-
Υπερασπίζομαι τα ανθρώπινα δικαιώματα ανθρώπων που δεν τους ξέρω γιατί αυτό είναι το ηθικό και ο πολιτισμός μου ως Ευρωπαίος.
Διότι η χώρα μου ήταν προσφυγομανα και σήμερα 600Κ ελληνόπουλα έχουν φύγει στο εξωτερικό.....και δεν έβαλαν πλάτη στα δύσκολα της χώρας τους.....
Στην ερώτηση σου τόσους όσους Έλληνες έχεις φιλοξενήσει και εσύ
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Υπερασπίζομαι τα ανθρώπινα δικαιώματα ανθρώπων που δεν τους ξέρω γιατί αυτό είναι το ηθικό και ο πολιτισμός μου ως Ευρωπαίος.
Στην ερώτηση σου τόσους όσους Έλληνες έχεις φιλοξενήσει και εσύ
Σου έκανα μια απλούστατη ερώτηση, θα απαντήσεις?
-
Πες μου πόσους Έλληνες θα φιλοξενήσεις εσύ
...τόσους.Πολλά νέα παιδιά δεν έχουν να νοικιάσουν σπίτι. Ασλσε τα Τέσλα και πάρε ελληνόπουλα στο σπίτι σου.
-
Πες μου πόσους Έλληνες φιλοξενήσετε εσύ
...τόσους.Ξαναγράφω, σου έκανα μια απλούστατη ερώτηση, γιατί δεν απαντάς?
Πόσους?
-
Σου απαντώ ρε...τυφλός εισαι;
-
-
Επειδή τον πάτε τον lap καροτσάκι θα του δώσω μια βοήθεια...
Σπύρος Άγκνιου
https://el.wikipedia.org/wiki/Σπύρο_Άγκνιου
Πολύ κ@λόπαιδο λέμε, η μεγάλη Αμερική εξασφάλισε ο γιος του μετανάστη απο τους Γαργαλιάνους να γίνει αντιπρόεδρος , αλλα το "κακό " DNA του λήσταρχου τον έκανε να γίνει ο μοναδικός αντιπρόεδρος των ΗΠΑ που παραιτήθηκε για φοροδιαφυγή
με φτυάρι τον βλέπω ...εργολάβος κ 'αυτός ! -
Καλά εντάξει..... Σου απάντησα. Όσους και εσύ. Πες μου ένα νούμερο Ελλήνων που έβαλες στο σπίτι σου, που δεν έχουν σπίτι να ζήσουν και τόσους θα πάρω και εγώ.
-
Οι μισοί εδώ μέσα είστε να ψάχνετε δικηγόρο με αυτά που γράφετε για ανώτερους και κατώτερους ανθρώπους, αλλά εμένα με πάνε καροτσάκι....
Σας βάζω πηγές, αλλά κανείς δεν τις διαβάζει.
-
Αντε επειδή στην άλλη δεν φαίνεται καλά θα σου δώσω άλλη μια βοήθεια
Ο Σπύρο έκανε και κακές παρέες ... -
Καλά εντάξει..... Σου απάντησα. Όσους και εσύ. Πες μου ένα νούμερο που έβαλες ελληνόπουλα στο σπίτι σου που δεν έχουν σπίτι να ζήσουν και τόσους θα πάρω και εγώ.
"Εγώ" και ο κάθε ένας "εγώ" εκ της πλειονότητας εκείνων που γράφουν εδώ λαπ ΔΕΝ βλέπω να κάνει συστηματικά virtue signalling του κώλου και να μετακυλίει το απτό κόστος της εξυπηρέτησης της εμμονικής του ορθοπολιτικότητας στους διπλανούς του - καταγγέλοντας τους μάλιστα για ρατσισμό και εχθροπάθεια.
-
Αυτό κάνετε...
Οποιος αντιδρά στον ρατσιστικό λόγο σας προτάσσοντας τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα ιστορικά δεδομένα που δείχνουν πως και οι παππούδες σας έζησαν ακραίο ρατσιστικό μίσος και είναι άδικο για εσάς τους ίδιους πρωτίστως αλλά και για την μνήμη των ανθρώπων αυτών να εκφράζετε τόσο εύκολα ότι εξέφραζαν οι ξένοι ενάντια στους Έλληνες, για εσάς είναι βλάκας, ζει σε σύννεφο και άλλα τέτοια.
Είστε εκτός λογικής εάν δεν το έχετε καταλάβει.
Επειδή συνήθως έχω δίκιο, ακούστε την συμβουλή μου....χαλαρώστε...οχι για εμένα....αλλά για εσάς το λέω. Προσπαθώ να σας δείξω τις υπερβολές που λέτε.
-
@pgs said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν απαντάς όμως. Όχι ότι εκπλήσσομαι.
το ευκολακι ειναι να απεχεις απο τις υποχρεωσεις εστω και του οποιου συστηματος εισαι αναγκασμενος να συμμετεχεις. το δυσκολο ειναι να τα καταφερνεις εντιμα παντου.
αλλα για να εχεις συγκεκριμενες αποψεις γλυψιματος και θεασης αλλων να περνανε καλα, προφανως μικρο το ανω ευρος, μεγαλο το αλλο. -
Λαπ χαλάρωσε. Σε έχουν τσακίσει όλοι.
Το να τους λες για τον αντιρατσιστικό με αυτό το υστερικό στυλ, κάποιος άλλος θα μπορούσε με το ίδιο υστερικό στυλ να σε καταγγείλει για εσχάτη προδοσία, αφού θέλεις η χώρα μας να καταληφθεί από ξένους που δεν δέχονται τα βασικά άρθρα του Συντάγματος μας.Οπότε άλλαξε στυλάκι...
Το βασικό πρόβλημα με το μεταναστευτικό, είναι ότι εκεί στις χώρες της Ασίας και της Αφρικής γεννιούνται συνέχεια παιδιά, που θα έχουν στόχο να έλθουν στα επιδόματα της Ευρώπης, αντί να μείνουν εκεί να βελτιώσουν την χώρα τους, να πεθάνουν στις μάχες για να πέσουν οι ισλαμιστές και οι φανατικοί και οι κατσαπλιάδες, ακριβώς όπως έκαναν και στην Ευρώπη εδώ και 1000 χρόνια.
Είναι το τίμημα που πρέπει να πληρώσουν, όπως το πλήρωσαν και οι πρόγονοι μας.
Εκτός αν νομίζεις ότι φέτος θα δεχτεί η Ευρώπη 2 εκ. και τέλος.
Οχι αν ανοίξουν οι πύλες μέχρι το 2030 θα έχει δεχτεί 30 εκ και μέχρι το 2050 θα είναι το 50 % των κατοίκων της Ευρώπης, φανατικοί μουσουλμάνοι. Δουλειές δεν θα υπάρχουν και οι Ευρωπαίοι θα ψηφίζουν όσο ψηφίζουν μόνο αυτοί ακροδεξιά κόμματα και μετά θα γίνει ο Μεγάλος Εμφύλιος των Πολιτισμών.
Αυτό θέλεις ?
Η επειδή ακόμα δεν έχεις παιδιά, δεν σε νοιάζει ?
Σου εύχομαι να αποκτήσεις γρήγορα για να αλλάξεις μυαλά...
-
@argyn said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@lap πόσους από εκείνους τα δικαιώματα των οποίων μανιωδώς υπερασπίζεσαι, είσαι πρόθυμος να φιλοξενήσεις σπίτι σου?
Mε συγχωρείς αλλά αυτό δεν είναι επιχείρημα. Δε θέλω να φιλοξενήσω προσωπικά ούτε Έλληνα, ούτε ξένο ούτε καν γκόμενα για πάνω από 1-2 μέρες. Δε σημαίνει οτι δε θέλω να υπάρχουν στη χώρα. Αν είναι δυνατόν!
Από εκεί και πέρα η ακροδεξιά στροφή της κοινωνίας είναι φανερή για όποιον μπορεί να αναλύσει 2-3 πράγματα, όπως στρώσαμε θα κοιμηθούμε. Προσωπικά με αυτά που διαβάζω πλέον θέλω να συνεχίσει το "έργο" του ο Κούλης για τουλάχιστον μια 4ετία ακόμα, ηγέτη μην αφήσεις ρουθούνι!
Όσο για τις ακροδεξιές φοβίες για "εκατομμύρια ισλαμιστών που θα έρθουν", τα ακούμε 10ετίες και δεν ισχύουν. Υπάρχουν ισλαμιστές αλλά και μετριοπαθείς μουσουλμάνοι, πχ είχα φίλο Παλαιστίνιο παλιά που ΔΕΝ ήθελε να βγάλει χατζάρα, απλά να συνεχίσει τη ζωή του εδώ ήρεμα για όσο διάστημα ήρθε. Δεν αλλοίωσε κανένα "πολιτισμό", λες και έχει η νεότερη Ελλάδα κάτι τέτοιο λολ.
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ψάξε τι κάνει η Αυστραλία με τους παράνομους μετανάστες. Τους πετάει σε κάτι έρημα νησιά σε στρατόπεδα συγκέντρωσης. Και δε φεύγουν από κει μέχρι να επιστραφούν πίσω στη χώρα τους. Κι αν κάνουν τσαλιμάκια και δε λένε από που είναι κλπ, αφήνουν τα κοκαλάκια τους στο ερημονήσι. Πάντως το πόδι τους στην Αυστραλία δεν το πατάνε.
Aν αυτό είναι λοιπόν το πρότυπο που έχεις για το "Δυτικό πολιτισμό", τότε έχει χρεοκοπήσει ήδη ηθικά και πολιτισμικά, οπότε τι είχαμε τι χάσαμε με την "επιβολή του Ισλάμ" (αν και αυτό είναι κλασική δεξιά φοβία). Εκτός ρε παιδιά και αν τιμάμε την παράδοση με τα στρατόπεδα συγκέντρωσης που όπως και αν το κάνεις, είναι ευρωπαικός "πολιτισμός". Υποτίθεται οτι κάτι μάθαμε από την πρόσφατη ιστορία αλλά τελικά απλά δεν. Από το ένα αυτί μπήκε...
-
Τι λες;;; εχεις ιδέα του τι λες;
Είστε 5-6 τύποι με επιχειρήματα που ξεφεύγουν από τα λογικά πλαίσια. Μη πω από τα νομικά
Λετε εμμεσως πλην σαφώς καποιους ανθρώπους κατώτερους.
Σας λέω πως αυτά που λέτε είναι εκτός νόμου. Οι νόμοι του κράτους μας είναι συγκεκριμένοι. Προσπαθώ να σας προφυλάξω από το ρατσιστικό παραλήρημα που έχετε οδηγηθεί
Μου λέτε ως αντίλογο ότι φαντασίωση έχετε στο ακραίο αλλά καλά κρυμμένο με διάφορα λογια μυαλό σας. Είπα πουθενά εγώ ότι πρέπει να καταληφθεί η Ελλάδα;;; Είπα πουθενά ότι χαίρομαι που όσοι έρχονται δεν ακολουθούν τη νομοθεσία;;;; Έχεις γελοιοποιηθεί με το να μπερδεύεις το τι λέει ο καθένας.
Επειδή αναφερω πως πρέπει να σώσουμε ανθρώπους που θαλασσοπνίγονται ανεξάρτητα τη φυλή και τη θρησκεία τους και επειδή πρέπει να υπάρξει μια οργανωμένη πολιτική μετανάστευσης για να μην θαλασσοπνίγονται και να έχουν προοπτικές στις χώρες τους εσύ βγάζεις θεωρίες από το μυαλουδακι σου;
Διαβάζεις καθόλου αυτά που γράφω;
Μέχρι στιγμής και εσείς με αυτά που γράφετε είστε εκτός νομοθεσίας όπως κάποιοι μετανάστες που παρανομουν καθώς και εκτός των κανόνων του forum
Έχετε πέσει στην παγίδα του ρατσισμού και τα γράφετε και δημόσια...
Σου επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς σου.
Εύχομαι τα παιδιά σας να μην αναγκαστούν να φύγουν μετανάστες όπως οι φίλοι τους.
-
@diego1960 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Mε συγχωρείς αλλά αυτό δεν είναι επιχείρημα. Δε θέλω να φιλοξενήσω προσωπικά ούτε Έλληνα, ούτε ξένο ούτε καν γκόμενα για πάνω από 1-2 μέρες. Δε σημαίνει οτι δε θέλω να υπάρχουν στη χώρα. Αν είναι δυνατόν!
Eάν πράγματι ΔΕΝ θες τότε - με το ίδιο ακριβώς σκεπτικό βάση του οποίου καταγγέλλεις τους διαφωνούντες με την ορθοπολιτική θεωρία σου αδιακρίτως ως φασίστες και ρατσιστές - καθίστασαι ΚΑΙ ο ίδιος τέτοιος.
Η θέση μου είναι η εξής: Όταν κάποιος ταξιδεύει άνετα καμπίνα σε βαπόρι που παραπλέει σε ναυτικό ατύχημα με 100δες ναυαγούς ΔΕΝ δικαιούται να καταγγέλει ως απάνθρωπα εκείνα τα μέλη του πληρώματος και τους συνεπιβάτες του που δεν δέχονται να επιβιβάσουν ανεξέλεγκτα όλους εκείνους τους ναυαγούς που το βάρος τους αναπόφευκτα θα οδηγήσει στη βύθιση ΚΑΙ του βαποριού που ο ίδιος επιβαίνει.
-
οκ, ξεφυγε η κουβεντα και εμφανιστηκαν και οι ταναολα....
-
Καμία σχέση γιατί εγώ ούτε "απειλούμαι" από τη διαφορά πολιτισμού, ούτε έχω πρόβλημα να πληρώσω φόρους για να ζουν αξιοπρεπώς αυτοί οι άνθρωποι. Δε διαχωρίζω ανάμεσα σε φυλές, θρησκείες, σεξουαλική ταυτότητα, φύλο, χώρα καταγωγής κτλ αρα είμαι ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ από αυτούς με τους οποίους με ταυτίζεις, νομίζω είναι πολύ κατανοητά αυτά που γράφω.
Το επιχείρημά σου μπάζει και για ακόμα ένα λόγο, το "βαπόρι" δεν το βυθίζουν αυτή τη στιγμή (και τις προηγούμενες δεκαετίες) οι "ναυαγοί" που σώζουμε αλλά οι κυρ Παντελήδες με τις φοβικές τους συμπεριφορές, και τον αντίκτυπο που έχουν αυτές στην κάλπη. Δε θυμάμαι Μπαγκλαντεσιανούς ή Πακιστανούς να ψηφίζουν μαζικά Πασοκονουδούλα και να μας πηγαίνουν πιπ-κωλ-εμπλοκή. -
Ντιέγκο κόψε την παρέα με Παλαιστίνιους ... για καλό στο λέω
https://www.gov.il/en/departments/general/victims-of-palestinian-violence-and-terrorism
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2