Το παρόν αφορά τους υποστηρικτές του Σύριζα που υπάρχουν και με σημαδεύουν γιατί τους πονάνε οι αλήθειες, επανειλημμένα έχω αναφέρει ότι οι κυβερνήσεις πριν το 2015 έφεραν την χώρα σε κακή μοίρα, και ποτέ δεν είπα ότι λειτούργησαν χρηστά και με σεβασμό στον πολίτη και τους κόπους του, έκαναν τα λάθη τους, τα μοιραία λάθη τους, διόγκωσαν σε υπερβολικό βαθμό το δημόσιο, έκλεψαν σε αφάνταστο βαθμό αυξάνοντας τους λογαριασμούς τους κλπ, κλπ, κλπ, δανείστηκαν σε υπερβολικό βαθμό μέχρι καταστροφής της χώρας, για αυτές τις καταστάσεις τιμωρήθηκαν στις κάλπες αλλά και στην συνείδηση μας.
Ο ίδιος αυτός κόσμος πίστεψε και έφερε τον Τσίπρα στην εξουσία αδιαφορώντας για τα προφανέστατα ψέματα και τις υπερβολικές υποσχέσεις του περί του τι θα πράξει, τι θα κάνει στην Ε.Ε κλπ.
Έτσι η όποια δική μου κριτική στον Σύριζα πηγάζει με βάση αυτά που υποσχέθηκε και δεν έκανε, εσείς εδώ σε κάθε μου ανάρτηση πετάτε την μπάλα στην εξέδρα λέγοντας τι έκαναν οι προηγούμενοι του Τσίπρα, χέστηκα τι έκαναν, τους έχω καταδικάσει δεκάδες φορές και λοιδορήσει, τους έχω αποκαλέσει ψεύτες και κλέφτες.
Αλλά όταν σε κάθε ανάρτηση επιμένετε να κάνετε αναφορά στους προηγούμενους νιώθω ότι έχω απέναντι μου αυτιστικούς συνομιλητές, έτσι κύριοι σας θεωρώ ότι δεν έχετε το επίπεδο που νομίζετε ότι έχετε σαν συνομιλητές και ως εκ τούτου αδιαφορώ παντελώς για το τι γράφετε, τελεία και παύλα, μείνετε να αναμασάτε τα λάθη που ο κόσμος ήδη έχει καταδικάσει από το 2015 και πριν, και είναι ο ίδιος κόσμος που στις πρόσφατες εκλογές καταδίκασε τα λάθη και τα εγκλήματα ( εδώ έχει αλλάξει κλίμακα το ποινικό τους πράγματος ) από το 2015 και μετά, όσο για τον ( ματωμένο ) παράδεισο της οικονομίας τους Σύριζα γελάνε και τα τσιμέντα.αν δεν κλαίνε.
Αν τα πράγματα ήσαν όπως τα λένε η Αυγή, η Εφσύν και τα άλλα μέσα του Σύριζα ο κόσμος δεν θα ψήφιζε Μητσοτάκη, αν ρώταγε κανείς 100 ανθρώπους πριν 1-2-3 χρόνια για τον Μητσοτάκη και το Μητσοτακέϊκο θα έπερνε τουλάχιστον 70-80 αρνητικές απαντήσεις, τι έκανε λοιπόν τον κόσμο και έδωσε αυτοδυναμία σε ένα μέλος μιας οικογένειας ποι αγαπάει να μισεί ? Μα τα τεράστια εγκληματικά λάθη, ψέματα και προδοσίες του Σύριζα, όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό θα πρέπει να αναρωτηθεί αν είναι στα καλά του, όσο για τους προηγούμενους τα είπαμε, μην επαναλαμβανόμαστε, κύριε johanndelta οι χαρακτηρισμοί για μύχιες σκέψεις του αυγού που αναφέρετε για το πρόσωπο μου σας επιστρέφονται.
Η αλήθεια έχει 3 πρόσωπα, είναι η αλήθεια, η δική μου αλήθεια και η δική σου αλήθεια, ο καθένας πιστεύει την δική του αλλά έρχεται ο καιρός που η μια και μοναδική αλήθεια βγαίνει στον αφρό πεντακάθαρη και τότε δικαιώνει τον ένα ή τον άλλο, η ιστορία κάποιον θα δικαιώσει λοιπόν, αλλά χρειάζεται υπομονή, δεν λύνονται αυτά τα θέματα σε 2 μήνες που έχετε λυσάξει ότι θα έπρεπε η νέα κυβέρνηση να είχε ήδη λύσει, αυτά που εσείς λέτε ότι θα τα κάνατε αλλά δεν προλάβατε, θα δούμε πόσα από αυτά που δεν προλάβατε σε 4.5 χρόνια θα κάνει ο Μητσοτάκης και τότε θα κριθεί, μέχρι τότε το τσούξιμο θα υπάρχει για να σας θυμίζει τα ψέματα του τρισμέγιστου ηγέτη σας που σε λίγο καιρό θα έχει ένα κόμμα μισό ή μικρότερο από το σημερινό του 31.5%, ένα ποσοστό κλεμμένο σαν τα Ελγίνεια μάρμαρα που επί 4.5 χρόνια δεν κάνατε καμία ενέργεια για την επαναφορά τους και τώρα λυσσάξατε για το θέμα, α ! δεν το προλάβατε και αυτό , ΟΚ, πήγε και αυτό στις καλένδες.