-
Στενά τα περιθώρια αν μόνο το βιταρα είναι αυτό που αξίζει. Ισως πρέπει να ψαχτω και σε άλλη κατηγορία ( hatch) καθώς δεν νομίζω να είναι έξυπνη κίνηση το να δίνει κάποιος 20 με 22Κ για να ρισκάρει εάν το αυτοκίνητο βγάλει θέματα ή όχι.
-
Και το χάτς γιατί να μην βγάλει ?
-
Δεν γνωρίζω, πολύ και να κάνω λάθος αλλά υποθέτω γιατί πιθανόν σ αυτή την κατηγορία να υπάρχουν περισσότερες επιλογές.
Νομίζω το έχεις παρεξηγήσει πολύ το θέμα. Γενικά τα 2008 είναι δημοφιλέστατα (1α σε πωλήσεις Β suv) και από ότι ξέρουμε έχουν ακουστεί ελάχιστα.
Το θέμα είναι ότι τα αυτοκίνητα είναι mass products, γι' αυτό υπάρχουν εγγυήσεις, δεν ξέρω τι να σου πω, ότι ισχύει για όλα τα προϊόντα ισχύει και για τα αυτοκίνητα.
Επίσης αυτό με το Vitara είναι σαν σύνθημα του φόρουμ. Αξιοπρεπεστατο αυτοκίνητο φυσικά. Ρώτα αυτούς που το λένε τι αυτοκίνητο έχουν, μπορεί να εκπλαγείς με τις απαντήσεις!
Τα Β suv βασίζονται κυρίως στα Β των εταιριών, από παρόμοια κομμάτια φτιάχνονται (πλατφόρμα, κινητήρες, κιβώτια). Τόσο επιτυχημένη η κατηγορία που έχουν και 2 μοντέλα κάποιες εταιρίες και παραπάνω (μάλλον VW θα έχει 3).
-
Δεν γνωρίζω, μπορεί και να κάνω λάθος αλλά υποθέτω γιατί πιθανόν σ αυτή την κατηγορία να υπάρχουν περισσότερες επιλογές.
-
Αν θες να είσαι περισσότερο καλυμμένος σε θέματα βλαβών ή παιδικών ασθενειών προτίμησε μοντέλο που κυκλοφορεί 2-3 χρόνια ή έχει κάνει face-lift όπως c3 aircross ή Crossland, stonic - Kona κτλ.
Αν και το 2008 είναι τοπ και ότι έχει βγάλει το καλύπτει άνετα η εγγύηση.
-
Και το χάτς γιατί να μην βγάλει ?
Γιατί στα ίδια λεφτά είναι μια κατηγορία επάνω με ό,τι αυτό συνεπάγεται (που συνήθως συνεπάγεται πολλά). Πχ. Puma/Focus, T-Roc/Golf κλπ. Όσ ανεβαίνουμε κατηγορίες και πλατφόρμες η προσοχή στις λεπτομέρειες βελτιώνεται.
Δες και την σύγκριση του Μάστορα μεταξύ C-HR και των άλλων B Suv, η διαφορά ειναι εμφανής και είναι ο λόγος που επειδή είχε περιορισμένο προϋπολιγισμό πήρα C Hatch και όχι B Suv.
-
Ενώ τα Golf που έχουμε διαβάσει διάφορα και σοβαρά, δεν είναι C hatch; Λιγότερα έχουμε ακούσει για το Polo..
-
Ενώ τα Golf που έχουμε διαβάσει διάφορα και σοβαρά, δεν είναι C hatch; Λιγότερα έχουμε ακούσει για το Polo..
Δεν μετράνε, είναι VAG...εκτός στατιστικής, διαλύουν όλα!!
-
Η απτή ποιότητα κατασκευής είναι καλύτερη στο Golf από το Polo.
-
Εμενα μ αρεσει το Golf. Σε μέτρια εκδοση,το λες και vfm
-
Εμενα μ αρεσει το Golf. Σε μέτρια εκδοση,το λες και vfm
Εμένα αδερφέ μου αρέσει η Χάιντι Κλουμ αλλά στο προκείμενο σε σχέση με το Golf είναι συνδυαστικά καλύτερο οδηγικά σε χώρους αλλά και VFM το Leon. Ασε που πλέον όπου δω Golf μου βγάζει μια ανεξήγητη γεροντίλα όπως ακριβώς το Octavia grand coupe όποτε το δω περιμένω να δω κρεμασμένο χέρι οδηγού με τσιγάρο απέξω...
Στα του νήματος ενώ μέχρι προσφάτως δεν έβλεπα πολλά 2008 από φέτος το καλοκαίρι σαν να γέννησαν στην Θεσσαλονίκη! Πριν λίγο πέτυχα στον δρόμο ένα υπέροχο μπλε αλλά ρε παιδιά αυτό το Active σαν Belarus τρακτέρ είναι με το προφίλ των ελαστικών που του φοράνε. Allure το ιδανικό επιπέδου εξοπλισμού στα Peugeot όπως σωστά έγραψε ο Dublin σε άλλο νήμα. Και από χρώμα το λευκό πέρλα που είναι σαν νύφη!
-
Το θέμα με τις δισκόπλακες ήταν καποια 'χαλασμένη' παρτίδα και έκαναν πρόβλημα σε τόσο λίγα χλμ.; Τους αλλάζουν στην εγγύηση κι ο.κ. ή και οι νέοι θα παρουσιάσουν ξανά θέμα;
Επίσης εκεινο το πρόβλημα του parikon που κάλεσε οδική,τι έγινε λύθηκε; Τι ακριβώς ήταν,κακής ποιότητας καύσιμο ή κάτι άλλο;
-
η αληθεια του γατου ειναι απο τα φεις μπουκια οτι μια χαρα ειναι τα γκέικα, και το δυοοοχτω και το τριοοχτω απο ζημιες, δεν βγαζουν σε σχεση με το ποσα πουληθηκαν θεματα βαρεια. αλλο πραμα οι ιδιοτροπιες. βεβαια αμα τα συγκρινεις με #mono_vitara οταν πρωτοκυκλοφορησε, ειναι ντροπιαστικο ο σουζης να βγαζει μονο κατι θορυβακια κριτς-κρατς σε σπασμενους χωματοδρομους και η χλιδα δισκοπλακες και παραθυροσκριτς σε χλιδασφαλτο. απο την αλλη βλεπεις και φορντια να τον πινουν ασχημα, οχι δεν λεω του σιρου που αγαπαω εςτι, λεω για τα απλα, βλεπω αδερφες σιτρονελες οπελιες σε κατεδαφιση, φαου και κλαμα. οποτε μικρο κριτηριο η ασφαλεια της επιλογης, πλην σκληροτραχηλων.
-
Το θέμα με τις δισκοπλακες είχε βγεί αρκετά νωρίς στην επιφάνεια γιατί με είχαν πάρει από την αντιπροσωπεία να το πάω για έλεγχο. Τελικά μάλλον δεν επηρέασαν εμένα, ίσως είχε serial numbers ή κάτι τέτοιο ο αντιπρόσωπος, γιατί μου είπε ότι όλα οκ και δεν θα χρειαστεί να γίνει τίποτα.
Κάποια άλλη πληροφορία δεν είχε από επίσημα για κάποιο θέμα.
-
Ο.κ., τώρα το είδα. Μάλλον ελαττωματικό μπουζί του parikon.
Αν έχει καμία πληροφορία παραπάνω ας μας πει κι εκείνος.
-
Φαντασου αυτα να γινονταν σε ντουστ τι θα εγραφαν καποιοι επιστημονες εδω...
-
Ήρθε η ώρα νομίζω όλοι να αποδεχθούμε ότι όλα τα οχήματα βγάζουν προβλήματα είτε συναρμογής, είτε ηλεκτρολογικά, είτε μηχανολογικά. Άρα αποκτάει ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα η διάρκεια της εγγύησης και η ανταπόκριση που δείχνει η κάθε αντιπροσωπεία στην ορθή εφαρμογή αυτής.
-
Φαντασου αυτα να γινονταν σε ντουστ τι θα εγραφαν καποιοι επιστημονες εδω...
ειναι ασχημο ρε συ, οσο ναναι σου ερχεται να χωσεις παραπανω....απο την αλλη στο ντουστ και να τριζει, οκ, ντουστ ειναι, τριζει, ειναι feature δεν ειναι fault
υπαρχει πραγματι βελτιωση των γαλλων παντως. η επιφυλαξη ειναι οτι δεν την προσμενω μακροχρονη. δηλαδη καπως βρηκαν το κολπο να μην σκορπανε απο τη πρωτη μερα αλλα περιμενω οτι συντομα θα γινονται ρημαδια. θα δουμε.
ΑρΕς
να μην χαιρονται και οι αλλοι, εχω την υποψια οτι πλεον φτιαχνονται σαν γιαουρτια. με συντομη ημερομηνια ληξης. ολα.
-
Για Γαλλικα μιλαμε αλλωστε. Οχι για ματσουντα, τουοτα και σουζ.
-
Εχετε χάρη που πούλησα την 5άρα μου . Την Σιτροέν εννοώ , να μην την μπερδεύουμε με άλλα ...
Να σας έπαιρνα βόλτα με αμάξι 11 χρόνων με 150000 χλμ και να μην ακούγεται τίποτα , να μην χαλάει τίποτα και να είναι σε χλίδα άπιαστο .
Καρίνες της ίδιας εποχής δεν πολυβλέπω ... Υπάρχουν κάτι ταξί βέβαια , αλλά αυτά ανακατασκευάζονται κάθε λίγο , γιατί είναι μαγαζιά ...
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)