-
@pp said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Έχουμε γεμίσει μετριότητες παντού....
Πετάμε - γράφουμε κάτι πιασαρικο, κάτι να προκαλέσει και από ουσία μηδέν.....
Το σχόλιο ειναι για αυτόν που έγραψε το άρθρο.Η μάνα μου έχει 6 ακίνητα... Τα 6 ακίνητα σύνολο 11 στρέμματα - χωράφια μέτριας παραγωγικότητας σε ένα χωριό της Θεσσαλονίκης.
-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@gtsartsal said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν θα λάβω μέρος σε συζητήσεις για τα κόμματα.
Στο θέμα της Αεροπορίας προφανώς θα πρέπει να κοπούν οι αναγκαίοι κώλοι...
Αλλωστε είναι γνωστό από την θητεία μας, ότι η χαλάρωση είναι υπαρκτή, ακόμα και εκεί που δεν πρέπει. Δεν χρειάζεται να έχεις τον αντίπαλο σε λίγα μέτρα απόσταση για να είσαι σε εγρήγορση.
Θα σταθώ όμως στο θέμα που πήγε να αξιοποιήσει το παμε για την κακόμοιρη που της έκαναν έξωση για 800 ευρώ κοινόχρηστα.
Επειδή την έξωση την έκαναν οι συγκάτοικοι στα Πατήσια, είναι απίθανο να μην έχουν το δίκιο με το μέρος τους.
Πολλές πολυκατοικίες, ιδιαίτερα σε φτηνές περιοχές έχουν πρόβλημα λειτουργίας, θέρμανσης, δεν λειτουργούν τα ασανσέρ, ενώ συνήθως μένουν γέροντες εκεί, γιατί κάποιοι "εξυπνοι" θεωρούν μαγκιά να μην πληρώνουν κοινόχρηστα.
Και προφανώς για να την κυνηγήσουν οι συγκάτοικοι, θα το έπαιζε φίρμα η κυρία δεν πληρώνω.
Και προφανώς αφού το θέμα το ανέδειξε το παμε, μάλλον η κυρία θα ποντάριζε σε αυτό και θα πούλαγε μούρη στους άλλους.
Το έχουμε δει το έργο σε κάποιες αντίστοιχες περιπτώσεις και παντού ήταν έτσι.
Γενικά η μαγκιά του τύπου δεν έχω λεφτά, αλλά μένω τζάμπα στο σπίτι του άλλου, ή δεν πληρώνω κοινόχρηστα, πρέπει να κόβεται εγκαίρως, γιατί είναι αντικοινωνική συμπεριφορά και δημιουργεί προβλήματα σε όλο το κτίριο που μένει.
Α και επειδή το παμε έγραψε για το μονογονεϊκή.
Λοιπόν το έμαθα πρόσφατα, δεν το ήξερα...
Είναι περιπτώσεις του ευρύτερου κύκλου γνωστών μου, που ενώ έχουν παιδάκια και να τα χαίρονται, δεν κάνουν κάποιο σύμφωνο συμβίωσης ή κάτι άλλο, κάνει απλά αναγνώριση ο πατέρας και τάχα μένει αλλού, που δεν ισχύει στην πράξη, αλλά ως "μονογονεϊκή" παίζουν από επιδόματα, έως μόρια για τον ΑΣΕΠ.
Εντελώς τυχαία τα 2-3 άτομα που παίζουν αυτό το παιχνιδάκι, είναι ακραιφνώς αριστερών πεποιθήσεων...
Αν δεν γινόταν καμία αναφορά για τα κομματα και τις πολιτικές πεποιθήσεις θα ήταν τέλειο το κείμενο, καθώς λαμόγια υπάρχουν σε όλους τους χώρους....
προφανως...
μιά και εγώ όσα αρχίδια ξέρω που εκμεταλλεύονται διαμερίσματα φοιτητών και αναξιοπαθούντων με πολύ ψηλά ενοίκια για ποντικοφωλιές σχηματίζοντας καρτέλ σε περιοχές ή ολόκληρες πόλεις, ε, γιορτάζανε χθες και έχουν συγκεκριμένες πολιτικές πεποιθήσεις.Για τον Παπασπιτούλη λες?
-
Έχουμε γεμίσει μετριότητες παντού....
Πετάμε - γράφουμε κάτι πιασαρικο, κάτι να προκαλέσει και από ουσία μηδέν.....Η μάνα μου έχει 6 ακίνητα... Τα 6 ακίνητα σύνολο 11 στρέμματα - χωράφια μέτριας παραγωγικότητας.
Μια ολόκληρη πόλη είναι ουσία μηδέν… μάλιστα το ακούσαμε και αυτό.
Νομίζω κατάλαβες τι θέλω να πω.
-
Και ο τσιτάχ γκόμενος έχει εκει πέρα 2-3 σπιτάκια αλλά δεν το κάνουμε θέμα καθώς δεν πρέπει να θίξουμε ποτέ τον άσπιλο και την καλύτερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης. Και ο Μίλκος από ό,τι θυμάμαι και αν ψάξω και άλλοι. Καταλάβατε; "Καταλάβαμε" να λέτε.
-
Ψάξτε ελεύθερα!
δλδ τι? Τι να ψαξουμε?
Οι της ΝΔ κοιμούνται σε ψάθα
-
Ψάξτε ελεύθερα!
δλδ τι? Τι να ψαξουμε?
Οι της ΝΔ κοιμούνται σε ψάθα
Σου δίνω την ευκαιρία να βρεις ποιος έχει διαμερίσματα, σπίτια, κότερα, και τσεπώνει γκαφρα και κανεις αντιπολίτευση αντί να το εκμεταλλευτείς?
Ποια αντιπολίτευση φίλε μου....
ΝΔ ψήφισα αλλά όπως πολύ σωστά έχουν αναφέρει
πολλοί εδώ μέσα πρέπει να σπάσουν αυγά επιτέλους... -
Ποιος θα σπάσει αυγά μωρέ και συ! Ο Χαρδαλιάς, ο Κωθτήθ. ο Κυρανάκης ή ο Πατούλης;
Απο εκεί και πέρα, είμαι σίγουρος οτι γελάνε μαζί μας ΟΛΟΙ, και ο Μίλκος, και ο Παπασπιτούλης, και ο Ανδρουλάτσης και όλοι. Αυτοί εχουν σπίτια και καταθέσεις, εμείς πρέπει να δουλεύουμε. Τουλάχιστον παλιά έπαιρναν ψήφο διορίζοντας (όσο λάθος και αν είναι αυτή η πρακτική), το point είναι οτι κάτι έδιναν για να πάρουν την ψήφο. Τώρα ΟΛΟΙ παίρνουν από τα 3 το μακρύτερο
-
Για τα κοινόχρηστα που λέγατε...
Νέα αγωγή κατά της Κεραμέως: Συνεχίζει να χρωστά κοινόχρηστα ύψους 4.513,16 ευρώΓια τις σχολές και τους χιλιάδες που έμειναν απ έξω ,,,τρελά υπερκέρδη για τα κολλέγια και τα ιδιωτικά ΙΕΚ , αυτό ήταν το σχέδιο απο την αρχή.
Για τα πόθεν έσχες που έδωσε ο @pp λινκ πως είναι αυτά και φαίνονται...
Επειδή έχω φτιάξει αρκετά απο δαύτα σε υπόχρεους δημόσιους λειτουργούς και υπαλλήλους είναι μια απλή αποτύπωση των φορολογικών δηλώσεων και του Ε9 που δείχνουν ότι φαίνεται και έχει δικαιολογηθεί η απόκτηση των ακινήτων.
Για το ύψος των καταθέσεων είναι το ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΤΙΣ 31/12 του κάθε έτους οπότε καταλαβαίνετε τι μπορέι έυκολα να κάνει κάποιος για να τα κρύψει.
Ακριβώς το ίδιο και με τις μετοχές που είναι εικόνα του χαρτοφυλακίου στις 31/12Η μόνη για εμένα σημαντική πληροφορία που μπορεί να αντλήσει κάποιος είναι μόνο απο το ύψος των δανειακών υποχρεώσεων , όπου είναι το 101 lesson for dummies για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος.
Δεν μπορεί βουλευτές και πολιτικές οικογένειες που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στην ζωή τους να έχουν εκατομύρια σε δάνεια και μάλιστα με εξευτελιστικές δόσεις αποπληρωμής.Τα υπόλοιπα , τα εντελώς κατάμαυρα που δεν μπορεί να πιάσει κανένα πόθεν έσχες πολιτικών βρίσκονται στις αφανείς τους συμμετοχές σε δεκάδες εταιρείες εντός και εκτός Ελλάδας και φυσικά η βιομηχανία των offshore και των καταθέσεων σε φορολογικούς παραδείσους που εκάστοτε κάποια ονόματα έχουμε δεί σε καποιες λίστες που έχουν κελαηδήσει κάποια πουλάκια.
-
Άρχοντας ο Μηταράκης, διακοπάρες ο παικταράς και λογικά τον ανάγκασαν σε παραίτηση!
Tην ίδια ώρα ζεν πρεμιέ αξύριστος Πατούλης βάραγε πιο πολλές στροφές από πολυμίξερ σε γλέντι.
Υπάρχει καλύτερη χώρα πουθενά;
-
Ένας από τους λόγους που ο Μητσοτάκης πήρε 40%. Δεν κολλάει να πάρει κεφάλια.
Σε αντίθεση με άλλους πρωθυπουργίσκους ή άλλους δήθεν ηγέτες κομμάτων που ο λόγος τους δεν περνάει πουθενά και επιδιώκουν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.
Φυσικά υπήρξαν και πρωθυπουργίσκοι, που και οι ίδιοι ήταν τουρίστες...
-
Είναι αλήθεια το παρακάτω;;;;
Από τον επίσημο λογαριασμό του σώματος πυροσβεστικής της Τσεχίας;
https://twitter.com/hasici_cr/status/1684194170796113920?t=jJXTcMV3-cByyAqqfDOgxg&s=19
Δεν μπορεί να ισχύει.
Δεν θα προλαβαίνει να παίρνει κεφάλια ο Μητσοτακαρος μου φαίνεται...
-
Εν τω μεταξύ αν ο Κούλης-ηγέτης-τσιτάχ-γκόμενος ήθελε να πάρει κεφάλια, θα ξεκινούσε με το δικό του γιατί το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Δική του η ευθύνη για αυτή την εικόνα διάλυσης σε όλα τα επίπεδα. Εγώ πάντως, αντίθετα θυμάμαι το "κάνε λίγο στην άκρη 2-3 μήνες να ξεφουσκώσει το θέμα και έρχεσαι πάλι" στο Νίκο Γεωργιάδη. Τι θυμάμαι και εγώ ε...
-
@diego1960 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Tην ίδια ώρα ζεν πρεμιέ αξύριστος Πατούλης βάραγε πιο πολλές στροφές από πολυμίξερ σε γλέντι.
Χαχαχαχαχαχαχα
https://twitter.com/MarianaPirgioti/status/1684902351029538817?t=6eXPcri4Z10jv80OqJyJuA&s=19
-
τον λατρεύω
Αρχετυπικός δεξιός μπουρτζόβλαχος που έπιασε λεφτά, άφησε το χωριό για την Αθήνα έχοντας αισθητική Ρώσου πατατέμπορα με ξανθιά (πρώην) γυναίκα αντίστοιχη λατέρνα με αυτόν και ύφος 1000ων καρδιναλίων για να δέσει το γλυκό. Είναι υπέροχος, έχει γίνει η προσωποποίηση όλων των κλισέ
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Είναι αλήθεια το παρακάτω;;;;
Δεν μπορεί να ισχύει.
Δεν θα προλαβαίνει να παίρνει κεφάλια ο Μητσοτακαρος μου φαίνεται...
καλά ας κατούρησουν όλοι αυτοί οι πολυδιαφημισμένοι αλλοδαποί πυροσβέστες γιατί πολύ παγώνια μας βγήκαν.
τους βλέπουμε στις μεγάλες φωτιές στο εξωτερικό πόσο γρήγορα τις σβήνουν.
κύριοι εδώ βάραγε 40+ βαθμούς με μποφόρια...!!
άιντε τώρα ξύπνησαν και οι τσέχοι και οι δικοί μας ανθέλληνες αμέσως στην απαξίωση τους δικούς μας.
αυτοί είστε ρεντίκολα του Τζατζικιστάν.
-
@diego1960 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εν τω μεταξύ αν ο Κούλης-ηγέτης-τσιτάχ-γκόμενος ήθελε να πάρει κεφάλια, θα ξεκινούσε με το δικό του γιατί το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Δική του η ευθύνη για αυτή την εικόνα διάλυσης σε όλα τα επίπεδα. Εγώ πάντως, αντίθετα θυμάμαι το "κάνε λίγο στην άκρη 2-3 μήνες να ξεφουσκώσει το θέμα και έρχεσαι πάλι" στο Νίκο Γεωργιάδη. Τι θυμάμαι και εγώ ε...
Ναι, θα πάρει το κεφάλι του ο Μητσοτάκης επειδή το έχουν καραμέλα πέντε, έξι Αντικούλιδες στο φόρουμ των 4Τροχών...από τότε που έγινε πρόεδρος της ΝΔ.
Ίσως κάποια στιγμή γίνει αντιληπτό ότι τα φόρουμς, τα φέισμπουκς και τα τουίτερς δεν ρίχνουν κυβερνήσεις επειδή 100 νοματαίοι τα έχουν πάρει σβάρνα και προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα αφήγημα.
Η πλειοψηφία των πολιτών ψηφίζει αυτό που της κάθεται καλύτερα στο μυαλό της, ειδικά όταν δεν υπάρχει καμιά άλλη απολύτως κυβερνητική αντιπρόταση.
Αν ποτέ υπάρξει αντίπαλο δέος της ΝΔ, τότε θα φανεί αν μπορεί στα ίσα να παίξει τον Μητσοτάκη και την ΝΔ.
Και επειδή ξέρω ότι θα θεωρηθώ ΝΔούλης, εγώ δεν ψηφίζω. Και δεν ψηφίζω γιατί θα ήθελα να ψηφίσω κόμμα που αφενός θα έχει δυνατότητες να κυβερνήσει και αφετέρου θέλω να πιστεύει στην άμεση και αυστηρή αξιολόγηση όλων όσων πληρώνονται από το δημόσιο προϋπολογισμό και να προχωρήσει άμεσα σε απολύσεις και καρατομήσεις λουφαδόρων, ξυστών, ηλιθίων, βλαμμένων, αχρήστων, κοιμισμένων, τεμπέληδων, βυσμάτων, ανηψούδων, ανιψιών, ερωμένων, γκόμενους και γκόμενες, κομματόσκυλων, συνδικαλισταριών κλπ...
Δεν γίνεται π.χ. στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο στους διαδρόμους και στα δωμάτια των ασθενών να πετάνε περιστέρια, οι τουαλέτες των ασθενών να μην έχουν νερό και στο υπόγειο οι καραβανάδες γαλονάδες συντηρητές να την πέφτουν για ύπνο υπό την μουσική της Βανδή. Φαγοπότι, ξύσιμο, ρεκλαντάν στα κρεβάτια και στα παπάρια τους όλα.
Ένοπλες δυνάμεις και μπούρδες όλα.Και πριν πει κανείς κάτι, εγώ τα έζησα και τα ζω αφού μπαινοβγαίνω το τελευταίο διάστημα στο εν' λόγω κτίριο στην Κατεχάκη που λένε ότι είναι νοσοκομείο.
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ίσως κάποια στιγμή γίνει αντιληπτό ότι τα φόρουμς, τα φέισμπουκς και τα τουίτερς δεν ρίχνουν κυβερνήσεις επειδή 100 νοματαίοι τα έχουν πάρει σβάρνα και προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα αφήγημα.
Η πλειοψηφία των πολιτών ψηφίζει αυτό που της κάθεται καλύτερα στο μυαλό της, ειδικά όταν δεν υπάρχει καμιά άλλη απολύτως κυβερνητική αντιπρόταση.
Ο Τσίπρας αυτό πίστεψε και έφαγε τέτοια σφαλιάρα που τον ανάγκασε σε παραίτηση.
-
Πεστα ρε φιλε. Η Σικελια καηκε ολη. Στην Κροατια φωτιες. Οι φωτιες της Ισπανιας την κατεκαψαν εβδομαδες, ο Τριντο 1,5 μηνα παλευε, ακομη και στη Ρωσια οι φωτιες πριν λιγα χρονια παρολιγο να μπουν στην Μοσχα. Τι να πουμε για το US που το μισο γελοστοουν χαθηκε και μαζι του ποσοι δασοπυροσβεστες. Τελος να θυμισω τις φωτιες στην Αυστραλια που εκαψαν σχεδον 2 εκ στρεμματα και μας εχουν μεινει εικονες ανθρωπων να δινουν νερο με μπιμπερο σε ημιθανη κοαλλα και καγκουρο. Η φωτια ετσι και δεν την προλαβεις πριν γινει πυρκαγια, μετα δε μαζευεται. Ειναι ετοιμοι ομως ολοι να δειξουν την ανεπαρκεια σε αριθμους και ποιοτητα των εμπλεκομενων μεσων.
ΠΡΟΛΗΨΗ ειναι η καταλληλη λεξη και τα υπολοιπα ειναι λογια του συρμου. Η κυβερνηση αυτη πηρε κονδυλια απο την ΕΕ και τα μοιρασε στους Δημους για να τα χρησιμοποιησουν οπως νομιζουν. Το τι πιπερατα εχουν βγει δε λεγεται.
Δε μπορω να μη σταθω στις κατηγοριες για λαμογιες των Δεξων. Τα ονοματα των υπουργων των κυβερνησεων Πασοκ πλην ελαχιστων εξαιρεσεων ειναι βουτηγμενα στην λαμογια. Αυτο το κομμα που εισηγαγε την ελευθεριοτητα και το... "Δανεικα και αγυριστα". Τι απομενει λοιπον? Να βγουνε λαδι οσοι δεν ειχαν ποτε προσβαση στο βαζο με το μελι? Αποφασιστε ομως φιλοι της Αριστερας για τι θελετε να γινει κουβεντα και με ποια σειρα? Για τις πυρκαγιες? Για την υγεια? Για την παιδεια? Για την λαμογια? Γιατι ολα μαζι στο μπλεντερ δε μπαινουν.
Μηπως για την οικονομικη επιφανεια του Μητσοτακη? Ειναι γνωστο πως ειναι πλουσιος. Μπορει να μενει σε δικο του σκαφος. Δε χρειαζεται να κανει τον αγωνιστη και μετα να φιλοξενειται στο γιοτ καποιου ή καποιας εφοπλιστριας. Αλλοι μπηκαν ξυπολυτοι στην πολιτικη και τωρα δε ξερουν τι εχουν. Δυστυχως για εσας πολλοι απο αυτους περασαν απο την ΚΝΕ κι επειτα εφτιαξαν περιουσιες στην υγεια των κοροιδων. Να θυμαστε πως καθε φορα που δειχνετε καποιον με το δαχτυλο, τουλαχιστον 4 δειχνουν προς εσας. Για τον ψευδο που λεχθηκε, μια χαρα καθαρισε το προβλημα που ακουγε στο ονομα Ολυμπιακη. Μπορει να βγαλει και αλλη μπουγαδα και αυτα ειναι που σας τρομαζουν πραγματικα. Τετοιους τυπους, ανοητους σαν κι αυτον μετριου πολιτικου αναστηματος χρειαζωμαστε. Οχι ψευτοπαλικαραδες και δικαιωματιστες των κουκουλοφορων που ονειρευονται πως θα καουν ολα μια για παντα.
Μακαρι να σπασουν αβγα οπως λεει ο φιλος πιο πανω. Γιατι? Γιατι δε παει αλλο. Η χωρα ή θα αλλαξει ή θα μεινει ερμη και ανημπορη να γινεται πεδιο βολης για καθε λογης βλαμμενο μεσα κι εξω. Η λεξη επανιδρυση δεν ειναι κακη. Εχει αργησει κιολας να γινει. -
@elteo said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ο Τσίπρας αυτό πίστεψε και έφαγε τέτοια σφαλιάρα που τον ανάγκασε σε παραίτηση.
Στο Ελλάντα σήμερα πέφτει σφαλιάρα, αύριο, μεθαύριο μπορεί και να στρωθεί κόκκινο χαλί για Μέγαρο Μαξίμου ή Προεδρικό Μέγαρο...
Κανείς δεν πάει χαμένος στο Ελλάντα...
Μετά από ένα καλό φαϊ με πίτσες, μπέργκερς και μακαρονάδες ένα τσιγαράκι είναι βάλσαμο...Κώστας Καραμανλής: Πρόεδρος στο ΔΣ της ΣΕΚΕ αναλαμβάνει ο πρώην πρωθυπουργός
Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου των εταιριών της Συνεταιριστικής Ένωσης Καπνοπαραγωγών Ελλάδος (ΣΕΚΕ Α.Ε.) αναλαμβάνει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.
-
Α καλά ρε συ storm τρολάρουμε δλδ, οι 5-6 Αντικούληδες είναι που φταίνε στους 4τροχούς, όχι οτι μιλάμε για μια από τις πιο διεφθαρμένες κυβερνήσεις στην ιστορία της χώρας με απευθείας αναθέσεις, λίστες Πέτσα, Πάτσηδες, υποστελέχωση ΕΣΥ και νεκρούς εκτός ΜΕΘ, παρακολουθήσεις πολιτικών και στρατιωτικών προσώπων, Μαραβέγιες, pushbacks, "αδιευκρίνιστα" κτλ. Kαι δεν αναφέρω πολλά άλλα. Πάλι εμείς φταίμε δηλαδή, ο άσπιλος και η κουστωδία τσαρλατάνων "αρίστων" ποτέ. Και σε όλα η απάντηση είναι "ναι αλλά ο Τσίπρας..." και "δεν είναι πιο σοβαροί οι άλλοι". Ε οι άλλοι τελείωσαν, πήγαν σπίτι τους. Η ΝΔ γιατί μόνιμα πρέπει να βγαίνει λάδι; 4 χρόνια τα έχει κάνει σκατά σε όλα τα επίπεδα, θα τα πούμε αυτά ποτέ;
Όσο για τα fora και τα social οτι δε ρίχνουν κυβερνήσεις το ξέρουμε, τι θέλετε να κάνουμε για να πέσει αυτό το τσίρκο που έχει κάνει τη χώρα hybrid regime δε μας έχετε πει μόνο, απεργίες δε σας αρέσουν, διαμαρτυρίες δε σας αρέσουν, κράξιμο στα social δε θέλετε. Τι ακριβώς προτείνετε; Ποιός είναι ο κοινωνικά αποδεκτός τρόπος αντίστασης σε μια κυβέρνηση που εγώ προσωπικά τη θεωρώ επικίνδυνη; Εκτός και αν βλέπετε τα πράγματα οτι είναι σε "σοβαρή τροχιά" και δε χρειάζονται αλλαγές και όσοι φωνάζουμε είμαστε "ζαίοι" και "αριστερούληδες".
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2