-
10065ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΤΟΝ ΣΤΗΝ FERRARI ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΟΓΙΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
-
10065ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΤΟΝ ΣΤΗΝ FERRARI ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΟΓΙΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
-
Παιδιά καλησπέρα. Έχω ένα peugeot 206 του 2000 και μου έχει βγάλει τρελά προβλήματα. Αυτή τη φορά ράγισμα κεφαλής. Πλέον έχω φτάσει στο αμήν και αποφάσισα να το αλλάξω γιατί κάνω πολλά ταξίδια και θα ήθελα κάτι πιο αξιόπιστο. Είμαι ανάμεσα σε toyota yaris και ford fiesta και όπως καταλάβατε θα ήθελα γνώμες. Να σημειώσω επίσης ότι δεν ξαναπαίρνω Γαλλικό αυτοκίνητο ποτέ ξανά.
-
Clio και 208 είναι σε καλές τιμές αυτή την περίοδο.
-
Ο αλλος δε θελει γαλλικο και του προτεινουν γαλλικα[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
-
1 Άλλη
2 Δε βοηθάτε παιδιά δε βοηθάτε -
Δεν βλέπεις και το Golf?
-
Έχω κάνει ταξίδι 1300χλμ ( τα μισά σερί οδήγησης), πήγα και ήρθα ατσαλάκωτος, ενώ στον ένα μήνα που το είχα έκανα μόνο διαδρομές άνω των 150χλμ οπότε στο κομμάτι του ταξιδιού νομίζω ότι θα σε καλύψει. Επίσης πιάνει μεγάλες ταχύτητες (άνω των 150) χωρίς να τρομάζει. Μετά τα 120 περίπου φυσικά έχει αεροδυναμικούς θορύβους.
Ποιοτικά στο εσωτερικό δε λέει πολλά, θα δεις κεντρικές κονσόλες να κάνουν βόλτες και γενικά μια ''φθηνή'' κατασκευή εσωτερικού.
Οδηγικά δε λέει τίποτα και εκεί νομίζω είναι που διαφέρει στον απόλυτο βαθμό το fiesta. To 2ο δεν το ξέρω όμως οπότε δε μπορώ να εκφέρω γνώμη.
-
Το fiesta θα προτινω, αν θες τους λογους πηγαινε στο αναλογο θεμα και διαβασε υπαρχουν εκτενη review απο δεκαδες κατόχους.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
εμενα η πεθερα μου εχει fiesta 10 ετων με ελαχιστα χλμ και εχει πελαγωσει στα προβληματα
αφου θες αξιοπιστια θα παρεις ιαπωνικο ή ακομα καλυτερα Κορεατικο αυτοκινητο -
1 αυτοκίνητο δεν αποτελεί δείγμα.
-
Συν το γεγονός ότι η Ford δίνει 8 χρόνια εγγύηση εάν πάρεις καινούριο. Αν μη τι άλλο φαίνεται ότι έχουν εμπιστοσύνη στο προϊόν τους.
Απλά θα πρέπει να οδηγάς με τη μουσικούλα λίγο πιο δυνατά για να μην ακούγονται οι τριγμοί τόσο.
-
Αυτή τη στιγμή για μικρό αυτοκίνητο το fiesta θα ήταν το απόλυτο νούμερο 1 για μένα για πολλούς λόγους:
- Μου αρέσει πάρα πολύ σαν εμφάνιση
- Έχει μεγαλώσει σημαντικά προσφέροντας πολύ άνετους χώρους
- Το εσωτερικό του έχει υποστεί σημαντική ποιοτική αναβάθμιση σε υλικά
- Στο δρόμο είναι ΚΟΡΥΦΗ, εξαιρετικό πάτημα και στήσιμο, στρίβει τέλεια (δοκιμασμένο αυτό με τον πωλητή να κρατιέται από τα πόμολα... ), με έναν καλό κινητήρα πετάει, σε ανοιχτό δρόμο το ανέβασα πάνω από 160 και ήταν ακλόνητο, μου έδινε την αίσθηση αυτοκινήτου τουλάχιστον μια κατηγορία πάνω, απόλυτη αίσθηση ασφάλειας!
- Η εγγύηση 8 ετών είναι τρομερό δέλεαρ
Δεν είναι τυχαίο ότι αποθεώνεται από τον παγκόσμιο τύπο και θεωρείται κορυφή στην κατηγορία του...
Αν όντως πάρουμε δεύτερο αμάξι - ακόμη παίζει το ενδεχόμενο - και δεν καταλήξω στην 'ιταλίδα' με την οποία είμαι ερωτευμένος, δαγκωτό fiesta... -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Αν όντως πάρουμε δεύτερο αμάξι - ακόμη παίζει το ενδεχόμενο - και δεν καταλήξω στην 'ιταλίδα' με την οποία είμαι ερωτευμένος, δαγκωτό fiesta...Εσύ να τα αφήσεις αυτά....BMW θα πάρεις στο κορίτσι και τίποτε άλλο...τώρα Μ2 θα είναι, Μ4 θα είναι, Μ5 θα είναι...ό,τι σε φωτίσει ο Αλάχ και η τράπεζα!
-
Ο χρήστης kouladi έγραψε:
Δεν βλέπεις και το Golf?Ρε αγορινα ο ανθρωπος δε θελει γαλλικα του προτεινεις γαλλικα. Ειναι σε αποφαση για μικρο του προτεινεις γκολφ. Οτι να ναι
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Αν όντως πάρουμε δεύτερο αμάξι - ακόμη παίζει το ενδεχόμενο - και δεν καταλήξω στην 'ιταλίδα' με την οποία είμαι ερωτευμένος, δαγκωτό fiesta...
Εσύ να τα αφήσεις αυτά....BMW θα πάρεις στο κορίτσι και τίποτε άλλο...τώρα Μ2 θα είναι, Μ4 θα είναι, Μ5 θα είναι...ό,τι σε φωτίσει ο Αλάχ και η τράπεζα!
αν είναι για m2...αλλάζει το πράγμα!!
Αλλά έτσι η ...ιταλίδα θα μείνει απωθημένο!! -
Αλλά έτσι η ...ιταλίδα θα μείνει απωθημένο!!Εεε άμα είναι έτσι, πάρε την Ιταλίδα, να σου φύγει το απωθημένο, να την απομυθοποιήσεις και να μην ξανασχοληθείς με Ιταλίδες!
-
Δεν γίνεται να μην ασχοληθεί ξανά με Ιταλίδες, εκτός και αν τυφλωθεί!!! ( Μακριά κάτι τέτοιο βέβαια).
Και τα αμάξια και οι γυναίκες είναι πολύ ωραίες και αμάξια και γυναίκες εκεί στις παραλίες της Ηγουμενίτσας και της Πρέβεζας που πάει και παραθερίζει, οι Ιταλίδες είναι πολλές!!!Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Δεν γίνεται να μην ασχοληθεί ξανά με Ιταλίδες, εκτός και αν τυφλωθεί!!! ( Μακριά κάτι τέτοιο βέβαια).
Και τα αμάξια και οι γυναίκες είναι πολύ ωραίες και αμάξια και γυναίκες εκεί στις παραλίες της Ηγουμενίτσας και της Πρέβεζας που πάει και παραθερίζει, οι Ιταλίδες είναι πολλές!!!Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Ολοσωστος ο Νίκος!
Στο θέμα μας: το fiesta γαμαει -
Ολοσωστος ο Νίκος!
Στο θέμα μας: το fiesta γαμαειΣιγά που είναι σωστός (για αυτοκίνητα μιλάω όχι για γυναίκες)!
Θα πάρεις μια φορά, θα δείς ότι δεν είναι τίποτα το φοβερό, θα απηυδήσεις και δεν θα ξανα-ασχοληθείς.
Το Fiesta είναι εξαιρετικό!!!...πολύ θα ήθελα ένα αντί για το Panda. Αλλά τα φράγκα δεν φτάνουν....οπότε μένω με τον Ιταλό εργάτη.
yaris vs fiesta