-
ωρε τι παθατε ολοι και παραγγελνετε αυτες τις παπαριες τα γαλλικα? ε?
ΑρΕς
απο οσο γιγνωσκω θα μου παραδωκει 23 απριλη. οποτες μαλλον στην ιδια καραβια ειναι ολα, 165 ειναι τα χιμπριντα τριο χιλιαρικα οχτω, δεν γιομιζουν καραβι ουτε καν παντοφλα φερυ μποτ, θα βαλουν δυο χιλιαρικο οχτω για ερμα. και μη παραπονιεστε, ειμαι παραγγελμενος ηδη 2 μηνους. και για να παιξουνε και μαζι μου μου εχουν φορτωσει ενα τιγκουανι μεχρι τοτες.
-
ωρε τι παθατε ολοι και παραγγελνετε αυτες τις παπαριες τα γαλλικα? ε?
ΑρΕς
απο οσο γιγνωσκω θα μου παραδωκει 23 απριλη. οποτες μαλλον στην ιδια καραβια ειναι ολα, 165 ειναι τα χιμπριντα τριο χιλιαρικα οχτω, δεν γιομιζουν καραβι ουτε καν παντοφλα φερυ μποτ, θα βαλουν δυο χιλιαρικο οχτω για ερμα. και μη παραπονιεστε, ειμαι παραγγελμενος ηδη 2 μηνους. και για να παιξουνε και μαζι μου μου εχουν φορτωσει ενα τιγκουανι μεχρι τοτες.
άντε μακάρι στο ίδιο καράβι να υπάρχει κάπου χωμένη και μία κόκκινη c4!Να μας ενημερώνεις γάτε, γιατί αν περιμένουμε απο τις αντιπροσωπείες σωθήκαμε
-
Καλοτάξιδο alex! Θα το παραλάβεις και την καλύτερη περίοδο για βόλτες (μέχρι τότε θέλω να πιστεύω -και μάλλον θα είμαστε- σε πιο νορμάλ κατάσταση από τώρα).
Από Γιάννινα δεν είσαι -αλλά μένεις Θεσσαλονίκη- ή κάνω λάθος; (γι αυτό νομίζω κι οι προτάσεις για χέλια και πέστροφες).Έχει ο πεθερός της αδερφής μου σπίτι στα Ζαγοροχώρια,οπότε αν φτιάξουν τα πράγματα μπορεί να έρθω καμιά βόλτα να θαυμάσω το Πεζάκι σου!
Υ.Γ. Τώρα το είδα,Αρτινός. Ο.κ., κοντά έπεσα.
Σας ευχαριστώ όλους παιδιά. Panormus από Άρτα είμαι και αρτα μένω. Να διευκρίνησω κάτι χωρίς παρεξήγηση προς τα παιδια από Γιάννενα, όταν λέω για ψαρια και χέλι δεν μιλάω για ποτάμι ή λίμνη αλλά από θαλασσα(Αμβρακικός)
-
Γάτε και pano μακάρι να είναι μαζί τα αυτοκινητα
-
Μεγειές και καλοτάξιδο Άλεξ!
Ωραια η Άρτα! Ήμουν τέλη Αυγούστου εκεί για δουλειά.
-
Καλορίζικο να είναι και να παραλάβετε το ταχύτερο όσοι τα περιμένετε!
-
Να το χαρείς φίλε. Καλοταξιδο. Μπορείς να μου θυμισεις ποια έκδοση πήρες;
-
Ευχαριστώ πολύ allure diesel 110αλογα μαυρο
-
Ευχαριστώ πολύ όλους σας.
Harisma23 κακως δεν έστειλες pm όταν ήσουν αρτα Αύγουστο είχα άδεια από δουλειά και είχαν τελειώσει και τα αγροτικά.
-
επειδή δεν είχα ποτέ μαύρο, έπαθα τραμπακουλο πόσο σκονιζεται. θα είσαι με τις μικροινες στο χέρι στην αρχή..αλλά όταν πλυθεί είναι άλλο πράγμα. δεν σου δώσανε περιθώριο για άλλο χρώμα εφόσον παραγγελία;
εκείνο το μπλεδακι τσιλικο φαινεται
-
kakos lykos wrote:
Ευχαριστώ πολύ allure diesel 110αλογα μαυρο
μαύρο!Μαύρο?Το σκέφτηκες καλά?Αν είσαι μερακλής θέλει αρκετή περιποιήση,άσε που θα βλέπεις μέχρι και την παραμικρή γρατσουνιά και θα ξενερώνεις.Μπράβο για το θάρρος σου!
-
Παίδες δεν το φοβάμαι είναι το 3ο μαύρο που θα πάρω. Όπως λέτε φαίνονται τα πάντα αλλά όταν πλυθεί δεν συγκρίνεται με κανενα άλλο χρώμα. Ήμουν ανάμεσα σε μαύρο και λευκό πέρλα αλλά 1ον όταν το είδα σε μαύρο τρελάθηκα και δεύτερον θα το πάρει ο κολλητός μου σε λευκό οπότε δεν έλεγε όπου πηγαίνουμε βόλτα να μαστε σαν την πολιτική προστασία ή τον εοδυ
-
Με το καλό να παραλάβεις!! Και να το χαρείς!
-
Παίδες δεν το φοβάμαι είναι το 3ο μαύρο που θα πάρω. Όπως λέτε φαίνονται τα πάντα αλλά όταν πλυθεί δεν συγκρίνεται με κανενα άλλο χρώμα. Ήμουν ανάμεσα σε μαύρο και λευκό πέρλα αλλά 1ον όταν το είδα σε μαύρο τρελάθηκα και δεύτερον θα το πάρει ο κολλητός μου σε λευκό οπότε δεν έλεγε όπου πηγαίνουμε βόλτα να μαστε σαν την πολιτική προστασία ή τον εοδυ
Καλοτάξιδο και στους 2..Τον κολλητό να φανταστώ τον ενημερωνες εσύ για ότι λέγαμε εδώ..Αυτός ποια εκδοση πηρε;Χρωματαρα το λευκο περλα πες του κολλητού..λυμένο το καλοκαίρι θα τυφλώνει τους περαστικούς
-
alex mix wrote:
Καλοτάξιδο και στους 2..Τον κολλητό να φανταστώ τον ενημερωνες εσύ για ότι λέγαμε εδώ..Αυτός ποια εκδοση πηρε;Χρωματαρα το λευκο περλα πες του κολλητού..λυμένο το καλοκαίρι θα τυφλώνει τους περαστικούς
ΧΆΧΑ ακριβώς έτσι parikon. Αλλά για να λέμε την αλήθεια αυτός με ενημέρωσε για τις δισκοπλακες και αυτός allure αλλά κάνει 10χιλ χλμ θα πάρει βενζινη. Γιατί με στενοχωρείς όμως, το δικό δηλαδή που θα είναι σαν το batmoble αλλά σε suv δεν θα το κοιτάνε δηλαδή? Πλάκα κάνω, όπως είπα και πριν είμαι μαθημενος από μαύρο χρώμα και του χω αδυναμία συν έχω γκαράζ. Αλλά επειδή θέλω να είμαι ξεκάθαρος αν υπήρχε διχρωμία θα το παιρνα άσπρο με μαυρο
-
Άσχετο αλλά σήμερα το δα και σε κόκκινο πανέμορφο. Δεν θα το παιρνα αλλά πανεμορφο
-
Έχω δει και κόκκινο και μπλε, ενώ έχω το πορτοκαλί. Απίστευτα και τα 2 αλλά θεωρώ ότι το μπλε ταιριάζει λίγο καλύτερα στο 208
-
μαύρο μόνο και δεν το αλλάζω
-
Καλορίζικο να είναι και να περάσει γρήγορα ο καιρός για την παραλαβή..
-
Άσχετο αλλά σήμερα το δα και σε κόκκινο πανέμορφο. Δεν θα το παιρνα αλλά πανεμορφο
Φανταστικό είναι το κόκκινο στο 2008 το καλύτερο χρώμα, μαζί με το μπλε. Αναδυκνείουν πάρα πολύ τις γραμμές του αυτοκινήτου (σορρυ Άλεξ)!
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)