-
Δεν είναι μόνο πίκρα, είναι και θυμός. Θυμός που υποτίθεται είμαστε στην "ανεπτυγμένη Δύση" και σε ευρωπαικό κράτος, όχι υποτίθεται τριτοκοσμική μπανανία και δεν έχουμε καμία απολύτως βοήθεια σε τίποτα.
Δεν έχουμε υγεία, δεν έχουμε παιδεία, δεν έχουμε ασφάλεια, δεν έχουμε πυροσβεστική, δεν έχουμε αντιπλυμμηρικά, δεν έχουμε σωστή αστυνομία, δεν έχουμε καθαριότητα, δεν έχουμε καν γαμωφρεάτια στο δρόμο να ρουφάνε τα λασπόνερα. Μέχρι και κοντά στο σπίτι μου είναι βουλωμένα 10+ χρόνια και παίζουμε την κολοκυθιά οτι δεν ανήκει στο Δήμο αλλά την περιφέρεια και εκείνοι είναι υπεύθυνοι. Δε μιλάω καν για τις λακούβες στο δρόμο που στραβώσαμε ζάντα προχθές και δεν ξέρω καν πόσο θα πάει το μαλλί. Μιλάμε μας αξίζουν ένσημα για βαρέα και ανθυγιεινά που ζούμε σε αυτό το μπουρδέλο και δεν έχουμε τρελαθεί. Σε αυτή τη χώρα λοιπόν αξίζει να μπω στη διαδικασία (και να ήθελα να κάνω) παιδίά; Για να προσφέρω τι και σε ποιόν; Στο έθνος; Στη χώρα; Για να σοβαρευτούμε λίγο.YΓ: Τα περι ρατσισμού υπάρχουν μόνο σε θολωμένα μυαλά, δεν αξίζει καν να απαντώ σε τέτοιες βλακείες.
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Την μόνη λύση την ξέρετε:
Γ@μηθείτε, γιατί χανόμαστε!
Λάθος!!Προσπαθησα πολυ να το εφαρμόσω αλλά τελικά μετά από 4 μαντράχαλους και μια πριγκίπισσα η καλύτερη λύση είναι μια τήλεοραση σε κάθε δωμάτιο!
-
Δεν είναι το μοναδικό ποστ με τέτοιες απόψεις. Ο άνθρωπος νιώθει θυμο για την κοινωνία των Ελλήνων, τώρα του ξέφυγε και το μπαλωνει όπως μπορεί με διάφορες πηγές.
Ας εξαφανιστούν οι Έλληνες εφόσον δεν έχουν ίδιες πολιτικές απόψεις με αυτόν. Πφφφφ σιγά το κακο, άλλωστε τι προσφέρουν στην ανθρωπότητα;;;;
Θα έρθουν κάποιοι άλλοι ήταν η επεξήγηση.
Ελλεϊνες τους ανεβάζει, κατάντια τους κατεβάζει.
Ο Ντιέγκο, το καμάρι των Ελλήνων ή Ελλεϊνων!!
-
Nα σου ζήσουν! Ήρωας!
-
@diego1960 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν είναι μόνο πίκρα, είναι και θυμός. Θυμός που υποτίθεται είμαστε στην "ανεπτυγμένη Δύση" και σε ευρωπαικό κράτος, όχι υποτίθεται τριτοκοσμική μπανανία και δεν έχουμε καμία απολύτως βοήθεια σε τίποτα.
Δεν έχουμε υγεία, δεν έχουμε παιδεία, δεν έχουμε ασφάλεια, δεν έχουμε πυροσβεστική, δεν έχουμε αντιπλυμμηρικά, δεν έχουμε σωστή αστυνομία, δεν έχουμε καθαριότητα, δεν έχουμε καν γαμωφρεάτια στο δρόμο να ρουφάνε τα λασπόνερα. Μέχρι και κοντά στο σπίτι μου είναι βουλωμένα 10+ χρόνια και παίζουμε την κολοκυθιά οτι δεν ανήκει στο Δήμο αλλά την περιφέρεια και εκείνοι είναι υπεύθυνοι. Δε μιλάω καν για τις λακούβες στο δρόμο που στραβώσαμε ζάντα προχθές και δεν ξέρω καν πόσο θα πάει το μαλλί. Μιλάμε μας αξίζουν ένσημα για βαρέα και ανθυγιεινά που ζούμε σε αυτό το μπουρδέλο και δεν έχουμε τρελαθεί. Σε αυτή τη χώρα λοιπόν αξίζει να μπω στη διαδικασία (και να ήθελα να κάνω) παιδίά; Για να προσφέρω τι και σε ποιόν; Στο έθνος; Στη χώρα; Για να σοβαρευτούμε λίγο.YΓ: Τα περι ρατσισμού υπάρχουν μόνο σε θολωμένα μυαλά, δεν αξίζει καν να απαντώ σε τέτοιες βλακείες.
Δεν μας νοιάζει,να πας για μόχιτο,από την οικογενειακή μεζονέτα στα νότια προάστια,χωρίς το διθέσιο καμπριο η καλύτερα να πας και να κοπανιέσαι σε κάθε λακκούβα.
-
Για τις Ελεϊνήδες είπε ο άνθρωπος, κι έχει κι ένα δίκιο, ειδικά άμα συγκρίνεις το ατόφιο αρχαιοελληνικό ντιενεη που το γράφει και στην ούγια, με αυτά της ανατολής και του Ειρηνικού (κι ας κατουράνε κι όρθιες μερικές).
Είμαστε περιβαλλοντικα συνειδητοποιημένοι, εκτός απ το ότι θα δώσουμε τα ντίζελ για Ηλεκτρικά, μειώνοντας τον παγκόσμιο πληθυσμό, σώζουμε κι άλλο τον πλανήτη.
-
Ποια θολωμενα μυαλά ρε φωστήρα
Τι σχέση έχει το αν είναι βουλωμένο το φρεάτιο στην μεζονέτα σου, και αν στραβωνει η ζάντα στο διθέσιο ρουντστερ σου με το αν προσφέρεται το σωστό περιβάλλον για τεκνοποίηση;
Τα παιδιά είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ των ζευγαριών. Δεν τα μετράμε με το τι προσφέρει η οικογένεια ή γενικότερη κοινωνία τους στην ανθρωπότητα και αν η γέννηση τους εν τέλη έχει μια προστιθέμενη αξία για την ανθρωπότητα.
Οι άνθρωποι δεν τεκνοποιουν ως ανταπόδοση στις υποδομές που προσφέρει ένα κράτος καθώς τους προσφέρει δρόμους χωρίς λακούβες. Είναι δικαίωμα τους, και για αυτό το να λέμε πως η ανθρωπότητα δεν θα χάσει και πολλά από την μη τεκνοποίηση αυτών είναι άκρως ρατσιστικό προς αυτούς.
Θεε μου τι λέει ο άνθρωπος;;;; Τι λέει;;;;;
-
Για τις Ελεϊνήδες είπε ο άνθρωπος, κι έχει κι ένα δίκιο, ειδικά άμα συγκρίνεις το ατόφιο αρχαιοελληνικό ντιενεη που το γράφει και στην ούγια, με αυτά της ανατολής και του Ειρηνικού (κι ας κατουράνε κι όρθιες μερικές).
Είμαστε περιβαλλοντικα συνειδητοποιημένοι, εκτός απ το ότι θα δώσουμε τα ντίζελ για Ηλεκτρικά, μειώνοντας τον παγκόσμιο πληθυσμό, σώζουμε κι άλλο τον πλανήτη.
Θα σου έλεγα τίποτα αλλά θα φανεί ρατσιστικό.
-
Nα σου ζήσουν! Ήρωας!
Ήρωες είναι όσα νέα παιδιά αποφασίζουν να τεκνοποιήσουν σε αυτό το οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον.Με αυτήν την ανασφάλεια και με αυτές τις αντιλήψεις που έχουν αποκτήσει πλέον.
-
Αθώοι, ρομαντικοί, ή έστω απρόσεκτοι είναι, παρα ήρωες
-
Για τα ανύπαρκτα τέλη ταξινόμησης και το διχιλιαρο του Κουλη, δεν λέτε τίποτα!
Μόνο ότι αποτελούν τα παιδιά τεκμήριο σας πείραξε.
-
Έτσι είναι, πάντα προτιμούσα τις "στέκες" (ξέρω ξέρω...σεξιστικό αλλά όταν αυτές λένε το μπρατσαρά 1,80+ μελαχρινό και μουσάτο και όχι τον κοντόχοντρο με φράπα μαγουλάκι είναι Δευτερούλα).
Βέβαια ο μέσος Έλλην ορκίζεται στη....Μόνικα Μπελούτσι και έχει ως παράδειγμα ωραίου design την Alfa Romeo Brera. Υπάρχει ένα κοινό μοτίβο θα πω εγώ και δεν είναι η....ιταλική καταγωγή. -
Άρα, είναι ελλεϊνες επειδή δεν τους αρέσεις..... Γιατί τις σχολιάζεις ως ελλεϊνηδες;
Ότι δεν είναι σαν εμάς ή δεν συμφωνεί με εμάς, είναι λάθος, Ε Ντιέγκο;;;; αυτό δεν είναι το μοτίβο;
-
@antonmone said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Λάθος!!Προσπαθησα πολυ να το εφαρμόσω αλλά τελικά μετά από 4 μαντράχαλους και μια πριγκίπισσα η καλύτερη λύση είναι μια τήλεοραση σε κάθε δωμάτιο!
-
@elteo said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@antonmone said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Έχω λίγο ακόμα αυτοι νομίζω ήταν στα 9
-
Δεν πειράζει όμως, πλέον έχει υιοθετήσει την πόλη μας.
-
Πάντως μπροστά στην ανάγκη υπεράσπισης μιας άκρως ρατσιστικής άποψης, ενός τύπου που απλά ασπάζεται μια κοινή ιδεολογία με εσένα, καταφεύγεις σε απόρριψη και χλευασμό των επιστημονικών δεδομένων περί περιβάλλοντος αλλά και γενετικής.
Πες μου, πως μπορεί να χαρακτηριστεί με κόσμιο τρόπο μια τέτοια άποψη και αντίδραση;
-
Αν ήταν τόσο σπουδαίοι, θα τα κατάφερναν καλύτερα και δεν θα κινδυνευαν με εξαφάνιση.
Εδώ είναι η πεμπτουσία πίσω από τις λέξεις.
Άρα τώρα που οδηγούνται στην εξαφάνιση δεν είναι σπουδαίοι;;;; Αραγε πως ορίζεις τον "σπουδαίο"....
Και τι εννοείς με το "θα τα κατάφερναν καλύτερα";;;; τι επιλογες δεν έκαναν οι Έλληνες και τους αξίζει να εξαφανιστούν ;;; -
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ε μα είναι που είναι μικρή η Ελλάδα τι και αν χαθούν οι Έλληνες; Μικρο το κακό.
Έτσι μετράμε τις κοινωνίες και τις οικογένειές των ανθρώπων. Σύμφωνα με το ποσοστό τους στο παγκόσμιο πληθυσμό. Τι να σου κάνουν τα ελληνικά ζευγάρια που θέλουν να τεκνοποιήσουν αλλά για οικονομικούς λόγους δεν μπορούν.
Δεν έχουν κάποια αξία, δεν χρειάζεται να βοηθηθούν. Γεννάνε κάποιοι άλλοι στην άλλη άκρη της γης.Κρίμα παιδιά, γεννηθηκατε σε λάθος χώρα, λαθος εποχή.
Διαβάστε τις πηγές του Diego πάνω να καταλάβετε γιατί δεν έχετε τους πόρους να κάνετε οικογένεια. Μετά πάρτε το αυτοκίνητο που σας αγόρασε ο μπαμπακας να κάνετε μόστρα σε κάνα μαγαζί πίνοντας μοχίτο σχολιάζοντας το μέλλον του κόσμου.
Τι διαβάζουμε και δεν βρίζουμε ;;;
Θέλω να πιστεύω ότι το ξέρεις πως κινείσαι στα όρια να χαρακτηρισθείς εθνικιστής και φασίστας έτσι;
Οι αναφορές συνέχεια στους Έλληνες και σε θέματα που αφορούν το έθνος τους, πλέον χαρακτηρίζεται ως εθνικισμός και νεοφασισμός.
Η χώρα της Ελλάδας έχει υιοθετήσει πολλά χρόνια τώρα την έννοια της "πολιτικής ορθότητας" και όποιος πάει αντίθετα με το νέο ρεύμα που ορισμένοι αποκαλούν ως "πρόοδο" και "προοδευτική κοινωνία" μπαίνει στο στόχαστρο τους αμέσως.
Για αυτό ακριβώς το λόγο, κατά την άποψή μου, σε κάθε αναφορά στο φόρουμ που αφορά κατοίκους της Ελλάδας θα πρέπει να συμπεριλαμβάνονται όλοι όσοι κατοικούν Ελλάδα και όσοι θα έρθουν Ελλάδα. Και αυτοί οι άνθρωποι είναι και από κάθε γωνιά του πλανήτη. Ελλάδα δεν είναι οι Έλληνες εδώ και πολλά χρόνια.
-
Δεν συμφωνώ απόλυτα μαζί σου καταιγίδα. Έλληνες είναι και αυτοί που νιώθουν Έλληνες. Άλλωστε κανείς δεν γίνεται Έλληνας αν δεν διδαχθεί και υιοθετήσει την ελληνική νοοτροπία. Μπορεί να μοιάζει στην εμφάνιση και στο σώμα αλλά αν δεν διδαχθεί και υιοθετήσει την ελληνική νοοτροπία/παιδεία, δεν είναι.
Η επιστήμη της γενετικής μας δείχνει ότι οι γείτονες στην γειτονιά που μένετε έχουν κοινό ή καλύτερα αρκετά κοινό γενετικό κώδικα με τους κατοίκους της περιοχής αυτής πριν 3-5-10.000 έτη. Αυτό είναι πλέον αδιαμφισβήτητο. Είναι απλά γεγονός. Αυτό το έθεσα στην κουβέντα ως μια απάντηση στα περί ιστορικών ανακριβειών ότι οι σημερινοί πολίτες της χώρας είναι κάποιοι άλλοι άνθρωποι από κάπου αλλού και άρα αν ξανασυμβεί η υποτιθέμενη εξαφάνιση τους δεν πειράζει, έχει συμβεί και στο παρελθόν. Αφού αυτό εξυπηρετεί τον τιμωρητικό αφήγημα προς αυτούς, αυτο υιοθετούμε.
Το θέμα των γεννήσεων που σχολιάζουμε είναι η δήλωση πως όσοι πολίτες ζουν σε αυτήν την χώρα και νιώθουν Έλληνες αλλά και είναι Έλληνες με βάση την καταγωγή τους (δε τους διαχωρίζω όπως ειπα) έχουν κάνει κάποιο λάθος (ποιο είναι αυτό το λάθος, δεν ξέρω) και ως συνέπεια του λάθους αυτού τους αξίζει να μην υπάρχουν λόγω οικονομικών δυσκολιών. Ας εξαφανιστούν, σαμπως τι προσφέρουν στην ανθρωπότητα;
Για επεκτείνετε το αφήγημα αυτό αριστεροί φίλοι μου και ένα, δύο βήματα παρακατω με άλλους λαούς που έκαναν λάθη και πρέπει να πληρώσουν το τίμημα....
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2