-
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Σιγα τα σκανδαλα. Προσωπικα σας προτεινω βουτια στη θαλασσα.
Χθες.
Απόψε θα πάρω τα βουνά για το σκ.
Είπαμε, τα αυτιά που ψηφίζουν χουντικους δεν ιδρώνουν με τέτοια σκανδαλακια. -
Σε χει φαει η δουλεια ολη την εβδομαδα. Δικαιολογησε να ξεσκασεις.
-
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Σε χει φαει η δουλεια ολη την εβδομαδα. Δικαιολογησε να ξεσκασεις.
Οι δεξιοί ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!
Οι υπόλοιποι βολτάρουμε με φθηνό ντίζελ, ούτε 2€ και το πάουερ πας να ψήνεται.
-
Να αυτα μου κανεις και συγκινουμαι βρε μπαγασα. Θα βαλω μια καρδουλα του Δ που ξεκινησε αυτη την ευχαριστη κουβεντα οπως ειδα πιο πισω. Καλο ΣΚ
-
Οκ του εβαλα μια διπλα στη δικη σου!
-
Οι δεξιοί δουλειά οι αριστεροί τα ισοπεδώνουν όλα. Τη δουλειά τους κι αυτοί δηλαδή. Ο καθένας ότι ξέρει να κάνει, το κάνει
-
Παραιτείται ο διοικητής της ΕΥΠ, για τον οποίο φέραμε ολόκληρη νομοθετική ρύθμιση για να καταφέρουμε να τον διορισουμε στη θέση του, καθώς δεν πληρούσε καν τα τυπικά προσόντα της θέσης, εν μέσω καταγγελιών, για παρακολουθήσεις ενός δημοσιογράφου ( την παραδέχτηκε ήδη αυτή) και του πολιτικού αρχηγού του τρίτου κόμματος της Βουλής, και συζητάμε αν είναι όλο αυτό ένα σκάνδαλο και το μέγεθός του.
Εννοείται δεν θα κουνηθεί φύλλο, είμαι σίγουρος για αυτό και δεν με ενδιαφέρουν καθόλου κιόλας, οι συνέπειες της υπόθεσης στην μακροημέρευση ή μη της κυβέρνησης. Άλλωστε δεν θα υπάρξουν και συνέπειες..
-
Άσε αλλους Σπυράκο μας να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Τι σε μέλλει εσενανε, αφού δεν είσαι ΝΔ.
Παρεμπιπτόντως, δεν νομίζω να είπα ότι θα πέσει η κυβέρνηση, αυτό θα το κάνανε άλλοι αν ήταν ανάποδα τα πράγματα
μαζι με ιαχές για ειδικά δικαστήρια. Ισα-ισα, εκεί, για να είναι η ήττα βέβαιη (και βαριά).Είναι πάντως απολαυστικό το τραλαλά για τον μπινε που έχει τιναξει τα πάντα στον αέρα. Και δεν είναι και γκόμενος τελικά αφού το Αφροδιτακι πάει σε τούτον δω:
(υπέκυψε στην παντοφλυαρια του φαίνεται)
ΥΓ: Προς τρενοφιλον ενταύθα, +30' η 1547, βλέπαμε τους θάμνους της Οινόης και νομίζαμε ότι ειμασταν στο Illinois σε αυτά τα τρένα της Amtrak που κάνουν ταξίδι τριών ημερών μέσα από 7 πολιτείες. Γκες γουατ; Καμία δημόσια υποδομή δε φταίει για το 3μπουρδελο που κάνει 90' για μια διαδρομή των ~60' για να το καβαλάνε τα intershity. Ας το έγραφε στο πρόγραμμα δρομολογίων και όλα καλά...
-
Εγω δεν ειμαι οντως ΝΔ. Απλα αφου κανεις ποτε σε αυτη την χωρα δεν πληρωσε τπτ ποτες, γραφω για το αυτονοητο. Οσο πληρωσαν οι προηγουμενοι, θα πληρωσουν οι τωρινοι και οι επομενοι. Με τους αγωνιστες του κωλου γελαω μονο.
-
Ούτε γω είμαι ΝΔ. Και δεν έχω τίποτα με τους Νεοδημοκράτες. Έχω και φίλους Νεοδημοκράτες. Κακό είναι να είναι κάποιος Νεοδημοκράτης;
-
Όχι βέβαια. Κακό είναι να είναι εμμονικος κοπανος που νομίζει ότι έχει δίκιο ή να στρουθοκαμηλιζει...
ΥΓ: Ο φίλος πχ που συνάντησα σήμερα ερχόταν από Αγγλία να το σταξει στη ΝΔουλα και να φυγει, αλλά πολύ μαζεμένο τον είδα και με τον ιό και με την Ουκρανια και με την ακρίβεια δια του ρεύματος, "ομολογησε δίχως ξύλο" μάλιστα...
-
Για μενα τα πραγματα ειναι πιο απλα. Σε αυτο το μπουρδ... της μεταπολιτευσης ο Κυριακος ειναι δυστυχως οτι καλυτερο.
Το ξαναλεω μεχρι να δω πχ καποιον Τακη, Νασο , Μητσο για καλυτερο.
Τα υπολοιπα να χαμε να λεγαμε.
Εχετε δει πχ ποσο πολυ μειωθηκαν οι εκκρεμεις συνταξεις του ΕΦΚΑ? Αν δε σας αρεσει ο Πιερακακης, θυμαστε τι υπηρχε πριν απο αυτον? Εχετε αντιληφθει πως αντιμετωπιζεται η χωρα απο διεθνεις οικους αξιολογησης απο το 19 και μετα? Γνωριζετε ποιο ειναι πλεον το ποσοστο των κοκκινων δανειων? Η ανεργια εντελει επεσε ή δεν επεσε? Τωρα αν σε καποιους κανει καλο να θεωρουν οτι οι τιμες της ενεργειας ή σιτηρων και καταναλωτικων αγαθων αυξηθηκαν λογω Μητσοτακη, μαλλον ο τυπος παει για πλανηταρχης.
Ο ΟΣΕ μπουρδ... ηταν απο παντα. Επωληθει βεβαια για λιανωματα αλλα οχι..., απο τον Μητσοτακη περιμενετε να τον φτασει σε επιπεδο Ιαπωνιας. Γκουγκλαρετε να μου βρειτε τις προτασεις της αντιπολιτευσης επ αυτου...
Αμυντικα επισης πετυχε αναβαθμιση. Ολοι οι αντιπαλοι θεωρουσαν πως θα παιρνε δαγκωτο τα ποταμοπλοια των Γιανκηδων ή τα πανακριβα των Ουνων.
Προσωπικα τον ειδα να κινειται πολυ πανω απο τα στανταρντς των λοιπων πρωθυπουργων της γενιας του.
Ενα δυο καλα που περιμενει πολυς κοσμος αδιαφορο που ανηκει κομματικα και θα γραψει ιστορια.
Δε φταιω εγω που το βλεπω ετσι. Φταινε οι Τσοχατζοπολακηδοπαγκαλοι που βαλθηκαν να κανουν την επισημη αριστερα σα τα μουτρα τους. Για τα αλλα τα απολιθωματα δε, δε λεω τπτ. -
Ωραία τα είπες, θα σου πάρω ένα Α3
-
Τα επιτόκια δανεισμού έπεσαν διότι η εκτ αγόραζε στην δευτερογενή αγορά όλα τα ελληνικά ομόλογα, όσα και αν έβγαζε η Ελλάδα. Αυτο ήταν στην συμφωνία εξόδου από το μνημόνιο των ζαιων. Δηλαδή κέρδιζαν χωρίς κανένα ρίσκο. Όσο είχαμε μνημόνιο δεν είχαμε αυτήν την πολυτέλεια.
Συν ότι είχαμε καβατζα κάτι δεκάδες δις για να νιώθουν άνετα οι Ευρωπαίοι εγγυητές μας.
Πριν τις κωλοτουμπες των ζαιων και την συμφωνία τους, δεν είχαμε ούτε ευρώ στα ταμεία και τα ελληνικά ομόλογα δεν τα στήριζε η εκτ. -
@mastoras78 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ωραία τα είπες, θα σου πάρω ένα Α3
Ευχαριστω φιλε. Να προσπαθησω λιγο περισσοτερο για το Α4 τωρα.
Με τον ενα ή τον αλλο τροπο περιοριστηκαν οι αθρωες εισροες παρατυπων (σικ!) που θα ελεγε και η Λιανα.
Εξασφαλιστηκαν κονδυλια για την συντηρηση τους, το καθαρισμο των δημων απο ξεροχορτα και αλλα πολλα που οποιος ενδιαφερεται μπορει να τα μαθει. Οι Δημοσιες υπηρεσιες και η υγεια αντεξε και δεν κρασαρε διχως να χρειαζεται επιταξη γιατρων και νοσοκομειων του ΙΤ, οπως θα θελε ο Μητσαρας. Η δικαιοσυνη αρχισε παλι να λειτουργει. Οχι κατι ευφανταστο αλλα δεν ειναι πλεον κλινικα νεκρη. Συντριπτικο ειναι το ποσοστο των ελληνων που εφετος εκαναν ή θα κανουν διακοπες.
Η αγορα αυτοκινητων - δεικτης πηρε τα πανω της. Προβλημα αλυτο για τον Μητσοτακη η ελλειψη ημιαγωγων.
Ο Τουρκος εχει φρικαρει με αυτον τον ανεδη πρωθυπουργο και τον υπουργο του τον τρελο Κερκυραιο. Με αλλους ενιωθε πολυ καλυτερα. Νοικοκυρεμα δηλαδη.
Ακομη και οι Κυπριοι ηρεμησαν με τη βοηθεια του.
Δε συνεχιζω αλλο. Θα ετοιμαστω για την βραδινη μας εξοδο. -
Η αγορά αυτοκινήτων πήρε τα πάνω της διότι υπάρχει πληθωρισμός και όλοι όσοι είχαν ρευστό το επενδύουν σε οτιδήποτε μπορούν. Το ίδιο και στα σπίτια.
Αμάν ρε συ Σπύρο. Επικοινωνησε με την πραγματικότητα.
Στα άλλα οκ δεν έχεις και τελείως λάθος. Έγιναν και καλά πράγματα σε κάποια θέματα. Δεν είμαι μηδενιστής.
Στην πανδημία ενω ξεκίνησε εξαιρετικά το έχασε στην πορεία.
Στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν έχω κόλλημα να πω πως κατά την ταπεινή μου άποψη τα πήγαν πολύ καλά.
Όπως και στις συντάξεις... Αν και ξέρω ακόμα περίπτωσειε που περιμένουν ενώ όλα είναι έτοιμα.Στα περί ΔΕΗ. Συγνώμη αλλά δεν τους βγήκε καθόλου. Από εκεί θα χάσουν ψήφους.
-
Πάει φίλος ΕΕ στον ΕΦΚΑ για να βρει μια άκρη με τις αρκετές εκκρεμείς του υποθέσεις. Παραλαμβάνει τον φάκελο μια υπάλληλος αφού της έχει εξηγήσει πρώτα ποια είναι τα θέματα με την υπόσχεση πως θα επικοινωνήσουν μαζί του από τα κεντρικά. Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό, σωστά?
Και όμως….μόλις μπήκε σπίτι τον κάλεσε κάποιος υπεύθυνος από τα κεντρικά στην Αθήνα ο οποίος ήταν ήδη ενήμερος για τις εκκρεμότητες αφού η εν Θεσσαλονίκη υπάλληλος είχε σκανάρει τα έγγραφα και του τα είχε στείλει. Είπε στον φίλο μου τι ενέργειες να κάνει και όλα καλά. Υπόψιν, όλα αυτά την προηγούμενη εβδομάδα που όλοι θεωρούμε δικαίως ότι το δημόσιο υπολειτουργεί αν δεν έχει κλείσει τελείως! -
Εγω αυτο το λεω βελτιωση. Συγνωμη αν η πραγματικοτητα που αντιλαμβανομαι εγω δεν ειναι η ιδια για ολους.
-
Εδώ πληρώθηκα τα γυαλιά μου σε 10 μέρες….την προηγούμενη φορά έκαναν 6 μήνες…
Βέβαια επαινούμε τα αυτονόητα…αυτά που θα έπρεπε να γίνονται χωρίς εκπτώσεις. Σε αυτά πάσχουμε σε αυτή την χώρα. -
@kkostask said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εδώ πληρώθηκα τα γυαλιά μου σε 10 μέρες….την προηγούμενη φορά έκαναν 6 μήνες…
Βέβαια επαινούμε τα αυτονόητα…αυτά που θα έπρεπε να γίνονται χωρίς εκπτώσεις. Σε αυτά πάσχουμε σε αυτή την χώρα.+1000 Αυτο λεω κι εγω. Δε με πηρε ο πονος για τον Μητσοτακη. Με την ευκαιρια να σημειωσω πως μεγαλωσα σε περιβαλλον που οταν εβλεπαν τον Δρακουμελ πατηρ εκλεινε η τηλεοραση.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2