-
-
Καλή η αντικυβερνητική προπαγάνδα, αλλά απαντήσεις δεν δίνει σε αυτά που είδα εγώ στο παραπάνω βίντεο.
Από εκεί και πέρα ας πιστεύει ο καθένας ότι θέλει. Εγώ τα συμπεράσματά μου τα έχω βγάλει.
-
Δεν περιμενα να πεις κατι διαφορετικο. Οι απαντησεις ειναι εκει ομως. Το control room που ζητας δεν συνεχισε στα νεα κτιρια της Hellenic Train ενω υπηρχε επι κρατισμου και το πιο "light" στη Λαρισα καηκε και δεν ξαναφτιαχτηκε. Περαιτερω λεπτομερειες αφορουν μηχανολογους και κομπιουτεραδες. Μια χαρα συμπερασμα βγαζει οποιος θελει ακομα και αν δεν ειναι ειδικος.
-
η επομενη συγκρουση τραινων
https://kozanimedia.gr/kozanimedia-xωρίς-μελέτη-στατικής-επάρκειας-η-γέ/
-
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν περιμενα να πεις κατι διαφορετικο. Οι απαντησεις ειναι εκει ομως. Το control room που ζητας δεν συνεχισε στα νεα κτιρια της Hellenic Train ενω υπηρχε επι κρατισμου και το πιο "light" στη Λαρισα καηκε και δεν ξαναφτιαχτηκε. Περαιτερω λεπτομερειες αφορουν μηχανολογους και κομπιουτεραδες. Μια χαρα συμπερασμα βγαζει οποιος θελει ακομα και αν δεν ειναι ειδικος.
Σαν τι θα ήθελες να πω δηλαδή;
Ότι βλέπω ένα καμένο control room ή έστω ένα χώρο που υπήρχε κάποια στοιχειώδης υποδομή για control room;Εγώ βλέπω ένα χώρο κανιβαλισμένο, λεηλατημένο. Για μένα είναι ποιο πιθανό είναι να έχει γίνει πλιάτσικο.
Από εκεί και πέρα αν δεν είμαι παρών σε όλα αυτά, δεν πιστεύω τίποτα και κανέναν. Είτε αφορά κυβερνητικό, είτε αντικυβερνητικό, είτε τον οποιοδήποτε.
-
Για την αντικυβερνητικη προπαγανδα λεω. Αν και λιιιιγο που αναγκαστηκαν τα καναλια να σπασουν το μπετο αφου δεν τους επαιρνε αλλο και αμεσως εγινε ζημια. Πού να τον πριονοκορδελιαζε κανα δυνατο καναλι οπως τον μπαμπακα του.
Στα υπολοιπα ναι, καλα κανεις.
-
Καλά κάνανε. Πολύ καλά κάνανε. Κάνουν ότι θέλουν και ότι γουστάρουν χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν.
Σε αντίθεση με τους Κούλιδες που μόλις βήξει ο αλέξις αμέσως ο Κούλης διαγράφει.
Το μεγάλο μείον του Μητσοτάκη. Κλανιάρης.
-
Φαρσοκωμωδία ήτανε πάντα οι Ζαίοι, χα,χα,χα.
Έβλεπα τον Παππά στην τηλεόραση χθες να μιλάει για το σιδηροδρομικό ατύχημα, αξύριστος, με σοβαρό ύφος, σαν κατάδικος ήταν (που είναι δηλαδή), χα,χα,χα.
Μια παρεούλα είναι που το 'φερε έτσι η μοίρα και βγήκαν στο προσκήνιο, ούτε διαδικασίες έχουν, ούτε κανόνες λειτουργίας, τίποτα, ένα πανηγύρι, τσίρκο.
Ψηφίστε τους να φτιάξουν τη χώρα χα,χα,χα.
Α ρε ψωροκώσταινα τι τραβάς κι εμείς μαζί σου... -
Σήμερα βρεθηκα μετά από μια μεγάλη ωραια διαδρομή μέσω επαρχιακών οδών, με ελάχιστους Αθηναίους λόγω εποχής, μεταξύ αλλων ομορφων τοποθεσιών, στο μοναστήρι του Προυσου, να ανάψω ένα κεράκι να βοηθήσει η Παναγιά τον Μητσοτάκη να επιβιώσει των προσεχών εκλογών.
Πίσω μου σε έχω σατανά, που λένε...
Άφησα χώρο και με προσπέρασε σα μλκς, γιατί έτσι πήγαινε όλη τη διαδρομή, ένα μαυρο 3008 με παράνομες μεμβράνες κλπ, προφανώς ασφαλιτικο... εκεί που άναβα το κεράκι μου σαν αναρχοκομμούνι και εκτιμούσα αν θα απαλωτριωσουμε πρώτα τα ξωκλησια ή τα ανακαινισμενα κελιά των μοναχών με την υπέροχη θέα κατά την Επανάσταση, σκάει μύτη μια χλιμιτζουρόφατσα με συνοδεία.
Ο Γεωργουλης...Οργανώνει στο τσακα τσακα ο Ηγούμενος, πριβε τουρ στα άδυτα της μονής (αυτά που θα
παρει πρώτα η απαλλοτρίωση, με τη θαυμάσια θέα) και όταν βλέπει πως στεκόμαστε πισω απ το γκρουπ άλλα δύο ζευγάρια, σηκώνει χεράκι και μας απωθεί με χειρονομία του του καρπού να μην μπούμε. ενω κάνει τεμεναδες ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ ο τράγος, αν έχετε το Θεό σας...Δεν τους βλέπω καλά, ούτε τον Τράγο ούτε τον Γεωργουλη, όταν υψωσω την κόκκινη σημαία στην Ακρόπολη, φορώντας 3 ρολεξ σαν του Κουτσούμπα...
-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Φαρσοκωμωδία ήτανε πάντα οι Ζαίοι, χα,χα,χα.
Έβλεπα τον Παππά στην τηλεόραση χθες να μιλάει για το σιδηροδρομικό ατύχημα, αξύριστος, με σοβαρό ύφος, σαν κατάδικος ήταν (που είναι δηλαδή), χα,χα,χα.
Μια παρεούλα είναι που το 'φερε έτσι η μοίρα και βγήκαν στο προσκήνιο, ούτε διαδικασίες έχουν, ούτε κανόνες λειτουργίας, τίποτα, ένα πανηγύρι, τσίρκο.
Ψηφίστε τους να φτιάξουν τη χώρα χα,χα,χα.
Α ρε ψωροκώσταινα τι τραβάς κι εμείς μαζί σου...Δυστυχώς αγαπητέ Andy μου , και τον Πολακη, και τον Παππά θα τους βλέπεις συνέχεια και καβάλα στο άλογο, και αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και υπουργούς ακόμη θα τους δεις γιατί ο τραγικός και ολιγιστος αρχηγός σας δεν είχε τα κάκαλα να πετάξει εκτός ψηφοδελτίων των Καραμανλή των 57 νεκρών που έγραψε στο βιογραφικό του για πάντα ως υπουργός της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.
Θα είχε την τσίπα ο Τσιπρακος να επαναφέρει τον Πολάκη η θα μπορούσε να σταθεί σε οποιαδήποτε συνέντευξη ή εμφάνιση αυτός και οποιοδήποτε στέλεχος του για να δικαιολογήσει την παρουσία του καταδικασμένου Παππά αν είχε καρατομηθει ο Καραμανλής;
Αφήστε λοιπόν τα περί τσίρκου και πανηγυρτζιδων γιατί περίτρανα ξεβρακωθηκε και κατέπεσε όλο το αφήγημα περί αριστείας και επιτελείας και simultane και λοιπές αηδιες και αποκαλύφθηκε ακριβώς το ίδιο τσίρκο και πανυγήρι με πρώτο κλαρίνο τον Άδωνι και στον ρόλο της λουλουδούς τους διάφορους Πορτοσαλτε.
Αηδιασαν και οι πιο φανατικοί δεξιοί με τα απροκάλυπτα ψεμματα Γεραπετριτη και την αδιανόητη δήλωση περί θυσίας σήμερα από τον ΠΘ της χώρας μας.
Ελπίζω σοβαροί άνθρωποι εκεί μέσα να έχουν πάρει ήδη αποφάσεις να τελειώσουν αυτό το θλιβερό τσίρκο.
PS:
PS2: Και ένα έξοχο δείγμα δημοσιογραφίας , γιατί με τους πετσωμενους έχει αλλοιωθεί εντελώς η έννοια αυτής της λέξης.
https://twitter.com/KYTKYTKYTKYTKYT/status/1637015996384026624?t=iE2YJlDgLxqMbr9Mv72aRA&s=19
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
PS2: Και ένα έξοχο δείγμα δημοσιογραφίας , γιατί με τους πετσωμενους έχει αλλοιωθεί εντελώς η έννοια αυτής της λέξης.
https://twitter.com/KYTKYTKYTKYTKYT/status/1637015996384026624?t=iE2YJlDgLxqMbr9Mv72aRA&s=19Δύο σημειώσεις:
(α) Πες εκεί στο καθίκι του twitter ότι αυτός που μιλάει δεν είναι δημοσιογράφος, αλλά ο Βλάχος του ΠΑΣΟΚ.
(β) Το ATTICA TV είναι το αριστερό κανάλι που υποστηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ και ανήκει στους ΜπακοΚαυμενάκηδες που έχουν και το ACTION24 που υποστηρίζει την ΝΔ. Μάγκες. Φροντίζουν να έχουν ικανοποιημένους και τους μεν και τους δε ώστε να πάρουν κρατικά φράγκα. Και φυσικά έχουν μοιράσει στα δύο κανάλια τους δημοσιογράφους ανάλογα το κόμμα και την ιδεολογία που υποστηρίζουν.Προφανώς αυτά που λέει ο Βλάχος μπορεί να είναι και αλήθεια. Και λέω μπορεί γιατί εγώ κρατώ μικρό καλάθι για όλους και για όλα. Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να μην παρεξηγηθώ ότι υποστηρίζω κάποιο κόμμα. Ιδεολογία υποστηρίζω, κόμματα όχι.
-
Ακριβώς vagkirk...και με ομολογημενη τη ΜΗ ανεξαρτησία της δικαιοσύνης από τον χασαποταβερνιαρη εξ Ηλείας που έμπασε στα ΜΜΜ κόζμο το δυοχιλιαρικατεσσερο που μέχρι τα μνημόνια τσεπωνε στον ΗΣΑΠ 4χηνο καθαρό κάθε Δεκέμβρη αλλά όλοι οι Δεκοτζηδες είναι πασοκοι.
Οπότε δυστυχως ναι, όταν ο άλλος είναι τόσο βρώμικος
θα φάτε/με στην μάπα τον Πετσακα (γιδογαμη κατά τον σκαγιαρισμενο αντρουλη της) που έκοψε την μάσα στην Sharon Stone από το
κΑυλωναρι και τον 13-0 που όταν γλίτωσε την παραπομπή στην αχαχανεξαρτητη δικαιοσύνη την πρώτη φορά το σκατοβοθρι* (το εργατικό/ο καλυτεροτατοτατος/ο μελλοντικός αρχηγός με δόξα και τιμή που έβριζε τη ΝΔουλα και τους αρχηγούς της όταν ήταν θαλαμηΚόλος στην Καρατζαferries) ζητούσε συγνώμη από τον νόμιμο ιδιοκτήτη της χώρας (aka 500-135.000) και του έλεγε ότι δεν θα επαναληφθεί. Προφανώς και θα το πλήρωνε αφού ανάγκασε τη συμμορία των καναλαρχών να πληρώσει για τις συχνότητες.
Μακροπρόθεσμα (αν δεν κάνει καμία άλλη "βλακεία") μέχρι και που θα...Τσοβολοποιηθει.*Τι ώρα θα γδαρεις την Τουλουπακη σιχαμα της πολιτικής;
-
Πολλά όμορφα διαβαζω πάλι. Θλίβομαι γιατί δεν έπεσα έξω στις εκτιμήσεις μου. Σε αυτή την χώρα με τενεκέδες πολιτικούς απλά έχουμε να διαλέξουμε κάθε φορά αυτούς που νομίζουμε ως λιγότερο άχρηστους από τους άλλους.
Είναι εύκολο να τα ρίχνουμε σε δημοσιογράφους και αποδελοιπούς που προσπαθούν πάντα "για το καλό μας" να επηρεάσουν τις αποφάσεις μας. Είναι ο λόγος που δε βλέπω συχνά ειδήσεις και ενημερωτικές εκπομπές. Οι αριστεροί (νταξ λέμε τώρα ) θα κρατήσουν στα ψηφοδέλτια τους κατάδικους και γονυπετείς πεοθυλάζουσες τον αρχηγό τους γιατί οι δεξιοί φιλελεύθεροι (Με μεγάλες δόσεις σοσιαλιστικού πασοκισμού) θα βάλουν τον άχρηστο υπουργό τους (μη χαθεί το όνομα από την βουλή ) επίσης στα δικά τους. Εδώ είναι όλο το ζουμί. Η ανάληψη και διαμοιρασμός των ευθυνών του κάθε τενεκέ, στους απλούς φουκαράδες που θα αναλάβουν ως το ζήτημα να ηταν προσωπικό, την υπεράσπιση του. Μάλιστα με περισσή θρασύτητα θα καταφέρονται σε όποιον δε συμφωνεί μαζί τους γιατί θα θεωρούν πως έχουν σοβαρα επιχειρήματα. Τρομάρα τους. Σα να τρέχει μια νοικοκυρά να υπερασπιστεί το δικαίωμα μιας πόρνης να είναι πόρνη, αφού και οι άλλες ίδιες είναι.
Αν δεν υπάρχει μέγα όφελος από μια τέτοια σπουδή, μάλλον κάποιοι τα έχετε χασει εντελώς. -
Nα ηταν μονος ενας γονος υπουργος καλα θα ηταν...
Ειναι ομως ολη η ιδεολογικη εμπροσθοφυλακη της ακροδεξιας που ηταν ταχα "μουσαφιραιοι". Ειναι ενα σκασμο σημιτοπασοκοι εκσυγχρονιστες της πιτσας. Ειναι ενας αλλος σκασμος microsemiλαμογια που ορμησαν στο φαγακι. Οι πεοθηλαζουσες ειναι μια μακρα παραδοση (και τιμη) της δεξιας και παρακαλω οχι διαψευσεις γιατι "κανονισματα" εχω δει να γινονται επι Βουδα στο μαγαζι μου (τι να κανω, δεν απαγορευεται η εισοδος, απο πρωην προεδρο δημοκρατιας μεχρι το ζευγος Ευαγγελαχερ-Σκατιανας και καμποσοι αλλοι ουχι αριστεροι εχουν περασει στο παρελθον, απο την κριση και μετα μονο πλεμπα ευτυχως, να ξερουμε που παταμε και που βρισκομαστε).
H μποχα της "απ'εκει" πλευρας δεν πλησιαζεται ευκολα. Θελει know how που επειδη οι καιροι ειναι σφιχτοκωλοι δεν μπορει να μετατεθει ακομα στην αριστερα. Να κατσει δυο τετραετιες διχως μνημονια και μια χαρουλα γινεται αλλα λογικα θα υπαρχει περισσοτερη συστολη και μικροτερη κλιμακα αρπαγης. Πλην ομως τεχνικα μπορει να γινει οπως σε καθε πολιτικο φορεα που βλεπει εξουσια.
-
....ηθελες και τσίπουρα "δημοκρατη" μου;
Αυτο το απο πανω "ποσο ομορφο" ειναι, για να ξερουμε;
-
@pgp737ng said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
- Ποιος σου είπε ότι με θεωρώ δημοκράτη?
- Το παραπάνω πάει για τοξικούς και ultra φανατισμένους αριστερους, και είναι ολοσωστο. Ευτυχώς δεν είναι όλοι οι αριστεροί έτσι… αλλά κάποιοι έχουν την μύγα… ίσως και σωστά.
1.Ετσι μπραβο.
2.Αρα καθρεπτακι και παμε παρακατω. -
Συλλογάται καλύτερα όποιος συλλογάται λεύτερα.
-
Αφου αναγνωριζεις οτι δεν εισαι δημοκρατης ο διαολογος τερματιζεται γιατι εχουμε και δουλειες αν και Κυριακη.
-
Δεν με απασχολει ουτε κατ' ελαχιστον το αν εσυ με θεωρεις εμενα δημοκρατη.
Δεν ξερω τις διαφορες. Ξερω τη διαφορα των ουλτραζ δεξιων απο εναν κουβα σκατα αν θες να παιξουμε ετσι. Ο κουβας. (στον οποιο θα πανε οταν γινουν εκλογες και επειδη το συνειδητοποιουν κοβουν καπιστρι σιγα-σιγα)
-
Σκάψει λίγο βαθύτερα. Μπορείς κι άλλο να κατέβεις.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2