-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ο αρχιγαύρος από αρχιερέας της διαπλοκής, έγινε ξαφνικά αρχιερέας της κάθαρσης του σκανδάλου των υποκλοπών για τους Ζαίους. Και ξεκίνησαν τα πανηγύρια. Απίστευτα κωμικοτραγικό.
Με Κούλη ή χωρίς, πάλι η ΝΔ θα πρωταγωνιστήσει.
Η αριστερά στην Ελλάδα είναι καταδικασμένη σε αιώνια αντιπολίτευση. Γιατί πολύ απλά οι Έλληνες δεν την ψηφίζουν, την θέλουν μόνο για μπαμπούλα. Σαν το σκιάχτρο στα χωράφια.
Πάρτε το απόφαση και συμβιβαστείτε, για να μη στεναχωριέστε και να μην εκτίθεστε...προδιδεις αρχες.
Αν κάποια στιγμή η οποιαδήποτε αρχή γίνει αρχ@δ@ απλώς το αντιμετωπίζω ρεαλιστικά...
τον γαυρο ποτες προδοσια, ο βαγγελαρος ειναι ο αρχηγος μας και οπου θελει Π.Α.Μ.Ε.
Άμα ξαναφτιάξει ομάδα, μπορεί να μαλακώσω. Μέχρι τότε, να μαζευτούμε να Π.Α.Τ.Ε.
-
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν σε παίρνει να αντιστρέψεις την ερώτηση andy. Εγώ 10 χρόνια τώρα εδώ μεσα λέω σε οποιονδήποτε να ψηφίσει ο,τι θέλει εκτος ΝΔ, άλλο τι ψηφίζω εγω. Μη μπερδεύεσαι.
Η άρνηση δεν είναι πολιτική στάση και δεν αποτελεί διέξοδο. Μόνο οι πολιτικές προτάσεις βοηθούν. Και η πιο ενεργή συμμετοχή, όπου αυτό είναι εφικτό.
Άρα αυτό που λες το θεωρώ χειρότερο απ' το να έλεγες πχ. προτείνω Ζαίους σαν καλύτερη κυβέρνηση.
Αυτά τα αριστερίστικά σας με ξεπερνούν...
-
Η ΝΔουλιαση δε σε αφήνει να καταλάβεις τι εννοω. Προφανώς και δεν ψηφίζω αρνητικά αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πέσω στη φωτιά για το κόμμα όπως κάνεις εσύ τόσο καιρό. Εσύ εκτίθεσαι και δεν χρειάζεται κανένα αποτέλεσμα εκλογών τελικά για να το επικυρώσει.
-
Το να έχεις πολιτική άποψη John δεν σημαίνει ότι πέφτεις στη φωτιά. Ούτε ότι φοράς παρωπίδες.
Αυτοί που εκτίθονται είναι όσοι δεν έχουν προτάσεις και πολιτική άποψη και καταφεύγουν σε στείρα αρνητική κριτική.Αν κάποιος το παίζει κριτικός τέχνης, δεν σημαίνει ότι θα τα κατάφερνε καλύτερα από τον καλλιτέχνη αν προσπαθούσε να φτιάξει το ίδιο έργο.
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@megane98hp said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Συγνώμη ρε παιδιά έχω μια απορία. Ποιος είναι αυτός ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο οποίος είναι υπεράνω παρακολούθησης? Ποιος είναι αυτός ο Δένδιας και όλοι οι άλλοι, της κυβέρνησης ή της αντιπολίτευσης, που είναι υπεράνω παρακολούθησης? Δεν το κατάλαβα. Είναι πουθενά γραμμένο ότι κάποιοι πολίτες δεν τους παρακολουθούμε και κάποιους τους παρακολουθούμε? Ξέρετε εσείς πολλές χώρες που δεν έχουν μυστικές υπηρεσίες οι οποίες δεν κάνουν παρακολουθήσεις?
Έλεος πια.
Ο μόνος, μοναδικός αστερίσκος, ερωτηματικό που βάζω είναι στο τι γίνεται μετά την παρακολούθηση. Διαγράφονται, κρατούνται σε κάποιο αρχείο ή χρησιμοποιούνται για εκβιασμό μελλοντικά. Αυτό και μόνο αυτό.
Εδώ και 20 τόσα τουλάχιστον, χρόνια μας παρακολουθούν επίσημα στους δρόμους, στο ίντερνετ και δεν μας πειράζει και ξαφνικά μας πείραξε η ΕΥΠ και η ΚΥΠ.
ΈλεοςΗ ΕΥΠ και η ΚΥΠ παρακολουθούσε;
Εδώ προκύπτει πως είχαν αγοράσει το Predatot με δικά σου λεφτά , το είχαν στήσει σε μαγαζάκι στην Αγία Παρασκευή και το κάθε κομματοσκυλο αυτού του χυδαίου κόμματος με εντολή των ανώτερων του μπορούσε να ακούσει οποιονδήποτε και για οποιαδήποτε αιτία.
Μαύρη μαυρίλα, κανονικά θα έπρεπε να είναι η πρώτη φορά στη χώρα που κάποιοι θα βγουν με χειροπέδες από τα μεγάλα δημόσια κτίρια που τους στεγάζουν.
Αλλα η φάση εδώ είναι σπουτζαμ μου , να πληρωνω την δόση leasing της Μερσεντέ και ας παρακολουθούν και τη φουκαριαρα τη μάνα μου, χεστηκαμε ανέβηκαν οι εξαγωγές κλπ.
Να με συμπαθάς φίλε αλλά έχω την εντύπωση ότι περιγράφεις που γίνεται σε όλο το κόσμο καπιταλιστικό, κομμουνιστικό κλπ. Η κομπίνα της κομπίνας την κομπίνα. Κι αν δεν είναι στην παρακολούθηση είναι κάπου αλλού.
Και για να έχουμε καλό ρωτημα επειδή το αναφέρεις, οι ζημιές που γίνονται στα εκπαιδευτικά ιδρύματα που αναρχοκουμμουνια άναρχο φασίστες σπάνε και καταστρέφουν δεν είναι δικά μου λεφτά. Δικά σου δεν είναι? Αλλά ξέχασα, ο σκοπός είναι να τα ισοπεδώσουμε όλα με οποιοδήποτε κόστος. Τι? Όχι? -
Όπως νομίζεις andy. Βέβαια κάθε μα κάθε πολιτική πρόταση της άλλης πλευράς αντιμετωπίζεται από (πολλούς σαν) εσένα ως μη πρόταση αφού προέρχεται από "κατώτερους" εγκεφάλους από τον δικό σου ή του κόμματος σου. Όπως και να έχει δεν μαζεύεται η κατάσταση αυτή τη φορά αφού έσπασε το τείχος προστασίας και τωρα...Μητσοσταζι. Καληνύχτα και καλή τύχη!
-
Πάλι καλά δηλαδή που ΔΕΝ είναι Νεοδημοκράτες οι συνομιλητές μας και το έχουν ξεκαθαρίσει αυτό για να μη γίνονται παρεξηγήσεις.
-
-
-
Εάν όμως το σκάνδαλο της Folli Follie συγκλόνισε την χώρα… η μεγάλη απάτη της Attica bank αποτελεί την μεγαλύτερη κομπίνα στην σύγχρονη τραπεζική ιστορία... η υπόθεση Τράπεζας Κρήτης και Κοσκωτά είναι ασήμαντη εμπρός στην Attica bank.
Στήθηκε ένας μηχανισμός απάτης, όπου η Τράπεζα της Ελλάδος και η αρμόδια Διεύθυνση Εποπτείας, η Επιθεώρηση και η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς έκαναν τα στραβά μάτια συγκαλύπτοντας το μεγαλύτερο οικονομικό σκάνδαλο οι προεκτάσεις του οποίου συνεχίζονται έως σήμερα… -
Και ο αγωνας συνεχιζεται. Δε βρεχει λεφτα στο τσιπουραδικο.
-
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Και ο αγωνας συνεχιζεται. Δε βρεχει λεφτα στο τσιπουραδικο.
Μόνο αν βάλεις καμιά συναγρίδα λαχειοφόρο!
#synagrida_mono
#tsipoures_lidl_gia_tin_pleba -
Γλώττα λανθάνουσα...
Δεν είπε βέβαια ότι δεν υπάρχει σκάνδαλο. Για την ένταση των "αποκαλύψεων" μάλλον ομίλησε... Εμείς τα γράψαμε βέβαια αυτά εδώ και μέρες, όποιοι είναι παραπονούμενοι στην μοιρασιά θα αντιδράσουν...
-
Είναι καθαρά θέμα χρόνου να καταπέσει κι αυτή η ΣΚΕΥΩΡΙΑ όπως κατέπεσαν τόσες άλλες.
-
Τα ψεματα εχουν κοντα ποδαρια και οι ψευτες μεγαλη γλωσσα. Στη χωρα που εκτος του Τσοχατζοπουλου και κανα 2 αλλων πολιτικων που αφεθηκαν ακαλυπτοι απο το συστημα κανεις δεν πληρωνει τπτ. Τα εγκληματα παραγραφονται ή μετατρεπονται σε πλημεληματα ή αποδεικνυονται λασπη στον ανεμιστηρα.
Παμπερς, ζημενς, υποβρυχια, βληματα, λιστες σε στικακια, αδειες καναλιων, νοβαρτις, παρακολουθησεις και οτι αλλο ειναι μονο για να τονωνουν το οπαδιλικι των ηλιθιων. Τελικα κανεις δεν παει μπουζου.
Πεταγεται ο καθε μακακας λεει την παπαρια του και οσοι πιστοι προσελθετε.
Ο φοβος παντα ενας. Μη ταχα μου παμε σε εμφυλιακες καταστασεις. Με τοσα βληματα στη χωρα παντα παιζει ως επικαιρο το σεναριο. Ειδικα στα καφενεια καποιοι οραματιζονται πως αν βγει το κομμα τους θα δωσουν κλοτσια στους αντιπαλους. Για τετοια διποδα μιλαμε. -
Ας ζούνε οι γνωστοί αριστεροί του forum στο δικό τους σύμπαν με σκάνδαλα κλπ. Είναι γνωστό χαρακτηριστικό τους εξάλλου η έλλειψη επαφής με την πραγματικότητα.
Το παιχνίδι στις εκλογές θα παιχτεί στην οικονομία. Εδώ η κατάσταση δεν πάει καλά για τον Κούλη, κυρίως σε θέματα αισχροκέρδειας, που θεωρητικά θα μπορούσε να έχει περισσότερο έλεγχο, όπως στα καύσιμα. Τη ΔΕΗ κουτσά-στραβά κατάφερε να τη μαζέψει αρκετά.
Χρειάζεται παραπάνω προσπάθεια όμως, γιατί ο κόσμος έχει αγριέψει απ' την ακρίβεια. Θα εκφραστεί δυσαρέσκεια στις εκλογές και σαφώς τα ποσοστά της ΝΔ θα πέσουν. Αποκλείεται όμως να πάνε στην αριστερά, οι Ζαίοι δεν πρόκειται να κουνηθούν από το 25% και πολύ τους είναι.
Οπότε το ερώτημα είναι που θα πάει η ψήφος των δυσαρεστημένων και πως θα διαμορφωθεί το πολιτικό σκηνικό. Δε νομίζω ότι οι δημοσκοπήσεις μπορούν να το προβλέψουν αυτό, την απόφαση την παίρνει ο καθένας τελευταία στιγμή, όταν είναι μπροστά στην κάλπη.
Αν δεν ήταν τόσο κρίσιμη η κατάσταση με την οικονομία, τη διεθνή αστάθεια και τα Ελληνοτουρκικά, το καλύτερο θα ήταν μία προσωρινή συγκυβέρνηση Ζαίων-Πασοκ. Δεν πρόκειται να βγάλουν 2ετία, θα καταρρεύσουν με πάταγο και θα έχει χρόνο και η ΝΔ να αναδιοργανωθεί στη μετά Κούλη εποχή.
Δυστυχώς όμως δεν υπάρχει αυτή η πολυτέλεια, θα είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τη χώρα, οπότε θα δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση.
-
Προσωπικα εχω εντοπισει αρκετα ατοπηματα μα μπρος στην δευτερη συμφορα ολα μου φαινονται πινατς.
-
Ας ζούνε οι γνωστοί αριστεροί του forum στο δικό τους σύμπαν με σκάνδαλα κλπ. Είναι γνωστό χαρακτηριστικό τους εξάλλου η έλλειψη επαφής με την πραγματικότητα.
Το παιχνίδι στις εκλογές θα παιχτεί στην οικονομία. Εδώ η κατάσταση δεν πάει καλά για τον Κούλη, κυρίως σε θέματα αισχροκέρδειας, που θεωρητικά θα μπορούσε να έχει περισσότερο έλεγχο, όπως στα καύσιμα. Τη ΔΕΗ κουτσά-στραβά κατάφερε να τη μαζέψει αρκετά.
Χρειάζεται παραπάνω προσπάθεια όμως, γιατί ο κόσμος έχει αγριέψει απ' την ακρίβεια. Θα εκφραστεί δυσαρέσκεια στις εκλογές και σαφώς τα ποσοστά της ΝΔ θα πέσουν. Αποκλείεται όμως να πάνε στην αριστερά, οι Ζαίοι δεν πρόκειται να κουνηθούν από το 25% και πολύ τους είναι.
Οπότε το ερώτημα είναι που θα πάει η ψήφος των δυσαρεστημένων και πως θα διαμορφωθεί το πολιτικό σκηνικό. Δε νομίζω ότι οι δημοσκοπήσεις μπορούν να το προβλέψουν αυτό, την απόφαση την παίρνει ο καθένας τελευταία στιγμή, όταν είναι μπροστά στην κάλπη.
Αν δεν ήταν τόσο κρίσιμη η κατάσταση με την οικονομία, τη διεθνή αστάθεια και τα Ελληνοτουρκικά, το καλύτερο θα ήταν μία προσωρινή συγκυβέρνηση Ζαίων-Πασοκ. Δεν πρόκειται να βγάλουν 2ετία, θα καταρρεύσουν με πάταγο και θα έχει χρόνο και η ΝΔ να αναδιοργανωθεί στη μετά Κούλη εποχή.
Δυστυχώς όμως δεν υπάρχει αυτή η πολυτέλεια, θα είναι ιδιαίτερα βλαπτική για τη χώρα, οπότε θα δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση.
κατηγορας λοιπον τους αριστερους πως ζουν σε αλλο συμπαν.
εσυ? -
-
Δεν έχει άδικο ο Άντυ.
Όντως, δεν ζει στο ίδιο σύμπαν με μας!
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2