-
Χυδαία η υπόθεση αυτή το λιγότερο. Για κανένα σοβαρό άνθρωπο δεν είναι αστείος ο θάνατος συνάνθρωπου από μαγκάλι ή ότι άλλο.
Από εκεί και μετά αν θέλετε στοιχειωδώς να μετέχετε σε συζητήσεις μερικοί, θα πρέπει αν θέλετε επί της αρχής να είστε σωστοί, να καταλάβετε ένα πράγμα. Υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις για το τι είναι καλύτερο για τη χώρα. Αλλοι θεωρούν καλύτερες σε αυτή την φάση τις ιδιωτικοποιήσεις. Αλλοι τις κρατικοποιήσεις. Αυτό δεν καθιστά αυτομάτως την μια ή την άλλη άποψη ανθελληνική.
Υπάρχουν υπέρ και κατά. Στη χρονική περίοδο που διανύουμε οι ΔΕΚΟ έχουν διαπιστωμένη αξία βαριδιού. Για δεκαετίες αποτελούσαν τα κεντρικά εργαλεία πολιτικής διαχείρισης μεγάλων και μικρότερων κομματικών σχηματισμών που καταλάμβαναν την εξουσία.
Όποιος έχει ασχοληθεί στοιχειωδώς με τα κοινά θα έχει αντιληφθεί πως από κάθε πολιτικό χώρο και σε κάθε επίπεδο έγιναν εγκλήματα σε ΔΕΚΟ, Τοπική αυτοδιοίκηση, Κεντρική εξουσία κλπ που οδήγησαν σε πολύ δυσάρεστα και διχαστικά αποτελέσματα για τις τοπικές κοινωνίες.
Μόνο οι ωφελημένοι δεν βλέπουν τα στραβά των μηχανισμών που υποστήριξαν ή υποστηρίζουν. -
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Το δρόμο μπορεί να τον κλείνει κάποιος που χάνει τη δουλειά του ή γενικώς ζοριζεται από πολιτικές. Εκεί τι παίζει αγαπητοί; Μη πείτε μια λωρίδα γιατί μια χαρά στον πάτο του τον κούμπωσε το νόμο του ο βρωμοπασοκος με το εργασιακό και τις επικουρικές...
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να κλείνει τον δρόμο!! ΚΑΝΕΙΣ!! Όσο δικαίωμα έχεις αυτός, άλλο τόσο (και περισσότερο) έχω εγώ να περάσω, γιατί πληρώνω τέλη, φόρους και διόδια για τον δρόμο (ενώ αυτός όχι!).
Την Πέμπτη ταλαιπωρήθηκε χιλιάδες κόσμος μετά την Κόρινθο...εγώ "μόνο" 1 ώρα, άλλοι 2 και 3 με μωρά και παδιά στα αυτοκίνητα. Και ορισμένοι κινδύνεψαν, γιατί οι Ρομά πέταγαν και πέτρες στα αυτοκίνητα με τραυματισμούς!!! Με ποιό δικαίωμα? Αλλά είναι συμφέροντα και ψήφοι....
Ναι εκεί θέλω ελικόπτερα και το τέταρτο πολύ είναι...σηκώνονται τα ελικόπτερα και βαράνε...να δω εαν μετά θα ξανακάνουν μαγκιές.
Δεν καταλαβαίνω καν τι εξυπηρετεί να κλείσεις έναν δρόμο, εκτός από την ταλαιπωρία χιλιάων ανθρώπων, οι οποίοι φυσικά θα στραφού εναντίον σου και δεν θα συνταχθούν μαζί σου. Ποτέ δεν το κατάλαβα...τριτοκοσμικές συμπεριφορές.
-
Εγώ με πετρέλαιο ζεσταίνομαι και με αυτό είμαι όλα τα χρόνια.
Το ρεύμα το ανέφερα για νέες κατασκευές που βάζουν αντλίες θερμότητας .
Δία ευτυχώς που έχουμε εσένα και λες εξυπνάδες . Οπότε οι άλλοι τι να πούμε οι κακόμοιροι ...
Πήλιου αν ξαναδιαβάσεις την συζήτηση θα δεις ότι δεν είσαστε μόνοι . Σε αυτά που λέει ο fiverg απαντούσαν και άλλοι.
Εγώ δεν κάνω διαχωρισμό σε νταβατζήδες. Αν αυτοί είναι ιδιώτες έχουμε κάποιες ελπίδες να πιέσουμε το κράτος να είναι εναντίον τους.
Αν είναι το ίδιο το κράτος ποιόν να πιέσεις .Οπότε για μένα οι νταβατζήδες είναι το πρόβλημα , όχι αν είναι ιδιώτες ή κρατικοί.
Δηλαδή τώρα ο κρατικός δεδδηε και η κρατικοί ευδαπ και το ιδιωτικό φυσικό αέριο αποδείχθηκαν το ίδιο νταβατζήδες και με ζόρισαν το ίδιο.
Εσας φαίνεται όταν σας ζορίζουν οι κρατικοί είναι πιο γλυκό...
Και για να ξεκαθαρίσουμε κάτι.
Το κράτος μας όταν κρατικοποιούσε , τέλη 70 και 80 , φρόντιζε μέσω των αλητοσυνδικαλιστών που είχαν τα κόμματα , να διαλύουν την εταιρεία .
Ετσι όταν τις πήρε το κράτος ήταν προβληματικές , αλλά οι αλητοσυνδικαλιστές είχαν πετύχει να γίνουν δημόσιοι ξύστες , μέχρι που τις έκλεισαν και πήραν μετάταξη σε άλλο δημόσιο ξυστήρι.
Τις δεκο που πουλήσαμε , δεν τις πουλήσαμε στα πάνω τους , αλλά όταν είχαν απαξιωθεί πολύ οπότε μόνο τζάμπα τις πουλήσαμε .
Παράδειγμα η τρενοσέ που δεν άφησε ο σύριζα και το πασοκ να πουληθεί στα 300 εκ και την πούλησε ο σύριζα λίγα χρόνια μετά στα 45 εκ.
-
Κρουζερ....πολύ σωστά!! Ο αλητήριος ο ΑΓΠ έβαζε κλητήρες διοικητές, ώστε να αποτύχουν...τραγικές καταστάσεις, όλα για τους συνδικάλες και τους ξύστες. Για να αποδείξει ότι απέτυχε ο σοσιαλισμός...
-
Λοιπόν criuser ειμαι υδραυλικός.πριν 4 χρόνια μπήκα μέσω ΑΣΕΠ με την 9η μεγαλύτερη μοριοδοτηση ανάμεσα από 800 αιτήσεις στην ΕΥΑΘ με αορίστου χρόνου ιδιωτικου δικαίου συμβαση. Το 9η το λέω γιατί οι προσληψεις δεν γίνονται όπως πριν μια 20ετια,δεν παρακαλας το πρασινο βυσμα σου να σε χώσει καπου,ενώ είναι ανοιχτές σε όλη την επικράτεια
Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι το ζήτημα άφησε μια οικοδομή χωρίς νερό η ΕΥΔΑΠ 8 μήνες το ξερω
και από την δουλειά μου προ ΕΥΑΘ
Ουτε στα Γιάννενα,ουτε στα χωριά των Ιωαννίνων, ουτε στην Θεσσαλονίκη δεν έχει συμβεί τόση καθυστέρηση εκτός από μια περιπτωση, να μην περναει δίκτυο από εκεί και να πρεπει να γίνει επέκταση δικτυου.και παλι 8 μήνες είναι τεράστιο διάστημα εκτός κι αν έγινε κάποια παρατυπια από μεριά σας που καθυστέρησε γραφειοκρατικα την διαδικασία.Επίσης νερό στην Θεσσαλονίκη αλλά και στα Γιάννενα δίνοταν από την θεμελίωση προσωρινα και μετά γίνονται οι διαδικασίες για τα οριστικά. Το 8 μήνες γίνεται τουλάχιστον 24 δλδ αν δεν είχες ποτε νερό. Μήπως κάτι δεν λες σωστά;Προσωπικά ξερω οτι αν γίνει ιδιωτική η εταιρεία θα εχω(δεν βάζω πληθυντικο ειμαι μιζερος) την μοίρα των σημερινών τραπεζουπαλληλων που τους εξαναγκάζουν σε εθελουσία γυρω στα 50 τους.
Αυτό για τα νούμερα των εταιρειών ίσως ναναι ανάπτυξη γτ η δουλειά βγαίνει με λιγότερους, αλλά αν μπει κάποιος νοητά στην θέση των υπαλλήλων μεχρι και κρίση πανικου βαράει. Τι ακριβώς να κάνω στα 50 μου όταν στην ουσία βγαίνω ανειδικευτος στην αγορά εργασίας;αδιαφορο όμως για όποιον ειναι καβατζωμενος σημερα.αν αυριο βρεθεί στην ίδια μοίρα παιζει και να ουρλιάζει για όλα εκτός από τους πραγματικους υπαίτιους...
το οργανόγραμμα της ΕΥΑΘ αναφέρει για μίνιμουμ 600 εργαζόμενους όμως σημερα εργάζονται οι μισοί.επίσης η ΕΥΑΘ σε πολυ μεγάλο κομμάτι της είναι ήδη ιδιωτική
Η δουλειά μας είναι απαιτητική γιατί το νερό και οι διαρροές του δεν σταματάνε ποτε, ουτε το βράδυ,ουτε τα Χριστούγεννα ουτε όταν εχεις κανονίσει ραντεβού με τον γιατρό για να δει το παιδι σου
Τέλος πολλές φορές έρχεσαι αντιμέτωπος με αγανακτισμένο κόσμο ο οποίος δικαιολογημένα όταν δεν έχει νερό στην βρυση του ουρλιάζει. Και ακόμα κι αν νευριάζεις ξέρεις ότι έχει δίκιο γιατί το νερό είναι το πολυτιμοτερο αγαθο.εξ ου και δεν το κόβουμε ποτε(τουλαχιστον στον τομέα που δουλευω εγω) σε αντίθεση με το ρεύμα που οι αναθέσεις σε ιδιώτες εργολάβους σε κάποια φάση το κάνανε απαγορευμένο σε όσους δεν πληρωσαν δυο λογαριασμόυς. Το κόβουμε όταν μιλαμε για χρέη 5 και χιλιάδων ευρώ και αυτό συνήθως το συναντάμε σε (guess who)επιχειρήσεις.ο κακοπληρωτης έχει και τους υπαλλήλους απλήρωτους,μιας και μιλάγαμε για αφεντικά
Δεν είναι απλα ζητήματα οι ιδιωτικοποιήσεις σε κοινωνικά αγαθά και γι αυτό οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι σταμάτησαν να τις κανουν και προσπαθουν(άλλοτε πετυχαινουν, άλλοτε όχι) την κρατικοποίηση τους -
Όπως καταλαβαίνεις αργοσχολε, την 🤭. Είσαι ένας ΔΕΚΟτζης και καλά ξεμπερδεματα. Εμείς τώρα γουστάρουμε ήρωες μπάτσους._
Φάνη και εγώ έχω χάσει ώρα και κάτι από τη ζωή μου σε κινητοποιηση για τα διόδια στη Χαλκίδα σε ΚΤΕΛ. Δε σταμάτησε καλα καλά το λεωφορείο και αγαναχχχχτισμενη κάμπια πήρε τηλ την αστυνομία.
"Δεν παίρνεις την Τανάγρα να τους βομβαρδίσει Μιράζ; Δίπλα είναι." της είπα και όταν αντέδρασε της είπα να κάτσει ησυχα γιατί δεν είναι στο αμάξι της και δεν έχουμε την όρεξη της. Αυτα.
Ελικόπτερα και άλλα τέτοια τα κάνουν κράτη τα οποία δεν ανέχονται μαγκιες από κανενα. Και επειδή εμείς δεν είμαστε από αυτά να λείπουν τα εσωτερικά ξεχαρμανιασματα/μασαζακι στα ουγκανα της (σοβαρής) ΧΑ που τσινανε λόγω των εμβολιων.
Η ιστορία έχει γράψει άπειρες "στιγμές ηρωισμού" της αστυνομίας εναντίον εργαζομένων και πολύ μα πολύ λιγοτερες εναντίον ταραχοποιών που το αξιζουν. Δεν ξέρανε τι θα γίνει όπου υπάρχουν καταυλισμοί; Μια χαρά το ξέρανε. Αλλά για βιτρίνες, ξύλο σε πλατείες και άλλα τέτοια είναι πρώτα τα παιδιά. Σε dt ξύλο σε εκπαιδευτικούς αν κλείσει μια λωρίδα παραπάνω αλλά εκεί έπρεπε να μείνετε σταματημένοι.
Θα μου πεις σιγά. Πέντε πόντους χιόνι, κλείσιμο. Φωτιά, κλείσιμο. Και όσο και αν ο πρωην μάγκας των Εξαρχείων 🤫 το παίζει άνετος, ξανά κλείσιμο. -
Εννοείται ότι το νερό είναι κοινό αγαθό και δεν υπόκειται σε ιδιωτικοποιήσεις. Ακόμη και αν είναι ανθρώπινο οι εργαζόμενοι σε αυτό να το βλέπουν και από την δική τους σκοπιά (τι θα κάνω στα 50 μου) η οποία βέβαια πόρω απέχει από το τι είναι και τι δεν είναι καλό γενικά για το κοινωνικό σύνολο.
Ξεχνάτε όμως γενικά ένα πράγμα. Το αν θα κοπεί το νερό στον φτωχό, το αν θα έχει ρεύμα ή όχι ο φτωχός δεν εξαρτάται τόσο από το αν θα είναι ιδιωτική ή κρατική η εταιρεία αλλά από την πολιτική πρόνοιας τους κράτους. Εδώ πολύ πονηρά έχουμε ταυτίσει κρατικό=πρόνοια. Με αποτέλεσμα να πρέπει να δεχόμαστε ένα κάρο ρεμούλες και κακοδιαχείριση αμάσητες που έφταναν μέχρι και τον τελευταίο κλητήρα του "μαγαζιού", πρόνοια αφού. Θυμίζω ότι κάποιοι είχαν κάνει σημαία τα μαγκάλια το 10-15 ενώ το 90% και βάλε τον καταναλωτών ήταν στην κρατικότατη ΔΕΗ. Οπότε ας μην φωνάζουμε για το κρατικό ή το ιδιωτικό. Ας φωνάζουμε για την πρόνοια που δείχνει ή δεν δείχνει το κράτος στους ασθενέστερους.
Βέβαια υπάρχει και η πολιτική-πασόκ. Να μπαίνει μέσα το μαγαζί με τιμή φασόν για όλους, να μην έχει ταμείο να κάνει ούτε ένα νέο έργο και κλωτσάμε το τενεκεδάκι παρακάτω να το βρει ο επόμενος. Και όλα θα τα καλύψει ο προυπολογισμός. Κι έχει ο θεός. Αμ δεν έχει...
-
Ο Γάτος που είναι ρε παιδιά;
Μάλλον στο γραφείο, έχει ανοίξει την τηλεόραση στην ΕΡΤ1 και χαζεύει σε HD τα πιο τραγανά μιλφέηγ που χω δει τελευταία...Μια και σας βρίσκω σε ψυχοπονιάρικη διάθεση σήμερα, με τους νεκρούς από μαγκαλι κλπ. και συζητάμε τις ιδιωτικοποιήσεις αλλά και τις απαλλαγμένες από αγκυλώσεις πολιτικές του Θούπερμαν και τις τραγικές συνέπειες του συνδικαλισμού, να πω:
Ενώ τιμούσαμε ως Έθνος την απαράμιλλη προσφορά στην πατρίδα της αείμνηστης Φώφης και Χρυσαυγίτες προσπαθούσαν να καταθέσουν στεφάνι στα μνημεία αυτών που οι παππούδες τους προδωσαν και σκότωσαν, ένας ακόμη Δημήτρης κείτονταν νεκρός, κομμένος στη μέση απ τη γερανογεφυρα στο λιμάνι της Cosco.
Είχε τελειώσει το 12ωρο του και σε κάτι λιγότερο από 8 ώρες, τον ξανάφεραν στη δουλειά για ακόμη ένα 12ωρο... Είναι ένας από τους 400 νεκρούς σε ώρα εργασίας τα τελευταία 7 χρόνια, για τους οποίους δεν έφταιγε κανείς πάρα η κακιά η ώρα και ο Θεός που θέλησε να δοκιμάσει την πίστη των οικογενειών τους, για 400 θανάτους η ελληνική Δικαιοσύνη δεν βρήκε κανέναν να φταίει να τον τιμωρήσει.
Στην πολύ πετυχημένη και στρατηγική ιδιωτικοποιηση του λιμανιού, στέκονται τώρα μικρό αγκάθι οι συνδικαλισμένοι απεργοί, αυτή η μάστιγα... -
Μόνο που ποτέ κανείς δεν μίλησε για συνδικαλισμό στον ιδιωτικό τομέα (κι εγώ συνδικαλισμένος είμαι). Για κάποιους άλλους μιλάμε που παρίσταναν/παριστάνουν τους συνδικαλιστές ενώ ήταν -το λιγότερο- αργόμισθοι πολυτελείας.
Και επειδή τα παρακολουθώ (όχι ότι απαλύνει τον θάνατο του ανθρώπου, όχι ότι δεν υπάρχει θέμα, όχι ότι δεν πρέπει να βρεθούν και να κάτσουν στο σκαμνί οι υπεύθυνοι εκεί) δεν υπάρχουν τα νούμερα που βάζεις. Μέσα στα νούμερά σου συμπεριλαμβάνονται ακόμη και εμφράγματα εν ώρα εργασίας (εργατικό ατύχημα και αυτό με παθολογικά αίτια). Ή και το να φέρεις σπίτι σου ηλεκτρολόγο και να τον χτυπησει το ρεύμα ή να πέσει από την σκάλα... -
Αμαν κι εσυ βρε fieverg. Ασε τον αλλο να κανει το κομματι του. Μη του το χαλας. Ειναι κι αυτη μια οπτικη. Εν πολλοις ψυχοπονιαρικη μα προσφιλεστατη σε οσους δεν θελουν ποιοτητα μα ποσοτητα.
Το θετικο βεβαια σε ολο αυτο το θεατρο ειναι πως οι μερες του τελειωνουν και η νεα γενια τους γυριζει την πλατη. Υπαρχει ολη η αναγκαια πληροφορια και τετοιες παπαριες δεν κατεβαινουν αμασητες. Χαιζονται ομως με ιδιαιτερη ευκολια. -
Σε ποιον γυρίζει η νέα γενιά την πλάτη;
-
Τα μαγκαλια υπηρχαν επι Σαμαροβενιζελωνκαι εγινε τυμβορυχια πανω σε αυτα, ΦΥΣΙΚΑ επι Συριζα εξαφανιστηκαν γιατι οπως ελεγαν οι βουλευτες πλεον δεν βλεπουν ανθρωπους να τρωνε απο τα σκουπιδια αλλα οι πολιτες τους σταματουσαν στον δρομο για να τους αποθεωσουν... Φυσικα τωρα με τον Κουλη τα μαγκαλια αναψαν ξανα!
Φυσικα το πλειοψηφικο πακετο του λιμανιου δεν το εδωσε ο Δριτσας στην cosco...???
Τελος η αστυνομια δεν εριχνε δακρυγονα σε συνταξιουχους επι Συριζα...δεν εριχνε ξυλο σε πορειες... Ευτυχως πλεον ολοι εχουν δοκιμαστει και δεν υπαρχουν αυταπατες!
-
Καλά, όσο πλησιάζει το ξεβοθρεμα νol 2 τόσο αρχίζει η απώλεια ψυχραιμίας και θα ξαναδούμε τα ίδια με μαθηματική ακρίβεια.
Οι τυμβωρυχοι του Ματιού θέλουν να ξεχάσουμε την εικόνα να μπαίνεις στην Αθήνα και στο ύψος του Λαϊνοπουλου να μη βλέπεις μπροστά σου αλλά να μην είναι τσικνοπέμπτη. Όταν άρχισαν τα επιδόματα, κοινωνικά τιμολόγια κτλ έσβησαν τα μαγκάλια. Δεν έκλασε ο Φίλης και έσβησαν, άλλωστε θα τιναζομασταν στον αέρα με πυρηνική έκρηξη 1,6kt.
Εννοείται πως αποκρατικοποιήσεις δίχως μνημονιακους καταναγκασμούς θα φάνε την καραμουζα που τους χρειάζεται. Μάλλον όμως δε θα το μάθουμε αφού με τέτοιο ρυθμό δε θα μείνει και τίποτα στο κράτος. Πάμε για το νεράκι τώρα (αφού πρώτα τάχα μου τάχα μου πούμε ότι είναι και αυτό κοινωνικό αγαθό). Και αν δεν κάτσει τώρα, ο ντορουλης ναν' καλά...
Κάποτε παίζαμε minecraft με κλούβες για τη δύναμη της εικονας. Αλλά τώρα τι θέτε, μας ξέρετε τι καρουμπαλολαγνοι είμαστε. Έπρεπε να είχατε αφήσει Ζαιοι τα αυγά να μπουκαρουν στο κΥνοβουλιο για make Greece great again καταστάσεις. -
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Σε ποιον γυρίζει η νέα γενιά την πλάτη;
Μα φυσικα στους επαγγελματιες αγωνιστες. Δε το καταλαβες ακομη? Εδω παναικπεδευτικο συλλαλητηριο και ζητημα απο τους 1200 να ηταν 100 οι εκπαιδευτικοι. Οι υπολοιποι κλασσικοι λεγεωναριοι που τη μια μερα φορουν το καπελο του λιμενεργατη, την αλλη του εκπαιδευτικου και παει λεγοντας... Σε εντεταλμενη υπηρεσια δηλαδη να κανουν κουδουνια τα .... των πολιτων. Παλια ηταν περισσοτεροι μα τωρα ουτε βαπορι στο λιμανι δεν μπορουν να κρατησουν δεμενο. Το καλοκαιρι τους πηραν στο κοντο οχι οι Ματατζηδες, ουτε οι λιμενικοι μα οι επιβατες.
Οι μερες οι ενδοξες που μετρουσαν ποσες μερες κρατουσαν πλοια δεμενα στα λιμανια ή κλειστες τις πυλες εργοστασιων, περασαν ανεπιστρεπτι. Δεν το προσεξες?
Με την ευκαιρια που ρωτησες, να ρωτησω κι εγω κατι. Αυτα που εγραψες για αστους που σπανε πλακα με το θανατο φτωχων αναρωτιεσαι καθολου ποσο ξεφτυλικι δινουν σε μια πολιτικη συζητηση? -
Το Ματι το εζησα απο κοντα. Τοσα κορμια καμενα εδω κι εκει ειχε να δει η Ελλαδα απο τη σφαγη του Διστομου.
-
Δεν κατάλαβα ότι μιλούσες για συνδικαλιστές. Κατά τα άλλα:
Τι έπαθαν ακριβώς οι ναυτεργατες; Μια χαρά οι επιβάτες ξεφτιλισαν ΝΔουλα από τη συχνότητα του Σκάι, ξεχνάς.
Τα παράπονά σου στους αστούς και όχι σε μένα. 10 χρόνια τώρα υπάρχουν πολλοί που ΚΑΡΑγουσταρουν ο,τι συμβαίνει.
Και οι καταστροφες από τις φωτιές του καλοκαιριού θύμισαν στην Ελλάδα τις καταστροφές των Γερμανών όταν αποχωρούσαν. Έξω από τα χωριά και τους οικισμούς η ελληνική αστυνομία κρατούσε τους κατοίκους... -
Απο την δομη της απαντησης που εδωκες καταλαβαινω πως δε πρεπει να σε πιεσω αλλο. Μη μας παθεις και τιποτε και το εχω βαρος.
-
Ναι εντάξει, μπορείς να σοβαρευτεις λιγάκι;
-
Σοβαρα στο λεω. Δε συνεχιζω. Παιξε εσυ τη μπαλα σου ωστε να μαθαινουν οι νεοι και να θυμιζεις στους παλιους απο τι εχουμε γλυτωσει.
-
Ναι, ήρθε ο Αλέξις, άνοιξε την κανουλα και όλοι πέρναγαν κοτσάνι. Κι έσβησαν όλα τα μαγκάλια δια μαγείας και στους κάδους δεν έψαχνε κανείς. Την επόμενη μέρα όλα αυτά. Τώρα το ότι είχαμε στρατευμένα μέσα από την ανάποδη δεν το παραδέχεται κανείς. Μονοιτς βγήκαν οι συριζαιοι, κανείς δεν τους έσπρωξε, μόνο ο λαός. Μετά βέβαια τους μάζεψε ο Νικολάκης "για να του πληρώσουν άδεια" και μετά άλλαξαν τα κοζα. Αλλά ο καθείς μπορεί να τα βλέπει όπως θέλει.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2