στην πρωτευουσα είπε αστο τρέχα και κλείσε τα φώτα μες στο σπίτι...

2012-2013 έδρασαν τα λεγόμενα τάγματα εφοδου,γίνανε δολοφονίες αλλά και πολλες επιθέσεις είτε λεκτικες-ψυχολογικες( όπως η δικιά μας) είτε σωματικές για πολιτικούς-ρατσιστικους λόγους

Για μένα είναι προβλημα όσοι εξωθουν,παρακινούν η συμμετέχουν σε τετοιες πραξεις

Όπως προβλημα ειναι ότι κανείς από τους υπανθρωπους δεν 'πληρωσε'ουσιαστικά τιποτα από όσα γίνανε (άλλοι είναι και όλως τυχαίως ελευθεροι), όπως προβλημα ειναι ότι η ΕΛΑΣ ανεχόταν τα όσα συνέβαιναν και με την στάση της έδειχνε σε μένα τον βλάχο πως ενδέχεται να τα σιγονταρει κιολας

Υ. Γ ο κολλητός επειδή είχε φάει πολλες φορες τραμπουκο έφυγε από την γειτονιά του για να μετακομίσει αλλου.δεν τρέχει κάτι ο ίδιος ησυχασε αλλά δεν νομίζω πως δεν είναι και προβλημα

Υ. Γ μου κανε εντυπωση ότι είχε πολλους μετανάστες η γειτονιά αλλά τραμπουκο κ ληστείες από τα παιδια τρωγανε μόνο οι σκουροχρωμοι(εκτός από Ζανκτ παουλι,μακρυμαλληδες και κατόχων adidas).βουλγαροι Ρουμάνοι πολωνοι αλβανοι πουδρα και χαι φαιβ.καποιοι και συμμετοχή στο μόρφωμα

Υ. Γ πλατεια Αττικής

• I
                                insanedriver last edited by

Youtube Video

Η Ελλάδα των τελευταίων 30-40 ετών σε ένα βίντεο.

Και προφανώς δεν χρεώνεται στον ΣΥΡΙΖΑ. Παιδί του Πασοκ ήταν, παιδί της ΝΔ ο Θύμιος της κίτρινης φυλής και πάει λέγοντας.

Παίρνω λέει 1.400 ευρώ...τα εκατομμύρια που φάγατε από τα ταμεία τις ΓΕΝΟΠ σε βίλες, ταξίδια και γκόμενες δεν μετράνε; Το μαγαζί που σας τάιζε και το απομυζείτε τόσες δεκαετίες;

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                                • fanis75
                                  fanis75 moderator last edited by

Για τους ξύστες που λέει και ο Κρούζερ και έχει δίκιο (αλλά όχι απλά δεν απολύονται, δεν τους κάνει και κανείς τίποτα!!)

'Σημερα το πρωι μου συνεβη κατι καταπληκτικο. Θα μπορουσε να ειναι σκηνη απο κωμωδία αλλα δεν ήταν. Ηθελα να παω στο ΚΕΠ για ενα γνησιο υπογραφης και στο ΚΕΠ που ειναι κοντα στη δουλεια, μου εκλεισαν ραντεβου για 10 Μαιου. Περναω λοιπον το πρωι εξω απο το ΚΕΠ Ζωγραφου τυχαια γιατι ειναι κοντα στον φουρνο και το βλεπω αδειο. Τρεις υπαλληλοι μεσα και κανενας πελατακος. Λεω τελεια! Παω μεσα λεω σε εναν κυριο, μπορειτε να με εξυπηρετησετε? ενα γνησιο υπογραφης θελω. Μου λεει εχετε ραντεβου? λεω οχι. Μου λεει πρεπει να εχετε ραντεβου. Λεω ωραια μου κλεινετε ενα για τωρα? Μου λεει πρεπει να μπειτε να κλεισετε online. Λεω αφου ειμαι εδω μπροστα σας θα μπορουσα να σας εχω παρει τηλεφωνο. Μου λεει ε τοτε να παρετε τηλεφωνο. Και καθομαι μπροστα στον τυπο παιδια και παιρνω τηλεφωνο και το σηκωνει ενω κοιταζομαστε καταματα και λεει ΚΕΠ ΖΩΡΑΦΟΥ παρακαλω. Λεω καλημερα ενα ραντεβου θα ήθελα. Και μου λεει μαλιστα. Αυριο στις 10,30. Του λέω μήπως έχει καποιο ραντεβού νωρίτερα? ας πουμε τωρα? μου λεει οχι. Του λεω δηλαδη εξυπηρετείτε κάποιον αλλο αυτη τη στιγμή? Μου λεει υπάρχει ραντεβού και έχει καθυστερήσει. Του λέω άρα το έχασε, μπορείτε να με βάλετε στη θέση του? Μου λέει οχι δεν υπάρχει διαθέσιμο ραντεβού. Όλα αυτα κοιταζοντας ο ενας τον αλλο και μιλώντας απο το τηλεφωνο σε αποσταση 2 μετρων. Ε και οσο κι αν τωρα που το σκεφτομαι γελαω, εκεινη την ωρα επαθα εναν μινι νευρικο κλονισμο και αρχισα να ουρλιαζω και να του λεω ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ? ΘΕΣ ΝΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ? ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΩΡΑ. Αυτος ηρεμος και ανενδοτος. Το ραντεβου σας ειναι αυριο 10,30 κυρια Σφηκα περάστε εξω. Μετα ειπα διαφορα γραφικά τυπου θα σας κανω καταγγελια, βασανιζετε τον κοσμακη γομαρια και εφυγα ταπεινωμένη και εφαγα μια μπουγατσα για να συνελθω ενω κανω δίαιτα. Αν βλεπει ο φιλος να ξερει οτι εφαγε πολλες καταρες.'

We are one, We are a universe. Forebears of what will be, Scions of the Devonian sea...

• storm
                                    storm @insanedriver last edited by

Youtube Video

Η Ελλάδα των τελευταίων 30-40 ετών σε ένα βίντεο.

Kαι προφανώς δεν χρεώνεται στον ΣΥΡΙΖΑ. Παιδί του Πασοκ ήταν, παιδί της ΝΔ ο Θύμιος της κίτρινης φυλής και πάει λέγοντας.

Παίρνω λέει 1.400 ευρώ...τα εκατομμύρια που φάγατε από τα ταμεία τις ΓΕΝΟΠ σε βίλες, ταξίδια και γκόμενες δεν μετράνε; Το μαγαζί που σας τάιζε και το απομυζείτε τόσες δεκαετίες;

Ξεστοκάρισμα σφυριών και δρεπανιών...

Η κατάντια της χώρας Ελλάδας.

• piliourits
                                      piliourits @storm last edited by

Με αηδιάζει να ακούω τα πολιτικά κοράκια των εδράνων της Βουλής/Ευρωβουλής να λένε ότι η θέση του Λαγού είναι στην φυλακή.  Τα κοράκια όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων που ανησυχούν μήπως απλωθεί η μάσα σε περισσότερους.

Είναι καλά στημένη η πολιτική κομπίνα στο Ελλάντα και άλλα μαύρα κοράκια δεν χωρούν στην παλιοπαρέρα.

Η πολιτική κλίκα που έχει καταστρέψει την χώρα.

Αλλά είπαμε. Το πρόβλημα στο Ελλάντα ήταν οι Χρυσαυγίτες. Μπήκαν στη μπουζού, θα χώσουν και τον Λαγό, ψάχνουν για τον τραγόπαππα και όλα μια χαρά. Παράδεισος πλέον η χώρα. Τι ωραία που περνάμε στην Ελβετία του νότου.

Μπανανία η χώρα μας, το αντίθετο του 'Ευρωπαϊκού Παραδείσου' αλλά δεν μας έφταναν τα βάσανα κι η μιζέρια μας, πρέπει να χαμε και τους νεοναζί να αλωνίζουν!

Πολύ θετική εξέλιξη η μπουζού για οποιονδήποτε εγκληματία, ακόμη κι αν οι υπόλοιποι ξεφεύγουν, ξεβρωμίζει κατά το ελάχιστο ο τόπος.

Ίσως έρθει και για άλλους 'μάγκες' η ώρα τους κάποια στιγμή.  Κι οι Χρυσαυγίτες κάποτε είχαν 'πιάσει τον παπά' από τα μέζεα και το έπαιζαν μεγάλοι και τρανοί, τώρα βρίσκονται στο φυσικό τους χώρο. Κατά το ελάχιστο καλύτερη η Μπανανία μας χωρίς αυτούς. Άντε να φάει και το αρνί του Πάσχα ο Παπάς και να πάρει την άγουσα κι αυτός, να γράψει κι άλλη μια μεγάλη επιτυχία στο βιογραφικό του ο Χρυσοχουντίδης που όλο κουβά πάει τους τελευταίους μήνες...

• A
                                        argosxolos @fanis75 last edited by

Για τους ξύστες που λέει και ο Κρούζερ και έχει δίκιο (αλλά όχι απλά δεν απολύονται, δεν τους κάνει και κανείς τίποτα!!)

'Σημερα το πρωι μου συνεβη κατι καταπληκτικο. Θα μπορουσε να ειναι σκηνη απο κωμωδία αλλα δεν ήταν. Ηθελα να παω στο ΚΕΠ για ενα γνησιο υπογραφης και στο ΚΕΠ που ειναι κοντα στη δουλεια, μου εκλεισαν ραντεβου για 10 Μαιου. Περναω λοιπον το πρωι εξω απο το ΚΕΠ Ζωγραφου τυχαια γιατι ειναι κοντα στον φουρνο και το βλεπω αδειο. Τρεις υπαλληλοι μεσα και κανενας πελατακος. Λεω τελεια! Παω μεσα λεω σε εναν κυριο, μπορειτε να με εξυπηρετησετε? ενα γνησιο υπογραφης θελω. Μου λεει εχετε ραντεβου? λεω οχι. Μου λεει πρεπει να εχετε ραντεβου. Λεω ωραια μου κλεινετε ενα για τωρα? Μου λεει πρεπει να μπειτε να κλεισετε online. Λεω αφου ειμαι εδω μπροστα σας θα μπορουσα να σας εχω παρει τηλεφωνο. Μου λεει ε τοτε να παρετε τηλεφωνο. Και καθομαι μπροστα στον τυπο παιδια και παιρνω τηλεφωνο και το σηκωνει ενω κοιταζομαστε καταματα και λεει ΚΕΠ ΖΩΡΑΦΟΥ παρακαλω. Λεω καλημερα ενα ραντεβου θα ήθελα. Και μου λεει μαλιστα. Αυριο στις 10,30. Του λέω μήπως έχει καποιο ραντεβού νωρίτερα? ας πουμε τωρα? μου λεει οχι. Του λεω δηλαδη εξυπηρετείτε κάποιον αλλο αυτη τη στιγμή? Μου λεει υπάρχει ραντεβού και έχει καθυστερήσει. Του λέω άρα το έχασε, μπορείτε να με βάλετε στη θέση του? Μου λέει οχι δεν υπάρχει διαθέσιμο ραντεβού. Όλα αυτα κοιταζοντας ο ενας τον αλλο και μιλώντας απο το τηλεφωνο σε αποσταση 2 μετρων. Ε και οσο κι αν τωρα που το σκεφτομαι γελαω, εκεινη την ωρα επαθα εναν μινι νευρικο κλονισμο και αρχισα να ουρλιαζω και να του λεω ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ? ΘΕΣ ΝΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ? ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΩΡΑ. Αυτος ηρεμος και ανενδοτος. Το ραντεβου σας ειναι αυριο 10,30 κυρια Σφηκα περάστε εξω. Μετα ειπα διαφορα γραφικά τυπου θα σας κανω καταγγελια, βασανιζετε τον κοσμακη γομαρια και εφυγα ταπεινωμένη και εφαγα μια μπουγατσα για να συνελθω ενω κανω δίαιτα. Αν βλεπει ο φιλος να ξερει οτι εφαγε πολλες καταρες.'

Πάντως Φανή αυτή ειναι η μια πλευρα.η άλλη πλευρα αυτή του ελληναρά,όταν δεν αφορά τον ίδιο, ευχεται να γινόμασταν Γερμανία που ο δημόσιος τομέας  λειτουργεί με απόλυτη πειθαρχια και απόλυτη τήρηση των κανόνων.

Όταν αφορά τον ίδιο  επειδή βιάζεται να τελειώσει έτσι και δεν συμβεί αυτό συνήθως βριζει, ξαναλεει παλι για την γερμανική λειτουργία,ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να ψάξει την παρακαμψη ώστε να του γίνει η δουλειά ως γνήσιο τεκνο γαλουχημενο με απεριοριστη ελληνική κουτοπονηριά

Τα βλέπουμε κάθε μέρα και παντα μα παντα δεν είμαστε εμείς αυτοί 😄

• storm
                                          storm @piliourits last edited by

Μπανανία η χώρα μας, το αντίθετο του 'Ευρωπαϊκού Παραδείσου' αλλά δεν μας έφταναν τα βάσανα κι η μιζέρια μας, πρέπει να χαμε και τους νεοναζί να αλωνίζουν!

Πολύ θετική εξέλιξη η μπουζού για οποιονδήποτε εγκληματία, ακόμη κι αν οι υπόλοιποι ξεφεύγουν, ξεβρωμίζει κατά το ελάχιστο ο τόπος.

Ίσως έρθει και για άλλους 'μάγκες' η ώρα τους κάποια στιγμή.  Κι οι Χρυσαυγίτες κάποτε είχαν 'πιάσει τον παπά' από τα μέζεα και το έπαιζαν μεγάλοι και τρανοί, τώρα βρίσκονται στο φυσικό τους χώρο. Κατά το ελάχιστο καλύτερη η Μπανανία μας χωρίς αυτούς. Άντε να φάει και το αρνί του Πάσχα ο Παπάς και να πάρει την άγουσα κι αυτός, να γράψει κι άλλη μια μεγάλη επιτυχία στο βιογραφικό του ο Χρυσοχουντίδης που όλο κουβά πάει τους τελευταίους μήνες...

Μπράβο σας.

• C
                                            criuser last edited by

Σωστά τα λέτε για τους τραμπούκους της ΧΑ , αλλά ήταν πρωτοφανές αυτό στην χώρα μας ? Οι άλλοι οι πριν και μετά , παραμένουν ανέγγιχτοι και αυτό είναι το πρόβλημα...

Οπως πρόβλημα , αλλά με 3-4 εισαγωγικά , είναι να είσαι 20-30 και να σου την πέσουν κάποιοι για μια φανέλλα , αλλά χωρίς εισαγωγικά , είναι να είσαι μόνιμος κάτοικος εκεί από τότε που γεννήθηκες και να είσαι 60, 70 , 80 και να φοβάσαι και την σκιά σου , γιατί κάποιοι που έρχονται από τις χώρες των λιθοβολισμών και των αποκεφαλισμών , εδώ το θεωρούν παιδική χαρά .

Και μάλιστα όταν μετά το 2010 είχαμε και το επίσημο σκηνικό από τον ΓΑΠ να απαξιωθούν οι περιουσίες στο κέντρο , για να τις πάρουν τζάμπα οι χορηγοί ...

Τότε λοιπόν αν δεν μπορείς να πας στο ΑΤΜ με ασφάλεια , εύκολα πείθεσαι από κάποιον που σε πηγαίνει εκεί με ασφάλεια ...

Το ίδιο είχε γίνει και το 30 στην Γερμανία . Απλά εκεί οι ναζί μοίραζαν μπρικέτες για το κρύο ... Εδώ οι δικοί μας ήταν πιο προχώ...

Οπότε η λύση είναι μία . Καταστολή στην βία , από όπου και αν προέρχεται . Συμψηφισμούς και δηθενιές δεν περνάνε...

Αυτός ο Ρουβίκωνας τι κάνει ? Νηστεύει ? Καιρό έχουμε να τον ακούσουμε ... Τι έγινε , έληξαν οι συμβάσεις ?

Αριστερά στην Ελλάδα 1917 - 2023
                                            πόσο κάνει βρε παιδιά ένας φορτιστής τελικά...

1 Reply Last reply Reply Quote 5
                                            • First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 307
                                            • 308
                                            • 309
                                            • 310
                                            • 311
                                            • 1985
                                            • 1986