-
Κρέμασε τον έπαινο αυτόν, στον τοίχο με τα πτυχία σου.
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Κρέμασε τον έπαινο αυτόν, στον τοίχο με τα πτυχία σου.
Μπορείς να μας διαφωτίσεις και για τους, πολιτικούς λόγους;
-
Ποιους πολιτικούς λόγους, άνθρωπε μου που διάβασες κάπου ότι όλα είναι πολιτική, άραγε το διάβασες σε κάποιο ένθετο ή σε κάποιο αρχαίο ελληνικό κείμενο από το πρότυπο, και ανακατεύεις την κουτάλα του καζανιού όλων των γεγονότων για να τα βγάλεις πολιτικά θέματα.
Είπαμε τα εστιατόρια βρομανε γιατί έχουν καζάνια και μεγάλες κουζίνες που φτιάχνουν πολλά φαγητά ταυτόχρονα, οι μυρωδιές ξεφεύγουν και μυρίζουν. Δεν είναι ψησταριές. Έχεις πάει σε εστιατόρια από την πίσω πλευρά να δεις τι γίνεται; Γλυτσα πιάνουν οι τοίχοι και τα πλακάκια από την λαδιλα των ατμών που βγαίνουν έξω. Η δε μυρωδιά είναι σκέτη μποχα. Σαν ψωφημι με καμμένο λάδι, έτσι μυρίζουν τα περισσότερα.
Αυτό το γεγονός τι σχέση εχει με την έμμεση διαπόμπευση των επιλογών ανθρώπων, παρουσιαστών, κομμάτων, κτλ;
Καμία...είναι μια αλήθεια που συμβαίνει στα εστιατόρια. Αυτό το απλό. Εφόσον δεν ξέρεις τι συμβαίνει και τι δεν συμβαίνει στην συγκεκριμένη περίπτωση, πολύ απλά λες τι συμβαίνει στα εστιατόρια γενικα και αόριστα και αφήνεις να τα βρούνε μόνοι τους.
Κάνε κόπυ παστε το ποστ και βάλτο και αυτό στον τοίχο με τα πτυχία και τους επαίνους σου.
-
Ποιους πολιτικούς λόγους, άνθρωπε μου που διάβασες κάπου ότι όλα είναι πολιτική, άραγε το διάβασες σε κανένα ένθετο ή σε κάποιο αρχαίο ελληνικό κείμενο από το πρότυπο, και ανακατεύεις την κουτάλα του καζανιού όλων των γεγονότων για να τα βγάλεις πολιτικά.
Είπαμε τα εστιατόρια βρομανε γιατί έχουν καζάνια και μεγάλες κουζίνες που φτιάχνουν πολλά φαγητά ταυτόχρονα, οι μυρωδιές ξεφεύγουν και μυρίζουν. Δεν είναι ψησταριές. Έχεις πάει σε εστιατόρια από την πίσω πλευρά να δεις τι γίνεται; Γλυτσα πιάνουν οι τοίχοι και τα πλακάκια από την λαδιλα των ατμών που βγαίνουν έξω.
Αυτό το γεγονός τι σχέση εχει με την έμμεση διαπόμπευση των επιλογών ανθρώπων, παρουσιαστών, κομμάτων, κτλ;
Καμία...είναι μια αλήθεια που συμβαίνει στα εστιατόρια. Αυτό το απλό. Εφόσον δεν ξέρεις τι συμβαίνει και τι δεν συμβαίνει στην συγκεκριμένη περίπτωση, πολύ απλά λες τι συμβαίνει στα εστιατόρια γενικα και αόριστα και αφήνεις να τα βρούνε μόνοι τους.
Κάνε κόπυ παστε το ποστ και βάλτο και αυτό στον τοίχο με τα πτυχία σου.
Το ποστ αυτό είναι η απόδειξη ότι, ακριβώς όπως έγραψες, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, δεν κατάλαβες ΤΙ σχολιαζαμε, αλλά παρεξηγώντας το ως "εχθρική" στη δική σου δήλωση, βιαστικες να αποδώσεις χαρακτηρισμους.
Σαν παιδί Λαπ.
Κι ενώ ο τρόπος που σκεπτεσαι μου αρέσει και βρίσκει σύμφωνο, 7 φορές στις 10...Να μπω λοιπόν στον κόπο να σου εξηγήσω, πως έχεις δίκιο ότι ενοχλούν τα εστιατόρια (αλλά σε μικρότερο βαθμό, ακόμη και τα σουβλατζιδικα, τυροπιτάδικα κλπ).
Βάση της σωστής σου άποψης περί ενοχλησεως, έγραψα πως το σφάλμα των πολιτικών να μην νομοθετουν οριστικά τον διαχωρισμό χρήσεων γης, έτυχε τώρα κάποιος πολιτικός να το υποστεί προσωπικά. (προσπαθεί βέβαια, ως Πολιτικός, να "κλείσει το μαγαζάκι" μόνο που τον ενοχλεί προσωπικά, όπως κανουν όλοι αυτοί, αλλά να παραμένει η μικτή χρήση γης να γ@μει εμάς τους υπόλοιπους πλεμπαίους).Πιο πάνω είχα γράψει πως ο Καπουτζίδης κι ο Νεοδημοκράτης πολιτικός, ανοιχτά ομοφυλόφιλοι αμφότεροι, αποτελούν παράδειγμα αξιοπρέπειας για να συμφιλιωθουν οι συντηρητικοί με το ότι "ζουν ανάμεσα μας".
Κατάλαβες τώρα μικρέ μου Λαπ;
Ή θα επιμείνεις από εγωισμό, ότι εγώ είμαι αυτός που "μιλάει πολύ χωρίς να έχει ιδέα" ;Εγώ πάντως δεν σου κρατάω κακία, σε αποδέχομαι με τα ελαττώματα σου, λόγω των καλών σου προθέσεων.
-
@civil357 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν με απασχολεί η επιτάχυνση των διαδικασιών (καλά κάνει κιόλας μακάρι παντού να γινόταν). Το ωραίο είναι ότι για ακόμα μια φορά (έχει ήδη ξεπεράσει τα 10 ,σίγουρα, νομοθετήματα), παρουσιάζονται Νόμοι και ρυθμίσεις οι οποίοι αφορούν ένα πολύ συγκεκριμένο έργο και δεν εφαρμόζονται πουθενά αλλού ανά την επικράτεια.
Η έννοια της ισονομίας πήγε προ πολλού περίπατο. Το δε ύψος των κτιρίων ακόμα μια φορά αυξήθηκε , αυτή τη φορά μόνο κατά 6 μέτρα. Ωραίο και αυτό με την μη απαίτηση αναθεώρησης της αδείας ή το άλλο με την έκδοση εργασιών μικρής κλίμακας ανεξαρτήτου ύψους προϋπολογισμού .Έχει και άλλα πολλά διαμαντάκια!
Αν μη τι άλλο τσαπατσουλιά, βγάλτε ένα ΦΕΚ εξ αρχής ότι εκεί και εκεί κάνουμε αυτό και αυτό, όχι όποτε βρούμε μια αναποδιά ή όποτε αποφασίσει αλλιώς ο επενδυτής εκδίδουμε Υπ.Απόφαση. Ή ακόμα καλύτερα "κρατήστε" έναν αριθμό ΦΕΚ (όπως κρατάμε πρωτόκολλα) , και το συμπληρώνεται στο τέλος του έργου, με ότι αγαπάτε αναλόγως....
Κιτρινίζοντας κιόλας λίγο (αρκετά μάλλον), όσο και να θέλεις δε στέκει εύκολα το επιχείρημα του Υπουργού χθές αναφορικά με την πρόσληψη συγγενής του, ότι είναι μια απλή ιδιωτική εταιρία ο Επενδυτής. Είναι μία εταιρία την οποία πρέπει πρώτα από όλα να εποπτεύεις ως Αρχή για την Επένδυση τεράστιας αξίας Δημόσιων Κεφαλαίων (γης και χρήματος), η οποία εξαρτάται και λειτουργεί άμεσα με Νομοθετικές Ρυθμίσεις οι οποίες εκδίδονται και από το Υπουργείο σου.
Μικρή σημασία έχει , ειλικρινά, δε στέκομαι σε αυτό, ανέκαθεν γίνονταν και θα συνεχίσουν να γίνονται.
μα αυτο ειναι το θεμα, οτι δεν υπαρχει ισονομια. Αυτο που θα επρεπε να ισχυει για ολους, ισχυει μονο για τους λιγους και εκλεκτους.
εχουν γινει οργια με τις αλλαγες στο Ελληνικο... Ποιος θα τα ψαξει;
για την κορη του που βολευτηκε εντελως τυχαια εκει, παλι σωστα τα λες.
και ολα αυτα, απο την κυβερνηση των "Αριστων", για να μην ξεχνιωμαστε.
-
Κατέθεσα μια πραγματικότητα περί των αναθυμιάσεων των εστιατορίων, πάνω σε αυτήν βρήκες εύφορο έδαφος να αναφέρεις προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους και να χρησιμοποιήσεις όχι την πολιτική τους άποψη αλλά την ιδιωτική τους ζωή, για να χτίσεις ένα αφήγημα που καταλήγει έντεχνα σε μια κατηγορία στο ποιος είναι κακιασμενος και ποιος όχι.
Δήθεν υποστηρίζεις και κατηγορείς τους συντηρητικούς, αλλά έμμεσα χρησιμοποιείς την επιλογή του ανθρώπου για να τον υποβαθμίσεις σε πολιτικό επίπεδο και ως πολιτική προσωπικότητα.
Αυτό είναι αυθαδια εκ μέρους σου και προσβολή. Και καλά να την κάνεις στα δικά σου ποστς όσο θες, έχεις το δικαίωμα και το κατάλληλο ήθος να το κάνεις.
Αυτό που με ενόχλησε ήταν πως έβγαλες αυτόν τον έμμεσο οχετο στο έδαφος της διαπίστωσης μου.
Υ!γ ούτε που τον ξέρω τον τύπο, ούτε που ξέρω τις κοινωνικες ομάδες των ανθρώπων με αυτές τις επιλογές, ούτε που ξέρω το εστιατόριο.
Η εκμετάλλευση άλλων και πέρα των πολιτικών κριτηρίων και χαρακτηριστικών με ενόχλησαν.
Κατάλαβες γηραιέ πιλιουριτη;
-
Βρε συνέχισε να ικανοποιεις τον εγωισμό σου, εγώ δεν σου κρατάω κακία, δύσκολο να παραδεχτείς πως εγώ απάντησα στον Γιόχαν κι εσύ μπήκες σφήνα με χαρακτηρισμους.
Η πλάκα είναι ότι συμφωνούμε περί ενοχλησεως, γι αυτό και το χρησιμοποιησα, κάτι για το οποίο με κατακεραυνώνεις βιαστικά, και με κατηγορείς και για εκμετάλλευση της ομοφυλοφιλιας ανθρώπων που επαινω την αξιοπρέπειά τους.
Ο Λαπ που όλοι έχουμε συνηθίσει κι αγαπάμε.
-
Εμ δεν το έχεις με το χιούμορ. Άσε το χιούμορ για άλλους.
Ναι είμαι αξιαγάπητος ο άτιμος. Συμφωνώ.
Υ.γ Τι θέλω και ανακατεύομαι με αυτό το τοπικό;
-
Υ.γ Τι θέλω και ανακατεύομαι με αυτό το τοπικό;
Μάλλον θα ήθελες να πεις "Τι θέλω και μπλέκω σε αυτές τις αντιπαραθέσεις;"
-
Και για να κάνω αυτοαντιπολιτευση και σε εμένα....
Αυτό που έκανε ο σπαστικός πιλιουριτης το κάνουμε και σε άλλους εδώ μεσα. Δεν μένουμε στον πολιτικό τους λόγο και απόψεις αλλά στην προσωπική τους ζωή. Τα φηβ σας μέσα.
Λοιπόν, άντε σας αφήνω.... Βαρέθηκα
-
Όπως και να έχει Γυρε, μετά από 20 σχεδόν χρόνια σε πέρασμα με ψαροταβέρνες το μόνο που μπορεί να μυρίσει εντονα είναι σκόρδο και αυτό από κοντή καμινάδα και ούτε καν από το δικό μας κτήριο, αλλά από διπλανό που έχουμε και λίγη απόσταση κιολας. Οι πίσω χώροι έχουν πάψει προ πολλού να υφίστανται (ως "σκουπιδότοποι") αφού και το κόλπο που έκαναν κάποιοι παλια με τα λάδια που τα άφηναν να "κάτσει" η μουργα για να τα ξαναδουλεψουν έχει τελειώσει μιας και τα παίρνουν για ανακύκλωση. Γενικά τα σκουπίδια σου τα πετάς στο τέλος της μέρας, το υγειονομικό (εδώ) δεν αστειεύεται και καλά κάνει. Όταν είσαι στοιχειωδώς σοβαρός με αυτά δεν παιζεις. Η κουζίνα είναι το Α και το Ω σ'ενα σωστο μαγαζί και αν έχεις χώρο ξεκινάς από εκεί και έρχεσαι προς τα έξω. Το γυραδικο μπορεί να μην έχει κουζίνα αλλά έχει σταθερή φωτιά και αρα σταθερή τσίκνα/τηγανιλα...Τα εστιατόρια έχουνε συγκεκριμένη εποχή και μέρες ανάλογα με το που βρίσκονται όπου "φορτσαρουν".
Από εκεί και πέρα το να κάνουμε κάποιους γλαφυρους συσχετισμους δε σημαίνει κάτι. Αυτό που έχει νόημα δεν είναι η "δροσιά" αυτή καθαυτή του Πατελη, αλλά η χρησιμοποίηση της θέσης του για πίεση. Τώρα έτσι για το αλατοπιπερο ότι είναι δροσερός σε κόμμα που (τάχα μου) τους εχθρευεται και τους αποδίδει συλλήβδην στην άλλη πλευρά που δεν υποκρίνεται σε αυτό το θέμα (τουλάχιστον), ε θα το χτυπήσω ευκαιρίας δοθείσης. Τι φλασια έφαγες με τον Πήλιο δεν καταλαβαίνω...
-
Ούτε ο Λαπ καταλαβαίνει.
Έτσι, τον έπιασε η άνοιξη... -
το φηβ τις πταιει?
-
Ένα Φηβ πάντα φταίει.
Δεν έχεις ακούσει που λενε βρίσε το Φηβ σου, ακόμα και αν δεν ξέρεις τον λόγο,
αυτό τον ξέρει;Για εσένα το λέω, που εκμεταλλεύεσαι την εργατική υπεραξία ανθρώπων και για αυτό σε κρίνουν ότι και αν πεις.
Είναι λάθος να κρίνουμε μια άποψη ανεξάρτητα αν συμφωνούμε ή οχι με το τι επιλογές κάνει στ ζωή του.
-
Ένα Φηβ πάντα φταίει.
αυτό τον ξέρει;Για εσένα το λέω, που εκμεταλλεύεσαι την εργατική υπεραξία ανθρώπων και για αυτό σε κρίνουν ότι και αν πεις.
Είναι λάθος να κρίνουμε μια άποψη ανεξάρτητα αν συμφωνούμε ή οχι με το τι επιλογές κάνει στ ζωή του.
3 ή 4 φορές επαναλαμβάνεις πως κρίναμε μια άποψη ανάλογα με τις σεξουαλικές προτιμήσεις, ενώ έγραψα ακριβώς το αντίθετο;
Προσπαθείς να εκμεταλλευτείς το αστείο του Γιόχαν, πως κακώς κατηγόρησαν για "κακιασμένη" τον Καπουτζίδη, ο Πατέλης είναι πιο "κακιασμένη" που προσπαθεί να βλάψει το μαγαζί της νεαρής σεφ γειτόνισσας του επειδή τον ενοχλεί, για να μας κατηγορήσεις συνολικά ως ομοφοβικούς ή δεν ξέρω τι άλλο;
Με αιτία τι; πως διαφώνησε μαζί σου ως προς την όχληση;Κι ο Γιόχαν κι εχώ, εστιάσαμε στην Ιδιότητά του ως ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ.
Στην Αδελφοσύνη του εστίασες, και προσπάθησες δυστυχώς να εκμεταλλευτείς, εσύ αγαπητέ Λαπ, για να δημιουργήσεις μια φανταστική μομφή απ το μυαλό σου.
Κι έτυχε να παρκάρει το φεβ ο γάτος στη γειτονιά εκείνη την ώρα, και τον πήραν κι αυτόν τα φλόκια χωρίς να φταίει ο άνθρωπος, και ψάχνει να δει τί έγινε...Αναθεωρώ την προηγούμενη άποψή μου περί των Parade, απ' ότι φαίνεται πρέπει οι αδερφές να διαδηλώνουν και να κουνάνε φτερά, για να μην προσπαθεί ο κάθε Λαπ που τάχα θίγεται να το παίξει κατακριτής ή υπερασπιστής τους, σιγανοπαπαδίστικα...
-
Ένα Φηβ πάντα φταίει.
χρειαζεται ομως μια καποια συνεπεια
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ένα Φηβ πάντα φταίει.
3 ή 4 φορές επαναλαμβάνεις πως κρίναμε μια άποψη ανάλογα με τις σεξουαλικές προτιμήσεις, ενώ έγραψα ακριβώς το αντίθετο;
Προσπαθείς να εκμεταλλευτείς το αστείο του Γιόχαν, πως κακώς κατηγόρησαν για "κακιασμένη" τον Καπουτζίδη, ο Πατέλης είναι πιο "κακιασμένη" που προσπαθεί να βλάψει το μαγαζί της νεαρής σεφ γειτόνισσας του επειδή τον ενοχλεί, για να μας κατηγορήσεις συνολικά ως ομοφοβικούς ή δεν ξέρω τι άλλο;
Με αιτία τι; πως διαφώνησε μαζί σου ως προς την όχληση;Κι ο Γιόχαν κι εχώ, εστιάσαμε στην Ιδιότητά του ως ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ.
Στην Αδελφοσύνη του εστίασες, και προσπάθησες δυστυχώς να εκμεταλλευτείς, εσύ αγαπητέ Λαπ, για να δημιουργήσεις μια φανταστική μομφή στο μυαλό σου.
Κι έτυχε να παρκάρει το φεβ ο γάτος στη γειτονιά εκείνη την ώρα, και τον πήραν κι αυτόν τα φλόκια χωρίς να φταίει ο άνθρωπος, και ψάχνει να δει τί έγινε...Αναθεωρώ την προηγούμενη άποψή μου περί των Parade, απ' ότι φαίνεται πρέπει οι αδερφές να διαδηλώνουν και να κουνάνε φτερά, για να μην προσπαθεί ο κάθε Λαπ που τάχα θίγεται να το παίξει κατακριτής ή υπερασπιστής τους, σιγανοπαπαδίστικα...
μπαααα
νομιζω οτι δεν εχει τι να κανει και κανει κρυες ως και ασχετες παρατηρησεις....
και μετα κραταει τις κρυες ζεστες
ρε συ λαπη, σιριουσλι τωρα, τρολαρεις ασυστολα και ανευ λογου και αιτιας.... -
Πάντως αν υπάρχει τέτοιος φθόνος για τον γάτο με ένα ταπεινό φεβ της σειράς κάτω απ το φορολογητέο όριο, λυπάμαι τα καημένα τα στελέχη της ΔΕΗ με τις Λάμπο, θα πρέπει να ξεματιάζονται 3 φορές τη μέρα οι άνθρωποι και να κρεμάνε σκόρδα στον καθρέφτη.
(αν δεν έχει καθρέφτη του οδηγού η Λάμπο, ας τα απλώνουν στον "καθρέφτη" του κινητήρα πίσω, να φαίνονται να μη τους πιάνει ο φθόνος). -
Δεν το γυρνάμε στα σημαντικότερα;
Πότε εις το όνομα του πέους έχει σκοπό να επέμβει ο Κονγκρεσακης μειώνοντας φόρους στην αμόλυβδη; -
Τα θέλει ο πωπουδακους σου.
@Πηλιουριτη εκφράζεις την πιο αλά καρτ πλευρά του πολιτικού φάσματος. Τη "ναι μεν αλλα δείτε και τι κάνουν και οι άλλοι".
Υιοθετείς την δημόσια συζήτηση που έχει προκύψει με έναν ηθοποιό, που ούτε ξέρω από πού εμφανίστηκε αυτό, αλλά τεσπά, από υπέρ συντηρητικούς κύκλους της κοινωνίας μας και την μετατρέπεις σε δήθεν καταγγελτικο ποστ κατά των υπερσυντηρητικων, υπογραμμίζοντας όμως αυτήν την επιλογή του ανθρώπου ως επιχείρημα. Στο τέλος της ημέρας έκανες αυτό που καταγγελεις, έχεις διαφοροποιήσει με χαρακτηρισμό έναν άνθρωπο για να καταγγείλεις έμμεσα μεν αυτούς που τον διαφοροποιούν, δε. Και ως στοιχείο διαφοροποίησης δεν χρησιμοποιείς τις ιδέες του αλλά την επιλογή του στη ζωή του. Δηλαδη έκανες αναπαραγωγή της απαξίωσης σε αυτό το επίπεδο.Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα λοιπόν. Πολιτική άποψη, αλά καρτ.
Μόλις λοιπόν στο αναφέρουμε αυτό, ξαφνικά γίνεται της εκμετάλλευσης το κάγκελο... Οι εχθροί, οι προβοκάτορες εμποδίζουν το πολιτικό μήνυμα του ποστ σου. Όχι είμαστε παιδιά, όχι εργαλείοποιουμε, όχι είμαστε εγωιστές κτλ
Το προφανές είναι ότι έκανες πατάτα. Και δεν το παραδέχεσαι.Το Φηβ ήταν κρυάδα για να δροσιστούμε, δεν αρέσει, δεν πειράζει. Θα το ξεπεράσω και αυτό πίνοντας σαμπάνια.
Αλλά κάτσε ρε πηλιοθριτη που βρήκες κακό το παράδειγμά μου, τώρα δεν πειράζει η εκμετάλλευση αφού έχει χαμηλότερο δηλωθέν εισόδημα; Τι έγραφες σε άλλα ποστς περί παραγομενου πλούτου, εργαζομένων κτλ..... Αλλά τώρα τι; δεν;;; ...., Δείτε τι κάνουν οι άλλοι άρα...... μόκο. Μη μας σερβίρετε την ίδια κριτική, βρείτε κάτι άλλο να πείτε. Είπαμε αλά καρτ.
Ξέρω ξέρω ειναι το "πλαίσιο οικονομικής ανάπτυξης, ηλίθιε", για αυτό πίνουμε σαμπάνιες.Αλά καρτ λοιπόν. Ναι η αγορά είναι πεσμένη, εταιρίες πάνε για κλείσιμο, ο κύκλος εργασίων μηδενίζεται αλλά ας μιλησουμε για τις κρυαδες και άλλες κοινωνικές ομάδες.
Οπότε είτε θα κάνεις εκπτώσεις στην γενικότερη άποψη για να έχεις πατήματα αντιλογου, είτε θα κάνεις εκπτώσεις αλά καρτ. Μόνο μη θυμώνεις όταν στο θυμίζουν
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2