Για μενα η Allure ειναι η 'ανετη' επιλογη, κ η GT η ποιο sportif κ νεανική. Περιπου οπως τα χωριζει η Ford, στα reviews πολλοι ειπαν οτι η Titanium Puma ειναι προτιμότερη απο την ST σαν design κ στήσιμο, ακομα και ο Thomas στο Autogenful που θεωρω το ποιο εμπεριστατωμενο youtube καναλι. Καπως ετσι.
Στην εκδοση που το πηρα που εχει κ φιμε κ led ομιχλης κλπ Το μονο που μου 'λειπει' απο την GT ειναι τα led νυχιες μπροστα, το μόνο, αλλα θα το ηθελα.
Τωρα αυτο που λες, φυσικα δεν εχεις αδικο στον τροπο σκεψης σου, απλως διατυπωσα την αποψη μου οτι ειναι λιγο υπερβολικό ολο αυτο.
Γενικα πολλοι εδω μέσα πετανε αφορισμούς που κανει να νιωθεις ενοχες και ντροπη για την επιλογη σου (οχι οτι εγω εχω τετοια συμπλεγματα!).
Σε πολλα θεματα διαβαζω 'πετρελαια πεθαναν κ καταργουνται', 'ατμοσφαιρικοι πεταμα', 'χιλιαρηδες τουρμπο καλοι'-'χιλιαρηδες τουρμπο σε 100.000 εχουν πεθανει','κορεατικα/γερμανικα/γαλλικα/ιταλικα πεταμα', 'καταναλωση βενζινη 5λ τα 100' - 'καταναλωση πετρελαιο στη πολη πανω απο 10λ'. Πραγματικα διαβαζω ολα τα θεματα εδω κ χρονια κ συμμετείχα μονο τωρα που θα εκανα την επιλογη μου για να μαθω καμια καινούργια πληροφορια.
Αναρωτιεμαι, αν καποιος θελει το XC40 αλλα εχει 'μονο' 35.000 να διαθέσει θα πρεπει να παρει, Kona? Επειδη τα 35 ισα που φθανουν;
Αυτο λεω, σαν γενικο σχόλιο και ΟΧΙ προς τα εσενα, που νομιζω συμφωνουμε στα περισσοτερα, απο τα γραφομενα σου, αλλα πηρα αφορμη για να γραψω ενα γενικο σχόλιο!
Οι επιλογες υπαρχουν, για να γίνονται, οποιοδηποτε συγχρονο αυτοκινητο ειναι σε παρα πολυ καλο επίπεδο, και οι αναγκες ολων μας ειναι διαφορετικες.
Εγω δεν μπορουσα να παω σε μεγαλυτερο απο Duster αυτοκίνητο, απεκλεισα τα 4.4-4.5μ αλλα ηθελα κ χωρους, ηθελα diesel - γιατι κανω πολλα ταξίδια καθε χρονο κ εχω κ αλλα αυτοκινητα βενζινης/πετρελαίου κ μηχανές, κ εβαλα σαν πρωταρχικο τα συστηματα ασφαλειας, συγχρονο εσωτερικο, ψευτο-SUV εμφανιση, κ να ειναι ευχάριστο κ σύγχρονο μεσα.
Κ επέλεξα.
Γενικα τα φορουμ για να ειναι ευστοχα κ χρηστικα πρεπει να εχουν ουσια κ να λειπουν οι συμπλεγματισμοι. Στα περισσοτερα θεματα η χρησιμη πληροφορια ειναι γυρω στο 10-20% κ μεσα στις αεναες κ φιλοσοφικες κυριως αναζητησεις χανεται κ αυτο το 10-20%.
Αυτα, κ συγνωμη αν εβγαλα τον προβληματισμο μου με αφορμη το δικο σου ποστ!
PSA παντως παει πολυ καλά.