-
Είδα ένα λευκό από κοντά χτες (πότε πρόλαβε ο μπαγάσας;). Πολύ όμορφο σχέδιο.
Δείχνει πολύ φρεσκο παρόλο που μου φάνηκε πιο 'τετραγωνισμένο' από το 3008.
Κρίμα που αυτή η σχεδιαστική 'off-road' προσέγγιση δεν υποστηρίζεται και
από κάποια τετρακίνηση. -
Είδα ένα λευκό από κοντά χτες (πότε πρόλαβε ο μπαγάσας;). Πολύ όμορφο σχέδιο.
Δείχνει πολύ φρεσκο παρόλο που μου φάνηκε πιο 'τετραγωνισμένο' από το 3008.
Κρίμα που αυτή η σχεδιαστική 'off-road' προσέγγιση δεν υποστηρίζεται και
από κάποια τετρακίνηση.Ακομη χειροτερο που δεν εχουν το Grip control στάνταρ (τουλαχιστον απο την Allure, που εχει κ τα κουμπια). Θελει παραγγελια κ 500€ (750£ Αγγλια!), ενω ειναι ενα απλο προγραμματακι (software). Ουτε καν ξεχωριστό κουμπι δεν χρειαζεται (ειναι στο υπαρχον κουμπι επιλογης προγραμμάτων).
Αναρωτιεμαι αν το Puma κ το Captur τα δινουν σε ολες τις εκδοσεις.
-
Ακομη χειροτερο που δεν εχουν το Grip control στάνταρ (τουλαχιστον απο την Allure, που εχει κ τα κουμπια). Θελει παραγγελια κ 500€ (750£ Αγγλια!), ενω ειναι ενα απλο προγραμματακι (software). Ουτε καν ξεχωριστό κουμπι δεν χρειαζεται (ειναι στο υπαρχον κουμπι επιλογης προγραμμάτων).
To Puma ναι, το Captur δεν γνωρίζω (αλλά κι αυτά που μπορεί να έχει δεν είναι σαν του Ford ή του PSA, είναι δύο ή τρία προγράμματα μόνο sport,normal και eco,δεν έχει δηλαδή για χαμηλή πρόσφυση όπως τα άλλα)
-
Dublin wrote:
Ακομη χειροτερο που δεν εχουν το Grip control στάνταρ (τουλαχιστον απο την Allure, που εχει κ τα κουμπια). Θελει παραγγελια κ 500€ (750£ Αγγλια!), ενω ειναι ενα απλο προγραμματακι (software). Ουτε καν ξεχωριστό κουμπι δεν χρειαζεται (ειναι στο υπαρχον κουμπι επιλογης προγραμμάτων).
To Puma ναι, το Captur δεν γνωρίζω (αλλά κι αυτά που μπορεί να έχει δεν είναι σαν του Ford ή του PSA, είναι δύο ή τρία προγράμματα μόνο sport,normal και eco,δεν έχει δηλαδή για χαμηλή πρόσφυση όπως τα άλλα)
Καπου ειχα διαβασει οτι μπορει να εχει +2, 1 για χωμα κ ενα για υγρο. Δεν βρηκα ξεκάθαρη απάντηση.
Καλο αυτο για το Puma. Ενα συν ακομη.
-
Οκ δεκτό φοβερός ο blueHDI. Άντε να αποδεχτεί κάνεις ότι είναι πολύ ακριβός γιατί τα αξίζει τα λεφτά του. Σκέφτομαι πχ να πάω στην Allure όπου γλιτώνεις τα 1000€ λάστιχα για τις 18' που στην τελική καλό κάνουν μόνο στην εμφάνιση. Έξω και τα full-led με το πολύ υψηλό επίσης κόστος αν πάθουν κάτι. Γενικά μελέτησα στον κατάλογο τις διαφορές των εξοπλισμών και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την Allure σε σχέση με την GT-Line. Μια απορία μόνο. Με το EAT8 αναγέννηση αν χρειαστεί πως κάνουμε που δεν θα μπορούμε να κρατήσουμε μια σχέση κάτω; Επίσης γνωρίζει κανείς αν όντος ισχύει αυτό που γράφτηκε ότι κοστίζει 500€ το εξτρα το Grip control ή δεν το παίρνει καθόλου το 2008;
-
Πρώτον τα 18αρια λάστιχα δεν έχουν ούτε κατά διάνοια 1000€. Δεύτερον τα led είναι εξοπλισμός ασφάλειας, αν είναι έτσι να μη βάζουμε και ABS γιατί έχει ξεχωριστό εγκέφαλο και μπορεί να χαλάσει. Τρίτον το αυτόματο κιβώτιο έχει και χειροκίνητη λειτουργία και θα αλλάξει μόνο του σχέση μόνο στον κόφτη, οπότε απλά φροντίζεις να μην πάει στον κόφτη και κρατάς μέσα όποια σχέση θες.
Τέλος, εάν δεν υπάρχει το απαραίτητο budget πολύ απλά δεν ψωνίζουμε. Δεν υπάρχει λόγος να μηδενίζουμε την αξία αυτού που (ενδεχομένως) δεν μπορούμε να ψωνίσουμε.
-
Οκ δεκτό φοβερός ο blueHDI. Άντε να αποδεχτεί κάνεις ότι είναι πολύ ακριβός γιατί τα αξίζει τα λεφτά του. Σκέφτομαι πχ να πάω στην Allure όπου γλιτώνεις τα 1000€ λάστιχα για τις 18' που στην τελική καλό κάνουν μόνο στην εμφάνιση. Έξω και τα full-led με το πολύ υψηλό επίσης κόστος αν πάθουν κάτι. Γενικά μελέτησα στον κατάλογο τις διαφορές των εξοπλισμών και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την Allure σε σχέση με την GT-Line. Μια απορία μόνο. Με το EAT8 αναγέννηση αν χρειαστεί πως κάνουμε που δεν θα μπορούμε να κρατήσουμε μια σχέση κάτω; Επίσης γνωρίζει κανείς αν όντος ισχύει αυτό που γράφτηκε ότι κοστίζει 500€ το εξτρα το Grip control ή δεν το παίρνει καθόλου το 2008;
Allure εγω. 17' η καλυτερη σε σχεση ανεσης - κρατηματος, παντου το λενε αυτο.
Το grip ναι, ισχυει αυτο που εχω πει. 500€ με παραγγελια μονο.
-
Γνωρίζει κανείς αν έχει πάρει παράταση η προσφορά για μεταλλικό χρώμα + 500€ που έληγε στις 20/1;
-
Γνωρίζει κανείς αν έχει πάρει παράταση η προσφορά για μεταλλικό χρώμα + 500€ που έληγε στις 20/1;
Μαλλον. Παρε ενα τηλεφωνακι.
-
Επειδή πέρασα σήμερα να πάρω μερικά χαρτιά για το δικό μου το ρώτησα αυτό από περιέργεια.Μου είπε πως αυτή τη στιγμή δεν ισχύει καμία προσφορά και περιμένει κάποια ενημέρωση μήπως το δώσουν παράταση.Απο Δράμα που το πήρα εγώ μου είπε πούλησε 5 2008.
-
costasar wrote:
Επειδή πέρασα σήμερα να πάρω μερικά χαρτιά για το δικό μου το ρώτησα αυτό από περιέργεια.Μου είπε πως αυτή τη στιγμή δεν ισχύει καμία προσφορά και περιμένει κάποια ενημέρωση μήπως το δώσουν παράταση.Απο Δράμα που το πήρα εγώ μου είπε πούλησε 5 2008.
5 Δραμα σε 20 μερες κυκλοφοριας ειναι πολυ καλα.
Καλαματα μου ειπαν οτι δεν εχουν πουλησει κανενα 208 αλλα 'καμποσα' 2008, κ Πάτρα πρεπει να εχουν παει καλα αλλα δεν ρωτησα ευθέως.
Γκαλλο πηγα απο γνωστό - τεραστιο ονομα του χώρου - κ γινοταν χαμος. Ισα που ασχολήθηκαν μαζι μου.
Πιστευω κατι θα γινει, γιατι 500+500 τα απλα χρώματα θα τσουζει λιγο η τιμη. Παντως εχουν πολυ μικρα εξοδα+τελη κυκλοφοριας=200.
Σημειωση: βλεπω οτι υπαρχουν συσκευες που υπόσχονται 30 αλογα κ μειωση καταναλωσης για τον blueHDi (k για τον 100 κ για τον 130). Φανταζομαι σε αυτους τους κινητηρες μονο η χαρτογραφηση αλλαζει και εργοστασιακα. Ξερει κανεις αν εχουν αλλη διαφορα;
-
Σημειωση: βλεπω οτι υπαρχουν συσκευες που υπόσχονται 30 αλογα κ μειωση καταναλωσης για τον blueHDi (k για τον 100 κ για τον 130). Φανταζομαι σε αυτους τους κινητηρες μονο η χαρτογραφηση αλλαζει και εργοστασιακα. Ξερει κανεις αν εχουν αλλη διαφορα;
[/quote]
Δεν αλλάζει τίποτα.
-
Μόλις μίλησα με πωλητή της Citroen για κάποιες απορίες σχετικά με το C5 Aircross και ταυτόχρονα έκανα ερώτηση για το 2008 καθώς εδώ στη Θεσσαλονίκη ο ίδιος αντιπρόσωπος έχει όλο τον όμιλο οπότε έχει πρόσβαση και στις δύο πλατφόρμες. Για όσους ενδιαφέρονται στο 2008 Allure ΔΕΝ υπάρχει δυνατότητα προσθήκης Full-led φώτων. Ούτε σκέτα, ούτε σε εξοπλιστικό πακέτο. Αν κάποιος γνωρίζει διαφορετικά να μας πει γιατί μου φαίνεται υπερβολικό. Δεν θέλω τώρα να πάρω και στην Peugeot μόνο για αυτό...
-
στο 2008 Allure ΔΕΝ υπάρχει δυνατότητα προσθήκης Full-led φώτων. Ούτε σκέτα, ούτε σε εξοπλιστικό πακέτο. Αν κάποιος γνωρίζει διαφορετικά να μας πει γιατί μου φαίνεται υπερβολικό. Δεν θέλω τώρα να πάρω και στην Peugeot μόνο για αυτό...
To ίδιο συμβαίνει και στο 208, μπαίνουν μόνο τα Eco Led για λόγους κόστους (στο εξωτερικό είναι κανονικά διαθέσιμα και τα full led ώς έξτρα). Είναι επιλογή του αντιπροσώπου, τα κάνει αυτά τα 'κουλά' ο Σ.
-
Eco led τι ειναι;
-
Eco led τι ειναι;
Nομίζω είναι led μόνο μέχρι και τη μεσαία σκάλα.
-
Όχι όλες οι σκάλες led είναι απλά είναι φανάρια με κάτοπτρα και 'λάμπες' led. Τα full led είναι με προτζέκτορες.
https://www.zougla.gr/assets/images/2785838.jpg
To μεσαίο έχει full led, τα άλλα δύο έχουν eco.
-
Πάντως εξωτερικό κ συγκεκριμένα μόνο Γαλλία και μόνο στην επιλογή διαμόρφωσης του 208 και όχι του 2008 , υπάρχει επιλογή προσθήκης led ( τα 3 νύχια που λένε μερικοί ) και η τιμή είναι στα 1200 ευρώ!!!!
-
Κοιτα αν εχει προβλευθει απο το εργοστασιο τα κατοπτρα να λειτουργουν σωστα με led λαμπτηρες και δεν τυφλωνουν τους παντες απεναντι σου ...οκ παρε τα eco led...αλλωστε μετα ως aftermarket θα υπαρχουν ωραιοτατα φαναρια led με εντυπωσιακο σχεδιασμο αν τα βαραθεις αισθητικα.
-
Τι του λες ρε συ του ανθρώπου? Είναι δυνατόν εργοστασιακό φανάρι να μη δουλεύει σωστά? Προφανώς και είναι μια χαρά, απείρως καλύτερα από οποιαδήποτε υλοποίηση αλογόνου ή aftermarket λύσεων.
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)