-
Όχι, απλα τον καλεί το καθήκον της κομματικής υπεράσπισης (εδώ βγαίνει και στην αντεπίθεση ), αλλά ΔΕΝ είναι "καθαρόαιμο" κομματοσκυλο αυτός να τον βαρεσει καταης κανένας που σιχαινεται την κομματιλα απ' όπου και αν προέρχεται...
Και βέβαια μη ξεχνάμε ότι σε γενικό πλαίσιο συμφέρει η διατήρηση του θέματος ακόμα και την αμυνόμενη ΝΔουλα, αφού αποπροσανατολίζει το μεσο
χαπατοπολιτη από την ακρίβεια που ζει και την ακόμα χειροτερη που θα ζησει όσο προχωράμε στο χειμώνα... -
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Καθόλου. Το επόμενο ποινικό θέμα που θα πολιτικοποιήσει η αριστερά, είναι μήπως ήταν ποτέ μέλος της ΝΔ η Πισπιρίγκου. Και μετά θα ψάξουν και για τον πιλότο.
Αφού δεν έχει να πει τίποτα για πολιτική, ας το ρίξει στα ποινικά θέματα. Δεν είναι απαραιτήτως ντροπή, όπου φτάνει και ότι μπορεί κάνει...
Ρε προσκυνημένε,την παλεύεις;;;;;
Τί σχέση έχει η αριστερά με το τέρας που βίαζε το παιδάκι;;;;
Φταίει η αριστερά που ήταν ΝΔουλος βολεμένος και ήταν και η γυναίκα του μέσα στην μπλε εγκληματική οργάνωση;;;; -
Φταίει κι η Αριστερά που κάτι τέτοιους δήθεν "πατρίς θρησκεία οικογένεια" δεν τους έπνιξε στο νεροχύτη όταν μπορούσε πριν αρκετές δεκαετίες και τους άφησε να αλωνίζουν...
Πρέπει η κάθε παράταξη να αναλαμβάνει τις ευθύνες της, όχι μόνο η Δεξιά που τους περιμάζεψε κι έστησε τον εθνικό κορμό με δαύτους... -
Τώρα δε διαβάζεις τι γράφεται στο νήμα, δεν το πολυ-καταλαβαίνεις, τέλος πάντων, ρητορική η ερώτησή μου...
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Φταίει κι η Αριστερά που κάτι τέτοιους δήθεν "πατρίς θρησκεία οικογένεια" δεν τους έπνιξε στο νεροχύτη όταν μπορούσε πριν αρκετές δεκαετίες και τους άφησε να αλωνίζουν...
Πρέπει η κάθε παράταξη να αναλαμβάνει τις ευθύνες της, όχι μόνο η Δεξιά που τους περιμάζεψε κι έστησε τον εθνικό κορμό με δαύτους...Μαζί σου, από την ανάποδη...
-
Πολύ βιαστικός και αυθαίρετος συνειρμός το βιαστής-μέλος κόμματος-όλοι για την μπουζού. Σε όλα τα φάσματα της κοινωνίας υπάρχουν τέτοιοι αλήτες και είναι ευτύχημα όταν τους τσακώνουν ανεξαρτήτως που και ποιόν γλύφουν για να φάνε.
Άτοπη η συσχέτιση όσο κι αν σκίζονται μπλέ, κόκκινοι ή και πρώην (κρυφο)πράσινοι νυν (ξανακρυφό)Συριζαίοι κομματοχλιμίντζουρες
-
https://orthodoxia.info/news/agogi-tis-ekklisias-dimosioy/
Αγωγή της Εκκλησίας κατά του Δημοσίου για διαφυγόντα κέρδη ανακοίνωσε ο Αρχιεπίσκοπος στην ΙΣΙ
-
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Όχι, απλα τον καλεί το καθήκον της κομματικής υπεράσπισης (εδώ βγαίνει και στην αντεπίθεση ), αλλά ΔΕΝ είναι "καθαρόαιμο" κομματοσκυλο αυτός να τον βαρεσει καταης κανένας που σιχαινεται την κομματιλα απ' όπου και αν προέρχεται...
Και βέβαια μη ξεχνάμε ότι σε γενικό πλαίσιο συμφέρει η διατήρηση του θέματος ακόμα και την αμυνόμενη ΝΔουλα, αφού αποπροσανατολίζει το μεσο
χαπατοπολιτη από την ακρίβεια που ζει και την ακόμα χειροτερη που θα ζησει όσο προχωράμε στο χειμώνα...Για να ανταποδώσω "τη φιλοφρόνηση" που έλαβα πρόσφατα από σένα για τον τρόπο που μιλάω, θα σου επιστήσω την προσοχή να μην χρησιμοποιείς εκφράσεις που υπονοούν βία.
Συγκράτησε τα νεύρα σου και το χιούμορ σου (?) σε πιο πολιτισμένο επίπεδο, για να μην ρισκάρονται παρεξηγήσεις. Αν δεν τις ψάχνεις βέβαια. -
Ούτε καν Andy, αυτό έλειπε. Άλλωστε ολες οι ντοπιολαλιες εχουν την φάση τους.
-
Ούτε καν Andy, αυτό έλειπε. Άλλωστε οι ντοπιολαλιες εχουν την φάση τους.
Οκ, καμιά φορά στον απρόσωπο γραπτό λόγο κάποιες εκφράσεις παρεξηγούνται.
Και για να επιστρέψουμε στα δικά μας. Τυχαίως έπεσα στο παρακάτω άρθρο. Πρώτη φορά ακούω το μέσο και τον άνθρωπο που τα γράφει. Το παραθέτω όμως, γιατί λέει πάνω κάτω όσα θα έγραφα κι εγώ...
Κι ας λέει ο Γάτος ότι παρεξηγώ την κριτική, μια χαρά καταλαβαίνω (νομίζω...)Υπόθεση βιαστή, πιο χαμηλά δεν έχει -ακόμη και για τον ΣΥΡΙΖΑ
https://www.iefimerida.gr/politiki/ypothesi-biasti-syriza-pio-hamila-den-ehei -
Και για να επιστρέψουμε στα δικά μας. Τυχαίως έπεσα στο παρακάτω άρθρο. Πρώτη φορά ακούω το μέσο και τον άνθρωπο που τα γράφει. Το παραθέτω όμως, γιατί λέει πάνω κάτω όσα θα έγραφα κι εγώ...
Κι ας λέει ο Γάτος ότι παρεξηγώ την κριτική, μια χαρά καταλαβαίνω (νομίζω...)Υπόθεση βιαστή, πιο χαμηλά δεν έχει -ακόμη και για τον ΣΥΡΙΖΑ
https://www.iefimerida.gr/politiki/ypothesi-biasti-syriza-pio-hamila-den-eheiμπορεις, αλλα δεν βλεπω να το προσπαθεις
για πες μου, ειχες εσυ 35 απευθειας αναθεσεις?
εγω δεν εχω ουτε μια και ειμαι επιχειρηση των 35 ατομων με 93% πενετρέισον στον ΙΤ στο ιδιο αντικειμενο. να σε προλαβω, ουτε με τους προηγουμενους ειχα.
ειναι προφανες οτι το αλισβερισι για γιουρα απο τις εξουσιες διαφθειρει
καποιες φορες μεχρι το κοκκαλο
δεν θα εξαφανιστουν οι βιαστες απο ενα κομμα αν τηρησει αυστηρη γραμμη στη διακυβερνηση
αλλα τωρα με το κλιμα επιβραβευσης της λαμογιας, υποθαλπτει τα κτηνη -
Andy, αν δεν μπορούμε να είμαστε αντικειμενικοί ας είμαστε τουλάχιστον αξιόπιστοι. Έχεις τη δυνατότητα να περισώσεις την αξιοπιστία σου και να κάνεις το ελάχιστο, δλδ να πεις ένα "παντού γίνονται τέτοια", αλληθωριζοντας προς τα δεξιά όπως βλέπουμε οτι κάνουν όσοι έχουν αυτή την ανάγκη. Όμως πάλι το κάνεις λύσσα μεταχειριζομενος άρθρα κατωτατης υποσταθμης και εσωτερικοτατης κατανάλωσης.
-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
σοβαρα τωρα, μπορει να ειναι λαθος κατα μια απειροελαχιστη πιθανοτητα, οποτε δεν κρινω ακομη
δειτε αυτην την ειδηση
https://www.makthes.gr/bomva-apo-tin-proedro-ton-ekdidomenon-ghinaikon-o-michos-irthe-me-ti-12chroni-ston-choro-moy-eferne-ki-alla-paidia-vinteo-608394
που λεει ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΦΕΡΕ ΚΑΜΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ 12ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΑ ΜΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ. ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ
αραγε ειναι αυτη?
αν ναι, ωιμε...
παει καθε παραμυθα δεξιας.
ΟΜΩΣ
ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΛΗ ΣΥΝΩΝΥΜΙΑ
ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΓΚΕΙ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ, Ε Η ΣΥΝΩΝΥΜΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΗ -
https://www.moneyreview.gr/business-and-finance/91527/vretaniki-ereyna-oi-ellines-plironoyn-to-megalytero-pososto-misthoy-gia-kaysima-stin-eyropi/?_gl=11rf7bqb_ga*azAyOXc2NW5ORDVvRjl0dnZDalExZk4weXlQUjJnb1B1OTk5SzZTcmxPY3lWQS0xM0NBWFBDMGlORWQybFg2MA..
-
Και όχι μόνο:
...και με τι μισθούς πάντα. Βεβαια ο "για σένα νοιασου και γυμνασου" άλλα μας έλεγε. Όλη η παρεούλα ψευδεται όπως αναπνέει. Τωρα όμως προέχουν άλλα, ήτοι πόσο θα ανοίξει ο στόμας* του ΝΔουλοδιαιτου αυτοδημιούργητου bedτυχημενου μεσαιοταξιτη, οπότε πάμε αρχικά να κάνουμε τους πεφτοσυννεfuckιδες---->ελαμωρετωρα σε όλα τα κόμματα υπάρχουν άνθρωποι που "την πέφτουν σε καναπεδακι", (ΝΟΤ για το συγκεκριμένο θέμα τουλάχιστον) πώς κάνετε ετσι---->γαμω το ΣΥΡΙΖΑ (σκέτο, άνευ επιχειρηματος) όταν τελικά τίποτα από αυτά δεν πιάνει. Είπαμε, οι τελευταίες μέρες της Πομπηίας είναι οι καλύτερες...
*Εννοείται πως η συσσωρευμένη τεχνογνωσία του κόμματος (όπως και του ΠΑΣΟΚ, όπως και του ΣΥΡΙΖΑ αν κυβερνήσει αλλες 3-4 φορές) δεν θα δώσει το "σπορ και θέαμα" που μπορεί να ονειρεύεται κάνεις. Ο συγκεκριμένος δεκανέας, άντε λοχιας του κόμματος άντε να κάψει κανέναν ανθυπα το πολύ. Από εκεί πάνω ακόμα και αν υπάρχουν ανώμαλοι δεν υπάρχουν τόσο χαζοί. Το θέμα είναι τι κάνουν όσοι (γιατί προφανώς και υπάρχουν) πιστεύουν στις συντηρητικές αξίες και τις εφαρμόζουν πραγματικά στη ζωή τους.
-
Οι Ελληνες πληρωνουν το μεγαλυτερο ποσοστο του μισθου σε καυσιμα γιατι με παρομοιες τιμες σε αυτα εχουν χαμηλοτερους μισθους ενω τα ΜΜΜ εξυπηρετουν πολυ μικροτερα ποσοστα πλυθησμου απο οτι αλλου.
Για πολλα χρονια πηγαινοερχομουν στον Ασπροπυργο με το αυτοκινητο. Μια χαρα θα με εξυπηρετουσε ο προαστιακος αν υπηρχε ανταποκριση με αστικα λεωφορεια της περιοχης.
Για τα τελευταια 2-3 χλμ προς το στοχο μου δεν υπηρχε λυση ουσιας. -
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
https://www.iefimerida.gr/politiki/ypothesi-biasti-syriza-pio-hamila-den-eheiμπορεις, αλλα δεν βλεπω να το προσπαθεις
για πες μου, ειχες εσυ 35 απευθειας αναθεσεις?
εγω δεν εχω ουτε μια και ειμαι επιχειρηση των 35 ατομων με 93% πενετρέισον στον ΙΤ στο ιδιο αντικειμενο. να σε προλαβω, ουτε με τους προηγουμενους ειχα.
ειναι προφανες οτι το αλισβερισι για γιουρα απο τις εξουσιες διαφθειρει
καποιες φορες μεχρι το κοκκαλο
δεν θα εξαφανιστουν οι βιαστες απο ενα κομμα αν τηρησει αυστηρη γραμμη στη διακυβερνηση
αλλα τωρα με το κλιμα επιβραβευσης της λαμογιας, υποθαλπτει τα κτηνηΔεν έχω κάτι άλλο να πω για το θέμα. Έτσι κι αλλιώς δηλώνω ότι αδυνατώ να παρακολουθήσω το σκεπτικό σας για το θέμα.
Τελικά το πρόβλημα ποιο είναι?
Ότι η ΝΔ είναι κόμμα παιδεραστών? Ότι πρέπει να παίρνει ποινικό μητρώο και να φέρει την ευθύνη για τα ποινικά αδικήματα των μελών και συνεργατών της? Ότι πρέπει να αλλάξει κάτι στον τρόπο που γίνεται κάποιος μέλος ή συνεργάτης, για να μην της ξανακάτσει κανένας ανώμαλος? Ότι τα ξέρει όλα και τα παραβλέπει ή τα συγκαλύπτει για να μην στεναχωρήσει τα μέλη της?
Ότι κάνει απευθείας αναθέσεις (προφανώς απαράδεκτο) ή ότι δεν πρέπει να κάνει απευθείας αναθέσεις προτού κάνει έλεγχο στο ποιόν του εργολάβου?
Εγώ θα έλεγα να παραμείνουμε στην πολιτική και να μην πετάμε τη μπάλα στην εξέδρα απουσία επιχειρημάτων.
Σε τελική ανάλυση, όσο ανατριχιαστικό και να είναι το συμβάν με τον παιδεραστή μέλος της ΝΔ, πιστεύω περισσότερο απασχολεί η αύξηση των κρουσμάτων παιδεραστίας από καθηγητές στα σχολεία τα τελευταία χρόνια. Αυτό είναι πραγματικό πρόβλημα, γιατί ο άλλος στέλνει το παιδί του αμέριμνος στο δημόσιο σχολείο.Και όπως ενημερώθηκα το πρωί από μία ραδιοφωνική εκπομπή, οι Ζαίοι κατά τη διακυβέρνησή τους κατάργησαν σχετικό νόμο. Που προέβλεπε όποιος εκπαιδευτικός κατηγορηθεί για παιδεραστία να τίθεται σε υποχρεωτική αργία μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης. Τι όχι?
Και η τοποθέτησή μου είναι καθαρά πολιτική. Μιλάω για κόμματα και νόμους, για τη δουλειά τους δηλαδή.
-
Ο Άντυ επειδή τα γράφει με πομπώδες ύφος νομίζει έχει δίκιο και κάνει και το χρέος του ως στρατιώτης της παράταξης.
Μήπως είσαι ιερέας; Κοινώς παπάς;Αν και βέβαια δεν πουλάνε μόνο οι παπάδες παπατζηλίκι...
-
Απάντηση αριστερού τύπου. Στοχευμένη στην ουσία του θέματος, με δομημένα επιχειρήματα που καταλήγει σε ξεκάθαρα συμπεράσματα.
Δηλ. κάνε επίθεση και προσπάθησε να μειώσεις το συνομιλητή σου, αφού δεν έχεις πραγματικά κάτι να πεις. Κι ότι σωθεί...Μην απορείτε μετά για τη θέση σας διαχρονικά στο περιθώριο της πολιτικής ζωής. Ότι βλέπω εγώ, προφανώς το βλέπει και η πλειοψηφία των συμπολιτών μας...
-
...ε μα, επειδής έχει άκρες ο gatov και τη φέρνει πίσω, αστη τη ρημαδα τη μπάλα στη Γη, λυsuccess!
Εν τω μεταξύ τον Μουμτζη λυπαμαι που σφυραγε σαν τον Ρεχάγκελ και εγνεφε να
πανε τα ζωνταναπάει η συζήτηση στο Μετρό στον Πειραιά, αλλά μμμμμπα!
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2