-
Κοίτα να δεις τελικά που όσοι ντύνουν τα τέκνα καρναβάλια στο τζάμπο με 12€ και βάζουν στο χιλιοτετρακοσάρι 14ετίας τη γυναίκα με τα 17 επιπλέον κιλά που έβαλε μετά την εγκυμοσύνη (μη πτοείστε νταρντάνες μου, χρόνια πολλά να ζήσετε και να τα κατοστήσετε) να τη πάνε στη πεθερά για κατεψυγμένο θράψαλο, ταραμά και κρασί της παρέας ημίγλυκο, στο πατρικό τριάρι στην επαρχία που έχει κι ο παππούς ακόμη 50ευρο για χαρτζιλίκι στα εγγόνια, να πάρουν απ το γύφτο στο φανάρι χαρταετό ΑΕΚ, είναι αντικείμενο ζήλιας απ το κίνημα της γραβάτας και απόδειξη πως η οικονομία χωρίς ΦΠΑ πάει ΒΖΙΙΙΙΝ.... βρε σεις, δεν καταργούμε πλήρως το ΦΠΑ να γίνει ο Βόλος Μονακό;
-
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Και όμως, Αδάμου+Αδαμοπουλου
Έχεις δίκιο! Μπέρδεψα τα επώνυμα.
Για έναν πούλο, θα κάνουμε θέμα;
Ισχύουν τα υπόλοιπα που έγραψα. -
@yem said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Άσε ,μια χαρά περάσαμε και στο Σχιστό για χαρταετό και μετά μάσα στην μανούλα .Πέρα από τη δικαιολογημένη αγανάκτηση σου περί μαύρων οβολών να δούμε και το άλλο άκρο , έχω 2 συναδέλφους που κάνουν τράκα και τις χαρτοπετσέτες από τις τουαλέτες ο ένας πήγε τριήμερο Παρίσι και η άλλη τουρ στην Ιταλία . Είναι πολλοί από αυτούς και ζουν ανάμεσα μας !
Είναι τα ίδια δίποδα που πήραν διακοποδανειο και πνίγηκαν στα χρέη,που πήραν δάνειο για αγορά αυτοκινήτου 80.000€. Το 10χιλιαρο για accent και τα υπόλοιπα μπουζούκια και τουρ στα πέρατα της Γης!
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Κοίτα να δεις τελικά που όσοι ντύνουν τα τέκνα καρναβάλια στο τζάμπο με 12€ και βάζουν στο χιλιοτετρακοσάρι 14ετίας τη γυναίκα με τα 17 επιπλέον κιλά που έβαλε μετά την εγκυμοσύνη (μη πτοείστε νταρντάνες μου, χρόνια πολλά να ζήσετε και να τα κατοστήσετε) να τη πάνε στη πεθερά για κατεψυγμένο θράψαλο, ταραμά και κρασί της παρέας ημίγλυκο, στο πατρικό τριάρι στην επαρχία που έχει κι ο παππούς ακόμη 50ευρο για χαρτζιλίκι στα εγγόνια, να πάρουν απ το γύφτο στο φανάρι χαρταετό ΑΕΚ, είναι αντικείμενο ζήλιας απ το κίνημα της γραβάτας και απόδειξη πως η οικονομία χωρίς ΦΠΑ πάει ΒΖΙΙΙΙΝ.... βρε σεις, δεν καταργούμε πλήρως το ΦΠΑ να γίνει ο Βόλος Μονακό;
πιλιε το προβλημα ειναι οτι δεν πανε στο χωριο, δεν πανε στο παππου, πανε στο πενταστερο με 149 το βραδυ. που θα γινουν 1490 στη καρτα που θα μεινει απληρωτη. θελει λιγο σεμνοτις, λιγο κατανοησις που εμπλεξαμε. καλη ωρα στα μερη σου, παραπροπερσι ειχε η σουιτα με θεα 89 το βραδυ και με πρωινο, φετος 199 το βραδυ και 15 το ατομο το πρωινο. και ενω περυσι εβρισκες σουιτα τη πεμπτη για παρασκευη, φετος θελει 4μηνο πριν να κλεισεις. ο γατος μενει σε απλο δικλινο παραυτα,
πραγματικα νοιωθω χαρα να βλεπω τον κοσμο οξω να γουσταρει. αλλα και λυπη οταν δεν φτανουν να περασει το μηνα. δεν το μπορω αυτο το διχως αυριο ή θα δωκει καποιος επιδομα να τη βγαλουμε. -
Εγώ πάλι πιστεύω πως πήγαιναν πηγαίνουν και θα πηγαίνουν διακοπές οι ίδιοι και οι ίδιοι.
Οι δρόμοι δεν πηζουν απ τα Τέσλα και τα 30+ χιλιάδες ευρώ αμάξια, πηζουν απ τη πλεμπα που 5 ή 10 φορές τον χρόνο πάνε στη πεθερά αν έχουν, στο ρουμζ του λέτ αν δεν έχουν, με 200-300€ έξοδα.
Η νοοτροπία ξοδεύω μέχρι όσο υπόλοιπο έχει η πιστωτική, είναι η 5ουσια του Καπιταλισμού, όσοι δεν μπορούμε να το χωνέψουμε μας τα τρώνε οι υφυπουργοί κι οι κληρονόμοι (κι εγώ τέτοιος μάπας είμαι γάτε...)Απλά αυτοί που πήγαιναν τριχίλιαρο 3ημερο Λονδίνο και Τσεχία και Ιταλικές Λίμνες κουλουπου, τώρα φτάνουν μέχρι Καρπενήσι και Βόλο, που κάποτε το απλο δωμάτιο ήταν 30€ κόστος λειτουργίας + 40€ κέρδος ενώ το καλό 50+80, τώρα το κόστος ξεκινάει απ τα +70€, πολλοί ξενοδόχοι δεν ανοίγουν καν (τα βλέπω ποια έχουν αραχνιάσει εγώ που πάω μόνο για καφέ Πήλιο), μερικοί έκαναν ερμπιενμπι τη γκαρσονιέρα όταν πέθανε η γιαγιά (για Βόλο και επαρχία μιλάω) προσφορά και ζήτηση και προκύπτει προσκαιρα η κατάσταση...
-
Εγώ πάλι πιστεύω πως πήγαιναν πηγαίνουν και θα πηγαίνουν διακοπές οι ίδιοι και οι ίδιοι.
Οι δρόμοι δεν πηζουν απ τα Τέσλα και τα 30+ χιλιάδες ευρώ αμάξια, πηζουν απ τη πλεμπα που 5 ή 10 φορές τον χρόνο πάνε στη πεθερά αν έχουν, στο ρουμζ του λέτ αν δεν έχουν, με 200-300€ έξοδα.
Η νοοτροπία ξοδεύω μέχρι όσο υπόλοιπο έχει η πιστωτική, είναι η 5ουσια του Καπιταλισμού, όσοι δεν μπορούμε να το χωνέψουμε μας τα τρώνε οι υφυπουργοί κι οι κληρονόμοι (κι εγώ τέτοιος μάπας είμαι γάτε...)Απλά αυτοί που πήγαιναν τριχίλιαρο 3ημερο Λονδίνο και Τσεχία και Ιταλικές Λίμνες κουλουπου, τώρα φτάνουν μέχρι Καρπενήσι και Βόλο, που κάποτε το απλο δωμάτιο ήταν 30€ κόστος λειτουργίας + 40€ κέρδος ενώ το καλό 50+80, τώρα το κόστος ξεκινάει απ τα +70€, πολλοί ξενοδόχοι δεν ανοίγουν καν (τα βλέπω ποια έχουν αραχνιάσει εγώ που πάω μόνο για καφέ Πήλιο), μερικοί έκαναν ερμπιενμπι τη γκαρσονιέρα όταν πέθανε η γιαγιά (για Βόλο και επαρχία μιλάω) προσφορά και ζήτηση και προκύπτει προσκαιρα η κατάσταση...
μπορει...
απο την αλλη το πηξιμο με σημειωτον στην εο στην εξοδο καθε παρασκευη απογευμα και η αδυναμια ευρεσης ελευθερου δωματιου σε οποιοδηποτε προορισμο υποθετει πολλους να την κανουν για βολτιτσα. παρα πολλους. -
Μπα, πιο πολύ είναι το ότι η πλειοψηφία βγαίνει ταυτόχρονα.
Όποιος πάει διακοπές Ιούλιο πχ και κάπου όχι τόσο "in" άρα πιο πλεμπεϊκα μια χαρά μόνος του είναι. Εμείς πλέον έτσι κάνουμε τα τελευταία 2 χρονια (με αφορμή τον ιο) και θα το συνεχισουμε. Τρώμε Αύγουστο Αθήνα θα μου πεις αλλά έχουμε ησυχία και δεν μας έχουν πιάσει τον κωλο με γάντι του baseball. -
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
μπορει...
απο την αλλη το πηξιμο με σημειωτον στην εο στην εξοδο καθε παρασκευη απογευμα και η αδυναμια ευρεσης ελευθερου δωματιου σε οποιοδηποτε προορισμο υποθετει πολλους να την κανουν για βολτιτσα. παρα πολλους.Eπειδη εγώ ξεκίνησα τα προβοκατόρικα υπέρ της κυβερνήσεως ερωτήματα, να πούμε και μια αλήθεια. Ακόμη και αν καις 9 λίτρα στα 100 και πας 400 χλμ μακριά για ΣΚ, τωρα που η βενζίνα έχει 0.5 ανά λίτρο παραπάνω (σχεδόν δύο αντί για ενάμισο ας πούμε πριν) θα πλερώκεις διαφορά +40 ευρά για καύσιμο. Ε, αν έχεις τα 600-700 για την βόλτα της οικογένειας, θα τα βρεις και τα επιπλέον τεσσαράκοντα χωρίς να ιδρώσεις. Το καθημερινό έξοδο για βενζίνες είναι το μεγαλο θέμα με την αύξηση της τιμής, όχι τόσο το ΣΚ. Τώρα θα μου πεις αυτοί που πάνε εκδρομή ΣΚ δεν κινούνται και τις καθημερινές; Έλα ντε...
-
Άμα είχατε τα δικά μου ντραβαλα θα καθοσασταν έξω από το κουλοσπιτο και θα μπινελικωνατε 24/7 που δεν πέφτει προσωρινά ο ΕΦΚ στα καύσιμα...
ΚΤΕΛ πάλι γτστ, χαλκιδαϊκο ραδιοφωνο από την ανηφόρα της Μαλακάσας και Bova με καθισματαρες να θες φυσιοθεραπεία μετά από μισή ώρα. 🤬 -
Άμα είχατε τα δικά μου ντραβαλα θα καθοσασταν έξω από το κουλοσπιτο και θα μπινελικωνατε 24/7 που δεν πέφτει προσωρινά ο ΕΦΚ στα καύσιμα...
ΚΤΕΛ πάλι γτστ, χαλκιδαϊκο ραδιοφωνο από την ανηφόρα της Μαλακάσας και Bova με καθισματαρες να θες φυσιοθεραπεία μετά από μισή ώρα. 🤬Για πες και τιμή εισητηρίου;
Τελευταία φορά που μπήκα Βολιώτικο ΚΤΕΛ, είχε γύρω στα 35€ Βόλος Αθήνα (50κάτι με επιστροφή) και τζάμπα γουάι-φάι που χαζοδούλευε να ακούς ράδιο ή να διαβάζεις φόρουμ, αν δεν είχα προλάβει να βάλω ντάτα, καθαρό και αρκετά καλά τα καθίσματα, έριχνες κι ενα υπνάκο, με online εισητήριο νωρίς καθόσουν και πρώτο τραπέζι πίστα να αγναντεύεις αφ υψηλού.
Μόνο ο βρωμοσταθμός στα Λιόσια πρόβλημα, που θέλει και ουρά στο ταμείο πριν την επιβίβαση ακόμη και με online ticket.
Και είναι και φουλ στις φοιτήτριες για να χεις ευχάριστη παρέα στο ταξίδι, εκτός κι αν είσαι αντιμητσοτακικός και τη πάθεις όπως εγώ, σου τύχει καλόγερος... -
12,5€ πηγαινε-ελα. Για να δούμε τώρα όμως...
Βασικά με τον ιό κόπηκαν πολλά δρομολόγια, πέφτει κυνηγι για το παρκάρισμα στο ΚΤΕΛ Χαλκίδας, οπότε το έκοψα το σπορ (καθημερινά) μια διετία σχεδόν. Τώρα όμως χάρη σε τύπους σταθερους σαν και αυτον here we go again:http://www.zoornalistas.com/2022/03/blog-post_50.html?m=1
YΓ: Πίστεψε με, μετά από τη δουλειά το τελευταίο πράγμα που θες είναι να ακούς γκομενικα ex τεϊτζουδων απ'των Ψαχνών την ολόμαυρη ράχη. Παραδόξως έχει μειωθεί το φαινόμενο, σχολανε πιο νωρίς πχια.
-
Ναι ρε παιδιά το καθημερινό είναι το πρόβλημα με την τιμή των καυσίμων, όσοι μπορούν να βολευτουν με τα ΜΜΜ παρά την ταλαιπωρία νομίζω πως πρέπει να το δοκιμάσουν-δοκιμάσουμε.
Στα περί τριήμερων-ΣΚ οι αυξήσεις των καυσίμων δεν επηρεάζουν τόσο και οι περισσότεροι την βγάζουμε όπως λέει ο piliou , φτωχικά και οικογενειακά σε συγγενείς , φίλους , γνωστούς που κάπως θα σου βρουν ένα φτηνό και καλό κατάλυμα για λίγες μέρες.
Εγώ πάντως έχω να κάνω διακοπές η ΣΚ από το 2019 που ήρθαν στην ζωή μας τα δίδυμα , κυρίως λόγω ταλαιπωρίας , και έλλειψης χρόνου - και οι 2 είμαστε ΕΕ.
Σήμερα μου την έδωσε άσχημα που είδα πως είμαι ανασφαλιστος στο ΕΦΚΑ γιατί έχουν ρίξει στο ΚΕΑΟ κάτι απροσδιόριστα άσχετα ποσά ως οφειλές και δεν βρίσκω άκρη , ενώ έχω ρυθμίσει τα πάντα. Άφησα απλήρωτες τις εισφορές Ιανουαρίου και ΔΧ που έληγε σήμερα , και αποφάσισα από τούδε και στο εξής να τους ρίξω ένα ωραιότατο κανόνι σε εργοδοτικές και προσωπικές , ίσως και φόρο, ΕΝΦΙΑ, που λένε θα έρθει μέχρι Μάιο - Ιούνιο φέτος , θα ρυθμίσω και τα ΦΠΑ που θα έρθουν, και μέχρι τέλος Ιουλίου θα έχω μαζέψει άνετα ένα δεκαρικακι το οποίο πραγματικά αν βρούμε χρόνο θα το φάμε 2 εβδομάδες στο Costa Navarino , στα καλά διαμερίσματα στο Romanos , όχι στο Westin , all inclusive , εστιατόρια , κρασαρες , spa , να έχω αναμνήσεις ωραίες λίγο πριν τον όλεθρο του ΠΠ3.
Επαγγελματικά όλα πληρωμένα σε ενοίκια , προμηθευτές, λογαριασμούς κλο , ασφάλιση τα παιδιά στην σύζυγο , και τον Σεπτέμβριο που λένε θα ξεκινήσουν ξανά οι κατασχέσεις καταθέσεων τους προσκαλώ να πάρουν ότι βρουν.
Α! Ξέχασα και τις επιστρεπτέες!!! Εκεί το κανόνι θα είναι by default αλλά τα λεφτά έχουν ήδη φαγωθεί, της συζύγου που είναι ένα 20αρικακι μετά τις εκπτώσεις τι θα κάνουμε...
PS: Κούλη σώσε μας ! Χάρισε τις επιστρεπτεες και θα σε κάνω εικόνισμα! -
Όταν ο Σαμαράς έλεγε πως θα μας βάλει φρι γουάι φάι, κάποια ζώα δεν τον πιστεύανε.
Τώρα θα πιστέψουν επιτέλους πως θα έχουμε φρι γουάι φάι, όλα τα ζώα!Είναι σε βάθος χρόνου, το 3ο ή 4ο πρόγραμμα για δημόσιο ίντερνετ των Δήμων, για το οποίο διαβάζω.
Εντυπωσιακό πόσο αρπαχτή γίνεται κάθε φορά... -
Στείλε φτηνό πετρέλαιο, σύντροφε Μαδούρο…
https://www.news247.gr/gnomes/giwrgos-karelias/steile-ftino-petrelaio-syntrofe-madoyro.9555510.html
Κανονικά σήμερα θα έπρεπε να γράψουμε για τον πρόεδρο της Ουκρανίας, που «τα έχει πάρει» με το ΝΑΤΟ, επειδή δεν εντάσσει τη χώρα του στους κόλπους του. Βεβαίως, καλά κάνει το ΝΑΤΟ που δεν κηρύσσει απαγορευμένη ζώνη τον εναέριο χώρο της Ουκρανίας, διότι έτσι θα ρίσκαρε έναν παγκόσμιο πόλεμο. Αλλά ένα δίκιο το έχει ο δύσμοιρος Ζελένσκι. Τον παραμύθιασαν οι Δυτικοί με τις υποσχέσεις τους, εκείνος τις πίστεψε και άρχισε να λέει χοντράδες, νομίζοντας ότι ο Πούτιν θα έκανε ότι δεν άκουγε.
Κανονικά θα έπρεπε να γράψουμε για τον Τσαβούσογλου, ο οποίος θα φιλοξενήσει αύριο τους συναδέλφους του των δύο εμπολέμων. Ναι, ο Ρώσος Λαβρόφ και ο Ουκρανός Κουλέμπα δεν θα πάνε στην(ουδέτερη) Γενεύη της Ελβετίας για να συζητήσουν. Θα πάνε στην Αττάλεια της, κατά τα άλλα, «απομονωμένης» Τουρκίας. Η οποία και τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία καταδικάζει και δεν επιβάλλει κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας. Η Τουρκία είναι μέλος του ΝΑΤΟ, αλλά δεν σπεύδει να γίνει εχθρική χώρα προς τη Ρωσία, όπως έσπευσε η Ελλάδα με «προσωπική» απόφαση του πρωθυπουργού.
Αλλά ας τα αφήσουμε για σήμερα αυτά. Και ας γράψουμε για δύο «παρεπόμενα» του πολέμου γεγονότα, που έχουν άμεση σχέση με την καθημερινή ζωή των ανθρώπων στη Δύση και, φυσικά, με τη δική μας.
Εντάξει, την ώρα που άνθρωποι σκοτώνονται ή δεν ξέρουν αν θα μπορέσουν να φύγουν από τις πολιορκημένες πόλεις, φαίνεται πολυτέλεια εμείς να κοιτάζουμε την τιμή του πετρελαίου, του φυσικού αερίου και του ηλεκτρικού ρεύματος.
Τι να κάνουμε, όμως, που αυτός θα είναι ο εφιάλτης μας από εδώ και πέρα; Όποιος έχει πάρει τον τελευταίο μήνα λογαριασμούς ρεύματος και αερίου έχει καταλάβει τι θα ακολουθήσει. Κι αν δεν έχει καταλάβει, μας προϊδέασε ο Αδωνις(ναι, ο Αδωνις είναι αρμόδιος για τον τιμάριθμο υπουργός). Αν οι Ευρωπαίοι ακολουθήσουν τους Αμερικανούς και απαγορεύσουν τις εισαγωγές πετρελαίου από τη Ρωσία, θα κλάψουνε μανούλες. Φυσικά, οι Αμερικανοί δεν θα πάθουν τίποτα, έχουν δική τους παραγωγή και αποθέματα.
Κι αν δεν είχαν, θα έβρισκαν. Ας είναι καλά ο …Μαδούρο! Ναι, καλά διαβάσατε. Ο «δικτάτορας»-έτσι δεν τον έλεγαν;- της Βενεζουέλας σε λίγο μπορεί να κληθεί και στο Λευκό Οίκο. Διότι η χώρα του έχει πολύ πετρέλαιο. Και ήδη αμερικανική αντιπροσωπεία πήγε εκεί και είχαν «εγκάρδιες συνομιλίες».
Πολύ κλάμα βλέπω να πέφτει στην Αθήνα. Αλήθεια, πού να βρίσκεται εκείνος ο Γκουαϊδό, που είχε αυτοανακηρυχθεί πρόεδρος της Βενεζουέλας και τον είχε αναγνωρίσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη; Αραγε, τώρα που ο Μπάιντεν τρέχει στον Μαδούρο, ο ημέτερος Κυριάκος θα κάνει την καρδιά του πέτρα και θα ζητήσει συγγνώμη από όσους οι δικοί του λοιδορούσαν ως «μαδουραίους»;
Πάντως, καλού κακού ας ετοιμάζουν καμιά αντιπροσωπεία για το Καράκας. Επικεφαλής να είναι o Αδωνις. Είναι ο καταλληλότερος να τουμπάρει τον σύντροφο Μαδούρο, για να μας στείλει φθηνό πετρέλαιο. Και να σκάσουν από το κακό τους οι «μαδουραίοι» του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν κατάφεραν να το φέρουν το 2015.
Εχουν και την ιλαρή πλευρά τους όλα αυτά. Αλλά επιβεβαιώνουν ότι τα εθνικά συμφέροντα κάθε χώρας είναι πάνω απ’ όλα. Μακάρι να μη χρειαστεί να το συνειδητοποιήσουμε, για άλλη μια φορά, κατά τραγικό τρόπο με αφορμή αυτήν την κρίση.
-
Κούλη γερά! Σπαστους τον τσαμπουκα! Βαστα τους φόρους!
Καλή πτώση 🤬🤬...
-
Κούλη γερά! Σπαστους τον τσαμπουκα! Βαστα τους φόρους!
Καλή πτώση 🤬🤬...
Ή εναλλακτικά:
Γειά σου ρε Κυργιάκο
Είσαι παλικάρι
Γειά σου ρε Κυργιάκο
Μην υποχωρείς
Γειά σου ρε Κυργιάκο
Είσαι παλικάρι
Κράτα όσο μπορείς...Ο ΓιαΝης ο Όμορφος έλεγε σήμερα στην ΕΡΤ πως η ΕΕ έδωσε το δικαίωμα για πλαφόν στην τιμή του ηλεκτρισμού, που ο Κυργιάκος επέλεξε να μην επιβάλει.
Ισχύει; -
Να επαναδιατυπώσω το ερώτημα, γιατί μπορεί να χάθηκε πριν:
Ο ΓιαΝης ο Όμορφος έλεγε σήμερα στην ΕΡΤ
πως η ΕΕ έδωσε το δικαίωμα για πλαφόν στην τιμή του ηλεκτρισμού
που ο Κυργιάκος επέλεξε να μην επιβάλει.Ισχύει;
-
Οι Τούρκοι ανέκαθεν -ασχέτως με το ποιος κυβερνούσε,κυβερνά ή θα κυβερνήσει εδώ-, έχουν άριστη εξωτερική πολιτική όποιος κι αν είναι πρόεδρος τους (σουλτάνος,δικτάτορας ή εκλεγμένος δημοκρατικά). Η Τουρκία είναι τεράστιο μέγεθος σε σχέση με την Ελλάδα (αν η διαφορά Ουκρανίας-Ρωσίας είναι 5,η διαφορά Τουρκίας-Ελλάδας είναι 20 σε διάφορα θέματα). Γι αυτό κι όπως ξαναείπα, είναι αναπόφευκτο ν'απορροφηθεί/κατακτηθεί/τουρκοποιηθεί (όπως θέλει ας το πει ο καθένας), πλήρως η Ελλάδα σε κάποια χρόνια -ίσως πιο σύντομα απ'όσο νομίζουμε-.
Όσον αφορά το Μαδούρο, τώρα που έχει στο χέρι Δυτικούς και Αμερικανούς,εγώ δε θα τους έδινα με κανένα τίμημα πετρέλαιο.Αν είναι πραγματικός αριστερός,κομμουνιστής ή οτιδήποτε τέτοιο τέλοσπάντων,ήρθε η ώρα της νίκης και της επικράτησης έναντι στους καπιταλιστές.Άστους να γονατίσουν μέχρι τελικής πτώσεως,μετά από όσα τους κατηγορείς ότι σου έκαναν.
Αν παρ'όλα αυτά πάει και συμφωνήσει για τα δολλάρια να τους δώσει πετρέλαιο θα επιβεβαιώσει την προσωπική μου άποψη, ότι μπροστά στο χρήμα δεν υπάρχουν ιδεολογίες κομμουνισμός,φιλελευθερισμός,αριστεροί,δεξιοί κ.ά τέτοιες π@π@ριες..
Οι ιδεολογίες υπάρχουν μόνο ως "μαστούρα" των λαών,των αργόσχολων και υποανάπτυκτων όπως ακριβώς ο ποδοσφαιρικός οπαδισμός με τους χούλιγκαν των δρόμων ή των πλήκτρων...Και τελικά, το χρήμα είναι ο μόνος Θεός και η μόνη ανίκητη ιδεολογία.Τα υπόλοιπα,απλή μπουρδολογία..
-
Αυτή τη φορά μάθανε...
Τρελο μποτιλιάρισμα για να βγεις από Αθήνα. Ώρα και βάλε. Στη γέφυρα Καλυφτάκη οι 3 λωρίδες εσονται μια ώστε τα φορτηγά να κάνουν αναστροφή. Πιο πέρα Δια, είδα το πρώτο M1117. Παραδοσιακά βγαίνω από την παλιά εθνική (αλλά hint: Όταν χιονίζει το BP της Μαλακάσας έχει πάντα ανοικτή την πόρτα του για τα εκχιονιστικα ενώ και τα πλευρικά διόδια έχουν ανοικτή τη λωρίδα e-pass για τον ίδιο λόγο.).
Σόφη η κίνηση μου να μπω από το βενζινάδικο αφού στον παλιό ήδη είχαν μπλοκάρει από τη χιονόπτωση. Το αυτό θα γινόταν και στην κανονική εθνική με φορτηγά. Αφού όμως δεν υπήρχαν, εύκολα 80-90 παρόλο το χιόνι.
Και κάπως έτσι αυτή τη φορά έγιναν όλα σωστά και το αγόρι μας τη γλίτωσε από εκεί τουλάχιστον...
-
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2