-
Μη βιαζεστε μερικοι. Θα γινει ΕΔΕ και θα μαθουμε τι συνεβη.Τι σημαινει αργησε το ΕΚΑΒ? Κριμα για το κοριτσι να χαθει μαζι με το μωρο της αλλα τι συνεβη πραγματικα δεν εχει διευκρινιστει.
-
Κρίμα την νέα κοπέλα. Αν είναι δυνατόν στην Νέα Μάκρη ρε φίλε....
-
3 χλμ απο το κεντρο υγειας. Περιμεναν λεει 4 ωρες. Παρτε την ρε πστμ και βαλτε την σε ενα ταξι και τρεξτε. Δεν εχετε λεφτα? Εναν γειτονα αγγαρεψτε. Οκ το ασθενοφορο αργησε. Οι οικειοι τι εκαναν? Ειναι σοβαρα πραγματα αυτα τωρα? Κριμα το κοριτσι μα και η βλακεια της οικογενειας της παροιμιωδης αν ισχυει η αναφορα στο 4ωρο αναμονης για ασθενοφορο.
Στο χρονικο αυτο διαστημα θα μπορουσε να σωθει. Το ασθενοφορο λεγεται πως ηταν αλλου απασχολημενο. -
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
3 χλμ απο το κεντρο υγειας. Περιμεναν λεει 4 ωρες. Παρτε την ρε πστμ και βαλτε την σε ενα ταξι και τρεξτε. Δεν εχετε λεφτα? Εναν γειτονα αγγαρεψτε. Οκ το ασθενοφορο αργησε. Οι οικειοι τι εκαναν? Ειναι σοβαρα πραγματα αυτα τωρα? Κριμα το κοριτσι μα και η βλακεια της οικογενειας της παροιμιωδης αν ισχυει η αναφορα στο 4ωρο αναμονης για ασθενοφορο.
Στο χρονικο αυτο διαστημα θα μπορουσε να σωθει. Το ασθενοφορο λεγεται πως ηταν αλλου απασχολημενο.δεν ειναι αυτο ουτε λυση, ουτε σωστο
η μετακινηση και ειδικα σοβαρων περιστατικων οπως ειναι σε μια εγκυο ειναι υγειονομικης σημασιας και το να παρεις αμαξι δεν προτεινεται - αν χαθει καποια κοπελα ή εμβρυο μετα απο μετακινηση με αυτοκινητο, θα λεμε για τους δολοφονους που τη μετακινησαν.
γνωστο αλλωστε 'το ερχεται τωρα' των τηλεφωνικων κεντρων και του εκαβ που σε κανει να αναστελεις αλλες ενεργειες.
απο οτι φαινεται ειναι μια ακομη απαραδεκτη λειτουργια του συστηματος υγειας, στημενου να εξυπηρετει τσεπες και συμφεροντα αντι για ανθρωπων -
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
απο οτι φαινεται ειναι μια ακομη απαραδεκτη λειτουργια του συστηματος υγειας, στημενου να εξυπηρετει τσεπες και συμφεροντα αντι για ανθρωπων
Όλα προς την ιδιωτικοποίηση....όσο ειναι χάλια το ΕΣΥ (επίτηδες) τόσο θα καλοδέχεται τα ιδιωτικά νοσοκομειοξενοδοχεία ο κόσμος.
-
Απο τα πολλά καλά αυτής της διακυβέρνησης , ένα απο τα πιο αξιοσημείωτα ήταν το αφήγημα της ατομικής ευθύνης , σαν ένας σπόρος που πρέπει να ανθίσει και να αντικαταστήσει την νοοτροπία του κράτους πατερούλη που έχει βαθειές ρίζες στην νοοτροπία του ΑΓΠθρεμμένου έλληνα.
Στην ΚΩ προχθές για άλλο περιστατικό βρέθηκε μια καρότσα αγροτικού ,ήταν κάτι το θετικό αυτό , δεν περίμεναν ασθενοφόρο που είτε δεν υπήρχε είτε αν υπήρχε ίσως να καθυστερούσε , και στην τελική μπορεί και να πεθαινε και μεσα στο ασθενοφόρο , δεν το ξέρουμε αυτό.
Στην περίπτωση της εγκύου , η Νέα Μάκρη δεν είναι και ότι καλύτερο για να μένει μια έγκυος γυναίκα , είναι σχετικά απομακρυσμένη και δυσπρόσιτη , έπρεπε να έχει κάποιο σενάριο έκτακτης ανάγκης αναπτύξει και η ίδια και η οικογένεια της. Σε ένα αυτοκίνητο με πεσμένα καθίσματα κατάλληλα διαμορφωμένο θα μπορούσε να σωθεί ίσως , σε μια καρότσα φορτηγού / αγροτικού , με ένα τουκ - τουκ , με ένα παλετοφόρο , με κάτι ρε παιδί μου έστω και σε μια σχάρα ποδηλάτου δεν ξέρω.
Εν τω μεταξύ...
-
Όσον αφορά το ατυχές γεγονός, πρώτα όλα τα συλληπητήριά μου στην κοπέλα και την οικογένειά της. Χάθηκε άδικα. Αν μπορούσαν ή έπρεπε να τη μετακινήσουν οι συγγενείς είναι άγνωστο, δεν έχουμε γνώση για να βγάλουμε συμπεράσματα.
Προσωπικά σε συμβάν με τη μητέρα μου προ μηνών, που το ασθενοφόρο δεν ερχόταν, τη μετακίνησα μόνος μου. Τι χειρότερο θα γινόταν, αφού μέχρι και στο τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ δεν ήταν σε θέση να μου πουν αν και πότε θα ερχόταν ασθενοφόρο.
Επί πολιτικού. Αυτός ο τρόπος σκέψης του @gatoz, μπορεί σε πρώτη εντύπωση να φαίνεται σωστός και να τον επικροτούν οι διάφοροι κρατιστές. Στην πράξη όμως έχει δείξει ότι οδηγεί σε δράματα, όπως της κοπέλας που χάθηκε. Και σπρώχνει την κοινωνία σε στασιμότητα. Να αντιμετωπίζει μπροστά της τα ίδια και τα ίδια προβλήματα, να εφαρμόζει τις ίδιες και τις ίδιες λύσεις και η κατάσταση απλώς να χειροτερεύει.
Το ΕΣΥ μπορεί να λειτουργεί πχ στη Γερμανία ή στην Αγγλία. Στην Ελλάδα δε λειτουργεί και δεν είναι μόνο θέμα χρημάτων. Πιστεύει κανείς ότι αν ξαφνικά πέσουν περισσότερα χρήματα, ή αναλάβει αριστερή κυβέρνηση, ως δια μαγείας όλα τα προβλήματα θα εξαφανιστούν?
Είναι γενικότερο το πρόβλημα και σχετίζεται με τον τρόπο που λειτουργεί και σκέφτεται το Ελληνικό Δημόσιο και οι Έλληνες Δημόσιοι υπαλληλοι. Αυτές οι παθογένειες δεν πρόκειται να αλλάξουν. Ούτε το μπαξίσι θα σταματήσει αν δώσουν μεγαλύερες αμοιβές στους γιατρούς, ούτε θα σταματήσουν οι Έλληνες να στέλνουν τα παιδιά τους στο φροντιστήριο αν προσληφθούν περισσότεροι καθηγητές.Οπότε με ορθολογιστικό τρόπο, χωρίς ιδεολογικές παρωπίδες και κρίνοντας διαχρονικά την αποτελεσματικότητα του κράτους σε ότι κι αν αναλάβει. Να αποδεχτούμε όλοι ότι το κράτος έχει συγκεκριμένες δυνατότητες και όρια και θέλει βοήθεια.
Δε χρειάζετε να οδηγούμαστε συνεχώς στην αυτοκαταστροφή αρνούμενοι την πραγματικότητα. Ο μόνος που μπορεί να βοηθήσει το κράτος είναι ο ιδιωτικός τομέας. Δεν υπάρχει κανένας άλλος, πουθενά. Ούτε άλλη λύση. -
Όπως στην πανδημία, ηταν τεράστια η βοήθεια του ιδιωτικού τομέα.
Κάπου έγραψε ο Πολακης πόσα πρωινά ασθενοφόρα άφησε το 2019 και πόσα έχουμε σήμερα.
Καμία 30 λιγότερα και 500+λιγότερο προσωπικό.
Άντε και 20 δις απευθείας αναθέσεις εύχομαι την επόμενη τετραετία!
-
Και οι βλακειες δεν εχουν τελος. Εχει χρειαστει να με πανε με το αυτοκινητο , κι εγω να παω αλλους. Ειναι προτιμοτερο απο την αναμονη ενος ασθενοφορου. Ατυχημα τροχαιο ή εργατικο και γενικως ατυχημα εχει νοημα. Ειναι γνωστο στην πιατσα πως οταν καποιος θελει να περασει την σειρα για να κανει κατι με την εννοια του κατεπειγοντος, το ΕΚΑΒ γινεται ταξι.
Αλλα αρεσει σε καποιους να κρυβονται πισω απο τις λεξεις.
Αυτοι ειστε γατε. -
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Όσον αφορά το ατυχές γεγονός, πρώτα όλα τα συλληπητήριά μου στην κοπέλα και την οικογένειά της. Χάθηκε άδικα. Αν μπορούσαν ή έπρεπε να τη μετακινήσουν οι συγγενείς είναι άγνωστο, δεν έχουμε γνώση για να βγάλουμε συμπεράσματα.
Προσωπικά σε συμβάν με τη μητέρα μου προ μηνών, που το ασθενοφόρο δεν ερχόταν, τη μετακίνησα μόνος μου. Τι χειρότερο θα γινόταν, αφού μέχρι και στο τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ δεν ήταν σε θέση να μου πουν αν και πότε θα ερχόταν ασθενοφόρο.
Επί πολιτικού. Αυτός ο τρόπος σκέψης του @gatoz, μπορεί σε πρώτη εντύπωση να φαίνεται σωστός και να τον επικροτούν οι διάφοροι κρατιστές. Στην πράξη όμως έχει δείξει ότι οδηγεί σε δράματα, όπως της κοπέλας που χάθηκε. Και σπρώχνει την κοινωνία σε στασιμότητα. Να αντιμετωπίζει μπροστά της τα ίδια και τα ίδια προβλήματα, να εφαρμόζει τις ίδιες και τις ίδιες λύσεις και η κατάσταση απλώς να χειροτερεύει.
Το ΕΣΥ μπορεί να λειτουργεί πχ στη Γερμανία ή στην Αγγλία. Στην Ελλάδα δε λειτουργεί και δεν είναι μόνο θέμα χρημάτων. Πιστεύει κανείς ότι αν ξαφνικά πέσουν περισσότερα χρήματα, ή αναλάβει αριστερή κυβέρνηση, ως δια μαγείας όλα τα προβλήματα θα εξαφανιστούν?
Είναι γενικότερο το πρόβλημα και σχετίζεται με τον τρόπο που λειτουργεί και σκέφτεται το Ελληνικό Δημόσιο και οι Έλληνες Δημόσιοι υπαλληλοι. Αυτές οι παθογένειες δεν πρόκειται να αλλάξουν. Ούτε το μπαξίσι θα σταματήσει αν δώσουν μεγαλύερες αμοιβές στους γιατρούς, ούτε θα σταματήσουν οι Έλληνες να στέλνουν τα παιδιά τους στο φροντιστήριο αν προσληφθούν περισσότεροι καθηγητές.Οπότε με ορθολογιστικό τρόπο, χωρίς ιδεολογικές παρωπίδες και κρίνοντας διαχρονικά την αποτελεσματικότητα του κράτους σε ότι κι αν αναλάβει. Να αποδεχτούμε όλοι ότι το κράτος έχει συγκεκριμένες δυνατότητες και όρια και θέλει βοήθεια.
Δε χρειάζετε να οδηγούμαστε συνεχώς στην αυτοκαταστροφή αρνούμενοι την πραγματικότητα. Ο μόνος που μπορεί να βοηθήσει το κράτος είναι ο ιδιωτικός τομέας. Δεν υπάρχει κανένας άλλος, πουθενά. Ούτε άλλη λύση.μπουρδες αντυ, μπουρδες
πληρωνω για να εχω υπηρεσιες. και δεν τις εχω. ξερεις ποσα κραταει το εφκα καθε μηνα σε καθε εργαζομενο? ποση εφορια? ποσο φπα σε οτιδηποτε αγοραζει? ε?
μπορει να ειναι το φταιξιμο των δημοσιων λειτουργων (που ομως το πως βρεθηκαν να ειναι δημοσιοι λειτουργοι-καρεκλοπορδιαρηδες απο ποιους και πως ειναι θεμα αναλυσης και οι ευθυνες εχουν χρωματα μπλε και πρασινων κοκκων), μπορει να ειναι το φταιξιμο των λαμογιοκυβερνωντων που μοιραζουν το δικο μου χρημα στα δικα τους παιδια, μπορει, μπορει
και?
εγω δηλαδη θα πρεπει να αγορασω ασθενοφορο για να μεταφερω την οικογενεια μου στην περιπτωση αναγκης? να αγορασω και νοσοκομειο? να πληρωνω, που πληρωνω, ενα σκασμο χιλιαρικα καθε χρονο για ιδιωτικη ασφαλεια? γιατι?
εχουν ολοι τη δυνατοτητα?
για μαζευτειτε λιγο που βγηκατε παπαγαλακια να τσιμπησετε απο τη πιτα και να μην μεινει ψιχουλο! ακου να φροντιζει ο καθενας τη παρτη του στα βασικα και οι αλλοι στα παπαρια του.... αυτη ειναι η πολιτεια που θες τα παιδια σου? -
Και οι βλακειες δεν εχουν τελος. Εχει χρειαστει να με πανε με το αυτοκινητο , κι εγω να παω αλλους. Ειναι προτιμοτερο απο την αναμονη ενος ασθενοφορου. Ατυχημα τροχαιο ή εργατικο και γενικως ατυχημα εχει νοημα. Ειναι γνωστο στην πιατσα πως οταν καποιος θελει να περασει την σειρα για να κανει κατι με την εννοια του κατεπειγοντος, το ΕΚΑΒ γινεται ταξι.
Αλλα αρεσει σε καποιους να κρυβονται πισω απο τις λεξεις.
Αυτοι ειστε γατε.βλεπω και ιατρικες γνωσεις και αποφασεις ιατρικης μετακινησης επειδης οι γυφτοι ή οι 'εχω γνωστο' κανουν τα ασθενοφορα κουρσες. ποιοι το επιτρεπουν να συμβαινει?
και βλεπω και πολυ κρυφτουλι πισω απο το 'ατομικη ευθυνη' -
Εγω βλεπω πως σας χαλασε η μανεστρα
-
Μερικοι ειστε κανονικη διαφημηση του bacardi. Αυτη την ωραια που εχουν μπει 20 νοματαιοι στο λεωφορειο με κοτες και κατσικια και λενε του οδηγου πως καθυστερησε ενα λεπτο να τους παρει.
Μαθετε πρωτα να μη πατατε την ΛΕΑ, να μην οδηγειτε στους δρομους ως να παιζετε playstation, να ψηφιζετε με βασει το εμεις και οχι το εγω και επειτα μιλαμε. Πηγε ο αλλος εφτιαξε σε καθε λοφακι χωριου ενα ΕΣΥ και θελετε Εσεις να εχει 2 ασθενοφορα απ εξω για να παιρνουν τα γεροντια βολτα να τους παιρνουν την πιεση. Υπαρχει τροπος να γινει η Υγεια καλυτερη μα δε το θελετε. Θελετε ενστασεις σε διαφανεις διαγωνισμους για να διαιωνιζονται τα προβληματα και να χετε καποιον να δειχνετε. Ο κοσμος το εχει τουμπανο και εσεις κρυφο καμαρι. -
Μερικοι ειστε κανονικη διαφημηση του bacardi. Αυτη την ωραια που εχουν μπει 20 νοματαιοι στο λεωφορειο με κοτες και κατσικια και λενε του οδηγου πως καθυστερησε ενα λεπτο να τους παρει.
Μαθετε πρωτα να μη πατατε την ΛΕΑ, να μην οδηγειτε στους δρομους ως να παιζετε playstation, να ψηφιζετε με βασει το εμεις και οχι το εγω και επειτα μιλαμε. Πηγε ο αλλος εφτιαξε σε καθε λοφακι χωριου ενα ΕΣΥ και θελετε Εσεις να εχει 2 ασθενοφορα απ εξω για να παιρνουν τα γεροντια βολτα να τους παιρνουν την πιεση. Υπαρχει τροπος να γινει η Υγεια καλυτερη μα δε το θελετε. Θελετε ενστασεις σε διαφανεις διαγωνισμους για να διαιωνιζονται τα προβληματα και να χετε καποιον να δειχνετε. Ο κοσμος το εχει τουμπανο και εσεις κρυφο καμαρι.Malibu δεν ηταν η διαφημιση?
-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δε χρειάζετε να οδηγούμαστε συνεχώς στην αυτοκαταστροφή αρνούμενοι την πραγματικότητα. Ο μόνος που μπορεί να βοηθήσει το κράτος είναι ο ιδιωτικός τομέας. Δεν υπάρχει κανένας άλλος, πουθενά. Ούτε άλλη λύση.μπουρδες αντυ, μπουρδες
πληρωνω για να εχω υπηρεσιες. και δεν τις εχω. ξερεις ποσα κραταει το εφκα καθε μηνα σε καθε εργαζομενο? ποση εφορια? ποσο φπα σε οτιδηποτε αγοραζει? ε?
μπορει να ειναι το φταιξιμο των δημοσιων λειτουργων (που ομως το πως βρεθηκαν να ειναι δημοσιοι λειτουργοι-καρεκλοπορδιαρηδες απο ποιους και πως ειναι θεμα αναλυσης και οι ευθυνες εχουν χρωματα μπλε και πρασινων κοκκων), μπορει να ειναι το φταιξιμο των λαμογιοκυβερνωντων που μοιραζουν το δικο μου χρημα στα δικα τους παιδια, μπορει, μπορει
και?
εγω δηλαδη θα πρεπει να αγορασω ασθενοφορο για να μεταφερω την οικογενεια μου στην περιπτωση αναγκης? να αγορασω και νοσοκομειο? να πληρωνω, που πληρωνω, ενα σκασμο χιλιαρικα καθε χρονο για ιδιωτικη ασφαλεια? γιατι?
εχουν ολοι τη δυνατοτητα?
για μαζευτειτε λιγο που βγηκατε παπαγαλακια να τσιμπησετε απο τη πιτα και να μην μεινει ψιχουλο! ακου να φροντιζει ο καθενας τη παρτη του στα βασικα και οι αλλοι στα παπαρια του.... αυτη ειναι η πολιτεια που θες τα παιδια σου?Η άρνηση της πραγματικότητας και η προσκόλληση σε ιδεοληψίες δεν θα βοηθήσει ούτε εσένα, ούτε τους εργαζόμενούς σου, ούτε την οικογένειά σου, ούτε τους συμπατριώτες σου.
Το κράτος είναι αυτό που είναι και οι δημόσιοι λειτουργοί αυτοί που είναι.Λεφτά δεν υπάρχουν. Πόσο διάβαζα, το 60% των Ελλήνων δηλώνουν κάτω από 10k? Ποιος θα πληρώσει για το super ΕΣΥ και τη Super παιδεία? Οι υπόλοιποι που έτσι κι αλλιώς πληρώνουν ήδη? και ουρλιάζουν όπως δικαίως κι εσύ για τις χάλια παροχές που έχουν?
Δεχόμαστε την κατάσταση ως έχει, καθώς έχει αποδειχτεί και διαχρονικά ότι το κράτος δεν μπορεί και το κόστος του ΕΣΥ είναι τεράστιο. Και χρειάζεται τεράστια ποσά που δεν υπάρχουν με πενιχρό αποτέλεσμα.
Απελευθέρωση πόρων για τους πολίτες από τις κρατικές εισφορές ασφάλισης και επέκταση της ιδιωτικής ασφάλισης χθες.
Δε θα ταλαιπωρείται και θα πεθαίνει ο κόσμος για τα αριστερά ιδεοληπτικά καπρίτσια σας και το αγαπημένο σας κράτος.
-
Αντυ δε καταλαβες. Δε τους νοιαζει για τον κοσμο. Να χουν καποιον να δειχνουν θελουν. Ξερουν πως αυτα που ζητουν δε γινονται.
Ειδικα σε μια χωρα που τη λες μεση ως προς την αναπτυξη. Παντως οχι αναπτυγμενη οικονομικα. -
με λενε ριζο και οπως θελω τα γυριζω
δηλαδη οτι φαγατε, φαγατε, τωρα ο εχων θα σωθει οι αλλοι ψαξτε ευκαιρια να κλεισετε θυριδα θηβων και πετρου ραλλη στο τριτο νεκροταφειο
και ειναι ιδεοληπτικα καπριτσια....
πραγματικα σου ευχομαι να μην βρεθεις ποτε, μα ποτε, στη θεση να χρειαζεσαι δομες υγειας και να μην εχεις χρηματα να ανταπεξελθεις -
Οχι δε λεμε αυτο. Λεμε πως αντι να φτιαχτουν 3 κτιρια σε Νεα Μακρη, Σπατα και Ραφηνα με 4 ατομα προσωπικο το καθενα, θα μπορουσε να υπαρχει ενα κεντρο υγειας με 12 νοματαιους και 2 ασθενοφορα λειτουργικα. Προτιματε ομως την αλλη λυση. Την λαικιστικη που μας εχει φερει σε απογνωση, οσους πληρωνουμε φορους για να συντηρουμε τις αριστεριστικες μαλακιες.
-
Οχι δε λεμε αυτο. Λεμε πως αντι να φτιαχτουν 3 κτιρια σε Νεα Μακρη, Σπατα και Ραφηνα με 4 ατομα προσωπικο το καθενα, θα μπορουσε να υπαρχει ενα κεντρο υγειας με 12 νοματαιους και 2 ασθενοφορα λειτουργικα. Προτιματε ομως την αλλη λυση. Την λαικιστικη που μας εχει φερει σε απογνωση, οσους πληρωνουμε φορους για να συντηρουμε τις αριστεριστικες μαλακιες.
δηλαδη τι λετε?
**Δεχόμαστε την κατάσταση ως έχει, καθώς έχει αποδειχτεί και διαχρονικά ότι το κράτος δεν μπορεί και το κόστος του ΕΣΥ είναι τεράστιο. Και χρειάζεται τεράστια ποσά που δεν υπάρχουν με πενιχρό αποτέλεσμα.
Απελευθέρωση πόρων για τους πολίτες από τις κρατικές εισφορές ασφάλισης και επέκταση της ιδιωτικής ασφάλισης χθες.**
-
Λεω πως αυτη η διασπορα προσωπικου για βολεμα μονο ειναι. Τπτ αλλο δεν πετυχε.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2