-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
σας βολευουν τα παραμυθακια, υπαρχει και το αλλο με μια βελονα και ενα λαστιχο
Εσεις τα λέτε πρώτοι από τα Κολλέγια και τις πισίνες...τουλάχιστον η δεξιά δεν υποκρίνεται ότι είναι κάτι διφορετικό, λέει ότι είναι με το κεφάλαιο. Ενώ αι κομμουνισταί λύκοι με προβιά προβάτου. Οι πιο πλούσιοι Έλληνες κομμουνισταί είναι....αχαχα!
-
Εκλογές 2019.
Ποσοστό ΚΚΕ Εκάλη : 1,03 %
Ποσοστό ΚΚΕ Πέραμα : 8,76%.Άρα ή το Πέραμα έχει κάποια γωνιά που κατοικοεδρεύουν οι πιο πλούσιοι Έλληνες και δε το ξέρω ή οι πλούσιοι είναι ετεροδημότες στο Πέραμα και έχουν αλλού μόνιμη κατοικία ή ( αν και το αποκλείω) , το παραμύθι που μόλις διαβάσαμε, έχει κάπου και ένα δράκο.....
Υγ. Στην Εκάλη κοιτώντας και τα αναλυτικά του Υπ.Εσ. , υπάρχουν και 3 ΜΛ , 1 τροτσκιστής και 1 ΜΛ ( το ΜΛ μετά....) !!! Σαρώνει η εργατιά .....
-
Το ΚΚΕ δεν είναι αυτό που ήταν. Αφήστε τα ηλικιωμένα συντρόφια του forum να λένε τα δικά τους. Μεγάλωσα μέσα στο προπύργιό τους και παρακολουθώ αναγκαστικά και διαχρονικά την πτώση του.
Έχει ξεπέσει, έχει γίνει ένα κλειστό club που δεν έχει καμία συμμετοχή στο κοινωνικό γίγνεσθαι και την πολιτική ζωή του τόπου. Απ' αυτούς που φηφίζουν σήμερα ΚΚΕ, αμφιβάλλω αν οι περισσότεροι ξέρουν γιατί το επιλέγουν. Από ψήφο διαμαρτυρίας έως νοσταλγία με λίγη σάλτσα ιδεολογίας.
Παλιά το ΚΚΕ είχε έντονη κοινωνική παρουσία. Είχε κέντρα νεολαίας, οργανωμένους καθοδηγητές, ουσιαστική προσφορά στους ψηφοφόρους του. Πολλά παιδιά από φτωχές οικογένειες που τράβαγαν στα γράμματα τα σπούδαζε σε χώρες την πρώην ΣΕ. Γιατροί, μηχανικοί, πολλές ειδικότητες. Είχε επαφή και αλληλεπίδραση με τα μέλη του και τους υποστηρικτές του.
Πλέον είναι ένα εσωστρεφές πράγμα. Κάθε χρόνος που περνάει το βρίσκει σε μεγαλύτερη παρακμή. Ο χρόνος δουλεύει εναντίον του. Ακόμα κι αν καταφέρει να επιβιώσει, θα είναι κάτι σαν μασονία. Λίγοι και εκλεκτοί με τις δικές τους μοναδικές απόψεις για τον κόσμο, την πολιτική και την κοινωνία. Ένα γραφικό κλειστό club.
-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Το ΚΚΕ δεν είναι αυτό που ήταν. Αφήστε τα ηλικιωμένα συντρόφια του forum να λένε τα δικά τους. Μεγάλωσα μέσα στο προπύργιό τους και παρακολουθώ αναγκαστικά και διαχρονικά την πτώση του.
Έχει ξεπέσει, έχει γίνει ένα κλειστό club που δεν έχει καμία συμμετοχή στο κοινωνικό γίγνεσθαι και την πολιτική ζωή του τόπου. Απ' αυτούς που φηφίζουν σήμερα ΚΚΕ, αμφιβάλλω αν οι περισσότεροι ξέρουν γιατί το επιλέγουν. Από ψήφο διαμαρτυρίας έως νοσταλγία με λίγη σάλτσα ιδεολογίας.
Παλιά το ΚΚΕ είχε έντονη κοινωνική παρουσία. Είχε κέντρα νεολαίας, οργανωμένους καθοδηγητές, ουσιαστική προσφορά στους ψηφοφόρους του. Πολλά παιδιά από φτωχές οικογένειες που τράβαγαν στα γράμματα τα σπούδαζε σε χώρες την πρώην ΣΕ. Γιατροί, μηχανικοί, πολλές ειδικότητες. Είχε επαφή και αλληλεπίδραση με τα μέλη του και τους υποστηρικτές του.
Πλέον είναι ένα εσωστρεφές πράγμα. Κάθε χρόνος που περνάει το βρίσκει σε μεγαλύτερη παρακμή. Ο χρόνος δουλεύει εναντίον του. Ακόμα κι αν καταφέρει να επιβιώσει, θα είναι κάτι σαν μασονία. Λίγοι και εκλεκτοί με τις δικές τους μοναδικές απόψεις για τον κόσμο, την πολιτική και την κοινωνία. Ένα γραφικό κλειστό club.
ακομη εχει τα παντα. και ειναι η μονη σοβαρη αντιδραση στις κατεστημενες κακοηθειες που ακολουθειτε. το οτι δεν βαζει νάικ να το παιζει τρεντυ επειδη ετσι σας μαθανε οι οικογενειες που επιλεγετε να σφουγγοκωλαριζετε ειναι δικο σας προβλημα, οχι δικο του.
-
@civil357 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εκλογές 2019.
Ποσοστό ΚΚΕ Πέραμα : 8,76%.Οι ψηφοφόροι ΟΛΩΝ των κομμάτων τρώμε σανό και φούμαρα, αρα το παραπάνω δεν έχει καμία σημασία! Και δεξιά ψηφίζει το Πέραμα, τι με αυτό....σημαίνει ότι εκεί μένουν οι βιομήχανοι?
Σημασία έχει που μένουν όλοι οι βουλευτές του ΚΚΕ? Πόσα λεφτά έχουν?
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εκλογές 2019.
Ποσοστό ΚΚΕ Πέραμα : 8,76%.Οι ψηφοφόροι ΟΛΩΝ των κομμάτων τρώμε σανό και φούμαρα, αρα το παραπάνω δεν έχει καμία σημασία! Και δεξιά ψηφίζει το Πέραμα, τι με αυτό....σημαίνει ότι εκεί μένουν οι βιομήχανοι?
οι βουλευτες του κκε, προφανως αναφερεσαι στην συνεργαζομενη, εχουν χαμηλα εισοδηματα και μπορεις να το δεις στις φορολογικες τους δηλωσεις.
-
οι βουλευτες του κκε, προφανως αναφερεσαι στην συνεργαζομενη, εχουν χαμηλα εισοδηματα και μπορεις να το δεις στις φορολογικες τους δηλωσεις.
Αχαχαχα....μπα σε καλό σου, γέλασα πάλι!! Ποιός Έλλην (πλην των μισθωτών) δηλώνει τα πραγματικά για να το κάνουν αι βουλευταί?? Αλλά ακόμα και έτσι, η βουλευτική αποζημίωση είναι τεράστια...εαν ήτο πραγματικοί κομμουνισταί θα τα έδιναν στους πτωχούς και όχι στον μισθό του pool boy!
-
Αχαχαχα....μπα σε καλό σου, γέλασα πάλι!! Ποιός Έλλην (πλην των μισθωτών) δηλώνει τα πραγματικά για να το κάνουν αι βουλευταί?? Αλλά ακόμα και έτσι, η βουλευτική αποζημίωση είναι τεράστια...εαν ήτο πραγματικοί κομμουνισταί θα τα έδιναν στους πτωχούς και όχι στον μισθό του pool boy!
επιστρεφουν μεγαλο τμημα στης αποζημιωσης προς τον οργανισμο του κομματος.
-
Άρχισε το κρύο σιγά σιγά. Σήμερα κρυωναμε το πρωί. Πείρα και όλο το σεντόνι πάνω μου και τυλίχτηκα σαν αρχαίος Έλληνας, έτσι κοιμήθηκα άνετα. Η γυναίκα με κατηγορεί ότι κρυώνει...
Της λέω εγώ τιμώ την καταγωγή μου.
Να δω πως θα πληρώσουμε φέτος τη θέρμανση
-
Εκλογές 2019.
Εσύ έβαλες τη γενικότητα , ποτέ δεν ανέφερα το ότι οι δεξιοί είναι πλούσιοι....
Οι βουλευτές επιστρέφουν την βουλευτική τους αποζημίωση στο κόμμα και μόνο τμήμα τους κρατάνε. Πιθανότατα δε σε πείθω , αλλά είναι αλήθεια. Κοίταξε γύρω σου , δε θα βρείς π.χ. κανένα προσωπικό πολιτικό γραφείο πολιτευόμενου με το ΚΚΕ , που δικαιούνται βάση νόμου ως έξοδο π.χ. ,μόνο κεντρικά υπάρχουν ανά Δήμο, όπως όλων των κομμάτων.
Ξέρω θα μου πείς για τη Λιάνα, σε προλαβαίνω, ε για τη Λιάνα δεν έχω να γράψω τίποτα προς υπεράσπισή της , ούτε αυτής ως άτομο ούτε της πισίνας της,,,,
-
Kαι πως ακριβώς αυτό βοηθάει τους πτωχούς?? Ααα ναι ξέρω...δεν τους βοηθαει. Απλά τα βάζουν στην άλλη τσέπη. Καλά κάνετα και κράζετε τα παραμύθια της δεξιάς (γιατί είναι για τα μπάζα και αυτοί), αλλά καλό είναι να βλέπεται και τα δικά σας!
Κομμουνιστής είναι ή ο πολύ χορτάτος ή ο πολύ πεινασμένος που νοιώθει και αδικημένος ταυτόχρονα.
-
Kαι πως ακριβώς αυτό βοηθάει τους πτωχούς?? Ααα ναι ξέρω...δεν τους βοηθαει. Απλά τα βάζουν στην άλλη τσέπη. Καλά κάνετα και κράζετε τα παραμύθια της δεξιάς (γιατί είναι για τα μπάζα και αυτοί), αλλά καλό είναι να βλέπεται και τα δικά σας!
Κομμουνιστής είναι ή ο πολύ χορτάτος ή ο πολύ πεινασμένος που νοιώθει και αδικημένος ταυτόχρονα.
οκ, λετε παραμυθακια να πεισετε οτι καλα κανετε.... και ξερουμε, εσεις τη δεξια οχι, δεν τη θελετε. μεχρι τη καλπη.
τα χρηματα του κομματος δινονται για να μπορει ακριβως το κομμα να συμμετεχει στο πολιτικο γιγνεσθαι. βλεπεις δεν χρεωνει τον ελληνικο λαο, και τους παντεληδες, με δανεικα και απληρωτα οπως οι αποδελοιποι. -
οκ, λετε παραμυθακια να πεισετε οτι καλα κανετε.... και ξερουμε, εσεις τη δεξια οχι, δεν τη θελετε. μεχρι τη καλπη.
τα χρηματα του κομματος δινονται για να μπορει ακριβως το κομμα να συμμετεχει στο πολιτικο γιγνεσθαι. βλεπεις δεν χρεωνει τον ελληνικο λαο, και τους παντεληδες, με δανεικα και απληρωτα οπως οι αποδελοιποι.Φυσικά το κάνει, τα ίδια καθίκια είναι....αυτό λέω. Απλά εσείς στο μυαλό σας έχει το εφυολόγημα ότι οι της Αριστεράς είναι αγγλεικά πλασμένοι, ενώ είναι η άλλη πλευρά του ίδιου κάλπικου νομίσματος...τα ίδια σκ@τά δηλαδή!! Αλλά ΟΚ, εσεις ακόμα πιστεύτε σε δράκους....
-
τα χρηματα του κομματος δινονται για να μπορει ακριβως το κομμα να συμμετεχει στο πολιτικο γιγνεσθαι. βλεπεις δεν χρεωνει τον ελληνικο λαο, και τους παντεληδες, με δανεικα και απληρωτα οπως οι αποδελοιποι.Φυσικά το κάνει, τα ίδια καθίκια είναι....αυτό λέω. Απλά εσείς στο μυαλό σας έχει το εφυολόγημα ότι οι της Αριστεράς είναι αγγλεικά πλασμένοι, ενώ είναι η άλλη πλευρά του ίδιου κάλπικου νομίσματος...τα ίδια σκ@τά δηλαδή!! Αλλά ΟΚ, εσεις ακόμα πιστεύτε σε δράκους....
δοκιμασες πριν διαπιστωσεις?
απο δεξια μπλε σε δεξια πρασινη και δεξια ροζ ειναι μεχρι σημερα το αφηγημα.
και ειδες που ειμαστε.
δεν μπορεις να δικαζεις για πραξεις που υποθετεις οτι θα συμβουν. -
Ειλικρινά , διαφωνούμε , αν κουράζω το σταματάω.....
Αλλά νομίζω ότι μπερδεύεις τον κομμουνισμό με τον Χριστιανισμό και τους κομμουνιστές με το Ιερατείο. Αυτό που αναφέρεις είναι ελεημοσύνη ( δώστε τα στους φτωχούς) , δεν είναι πράξη πολιτική και ιδεολογική. Φαίνεται αντουανετισμός ίσως αυτό που γράφω , αλλά δεν είναι. Ούτε έχει κανένα νόημα να γράψω για τυχόν δράσεις του, δε θα πείσω κανένα και θα φαίνομαι ψηφοθηρικός....
Έγραψε ο άντυ κάποια πράγματα τα οποία ίσχυσαν , τα οποία ένα κομμουνιστικό κόμμα που πρέπει να είναι μέσα στην κοινωνία πρέπει να τα εφαρμόζει. Το γιατί μερικά από αυτά παρήκμασαν και λοιπά να το συζητήσω αν και διαφωνώ με τα γραφόμενά του..... Το ότι το ΚΚΕ ή τα μέλη θα έπρεπε να ζουν σαν Αγιορείτες Μοναχοί , δεν μπορώ να το αντικρούσω περισσότερο....
-
και ειδες που ειμαστε.
δεν μπορεις να δικαζεις για πραξεις που υποθετεις οτι θα συμβουν.-
Δεν δικάζω, απλά βλέπω τους συντελεστές και ξέρω το αποτέλσμα. Όταν βουλευτής μιλάει για αριστερές παπάτζες με το παιδί στο Κολλέγιο πίνοντας Μοέ στην πισίνα...εεε όσο νάναναι βλέπεις τι έρχεται.
-
Και να ήθελα, δεν μπορώ να δοκιμάσω γιατί και το ίδιο το κόμμα έχει δηλώσει ότι δεν θέλει να κυβερνήσει....αχαχα. Απλά θέλει να υπάρχει, χωρίς λόγο...έτσι απλά για το φαίνεσθαι.
-
Γιατί πιστεύεις ότι το κόκκινο ΠΑΣΟΚ θα είναι διαφορετικό, αφού οι πολιτικοί θα είναι οι ίδιοι??
@civil357: Η διαφωνία μου είναι ότι δεν μπορείς να πρεσβεύεις μια Α ιδεολογία (όποια και εαν ειναι αυτή) αλλά να ζεις σύμφωνα με μια Β ιδεολογία (όποια και εαν είναι αυτή), την οποία επιπλέον κράζεις και καταριέσαι όλη μέρα!! Απλά είναι υποκριτικό....πόσο πιο απλά να το πώ??
-
-
και ειδες που ειμαστε.
δεν μπορεις να δικαζεις για πραξεις που υποθετεις οτι θα συμβουν.-
Δεν δικάζω, απλά βλέπω τους συντελεστές και ξέρω το αποτέλσμα. Όταν βουλευτής μιλάει για αριστερές παπάτζες με το παιδί στο Κολλέγιο πίνοντας Μοέ στην πισίνα...εεε όσο νάναναι βλέπεις τι έρχεται.
-
Και να ήθελα, δεν μπορώ να δοκιμάσω γιατί και το ίδιο το κόμμα έχει δηλώσει ότι δεν θέλει να κυβερνήσει....αχαχα. Απλά θέλει να υπάρχει, χωρίς λόγο...έτσι απλά για το φαίνεσθαι.
-
Γιατί πιστεύεις ότι το κόκκινο ΠΑΣΟΚ θα είναι διαφορετικό, αφού οι πολιτικοί θα είναι οι ίδιοι??
@civil357: Η διαφωνία μου είναι ότι δεν μπορείς να πρεσβεύεις μια Α ιδεολογία (όποια και εαν ειναι αυτή) αλλά να ζεις σύμφωνα με μια Β ιδεολογία (όποια και εαν είναι αυτή), την οποία επιπλέον κράζεις και καταριέσαι όλη μέρα!! Απλά είναι υποκριτικό....πόσο πιο απλά να το πώ??
ακομη ενας που σκεφτεται και πραττει με τη δεξια χειρα
-
-
Ρε σεις έφτασε ο Κούλης να βγει στο πρωινό του sfera; Πόσο πιο σκατόστηγκαλτσα;
-
Μπα....εγω έχω δηλώσει ότι είμαι Αριστερός (όχι κομμουνιστής) φιλοβασιλικός. Δεχτσά δεν έχω ψηφίσει ποτές, εκτός του Τζήμερου.
-
Μπα....εγω έχω δηλώσει ότι είμαι Αριστερός (όχι κομμουνιστής) φιλοβασιλικός. Δεχτσά δεν έχω ψηφίσει ποτές, εκτός του Τζήμερου.
ειπαμε, η δεξια η αμαρτωλη η χΕΙρα
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2