-
υπεγραψες συμβασεις?
-
Βρε παιδιά με τον φόνο εκείνης της κακότυχης τράνς στον Αγιο Παντελεήμονα τι έγινε ?
Βρέθηκε ο φονιάς ?
Γιατί όλα τα αριστερά σάιτ και οι αριστεροί φίλοι μου στα κοινωνικά δίκτυα σταμάτησαν να γράφουν για το θέμα...
Μάθατε κάτι ?
-
ωχ ωχ έριξε δίχτυα δυνατά ο @cruiser...
Μπαγκλαντεσιανός κοντοστούπης λάθρο σκότωσε Κουβανή τρανσ Βασίλισσα;
Με μαθηματική ακρίβεια η κουβέντα θα καταλήξει στον Τσίπρα με ποστ 2-3 σελίδων εδώ μεσα!
-
@pp said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Βρε παιδιά με τον φόνο εκείνης της κακότυχης τράνς στον Αγιο Παντελεήμονα τι έγινε ?
Βρέθηκε ο φονιάς ?
Γιατί όλα τα αριστερά σάιτ και οι αριστεροί φίλοι μου στα κοινωνικά δίκτυα σταμάτησαν να γράφουν για το θέμα...
Μάθατε κάτι ?
Όχι βρε…. Αποκλείεται οι καλοί επενδυτές να κάνουν τέτοια πράγματα…
Κάποιος κακός δεξιός σίγουρα είναι από πίσω, και δάχτυλος του Κουλη!Άντε αριστερούλιδες σας έδωσα πάσα.
Νάτος , τσίμπησε ο pp
-
Βρέθηκε ο φονιάς ?
Μάθατε κάτι ?
Προσπαθούν να δούνε τι θα κάνουν τα πλακάτ που ετοίμασαν για τις πορείες συμπαράστασης και διαμαρτυρίας….
-
@pgs said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@diego1960 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@pgs said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Καλά κάνουν και μας γλεντάνε όλους όταν τους έδωσε ο "σοφός" λαός το δικαίωμα με αυτά που ψήφισε.
Κωλολαός ρε φίλε, τι περιμένεις..
Οταν ψηφίζουν "ΟΧΙ" στο δημοψήφισμα και δίνουν 2 ευκαιρίες στο Τζίφρα είναι κατα τα συστημικά ΜΜΕ και τους νεοδημοκράτες ανεύθυνοι, ανενημέρωτοι, επικίνδυνοι και νήπια. Όταν το σβουράνε τρίποντο χωρίς δίχτυ χλατσωτό στη Νουδούλα που τα έχει κάνει λαμπόγυαλο, τον Πατούλη και το Μπουμπούκο (που θα κάνει τη χώρα Μονακό ), είναι υπεύθυνοι και ενημερωμένοι πολίτες σαφώς.
Αυτά αντιλαμβάνεσαι.
Αυτά που ισχύουν είναι εντελώς διαφορετικά.
Μπερδεύεσαι και νομίζεις ότι αυτά τα δύο ταυτίζονται.
Γκες γουάτ: ΔΕΝ.Διάγνωση: αριστερούλης.
ΥΓ: Μην ξεχάσεις να δεις μήπως βάλει καμιά προσφορά για Μαράτα και τυρί για τοστ ο Σκλαβενίτης.Να και η...καλοψυχιά του αριστερού που αναφέρθηκε πριν.
Και, κλασικά, για μια ακόμα φορά, κρίνει εξ ιδίων.Κοίτα όλα και όλα, στην "καλοψυχιά" κανένας αριστερός δε μπορεί να φτάσει ακόμα και τα τσικό των δεξιών! Θέλει μεράκι, θέλει αγάπη για τη χυδαιότητα (πχ αντιπολίτευση πάνω σε καμένα πτώματα συνανθρώπων μας για το κόμμα) που εμείς δεν έχουμε απλά. Δεν είμαστε κομμένοι από το ίδιο ύφασμα βρε αδερφέ!
Στα υπόλοιπα, ευτυχώς έχω μυαλό και αντιλαμβάνομαι ακριβώς τι παίζει, κάτι που δε μπορώ να πω για τους Κούλειους ψηφοφόρους που νομίζουν οτι ανήκουν στη μεσαία τάξη επειδή έβαλαν διπλή φέτα ζαμπόν στο καθημερινό τοστάκι αλλά το "check engine" παραμένει αναμένο 2 εβδομάδες στο χρεπάμαξο του '98 γιατί δε φτάνουν τα κουκιά και για συνεργείο και για διακοπές στην προίκα της νύφης, στο μαγευτικό Βρωμοπούσι Κερατέας.
-
Έχει αναφερθεί και από την διοίκηση ότι οι αυτοπροσδιοριζόμενοι ως αριστεροί ψηφοφόροι είναι έξυπνοι και μορφωμένοι. Οπότε αυτοί και μόνο προφανώς καταλαβαίνουν "τι παίζει" και όλοι οι άλλοι είναι βλάκες και πανηλίθιοι.
Και αφήνονται στην πλάνη του "check engine" και του "προικώου" όταν είναι γνωστό ότι "με τους άλλους" θα είχαν μπέντλεϊ και ντάτσα στην Μύκονο. Τόσο ντουβάρια...
Με τις καλημέρες μου, άντε 1459 και σήμερα μέχρι να ξεκουμπιστεί ο Κούλης...ΥΓ: Αυτή την αφ υψηλού θεώρηση όλων των υπολοίπων που "δεν καταλαβαίνουν", "αριστερά των πανεπιστημίων" δεν την λέγανε;
-
Η αριστερά δεν αρέσει πχια. Ότι και να λέει, ο κόσμος την κοιτάει περίεργα. Και την ακούει με καχυποψία και δυσπιστία.
Περιμένω με περιέργεια τη στάση που θα κρατήσει στη Βουλή για την ψήφο των αποδήμων. Αυτοί που κόπτονται για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες. Θα μπλοκάρουν για μικρομοκομματικούς λόγους τους συμπατριώτες μας του εξωτερικού?
Ως που θα φτάσει η υποκρισία? Νομίζει η αριστερά ότι ο κόσμος δεν καταλαβαίνει?
Δεν της φτάνουν τα χάλια της, θα κινηθεί άλλη μια φορά στα όρια του ανθελληνισμού? Έξω οι απόδημοι μέσα οι Ασιάτες μετανάστες?
Το εκλογικό τίμημα θα είναι βαρύ. Η παραπαίουσα αριστερά, όσο πιο πολύ αποκαλύπτει το πραγματικό της πρόσωπο, τόσο πιο πολύ θα μένει στα αζήτητα...
-
Εγώ δεν συμφωνώ. Εάν δεν έχει κάποιο φορολογικό έγγραφο ιδιοκτησίας ή εννόμου συμφέροντος ή ενεργό με κινήσεις αφμ στη χώρα, δεν μπορεί να αποφασίσει κάποιος που ζει αλλού για εμένα που ζω εδώ.
Είναι σαν να ψηφίζω εγώ για μια περιφέρεια 600 χλμ μακρυά από εμένα που δεν έχω σκοπό να πάω να ζήσω και ούτε κάποιο συμφέρον.
Είναι παράλογο.
Αυτός που ζει στον τόπο αυτόν ή έχει άμεσο συμφέρον ή τον χρηματοδοτεί μπορεί να συναποφασίσει για το μέλλον του.
Εδώ τίθεται και ένα άλλο ερώτημα, οι κλέφτες που δεν δηλώνουν ΦΠΑ, πρέπει να ψηφίζουν μετά τον εντοπισμό τους;
-
Ωραία μένουν «μακριά».
Τα lobbies όμως των ομογενών, τα θέλουμε π.χ για να μην πάρουν οι τούρκοι τα f-16 (που θα τα πάρουν βέβαια) -
Ας επενδύσουν εδώ, ας πληρώνουν φόρους εδώ και ας συναποφασίσουν για το μέλλον του τόπου.
Αλλά αυτό το απο μακρυά και αγαπημένοι να μας στέλνουν τις ευχές τους και να αποφασίζουν για τα εργασιακάνκαι το φορολογικό εδώ σε εμάς είναι παράλογο
-
Κάπου πήρε το αυτί μου πως όσοι εν δυνάμει θα ψηφίζουν θα αποτελούν το 10% του εκλογικού σώματος. Αρκετα σοβαρό ποσοστό.
Άνετα μπορούν να συντελέσουν ώστε να βγάλουν κυβέρνηση σε περίπτωσεις μη αυτοδυναμίας ή συνεργασιών.
-
Πάντως στους ομογενείς η αριστερά παίρνει ακόμα ψήφους, τουλάχιστον περισσότερους από τα δεξιότερα της νδ κόμματα, που όμως 2 στα 3 ψηφίζουν υπέρ του νομοσχεδίου...
-
Για το θέμα του "επενδυτή" δολοφόνου της τράνς, το σχόλιο μου είναι για να στηλιτεύσω την αριστερή υποκρισία.
Σήμερα είδα μία είδηση σε αθλητικό σάιτ που όμως ανήκει σε φιλοαριστερό όμιλο.
Ο τίτλος πιασάρικος : Αλλη μία γυναικοκτονία...
Το άρθρο λέει ότι τα κίνητρα δεν έγιναν γνωστά...
Δεν τα ξέρω και περιμένω να μάθω...
Μπορεί όμως τελικά να είναι τέτοια που θα έπρεπε να ντραπούν αυτοί που τα έγραψαν.
Γιατί όταν στα 88 σου αποφασίζεις να σκοτώσεις την 84χρονη σύζυγο, ίσως κρύβονται άνοιες και αρρώστιες...
-
Τότε και οι ομογενείς, να μας γράψουν στα τέτοια τους once and for all!
Στην τελική τι τους προσφέρουμε;Το ότι είναι απόγονοι του Μ.Αλεξάνδρου;Καλά τώρα, με την επιτηδευμένη μαλακία των αριστερούληδων παρά έχουμε ασχοληθεί.
Δυστυχώς δεν θα ζω, να δω την ισλαμοποιημένη Αθήνα (τουλάχιστον) να πετάει τους αριστερούς ΛΟΑΤΚΙ από τις ταράτσες.
Αξία ανεκτίμητη. -
#synexiste
#toast_for_ever -
Σας γλενταει ο Μητσοτακης και δε μπορειτε να το χονεψετε. Παντως μην ανησυχειτε. Αξιος συνεχιστης του ορθοδοξου Πασοκισμου ειναι. Στο τελος αυτης της 4ετιας πολλοι απο εσας θα τον ψηφισετε με τα 2 χερια ενω θα χασει ψηφους απο εκεινους που νομιζαν πως αντιπροσωπευει τη φωνη της λογικης που ειχε ο πατερας του.
-
Για το θέμα του "επενδυτή" δολοφόνου της τράνς, το σχόλιο μου είναι για να στηλιτεύσω την αριστερή υποκρισία.
Σήμερα είδα μία είδηση σε αθλητικό σάιτ που όμως ανήκει σε φιλοαριστερό όμιλο.
Ο τίτλος πιασάρικος : Αλλη μία γυναικοκτονία...
Το άρθρο λέει ότι τα κίνητρα δεν έγιναν γνωστά...
Δεν τα ξέρω και περιμένω να μάθω...
Μπορεί όμως τελικά να είναι τέτοια που θα έπρεπε να ντραπούν αυτοί που τα έγραψαν.
Γιατί όταν στα 88 σου αποφασίζεις να σκοτώσεις την 84χρονη σύζυγο, ίσως κρύβονται άνοιες και αρρώστιες...
Καμμία αρρώστια και καμμία άνοια,σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες πρόκειται απλά για έναν σκατοψυχο,κομπλεξικό κωλογερο.
-
Ρε συ bassstarlet απάντησε μου στην αναλογία.
Εάν μένεις σε μια πολυκατοικία, όπου σε αυτήν κάποτε έμενε ένας ένοικος ο οποίος μετακόμισε. Πούλησε το σπίτι του, και πλέον δεν έχει καμία οικονομικη και νομική σχέση με την πολυκατοικία.θα σου άρεσε να έρχεται στις συνελεύσεις της και να αποφασίζει τι χρώμα θα βάφετε την πολυκατοικία, και τι θα κάνετε με το αποθεματικό;
Και αν δεν είναι μόνο ένας και είναι από τα 20 διαμερίσματα 2-3; Θα το δεχτούν πιστεύεις οι άλλοι ένοικοι;;;
Φαντάζεσαι να έρχονται και τα παιδιά του;
-
@bassstarlet said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τότε και οι ομογενείς, να μας γράψουν στα τέτοια τους once and for all!
Στην τελική τι τους προσφέρουμε;Το ότι είναι απόγονοι του Μ.Αλέξανδρου;Καλά τώρα, με την επιτηδευμένη μαλακία των αριστερούληδων παρά έχουμε ασχοληθεί.
Δυστυχώς δεν θα ζω, να δω την ισλαμοποιημένη Αθήνα (τουλάχιστον) να πετάει τους αριστερούς ΛΟΑΤΚΙ από τις ταράτσες.
Αξία ανεκτίμητη.Δεν θα απαντούσα αλλά παραπάει αυτό με τους χαρακτηρισμούς.Μην ασχολείστε άλλο συμφωνω.Ασχοληθείτε με την ανεπιτήδευτη μαλακια των δεξιούληδων,μπας και ξελαμπικάρετε λίγο και γράψετε κάτι χωρίς flame και χαρακτηρισμούς χαμαιτυπείου!
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2