-
@pp said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Με την γίδα στην πλάτη !!!!
Καλά ρε πάλι για γίδες μιλας; κράτα τα προσχήματα! Πες για κάποιο άλλο ζώο.
Put the goat down slowly....
-
Α εντάξει τότε. Πιστευτός
-
Τώρα μου δίνετε ιδέες. Θ' αρχίσω κι εγώ να ρίχνω μπινελίκια στους αριστερούς να βγάλω το άχτι μου.
Να με διαγράψουν ν' αλλάξω και τ' όνομα από andya3 σε andyT-Roc.Μ' ένα σμπάρο 2 τριγώνια
-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τώρα μου δίνετε ιδέες. Θ' αρχίσω κι εγώ να ρίχνω μπινελίκια στους αριστερούς να βγάλω το άχτι μου.
Να με διαγράψουν ν' αλλάξω και τ' όνομα από andya3 σε andyT-Roc.Μ' ένα σμπάρο 2 τριγώνια
Ποιον διαγράψανε?
Πες του ότι μόνος σου διαγράφηκες, ο Άντυ νομίζει σε διώξαμε...
Ρε σεις, πως επαναφέρω τον Άντυ από μπλοκ να φαίνονται τα ποστ του;
-
Εν τω μεταξύ τι πρώτοι τι δεύτεροι στην Ευρώπη αλλά αυτό σας μάρανε, ένας user σε ένα forum τι ανεβάζει. Όχι ας πούμε το παιχνίδι των παρόχων στην πλάτη μας με την ευλογία της κυβερνησάρας. Για αυτό ο ραγιάς δε θα σηκώσει κεφάλι ποτέ.
-
Ποιον διαγράψανε?
Ήταν ένας cool τύπος, αλλά τον είχε άχτι το σιδηρούν παραπέτασμα του forum. Σταλινικά κατάλοιπα των αριστερών, μη δίνεις σημασία...
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Να κάνω εγώ τώρα μια αναφορά για προσωπική επίθεση, να φάει πάλι μπαν ο πιτζιπιτζιδης, να ξανασβησει το προφίλ και να γυρίσει με άλλο πιο Νεοδημοκρατικό και μαχητικό, πως με πετσόκοψε έτσι, με τι μούτρα θα πάω να πιω μία και μοναδική μπύρα όπως με κόψε κι ο Σπύρος, αντί να μεθυσω απ τη χαρά του 41% και να φωνάζω και Α και ΟΥ στη Παραλία...
Σορρυ αν εννοουσες εμενα αλλα αλλος σε κοψε για μονο. Για λογους ταξης το αναφερω. Αλλος με κρινει για κατι που δεν εγραψα, μην με κρινετε τωρα και για κατι που εγραψε αλλος.
Γραφω τοσα ευτυχως που μπιρειτε να με κρινετε ευχαριστως. Ερωτηση. Οντως επαιξες με χρωματακια και παλετες? Γιατι θα βαλω τον αδεκαστο Λαπη να στα επαναφερει. -
Παρεμπιπτοντως ενεργειακα η Ελλαδα εχει μεινει πολυ πισω σε δυνατοτητες. Διχως πυρηνικα εργοστασια, διχως δικα της πετρελαια, αερια και διχως ανεπτυγμενη την αυτοπαραγωγη και αποθηκευση ρευματος μεσω φωτοβολταικων στο συντριπτικο ποσοστο των σπιτιων ειναι λιγο ερμαιο των καταστασεων.
Ρευμα εισαγουμε απο Αλβανια και Βουλγαρια κυριως. Κατι πρεπει να γινει κι εκει. Με τις ανεμογενητριες μονο δεν υπαρχει προκοπή. Ο Πρινος με 5000 βαρελια πετρελαιο το πολυ ημερησιως δεν φτανει ουτε για ζητω.
Τα ενεργειακα μας θεματα θα αυξηθουν εαν δεν παρθουν μετρα χθες! -
Ποιον διαγράψανε?
Ήταν ένας cool τύπος...
Αεράτος τύπος ήτανε.
-
Σορρυ παιδιά αν έχω μπερδέψει τους Νεοδημοκράτες που το παίρνουν προσωπικά όταν κάποιος τους θίξει το δεξιό φρόνημα, κάνουν ντου από παντού και έχω χάσει τη μπάλα ποιος είναι ποιος, όλοι ίδιοι μου φαίνονται πλέον...
-
Πενήντα πόστ για τον χάρτη που έβαλε ο Πηλιουρητης γιατί δεν είχε μέσα την Ιταλία που είναι πιο ακριβή από την Ελλάδα, ενώ η Ελλάδα είναι πάντα στις 3 πρώτες θέσεις εδώ και 2 χρόνια σχεδόν, ενώ αν βάλουμε και τα επίπεδα αγοραστικής δύναμης δεν χάνουμε την πρωτιά ουτε σε παγκόσμιο επίπεδο τιμών ενέργειας!!!!
Η φάση είναι κάπως έτσι θα έλεγα
-
Και αναρωτιέμαι, οι αυταπάτες όριο δεν έχουν? Ως που μπορεί να φτάσει η καπηλία επί ονόματι του λαού? Που τελειώνει η ξεφτίλα?
Με ποιο δικαίωμα αγαπητοί αριστεροί ισχυρίζεστε ότι εκπροσωπείτε το λαό και αγωνίζεστε για τα συμφέροντά του? Σας το έδωσε ο λαός με την ψήφο του? Σας έχει δείξει κάποια εμπιστοσύνη, σας έχει δώσει κάποια ιδιαίτερη αξία?Ο Λαός έχει το δικαίωμα να ξεσηκωθεί αυτοβούλως (αν θεωρήσουμε το κίνημα της πετσέτας κάτι αυθόρμητο - δε νομίζω να το οργάνωσε το ΚΚΕ). Σιγά μην περιμένει ο Λαός να αλλάξει ο κόσμος με εκλογές, μέσα σε μια Αστική "Δημοκρατία". Το γεγονός ότι έχεις συνυφασμένες τις εκλογές με την λαϊκή πρόοδο, δείχνει στενότητα σκέψης. Ποτέ καμία κοινωνική πρόοδος δεν επήλθε μέσω εκλογών, από την Αμερικανική μέχρι την Ρωσική Επανάσταση!!! Φυσικά υπάρχουν μπροστάρηδες σε όλα αυτά τα κινήματα, αλλά αν δεν υπάρχει η οργή των καταπιεσμένων, δεν γιγαντώνονται. Προφανώς δεν αναφέρομαι τώρα στις πετσέτες αλλά στις αυθεντικές επαναστάσεις που έχουν συμβεί στην ιστορία.
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Απεχθάνομαι όταν κάθε κοινωνική και κοινωνική διεκδίκηση καπηλεύεται και καβαλικεύεται από τα γνωστά κόμματα.
Μαζεύτηκαν κάποιοι νεοκάτοικοι νησιών να διαμαρτυρηθούν για τις παραλίες και τσουπ! αμέσως εμφανίστηκαν οι νεοαντιστασιακοί της πλάκας τύπου ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ και όλοι αυτοί που νομίζουν ότι πολεμούν το σύστημα.
Τώρα θυμήθηκαν, 2 Αυγούστου, οι του ΚΚΕ να κάνουν και επερώτηση στην Βουλή για τις μπουρνουζοπετσέτες και τις ξαπλώστρες. Μέχρι εκεί φθάνει η αντιπολιτευτική τακτική τους. Εντάξει βγήκε το μεροκάματο.
Αλλά αν τους κάνεις νύξη, κατά πρόσωπο, για το καθεστώς υπενοικίασης εργαζομένων ξεροκαταπίνουν και στρίβουν στη γωνία.
Ρε ουστ! Υποκριτές!https://www.naftemporiki.gr/politics/1500573/kinima-tis-petsetas-sti-voyli-fernei-to-thema-to-kke/
Άδικο σε βρίσκω. Το ΚΚΕ λέει για τους υπενοικιαζόμενους δεκαετίες τώρα.
Εγώ δεν σε βρίσκω ενήμερο. Δεν θα μπω στο κόπο να κάτσω να γράψω τα πεπραγμένα του ΚΚΕ περί του σύγχρονου δουλεμπορίου.
Άλλωστε όπως και πολύ πρόσφατα (28/7) απέδειξε για άλλη μία φορά ότι πρώτα περιμένει να ξεσπάσει η πυρκαγιά (να απολυθούν ομαδικά εργαζόμενοι) και μετά παρευρέθηκε, όπως πάντα, να συμπάσχει στους απολυμένους, να διεκδικήσει και να καταγγείλει. Εντάξει, το μεροκάματο να βγει.
Τα ίδια έκανε, τα ίδια κάνει, τα ίδια θα συνεχίσει να κάνει.
Τις δεκάδες διαμαρτυρίες και συμπαραστάσεις έξω από εργοστάσια τις παραβλέπεις μου φαίνεται. ΟΚ, θα έχεις κάποιες παραστάσεις για να λες όσα λες, και το σέβομαι. Όμως δεν μπορείς να παραγνωρίσεις ότι είναι το μόνο Κόμμα-Οργάνωση (ΠΑΜΕ κλπ) με αγωνιστική δράση στους τόπους εργασίας.
-
Οι Νόμοι υπάρχουν για να αλλάζουν. Άλλωστε, σύμφωνα και με το Σύνταγμα, η εξουσία πηγάζει εκ του Λαού. Αν ο Λαός αποφασίσει κάτι άλλο, έστω και με Επανάσταση, είναι δικαίωμα του να αλλάξει το Σύνταγμα. Δεν μας το έστειλε ο Θεός το Σύνταγμα, εμείς το φτιάξαμε...
-
H εξίσωση ΧΑ και ΚΚΕ είναι μια χυδαιότητα που προωθεί η ΕΕ με τους νεοφιλελέδες για να βάλει πλυντήριο στο ναζισμό. Δεν έχουν καμία σχέση ούτε σε ιδεολογία ούτε σε πρακτικές τα 2 κόμματα ευτυχώς. Ας είμαστε επιτέλους στοιχειωδώς σοβαροί.
-
Φυσικα κι εχεις απολυτο δικιο. Ο ενας και μοναδικος γνησιος ΚΚΕ στο φορουμ δεν εχει καμια σχεση με τους ΧΑ πολυ απλα γιατι ειναι οριτζιν τετοιος και ταυτισμενος με τη γραμμη του κομματος.
Αλλοι ονειρευονται πως θα δωσουν κουτουλιες και κλωτσιες σε καθενα που θεωρουν πως δεν ταιριαζει με το επιπεδο τους. -
Απίστευτη δουλειά μαθαίνω έγινε με μια φωτιά κοντά στην Τρίπολη που ξεκίνησε το μεσημέρι και αν δεν μαζευόταν και περνούσε προς Μαίναλο θα έκαιγε καμιά δεκαριά μέρες.
Εναέρια μέσα το ένα πίσω το άλλο που έκαναν το 80% της δουλειάς να μην επεκταθεί, επίγειες δυνάμεις, σχεδιασμός , όλα λειτούργησαν τέλεια.
Για να μην λέμε πως φταίει ο στρατηγός ανέμος , οι Πακιστανοί και η κλιματική αλλαγή.
Όποιος και αν είναι ο λόγος που ανάβει μια φωτιά όταν υπάρχουν σε επάρκεια ανθρώπινες και μη δυνάμεις , με σωστό σχεδιασμό όλα αντιμετωπίζονται χωρίς να κινδυνεύουν ζωές περιουσίες και φυσικός πλούτος.
Είναι και λαμόγια οι Πελοποννήσιοι όπως έχουμε ξαναπεί, έπεσαν όλοι και όλα να σωθούν.
-
Φαινεται η πυροσβεστικη εκει θα απαρτιζεται απο ικανοτατους αριστεριστες εξειδικευμενους πυροσβεστες. Αυτοι ξερουν τα παντα απο φωτιες.
-
Τι έγινε;;; έπεσε το τοπικό!
Τεσπα, φυσικά έχουμε τις προσωπικές μας ενστάσεις με το τι ψηφίζει ο καθείς, αλλά φτάνει πια.
-
-
Με πολλές μαχαιριές δολοφονήθηκε ο 22χρονος οπαδός της ΑΕΚ στα επεισόδια από Κροάτες χούλιγκαν
Οι χουλιγκανς οδηγησαν 1500 χλμ ως φαλαγγα, περασαν συνορα,διοδια και κανεις δεν πηρε μυρωδια...
......Που νομιζαν οτι πανε.............. σε κανενα συνεδριο για την κλιματικη αλλαγη??
ΕΥΠ, λοιπά σωματα ασφαλειας, τι εκαναν..
Εκτος αν ειχε πεσει συρμα...που να μπλεκουμε τωρα..κανει και ζεστη...στο τελος .....
....Ποιος εχει την πολιτικη βουληση να ασχοληθει πραγματικα με το ολο θεμα του "Αθλητισμου"..Σε αυτο το κομματι.....Θατσερ....εκει εκανε κατι σωστο....προσωπικη μου αποψη..
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2