-
Χθες με παίρνει τηλέφωνο ένας καλός φίλος και μου λέει να πάμε με την γυναίκα του και μία φίλη της για φαγητό προς τα Νότια, στο ΣΕΦ.
Βρίσκουμε το εστιατόριο, κλείνουμε τραπέζι και δίνουμε ένα ραντεβού όλοι μαζί στο σπίτι της φίλης τους στο Περιστέρι για να πάμε με δύο αυτοκίνητα. Στο σπίτι της φίλης τους βρήκαμε μία ακόμη (άγνωστη) τύπισσα, η οποία ήρθε με τον δικό της. Μαζευτήκαμε δηλαδή 6 άτομα. Αυτοί οι δύο ξεκάρφωτοι ήταν η αιτία να διαλυθεί όλο αυτό που είχαμε κανονίσει.
Με το ζόρι ήθελαν να πάμε για καφέ στο Μπουρνάζι. Φυσικα οι υπόλοιποι θέλαμε φαγητό εκεί που είχαμε κλείσει.
Επέμενε όμως η μαντάμ με τον βαρύμαγκα που την είχε δει αρχηγός της παρέας να πάμε Μπουρνάζι για να βρούνε και έναν Τάκη.
Η φίλη που ήμασταν σπίτι της προσπαθούσε να βρει μία μέση λύση, αλλά μάταιο. Φαγώθηκε η άλλη, με τον καραγκιόζη να πάνε Μπουρνάζι. Εγώ με το ζόρι κρατιόμουν για να μην πιάσω από το λαιμό τον τύπο και να τον πνίξω σαν κοκόρι. Συγκρατήθηκα γιατί δεν είχα ξαναπάει στο ξένο σπίτι και δεν ήθελα να πλακωθώ στα χαστούκια.
Τελικά; Πήγαν Μπουρνάζι 3 άτομα, ο φίλος μου με τη γυναίκα του πήγαν στο σπίτι τους στην Ηλιούπολη γιατί πέρασε η ώρα και εγώ γύρισα σπίτι μου εξοργισμένος.
**Αυτό είναι η Ελλάδα. Μπορεί κάποιοι να συμφωνούν και να τα βρίσκουν μεταξύ τους, αλλά πάντα θα υπάρχουν αυτοί που θα τα καταστρέφουν όλα, γιατί πιστεύουν ότι είναι οι 'αρχηγοί' και οι 'ξερόλες' επί παντός θέματος. **
Νίκο, ας μην υπερβάλλουμε, δεν είναι αυτό δείγμα της υποβάθμισης της ελληνικής κοινωνίας.
Με κάθε επιφύλαξη επειδή δεν ήμουν μπροστά, για σύγκρουση συμφερόντων μου δείχνει! Το φιλικό σου ζευγάρι ήθελε να κάνει πάσα εσένα στη φίλη τους, το άλλο ζευγάρι ήθελε να κάνει πάσα τον Τάκη και η κοπέλα (the prize) ήθελε πιθανότατα να κρατήσει όλες τις επιλογές της ανοιχτές. Το σίγουρο είναι ότι δεν τρελάθηκε με σένα (μην το πάρεις προσωπικά, δεν ταιριάζουμε όλοι) γιατί αλλιώς θα τον είχε κλ@σει τον Τάκη. Το επίσης σίγουρο είναι ότι είναι χαλασμένο προϊόν και τη γλίτωσες. Αν ήταν σωστή θα ακολουθούσε το αρχικό πρόγραμμα, ακόμη κι αν δεν της άρεσες.
-
καταιγις, μαλλον εχασες την ευκαιρια να γνωρισεις ενα γατο...
ημουνα στο μπουρναζι προς καφε μου, με ενα τακη...
και περιμεναμε κατι γνωστους του
ο τακης ειναι ιδιοκτητης γνωστοτατου μεζεδοπωλειου και καφε...
-
XAXAXAXAXAXAX, είσαι μια σουπιά εσύ...
-
Εγώ πάλι απορώ που ξαφνιάζεστε με την συμπεριφορά των ανθρώπων, όταν αποφασίσουμε να πάμε παρέα με άγνωστους πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για ευχάριστες ή δυσάρεστες εκπλήξεις, οπότε άμα τη αποκαλύψει μαλακοπίτουρα στην παρέα η απόφαση είναι στο φτερό και επί τόπου, ή μένουμε και τρώμε τα σκατά στη μούρη και δεν χαλιόμαστε, το ρίχνουμε στο χαβαλέ παρατηρώντας τον / τους βλάκες και τη συμπεριφορά τους ή την κάνουμε με πλάγια πηδηματάκια και ξυδάκι στους υπόλοιπους, αλλά να ξαφνιαζόμαστε, επ΄ουδενί, οι Ελλοχίμ και οι Νεφελίμ ζούνε ανάμεσα μας, το κακό είναι ότι ψηφίζουν και αναπαράγονται..
-
-
Με κάθε επιφύλαξη...
Δεν ζήτησα ερμηνεία. Το περιστατικό το έγραψα για συγκεκριμένο λόγο.
Επιπλέον θα σε παρακαλούσα να με αποκαλείς Storm.
Σε ευχαριστώ.
-
Το πηρε το σπιτι τελικα κκοσταςκ η κουτοπονηρη μανταμιτσα;
-
Την χρυσή αυγή ούτε στο στόμα μου δεν θέλω να την πιάνω, πρίν λίγο έπεσα επάνω σε αυτό το βίντεο και από βίτσιο με τα εθνικά θέματα που βλέπω ότι δεν γίνονται όσα πρέπει να γίνουν αλλά γίνονται άλλες πονηρές κινήσεις και μας λένε φούμαρα που προσβάλουν τη νοημοσύνη μας, είπα για κάτσε να δω τι μας λέει ο τύπος αυτός, τελικά μου σηκώθηκε η τρίχα αν όλα όσα ακούγονται αληθεύουν.
ΥΓ. Προς αποφυγή παρανόησης και παρεξήγησης, συμφωνώ με τις θέσεις για τα εθνικά θέματα, απορώ και αναρωτιέμαι για τα θέματα του Δήμου Αθηναίων, και δεν συμφωνώ με τα κομματικά του και με την παρουσία τους στη Βουλή, που ότι και να είναι εκεί μέσα οι άλλοι βουλευτές και τα άλλα κόμματα, η χρυσή αυγή δεν έχει θέση στο κοινοβούλιο μας..
-
Δεν ζήτησα ερμηνεία. Το περιστατικό το έγραψα για συγκεκριμένο λόγο.
Επιπλέον θα σε παρακαλούσα να με αποκαλείς Storm.
Σε ευχαριστώ.
Κύριε storm, εγώ δεν είπα ότι ζητήσατε ερμηνεία. Όταν όμως εκθέτετε ένα περιστατικό σε ένα δημόσιο φόρουμ, το πλέον αναμενόμενο είναι ότι θα σχολιαστεί. Δε νομίζω ότι είχε οτιδήποτε προσβλητικό ο σχολιασμός μου, ο οποίος έγινε για να καταθέσω τη διαφωνία μου ότι το περιστατικό αποτελεί ένδειξη του ξεπεσμού της κοινωνίας μας.
Σε κάθε περίπτωση, αν δεν επιθυμείτε σχολιασμό, μην δημοσιεύετε τίποτα!
-
harisma23 αυτό επιδιώκω. Να περιορίσω όσο μπορώ τις δημοσιεύσεις μου.
Σε ευχαριστώ για τις υποδείξεις.
-
@Lap.... πως να το πάρει? Αφού της είπα ότι με αυτή την προσφορά θα πάρει μόνο τα 2 υπνοδωμάτια και το μπάνιο....χαχαχαχα
-
-
Οπως καταλαβαίνετε σήμερα στην Λέσβο άρχισαν τα όργανα . Με την πορεία τις φωτιές και τα επεισόδια των λάθρο , βλέπουμε τι ρόλο μπορεί να παίξουν αν θέλει ο σουλτάνος να μας κάνει παιχνίδια .
Τώρα αποφάσισαν να απογράψουν τις ΜΚΟ .
Η κατάσταση θα πρέπει να τεθεί κάτω από εθνικό πλαίσιο , με μόνο κριτήριο το ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ και με ποινικές διώξεις σε όποιους με πράξεις ή και παραλείψεις κινούνται εναντίον αυτού .
-
Την χρυσή αυγή ούτε στο στόμα μου δεν θέλω να την πιάνω, πρίν λίγο έπεσα επάνω σε αυτό το βίντεο και από βίτσιο με τα εθνικά θέματα που βλέπω ότι δεν γίνονται όσα πρέπει να γίνουν αλλά γίνονται άλλες πονηρές κινήσεις και μας λένε φούμαρα που προσβάλουν τη νοημοσύνη μας, είπα για κάτσε να δω τι μας λέει ο τύπος αυτός, τελικά μου σηκώθηκε η τρίχα αν όλα όσα ακούγονται αληθεύουν.
ΥΓ. Προς αποφυγή παρανόησης και παρεξήγησης, συμφωνώ με τις θέσεις για τα εθνικά θέματα, απορώ και αναρωτιέμαι για τα θέματα του Δήμου Αθηναίων, και δεν συμφωνώ με τα κομματικά του και με την παρουσία τους στη Βουλή, που ότι και να είναι εκεί μέσα οι άλλοι βουλευτές και τα άλλα κόμματα, η χρυσή αυγή δεν έχει θέση στο κοινοβούλιο μας..
Θα ζητήσω με όλο όλο το θάρρος, λογικοί και αξιοπρεπείς άνθρωποι κυριολεκτικά 'ούτε στο στόμα τους να μην πιάνουν' την εγκληματική οργάνωση των πιθήκων που διατηρούν αναμμένη τη 'φλόγα' των μεγαλύτερων εχθρών του Ελληνικού έθνους στην ιστορία του, που ζημίωσαν τον τόπο, έκλεψαν σκότωσαν κατέστρεψαν όσο κανείς άλλος, και μάλιστα στην σύγχρονη ιστορία μας εντελώς ατιμώρητοι, τα εγγόνια των εγκληματιών Ναζί και οι ανεγκέφαλοι που απερίσκεπτα τα ακολουθούν και τα στηρίζουν.
Δεν μας ενδιαφέρει (δεν μας επιτρέπει η ανθρώπινη αξιοπρέπεια να μας ενδιαφέρει) τί έχουν να πουν οι Ναζί, ότι 'πατριωτικό' ή 'εθνικιστικό' μανδύα και να φοράνε τελευταία για να κουκουλώσουν τη βρώμα τους (ή απλά να έχουν άλλοθι για την κακουργηματική τους δράση και τις μαφιόζικες μπίζνες τους), είναι προσβολή στην Ελληνική σημαία και την ιστορία του Ελληνικού πολιτισμού.
Φτυαριά στη μούρη με ιδεολογικό πατόφτυαρο και σιωπή μόνο γι αυτούς, γιατί πλέον καταδικάζουμε την βία και τη χειροδικία απ' όπου κι αν προέρχεται.
-
Και μια ερώτηση, που πολύ θα ήθελα να έχω τις απαντήσεις σας:
Συμφωνείτε κι εσείς πως αν πάρει η τράπεζα κοψοχρονιά την πρώτη κατοικία του αγοραστή (παρά τα λεφτά που αυτός πλήρωνε όσο μπορούσε) θα φάνε ψωμί κι οι κουρτινάδες και οι επιπλοπώλες και λοιποί μικρομεσαίοι και θα επιταχυνθεί η ανάπτυξη, όπως είπε χθες ο Σπυρίδων;
Ή μ@λαkies μας λέει, κι αν χάνουν οι άνθρωποι τα σπίτα τους θα είναι ακόμη ένα πλήγμα για την εσωτερική αγορά και τους μικρομεσαίους ταπετσέρηδες, επιπλάδες, πλακατζήδες, μηχανικούς κλπ. που δραστηριοποιούνται σε αυτή;
ακούστε τον παρακάτω μετά το 8:10
-
συμφωνω να παρει οτι κωλοσπιτο πηρε η κατινα και ο τακις (καταιγις αφιερωμενο) με δανεικα που δεν τους βγαινανε ή με την αισιοδοξια οτι καποιος καπου καποτε θα πλερω για αυτους. δεν γινεται ρε πιλιου αφου εμεινα σε παλιοτριαρο με 2 παιδια 15 χρονια να αγοραζω μικροσπιτο με εισοδηματα και γαμω τα χιλιαρικα προ φορων και η καθε σουλα να αγοραζει μεζωνετ με 1000 δανειο το μηνα και τωρα να κλαιει. χεστηκα για τους μαλακες. για τους ολιγους με προβλημα να το δουμε, αλλα δεν ειναι προβλημα οτι επαιρνε η αλλη 2 χιλιαρικα χωρις να παραγει ουτε ενα το 2004 και υπολογιζε οτι παντα ετσι θα ειναι.
ΑρΕς
επισης σε βρισκω πιλιου άουτ οφ φορμα. και το σχολιακι για τα μπαοκια ειναι παρακατω σου και η εξεγερσις κατα των χρυσαυγων. νομιω οτι ως δημοκρατης δεν πρεπει να εχεις προβλημα ουτε να ακουστουν ουτε να υπαρχουν, η θεραπεια στην πραγματικη δημοκρατια ειναι σαν την ντι έιτζ άι*, τη ριζα χτυπας, δεν πρεπει να υπαρχουν απο απορριψη ουχι απο απαγορευση γιατι ετσι εξομοιωνεσαι. επισης, εν ελλαδι πλεον?
*μην λησμονουμε και την αγαπη του cheaprus προς τον ιδιοκτητη της αντικαραφλικης
-
Το Άδωνι λέει πως το τραπεζικό σύστημα δεν πρόκειται να δώσει νέα δάνεια εάν δεν αρθούν οι προστατευτισμοί ως προς τους πλειστηριασμούς.
Αυτό που λέει είναι αληθές και ισχύει σε όλο τον κόσμο.
Απλά μας βολεύει να έχουμε τον κακό Άδωνη, τον ανάλγητο, τον νεοφιλελέ που θα μας πάρει τα σπίτια.
Μας αρέσει επίσης να πιστεύουμε ότι θα μας χαρίσουν τα δάνεια.
Μας αρέσει π.χ να το παίζουμε μάγκες στο καφενείο ότι έχουμε δανειστεί σε ελβετικό φράγκο και κερδίζουμε σε τόκους, αλλά μόλις απελευθερωθεί η ισοτιμία να ζητάμε από το κράτος να μας σώσει. Στα κέρδη χώρια στην ζημιά μαζί.
Πρέπει να το αντιληφθούμε όλοι. Ο Γάτος, εγώ ή ο κάθε ένας που θεωρεί τον εαυτό το λαλάκα επειδή έμενε στο ενοίκιο ή σε μικρό σπίτι για να μην εκτεθεί άσχημα σε δανεισμό, δεν είναι μισάνθρωποι που θέλουν το κακό των άλλων πολιτών, σίγουρα όμως νοιώθουν λαλάκες και σίγουρα δεν θα δουν με πολύ θετικό μάζι ''ιδιαίτερες'' μεταχειρίσεις σε ανθρώπους που δεν έχουν μεγάλη ανάγκη. Δεν μπορεί δλδ να έχεις 2-3 σπίτια, όση μικρή αξία και να έχουν, και να θες προστασία. Δεν μπορεί να έχεις μεζονέτα 150-200 μέτρα και να θες προστασία. Να πας σε μικρότερο. Αν αυτό μας κάνει κακούς στην ψυχή ανθρώπους, τι να πω...
-
Να απαντήσω κι εγώ σε κλίμα γάτου ότι ναι να προστατευτεί η πρώτη κατοικία σε όποιον αποδεδειγμένα
δεν έχει. Σε όποιον έχει γιατί να προστατευτεί η 'πρώτη μεζονέτα'; Επειδή ήταν μάγκας, πήρε δάνειο,
αγόρασε με 300Κ 'σπιτάκι να βάλει το κεφάλι του' και τώρα 'δεν έχει'; Ο άλλος που τόσα χρόνια
πληρώνει ενοίκιο;
Αγαπητέ Piliourit, φαντάζομαι ότι λείποντας από την χώρα οι φόροι που έχεις πληρώσει αυτή την δεκαετία
είναι λογικά λίγοι. Άσε λοιπόν κορόιδα σαν κι εμένα με τον γάτο που η 'ανακεφαλαίωση' πέρασε από το
τομάρι μας να έχουμε την άποψή μας. Ναι ο γάτος και ο κάθε γάτος τίποτε δεν έχει να κερδίσει προσωπικά αν ο
'άπλας' χάσει το σπίτι του. Αν όμως αυτό σημαίνει ότι η τράπεζα μπορεί να του δώσει δάνειο με
επιτόκιο έστω και 1% κάτω, είναι μεγάλη διαφορά για την επιχείρησή του και τους εργαζόμενούς της.Για να σε προλάβω είναι προφανές το ότι μπορεί να υπάρξουν τεράστιες αδικίες. Εκεί λοιπόν θα κριθεί
η κυβέρνηση. Όχι στο αν θα προστατέψει την πρώτη κατοικία για όοοοολο τον κόσμο. Που το είδατε αυτό γραμμένο;
Ε, άμα είναι έτσι μάγκα μου γιατί να μένω κι εγώ προάστεια πειραιώς σε καγκουροσίτι; Να πάω να πάρω δάνειο για δίπατο στα ΒΠ και μετά να γίνω 'μη δυνάμενος'. -
συμφωνω να παρει οτι κωλοσπιτο πηρε η κατινα και ο τακις (καταιγις αφιερωμενο) με δανεικα που δεν τους βγαινανε ή με την αισιοδοξια οτι καποιος καπου καποτε θα πλερω για αυτους. δεν γινεται ρε πιλιου αφου εμεινα σε παλιοτριαρο με 2 παιδια 15 χρονια να αγοραζω μικροσπιτο με εισοδηματα και γαμω τα χιλιαρικα προ φορων και η καθε σουλα να αγοραζει μεζωνετ με 1000 δανειο το μηνα και τωρα να κλαιει. χεστηκα για τους μαλακες. για τους ολιγους με προβλημα να το δουμε, αλλα δεν ειναι προβλημα οτι επαιρνε η αλλη 2 χιλιαρικα χωρις να παραγει ουτε ενα το 2004 και υπολογιζε οτι παντα ετσι θα ειναι.
Απόλυτα εύστοχος ο γάτος! Πολύ μεγάλο ποσοστό αυτών που δε εξυπηρετούν τα στεγαστικά δάνεια τους, ΔΕΝ είναι αναξιοπαθούντες. Πολλοί μάλιστα το κάνουν βάσει σχεδίου, προσδοκώντας τελικά ένα γερό κούρεμα. Σε τελική αναλυση γιατί πρέπει να προστατευθεί (τσοντάροντας στην ουσία όλοι μας) η πρώτη κατοικία κάποιου ο οποίος π.χ. πλήρωσε αρχικά για ένα χρόνο το δάνειο του και τα τελευταία 10 χρόνια μένει τσάμπα, χωρίς να πληρώνει τίποτα; Ακόμη και αύριο να το κατάσχει η τράπεζα το σπίτι, κερδισμένος δεν είναι από τα 10 χρόνια ενοίκιο που γλίτωσε;
Σε μια ευρύτερη θεώρηση των πραγμάτων, γιατί είναι η πρώτη κατοικία το σημαντικότερο κοινωνικό αγαθό που χρήζει προστασίας; Στη δική μου αξιακή κλίμακα η υγεία, η παιδεία και η απασχόληση είναι πολύ σημαντικότερες αξίες που πρέπει να προστατευθούν κατά προτεραιότητα. Αν συμφωνούμε ότι έπρεπε να τσοντάρουμε όλοι για κάποια κοινωνικά αγαθά εν μέσω κρίσης, είναι δυνατόν να είναι τα ντουβάρια αυτά; Και από την άλλη να αφήνουμε να καταρρέει η δημόσια υγεία και παιδεία... Ή με καθαρά οικονομικούς όρους, αντί να τσοντάρουμε για να κρατήσουν κάποιοι τα σπίτια τους, δεν θα ήταν πολύ πιο παραγωγικό να τσοντάρουμε να κρατήσουν τις δουλειές τους;
Αλλά βεβαίως η προστασία της πρώτης κατοικίας 'κόβει εισιτήρια' και κάνει πρωτοσέλιδα...
Υ.Γ.: Και οι InsaneDrver και fiverg εξίσου εύστοχοι!
-
ΑρΕς
επισης σε βρισκω πιλιου άουτ οφ φορμα. και το σχολιακι για τα μπαοκια ειναι παρακατω σου και η εξεγερσις κατα των χρυσαυγων. νομιω οτι ως δημοκρατης δεν πρεπει να εχεις προβλημα ουτε να ακουστουν ουτε να υπαρχουν, η θεραπεια στην πραγματικη δημοκρατια ειναι σαν την ντι έιτζ άι*, τη ριζα χτυπας, δεν πρεπει να υπαρχουν απο απορριψη ουχι απο απαγορευση γιατι ετσι εξομοιωνεσαι. επισης, εν ελλαδι πλεον?
*μην λησμονουμε και την αγαπη του cheaprus προς τον ιδιοκτητη της αντικαραφλικης
Αν και εγώ γράφω στην εύληπτη νεοελληνική δημοτική, να το κάνω πιο λιανά:
Πιστεύεις (και όλοι όσοι συζητούμε) πως ο Σπυρίδωνας νοιάζεται τον φουκαρά τον κουρτινά και τον πλακατζή;
Και πως αν ξεπουληθούν οι 'πρώτες κατοικίες' θα αυγατίσει η δουλειά και οι αποδοχές του κουρτινά, ή θα φυτοζωεί κι αυτός μέχρι να το κλείσει το κουρτινάδικο;
Σε όλες τις προηγμένες χώρες, οι κουρτινάδες οι πλακατζήδες και οι απερίσκεπτοι δανειολήπτες ανακαιφαλαιοποιούν τις τράπεζες για να μην φαληρίσουν και μόλις αυτές οι τράπεζες σταθούν στα πόδια τους, τους παίρνουν τα σπίτια για να έρθει η ανάπτυξη;
Πιστεύεις (και όλοι όσοι συζητούμε) πως ο Σπυρίδωνας νοιάζεται τον φουκαρά τον κουρτινά και τον πλακατζή και πως αν ξεπουληθούν οι 'πρώτες κατοικίες' θα αυγατίσει η δουλειά και οι αποδοχές του κουρτινά, ή θα φυτοζωεί κι αυτός μέχρι να το κλείσει το κουρτινάδικο και να του πάρει κι αυτουνού η τράπεζα τη μαιζονέτα που τόσο απερίσκεπτα σήκωσε; Καλά να πάθει ο απερίσκεπτος και ματαιόδοξος ο κουρτινάς όταν ο Σπυρίδων και οι Τραπεζίτες 'κλείσουν τα σπίτια' των επίδοξων πελατών του;
**Και πως αν χάσουν τα σπίτια τους **μαζί τα ξερά και χλωρά, αυτοί που πήραν παράλογα δάνεια (τα οποία δάνεια κάποιο τραπεζικό στέλεχος με ονοματεπώνυμο, αριθμό τηλεφώνου, διεύθυνση και προφίλ στο Facebook τους τα δωσε) αλλά και οι άνθρωποι που εργαζόταν και παρήγαγαν κι επένδυσαν και ρίσκαραν ( σαν τον καημένο τον κουρτινά και λοιπούς μικρομεσαίους - ξέρεις πόσοι γιατροί και μηχανικοί ήρθαν στην Αραπιά να δουλέψουν; ) θα έρθει η Ανάπτυξη που περιμένουμε 10 χρόνια, ή θα τελματώσει κι άλλο η αγορά;
Στη δεύτερη περίπτωση, ο Σπυρίδων πουλάει φούμαρα στους ιθαγενείς γιατί αυτή την εργολαβία ανέλαβε, να φροντίσει τα συμφέροντα των Τραπεζιτών που έδιναν τα δάνεια πριν τους ανακαιφαλοποιήσουμε εμείς όλοι μαζί, και τώρα τα πουλάνε σε Φάντς, κι ας συνεχίσει η καταρρακωμένη αγορά να παραπαίει άλλα 10 χρόνια...
Κι ένα προσωπικό παράδειγμα, επειδή όλοι κάπου πρέπει να κατοικήσουμε, σε μαιζονέτα, σε δυάρι, κάτω από γέφυρα κλπ. κι εγώ στα νιάτα μου ένα παλιοτρίαρο σε εργατική γειτονιά αγόρασα με στεγαστικό και όταν μπόρεσα το ανακαίνισα λίγο, αντίθετα με φίλους που έφτιαξαν πηλιορίτικο σπίτι με θέα και γκαζόν και σκύλο και με καλούσαν να πιούμε ουισκάκια μπροστά στη τζακάρα αντί να έρχονται αυτοί στο τριάρι. Εγώ μέρμηγκας κι αυτοί τζιτζίκια. Όμως ήμουν απλά κωλόφαρδος και πρόλαβα να το ξεχρεώσω το τριάρι, αν το είχα πάρει 2-3 χρόνια αργότερα θα με προλάβαιναν τα χρέη κι η ανεργία στο μέσο του δανείου και θα ήμουν κι εγώ στην κατηγορία 'καλά να πάθει, ας έμενε στο νοίκι'. Αν οι απερίσκεπτοι φίλοι μου χάσουν το σπίτι με τη τζακάρα που πληρώνουν 18 χρόνια και τους έχουν μείνει άλλα 7 στο δάνειο, αυτό λέγεται κοινωνική δικαιοσύνη και θα φέρει την ανάτπυξη και θα ευημερήσουν οι μηχανικοί, οι πλακατζήδες κι οι κουρτινάδες για τους οποίους 'καίγεται' ο Σπυρίδων;
Στο ίδιο σκεπτικό και μήκος κύματος, κάποιοι άλλοι κι όχι εγώ, πιστεύουν πως οι Παοκτζήδες και οι Μακεδόνες μασάνε σανό εκ γενετής και άγονται και φέρονται πανεύκολα από τον κάθε Καραγκιόζη που συνδέει την εθνική συνοχή κι ομοψυχία με το τί μπίζνες κάνουν οι Μπέοι αυτού του τόπου στο ποδόσφαιρο, και την εθνική συνείδηση και πατριωτισμό των βορειοελλαδιτών (ενώ ας πούμε νότια της Κατερίνης δεν μας καίγεται καρφί), με τον αν το κρατίδιο των Σκοπίων λέγεται (F.Y.R.O.)**ΜACEDONIA **για δεκαετίες ή NORTH **MACEDONIA **από δω και πέρα...
Όσο για τους Ναζί, λυπάμαι που πρέπει να το εξηγώ. ΔΕΝ είναι Δημοκρατία να έχει ο δολοφόνος, ο βιαστής, ο παιδεραστής κλπ. δημόσιο βήμα να κηρύττει τις απόψεις του, επειδή όλοι δικαιούνται γνώμη στη Δημοκρατία. Αν κάποιος βιαστής βιάζει μόνο αλλόθρησκα κι αλλοεθνή ανήλικα, κηρύττοντας πόσο πατριώτης είναι και πόσο αγαπάει τα Ελληνόπουλα, δεν δικαιούται δημόσιο βήμα βάση των αρχών της Δημοκρατίας. Βάση των αρχών της Δημοκρατίας δικαιούται ένα βαθύ μπουντρούμι να μην ξαναδεί ήλιο και επιπλέον δικαιούται της αποστροφής όλων μας, επειδή μαγαρίζει τον Ελληνισμό.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2