-
@antoniokon said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
22 επί 0,60 = 13,20 μαύρα και αφορολόγητα από τον καναπέ...
Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή...Μάζευε κι ας είν και ρόγες λέγανε στο χωριό...
Για δεξιούς αρχόντους που μετρούσαν τις μπουκιές των αλλωνών δεν λέγανε όμως.
Τέλος πάντων, η κρίση γεννάει ευκαιρίες και πρέπει να τις αρπάζεις...Χαχα...όντως καλή η απάντηση...
Παρεμπιπτόντως, έχω συμφωνήσει, με like, σε τουλάχιστον τέσσερις από τις τελευταίες αναρτήσεις σου (υποψηφιότητα Καραμανλή, διπλοί λογαριασμοί στο φόρουμ κλπ)..
Λέω να πάω να κοιταχτώ
Μια χαρά είσαι, δεν υπάρχει λόγος να κοιταχτείς.
Να πάμε να κοιταχτούμε όσοι δεν μπορού-σα-με να αντιληφθούμε την ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ που συντελείται επί Κούλη και στεκόμαστε ανάχωμα στην Ανάπτυξη... -
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν είναι έτσι, η θεωρία είναι η γενική κατεύθυνση. Φυσικά θα υπάρχουν συνθήκες που με ότι διαθέτεις θα πορευτείς. Εξυπακούεται. Όμως μόλις οι συνθήκες το επιτρέπουν ξαναγυρίζεις στον αρχικό σου σχεδιασμό στη βάση μιας θεωρίας.
Για παράδειγμα, εάν θες να πας ψηλά πρέπει να διαβάζεις. Αυτή είναι η θεωρία. Μπορεί κάποιες μέρες για Χ,ψ λόγους να μην διαβάσεις αλλά μόλις οι συνθήκες το επιτρέπουν θα κατσεις να διαβάσεις διότι θέλεις να πας ψηλά. Δεν γίνεται τη μια μέρα να πιστεύεις ότι θα πας ψηλά με το να διαβάζεις και την αλλη με το να μην διαβάζεις. Πρέπει να υπάρχει δηλαδή μια πυξίδα που θα καθορίζει τις πράξεις σου και θα τις αιτιολογεί. Διότι κάθε πράξη που σε εξυπηρετει θα φαίνεται σωστή σε κάθε τυχαία στιγμή αλλά όλες μαζί αθροιστικά μπορεί να έρχονται σε αντίφαση και αντίθεση στην γενική στρατηγική επιδίωξη σου.
Τεσπά.
Αν πληρώνεις καλά μπορώ να απαντώ εγώ στον εαυτό μου.
Ενδιαφέρον.
Πάντως η πρόταση τόσων γραμμών παραπάνω, σου δίνει άνετα την δυνατότητα να γίνεις εκπρόσωπος τύπου κάθε αριστερού κόμματος...
Τα είπες όλα και δεν χρειάστηκες, ούτε το προτσές, ούτε την στρουχτούρα...
Κάθε κόμματος, διότι δεν υπάρχει κόμμα χωρίς θεωρία. Δεν υπάρχουν οι λεγόμενοι πρακτικοί άνθρωποι. Όποιος λέει πως είναι μονάχα πρακτικός απλά ακολουθεί την πολιτική του όπου φυσάει ο άνεμος και ότι βρέξει ας κατεβάσει. Αυτό δεν είναι πολιτική, αυτό είναι τρόπος επιβίωσης.
Υ.γ Δεν έχω καμία πρόθεση να ασχοληθώ με κόμματα. Άλλωστε αυτά που γράφω είναι παιδαριώδη μπροστά στις γνώσεις των πολιτικών επιστημόνων που διαθέτουν τα διάφορα κόμματα. Εσείς είπαμε...γιαπι
-
Στα ιδεολογικά, όλοι έχουμε τις απόψεις μας και μας κρίνουν οι άλλοι.
Όλοι μπορούν να κρίνουν όλους. Ας πούμε εγώ μπορώ να κρίνω έναν πολιτικό μηχανικό με απλές βασικές πρακτικές γνώσεις ;;;; Χμμμμ δεν ξέρω. Θα τον κρίνω. Θα είναι όμως σοβαρή η κριτική μου ή θα λέω κοτσανες νομίζοντας ότι ασκώ κριτική. Μπορώ να κρίνω έναν μηχανικό software μην έχοντας καμία ιδέα για την εργασία του και τις σπουδές του;;;;
Ιδού οι απορίες.Κατά τα άλλα συμφωνούμε. Πρέπει να χτίσουν κατοικίες, αλλά τον οργανισμό που έχτιζε εργατικές κατοικίες τον κατήργησαν ή όχι;
-
Ρε παιδιά, έχει καταλάβει κανείς γιατί επίσημες διαδικασίες, προγράμματα κι έγγραφα του κράτους της Ελληνικής Δημοκρατίας, έχουν εγγλέζικα ονόματα;
Π.χ. το "Οδοντιατρική Μέριμνα" ακούγεται Κομμουνιστικό;
Ξυπνάει μνήμες από άλλες καταστάσεις κι εποχές, που υπήρχε τέτοια;Γιατί κάποτε θυμάμαι ακόμα και επί πασοκ που μας δίνανε οδοντόκρεμες κι οδοντοβουρτσες οι εταιρείες, στα σεμινάρια που κάναμε σαν σχολεία...
Αυτά τα έχει απαγορεύσει η αριστερά, γιατί εμπορευματοποιείται η παιδεία και γίνεται το σχολείο επιχείρηση...
Αμ πως...
Δηλαδή έχουν εγγλέζικα ονόματα οι κρατικές δράσεις λόγω αριστερών απαγορευσεων;
Μιλάμε για τους δεξιούς ανθρώπους που ανησυχούν τι θα γίνει η Our Macedonia (το σημαιάκι το προτείνει το πληκτρολόγιο Samsung στα αγγλικά)Εγώ μιλάω για οδοντόβουρτες...
Μην τις μπερδεύουμε τις οδοντόβουρτσες...
με τις οδοντόκρεμες... -
Κρούζερ μην ανησυχείς γιατί δεν μετράνε τα ρολόγια οι εργολάβοι που έχουν πάρει την ανάθεση απ τον ΔΕΔΔΗΕ, όπως παλιά όταν η ΔΕΗ ήταν κρατικό μονοπώλιο και χτυπούσαν κάθε τόσο το κουδούνι της πολυκατοικίας για καταμέτρηση, ή γιατί δεν σου βάζουν μετρητή.
Σημασία έχει να μην κάνει συνεδριακες διακοπές ο Φωτόπουλος.
Όλα τα άλλα προβλήματα θα λυθούν, τώρα που βγήκε κυβερνήση η δεξιά. Μέχρι χθες της είχε δέσει τα χέρια η αριστερά. Είναι ο ίδιος λόγος που δεν δίνουν οδοντοβουρτσες στους μαθητές τα σχολεία.Α τα έχουν πάρει με ανάθεση ?
Και γιατί η δεη δεν τους ρωτάει γιατί δεν δίνουν στοιχεία για τα ρολόγια..Από την άλλη έχεις ένα δίκιο.
Που οι παλιές εποχές με τους φωτόπουλους, που οι υπάλληλοι πήγαιναν στις επιχειρήσεις και γύριζαν μόνοι τους τα ρολόγια παίρνοντας το κάτι τις τους...
Ειδικά σε φαγάδικα κλπ ηλεκτροβόρα μαγαζιά...
-
Τέλος πάντων, η κρίση γεννάει ευκαιρίες και πρέπει να τις αρπάζεις...Χαχα...όντως καλή η απάντηση...
Παρεμπιπτόντως, έχω συμφωνήσει, με like, σε τουλάχιστον τέσσερις από τις τελευταίες αναρτήσεις σου (υποψηφιότητα Καραμανλή, διπλοί λογαριασμοί στο φόρουμ κλπ)..
Λέω να πάω να κοιταχτώ
Α και κάτι που είχα ξεχάσει από προχτές.
Διάβασα ότι ο καταδικασμένος με 13-0 Παππάς, είναι πρώτος σε σταυρούς στην περιοχή του...
Αλλά είπαμε ο Νεότατος είναι το πρόβλημα...
Επίσης δεν είχα δει ότι είχε κατέβει ο Αλέξης απέναντι στον Νεότατο...
Δηλαδή έφαγε διπλή ήττα...
-
Αυτές οι εκλογές θα έχουν πιο μεγάλο ενδιαφέρον:
Κασιδιάρης -
Δεν είναι έτσι, η θεωρία είναι η γενική κατεύθυνση. Φυσικά θα υπάρχουν συνθήκες που με ότι διαθέτεις θα πορευτείς. Εξυπακούεται. Όμως μόλις οι συνθήκες το επιτρέπουν ξαναγυρίζεις στον αρχικό σου σχεδιασμό στη βάση μιας θεωρίας.
Για παράδειγμα, εάν θες να πας ψηλά πρέπει να διαβάζεις. Αυτή είναι η θεωρία. Μπορεί κάποιες μέρες για Χ,ψ λόγους να μην διαβάσεις αλλά μόλις οι συνθήκες το επιτρέπουν θα κατσεις να διαβάσεις διότι θέλεις να πας ψηλά. Δεν γίνεται τη μια μέρα να πιστεύεις ότι θα πας ψηλά με το να διαβάζεις και την αλλη με το να μην διαβάζεις. Πρέπει να υπάρχει δηλαδή μια πυξίδα που θα καθορίζει τις πράξεις σου και θα τις αιτιολογεί. Διότι κάθε πράξη που σε εξυπηρετει θα φαίνεται σωστή σε κάθε τυχαία στιγμή αλλά όλες μαζί αθροιστικά μπορεί να έρχονται σε αντίφαση και αντίθεση στην γενική στρατηγική επιδίωξη σου.
Τεσπά.
Αν πληρώνεις καλά μπορώ να απαντώ εγώ στον εαυτό μου.
Ενδιαφέρον.
Πάντως η πρόταση τόσων γραμμών παραπάνω, σου δίνει άνετα την δυνατότητα να γίνεις εκπρόσωπος τύπου κάθε αριστερού κόμματος...
Τα είπες όλα και δεν χρειάστηκες, ούτε το προτσές, ούτε την στρουχτούρα...
Κάθε κόμματος, διότι δεν υπάρχει κόμμα χωρίς θεωρία. Δεν υπάρχουν οι λεγόμενοι πρακτικοί άνθρωποι. Όποιος λέει πως είναι μονάχα πρακτικός απλά ακολουθεί την πολιτική του όπου φυσάει ο άνεμος και ότι βρέξει ας κατεβάσει. Αυτό δεν είναι πολιτική, αυτό είναι τρόπος επιβίωσης.
Υ.γ Δεν έχω καμία πρόθεση να ασχοληθώ με κόμματα. Άλλωστε αυτά που γράφω είναι παιδαριώδη μπροστά στις γνώσεις των πολιτικών επιστημόνων που διαθέτουν τα διάφορα κόμματα. Εσείς είπαμε...γιαπι
Αυτό μπαίνει από μόνο στα ανέκδοτα και μάλιστα βιτρίνα, σαλόνι, πως το λένε οι δημοσιογράφοι...
Οικονομολόγοι, πολιτικοί επιστήμονες, θεολόγοι και άλλα χρήσιμα επαγγέλματα....
-
Στα ιδεολογικά, όλοι έχουμε τις απόψεις μας και μας κρίνουν οι άλλοι.
Όλοι μπορούν να κρίνουν όλους. Ας πούμε εγώ μπορώ να κρίνω έναν πολιτικό μηχανικό με απλές βασικές πρακτικές γνώσεις ;;;; Χμμμμ δεν ξέρω. Θα τον κρίνω. Θα είναι όμως σοβαρή η κριτική μου ή θα λέω κοτσανες νομίζοντας ότι ασκώ κριτική. Μπορώ να κρίνω έναν μηχανικό software μην έχοντας καμία ιδέα για την εργασία του και τις σπουδές του;;;;
Ιδού οι απορίες.Κατά τα άλλα συμφωνούμε. Πρέπει να χτίσουν κατοικίες, αλλά τον οργανισμό που έχτιζε εργατικές κατοικίες τον κατήργησαν ή όχι;
Εγώ μίλησα για ιδεολογικά. Που βρέθηκαν οι πμ και οι σοφτγουεράδες ?
Επίσης σου έχω πει ότι δεν καταργήθηκε ο ΟΕΚ. Μεταλλάχτηκε σε περισσότερες θέσεις διορισμών...
-
....είπε ο εργολάβος. Η κατάντια του νεοελληνικού κράτους.
Είπαμε όταν περνάς χρόνια στα γιαπι, γίνεσαι ίδιος με το γιαπι.Δεν έχεις ιδέα τι σπουδάζει ένας οικονομολόγος ή γενικότερα οι σπουδές σε σχολές οικονομικών, ούτε το πρόγραμμα σπουδών του δεν γνωρίζεις.
Η εργασία τους έχει υψηλότερη προστιθέμενη αξία. Ένα 1 ευρώ στις υπηρεσίες τους έχει πολλαπλάσια αξία από ένα ευρώ σε ένα ντουβαρι σε βάθος χρόνου σε μια οικονομία.
-
Λοιπόν Λαπ, κυκλοφόρησαν φήμες ότι θα έρθεις να με πάρεις για να πάμε στην συγκέντρωση του Αισμαν ...
Τι απαντάς ?
-
Εγώ μίλησα για ιδεολογικά. Που βρέθηκαν οι πμ και οι σοφτγουεράδες ?
Εμ γιαπι είπαμε! Οι πρακτικές γνώσεις είναι το κλειδί στην αναλογία με το δεύτερο μέρος να είναι έντονο για την κατανόηση του παραδείγματος.
Εάν δεν γνωρίζεις μια ιδεολογία και την θεωρία από πίσω της πως μπορείς όντας πρακτικός άνθρωπος να κρίνεις τις προτάσεις της.
Εδώ στην συζήτηση ακόμα δεν έχουμε κατανόηση τι σημαίνει αριστερά, κεντροαριστερά, δεξιά, κεντροδεξιά, λαϊκή δεξιά κτλ
-
Λοιπόν Λαπ, κυκλοφόρησαν φήμες ότι θα έρθεις να με πάρεις για να πάμε στην συγκέντρωση του Αισμαν ...
Τι απαντάς ?
Θα μου χαλάσεις την κατανάλωση. Δεν μπορώ. Δεν έχω Diesel
-
Δεν ξέρω έτσι μου έγραψαν.
-
Εσύ που τα ξέρεις.
Έφτιαξε το adblue;
-
Το αντμπλου έχει αλλαχτεί μία φορά και έχουμε πολλά χλμ ακόμα για να ανησυχήσω.
-
Όχι ρωτάω τι σου είπαν. Ότι το διόρθωσαν το θέμα μια και καλη
-
Είναι γερμανικό.
Διορθώνεται μια και καλή τίποτα γερμανικό ? -
Λέω να πάω να κοιταχτώ
Α και κάτι που είχα ξεχάσει από προχτές.
Διάβασα ότι ο καταδικασμένος με 13-0 Παππάς, είναι πρώτος σε σταυρούς στην περιοχή του...
Αλλά είπαμε ο Νεότατος είναι το πρόβλημα...
Επίσης δεν είχα δει ότι είχε κατέβει ο Αλέξης απέναντι στον Νεότατο...
Δηλαδή έφαγε διπλή ήττα...
Έχεις απόλυτο δίκιο για τον Παππά...
Κατά τη γνώμη μου, ΔΕΝ έπρεπε να είναι υποψήφιος..
Ομοίως και ο Σερραίος με το βαρύ όνομα, ΔΕΝ έπρεπε να είναι...
Ας κοιτάμε και τις δύο όχθες του ποταμού...
-
Η υστερία επί παντός επιστητού συνεχίζεται. Τώρα ξεκίνησε στα social αντιπολίτευση (που ξεθαφτηκε εκεινη η Ακριβοπουλου;) για το τι δεν θα μπορέσει να κάνει η κυβέρνηση και τι συμφορές θα μας ευρουν (η οποία κυβερνηση δεν υπάρχει καν αφού θα έχουμε εκλογες και δεν ξέρουμε αν θα σχηματιστεί και αν θα είναι αυτοδύναμη νδ...). Κάποιοι θέλουν να σπρώξουν τον Κυριάκο στο 50%, δεν εξηγείται αλλιώς...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2