-
Ρε συ Χρήστο, λόγω τιμής δεν έχει ως εναλλακτική το Α3 έναντι του Focus. Προφανώς!
Δεν είναι θέμα τιμής το q2 το παίρνω με καλό εξοπλισμό στα 28000€, απλά δεν ήθελα ψευτοσουβ για εμένα suv σημαίνει τετρακίνηση και δυνατό μοτέρ πάνω από 2000κ.εκ
-
@Alex19 κατανοητό. Γενικά έχεις εκφραστεί κατά του DSG (όχι ότι σε αδικώ) γι'αυτό ρώτησα.
Χάρη τον ρώτησα τον άνθρωπο δεν.του δάγκωσα την καρωτίδα αχαχαχα. Θυμάμαι ότι είχε X3 όποτε δεν θα πήγαινε ποτέ το μυαλό μου ότι ειναι θέμα κόστους.
@Lap Ποίο 208 έχει 27κ; Μήπως εννοείς τα 21κ του GT-line 130ps; Πάλι πολλά είναι για b-classs αλλά μην υπερβάλεις και εσύ 6κ επάνω.
-
Δεν ειπα εγω για το 208 αλλα 27500 μου ανέφεραν και εμενα οταν πηγα να το δω για το gt line auto8.
Παντως στο gt line auto ειναι κουκλα..... Αλλα πανάκριβο.
Αντίστοιχα στο 2008 μου ειπαν για ιδια εκδοση 33.000 ευρω.
-
@Alex19 κατανοητό. Γενικά έχεις εκφραστεί κατά του DSG (όχι ότι σε αδικώ) γι'αυτό ρώτησα.
Χάρη τον ρώτησα τον άνθρωπο δεν.του δάγκωσα την καρωτίδα αχαχαχα. Θυμάμαι ότι είχε X3 όποτε δεν θα πήγαινε ποτέ το μυαλό μου ότι ειναι θέμα κόστους.
@Lap Ποίο 208 έχει 27κ; Μήπως εννοείς τα 21κ του GT-line 130ps; Πάλι πολλά είναι για b-classs αλλά μην υπερβάλεις και εσύ 6κ επάνω.
Προφανώς και το dsg είναι ανασταλτικός παράγοντας αλλά η audi δίνει στάνταρ 4ετή εγγύηση οπότε δε θα είχα τόσο θέμα. Απλά το α3 δεν το προωθεί ο εισαγωγέας όπως έκανε η bmw με τον άσο είναι εξευτελιστικός ο εξοπλισμός για 29000€. Στην audi προωθούν τα ψευτοσουβ q2 και q3 εκεί έχουν αξιοπρεπή εξοπλισμό. Το 208 το gtline με 130 ατ8 στοιχίζει σχεδόν 28000€ τιμή καταλόγου αυτή τη στιγμή με λιγότερα μου δίνανε στο gratsia πολο gti με 200 άλογα. Ίδια τιμή με το α1 σχεδόν, αδικαιολόγητες τιμές από τη πεζώ
-
Επειδή και εγώ το ανέφερα, τόσο έχει το GT Line με το αύτοματο. Και με 2-3 έξτρα (γιατί έχει ελείψεις ακόμα και σε αυτή την έκδοση σε αυτά τα λεφτά!!) αγγίζει τα 29 για πλάκα. Τώρα τα 27, με την προσφορά (δλδ. την κανονική τιμή γιατί είναι προσφορά όλο το χρόνο...αχαχα) πάιζει στα 25-25.5Κ. Το Corsa GS Line auto εχει €17Κ...έτσι για την σύγκριση...ίδιο αυτοκίνητο!
-
Sabas_Thess wrote:
Επειδή και εγώ το ανέφερα, τόσο έχει το GT Line με το αύτοματο. Και με 2-3 έξτρα (γιατί έχει ελείψεις ακόμα και σε αυτή την έκδοση σε αυτά τα λεφτά!!) αγγίζει τα 29 για πλάκα. Τώρα τα 27, με την προσφορά (δλδ. την κανονική τιμή γιατί είναι προσφορά όλο το χρόνο...αχαχα) πάιζει στα 25-25.5Κ. Το Corsa GS Line auto εχει €17Κ...έτσι για την σύγκριση...ίδιο αυτοκίνητο!
Aυτή τη στιγμή έχουν αναβαθμίσει την έκδοση gtline σε gt προσθέτοντας εξοπλισμό το αμάξι είναι φουλ έχτρα στα 28000€.Αλλά όπως και να έχει η τιμή είναι εκτός λογικής όπως και το 2008 βέβαια που ζητά 33000 για την ίδια έκδοση
-
Συγνώμη παρανόησα. Αναφέρεστε στο 208 GT 130PS EAT8 το οποίο έχει πράγματι 27.900€. Μάλλον όταν μιλάμε γενικά για 208 δεν πάει ποτέ ο νους μου στην συγκεκριμένη έκδοση. Όπως αντίστοιχα το 2008 GT.
Το είχα ξαναπεί παλιότερα και προτίθεμαι να το εφαρμόσω στην περίπτωση μου. Αν το plan A είναι να πάρεις την καλύτερα εξοπλισμένη έκδοση ενός οχήματος ένα επίπεδο κάτω και το plan B είναι να πάρεις μιας μέτρια εξοπλισμένη έκδοση ενός οχήματος ένα επίπεδο πάνω στα ίδια χρήματα σαφώς θα επέλεγα το 2ο. Άλλωστε το εφάρμοσα και στο όχημα της γυναίκας όταν της πήρα Active 308 αντί καλά εξοπλισμένο B-class (208/Clio).
Στην περίπτωση των Peugeot για να μείνω on topic οι αυτόματες εκδόσεις είναι τιμολογημένες πέραν του δέοντος ομολογουμένως. Αγαπώ PSA αλλά η αλήθεια να λέγεται.
-
Συγνώμη παρανόησα. Αναφέρεστε στο 208 GT 130PS EAT8 το οποίο έχει πράγματι 27.900€. Μάλλον όταν μιλάμε γενικά για 208 δεν πάει ποτέ ο νους μου στην συγκεκριμένη έκδοση. Όπως αντίστοιχα το 2008 GT.
Το είχα ξαναπεί παλιότερα και προτίθεμαι να το εφαρμόσω στην περίπτωση μου. Αν το plan A είναι να πάρεις την καλύτερα εξοπλισμένη έκδοση ενός οχήματος ένα επίπεδο κάτω και το plan B είναι να πάρεις μιας μέτρια εξοπλισμένη έκδοση ενός οχήματος ένα επίπεδο πάνω στα ίδια χρήματα σαφώς θα επέλεγα το 2ο. Άλλωστε το εφάρμοσα και στο όχημα της γυναίκας όταν της πήρα Active 308 αντί καλά εξοπλισμένο B-class (208/Clio).
Στην περίπτωση των Peugeot για να μείνω on topic οι αυτόματες εκδόσεις είναι τιμολογημένες πέραν του δέοντος ομολογουμένως. Αγαπώ PSA αλλά η αλήθεια να λέγεται.
To ζήτημα είναι ότι οι εισαγωγικές εκδόσεις είναι ελλειπέστατες σε εξοπλισμό και στην κυριολεξία δε βλέπονται εμφανισιακά. Δηλαδή στις φθηνές εκδόσεις χάνουν και το πλεονέκτημα της εξωτερικής εμφάνισης.Γενικά όπου πέφτει πολύ διαφήμιση καλό είναι να μένεις μακριά. Δες για παράδειγμα τι γίνεται στη φορντ με το πούμα που είναι ακριβότερο στις τοπ εκδόσεις από το φόκους ενώ το δεύτερο είναι δυο κλάσεις πάνω ως αυτοκίνητο και παρόλα αυτά πουλάει πολύ όπως και τα πεζώ
-
Συμφωνώ και έχω διαφωνήσει με πολλούς εδώ μέσα για το θέμα εμφάνιση. Ο περισσότερος κόσμος όμως διαλέγει με αυτό ως βασικό κριτήριο. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για αυτό. Ας πουλάει οποίο θέλει. Ο σκεπτόμενος αγοραστής οφείλει να έχει κλειστά τα αυτιά του στις σειρήνες και ανοικτά τα μάτια για τις πραγματικές του ανάγκες.
-
Καλα το 308 κλεψια ηταν.... Αψογη επιλογή. ΑΨΟΓΗ.
-
Μακάρι να μπορέσω και το επόμενο να το πάρω περίοδο Χριστουγέννων που 'καίγονται' να κλείσουν νούμερα. Μόνο αρνητικό οι πινακίδες 12ο μήνα αλλά μικρό το κακό θεωρώ...
-
Sabas_Thess wrote:
To ζήτημα είναι ότι οι εισαγωγικές εκδόσεις είναι ελλειπέστατες σε εξοπλισμό και στην κυριολεξία δε βλέπονται εμφανισιακά. Δηλαδή στις φθηνές εκδόσεις χάνουν και το πλεονέκτημα της εξωτερικής εμφάνισης.Γενικά όπου πέφτει πολύ διαφήμιση καλό είναι να μένεις μακριά. Δες για παράδειγμα τι γίνεται στη φορντ με το πούμα που είναι ακριβότερο στις τοπ εκδόσεις από το φόκους ενώ το δεύτερο είναι δυο κλάσεις πάνω ως αυτοκίνητο και παρόλα αυτά πουλάει πολύ όπως και τα πεζώ
οι Allure μία χαρά τιμολογημένες είναι και έχουν σχεδόν τα πάντα που χρειάζεται ένα αυτοκίνητο το 2021, οπότε δεν ισχύει αυτό που λες (και έχει και 2 εκδόσεις φθηνότερες κάτω για όποιον θέλει να πάρει τα βασικά, χωρίς πολλά φρου φρου και αρώματα).
To ότι χιλιάδες άνθρωποι κάνουν αυτές τις επιλογές δεν σε προβληματίζει; Είναι χαζοί; ανόητοι, ανίδεοι; άσχετοι; κορόιδα; Για πες μας να ξέρουμε, μπας και μπούμε στον ίσο δρόμο. Η Peugeot δεν είναι καμία εταιριούλα που πουλάει 100 αυτοκίνητα το χρόνο σε γνωστούς και φίλους της εισαγωγικής, εμένα η γνώμη μου, και το υποστηρίζω με τα χρήματά μου εδώ και πολλά αυτοκίνητα, είναι ότι κάνει σωστές κινήσεις και τα προιόντα της, όπως και γενικά του PSA, πολύ σωστά τοποθετημένα στην αγορά.
Το 'όπου πέφτει πολύ διαφήμιση' θα έπρεπε να απαντάει στις δικές σου απόψεις για τα Audi, που τα 'διαφημίζεις' χωρίς να τα υποστηρίζεις όπως πραγματικά μετράει, με την τσέπη σου δηλαδή.
και το 308 δίνεται 'τσάμπα' σε μερικές αντιπροσωπείες, μέχρι και 16.500 είδα. Θα είναι ενδιαφέρουσα πρόταση για κάποιον που ψωνίζει φθηνά τα προηγούμενα μοντέλα.
-
Εαν η επιλογή μου ήταν στη κατηγορία bsuv σαφώς και θα επέλεγα τα q2 kai q3 είναι πολύ καλύτερα αυτοκίνητα από το πεζω 2008. Γενικά το έγραψα και παραπάνω ο tsi 1,5 dsg είναι ξεκάθαρα καλύτερο σύνολο από τον 1,2 130 at8 puretech μεγαλύτερος κυβισμός περισσότεροι κύλινδροι περισσότερη ροπή μεγαλύτερη ιπποδύναμη και το dsg είναι καλύτερο κιβώτιο οδηγικά από το απλό αυτόματο του 2008. Ίδια απόψη έχω και για το πούμα μέτριο αυτοκίνητο και απαράδεκτα ακριβό στο ίδιο επίπεδο με το 2008 το κατατάσσω. Το ότι αγοράζουν πολλοι πεζώ δεν έχει να κάνει με την ποιότητα του οχήματος αλλά με τη τρελή διαφήμιση που έχει ρίξει στην αγορά η πεζώ και ο Έλληνας είναι απίστευτα ευκολόπιστος. Το έγραψα και παραπάνω το ότι αγοράζουμε κάτι δε το μετατρέπει αυτόματα και σε καλύτερο.
-
Εαν η επιλογή μου ήταν στη κατηγορία bsuv σαφώς και θα επέλεγα τα q2 kai q3 είναι πολύ καλύτερα αυτοκίνητα από το πεζω 2008. Γενικά το έγραψα και παραπάνω ο tsi 1,5 dsg είναι ξεκάθαρα καλύτερο σύνολο από τον 1,2 130 at8 puretech μεγαλύτερος κυβισμός περισσότεροι κύλινδροι περισσότερη ροπή μεγαλύτερη ιπποδύναμη και το dsg είναι καλύτερο κιβώτιο οδηγικά από το απλό αυτόματο του 2008. Ίδια απόψη έχω και για το πούμα μέτριο αυτοκίνητο και απαράδεκτα ακριβό στο ίδιο επίπεδο με το 2008 το κατατάσσω. Το ότι αγοράζουν πολλοι πεζώ δεν έχει να κάνει με την ποιότητα του οχήματος αλλά με τη τρελή διαφήμιση που έχει ρίξει στην αγορά η πεζώ και ο Έλληνας είναι απίστευτα ευκολόπιστος. Το έγραψα και παραπάνω το ότι αγοράζουμε κάτι δε το μετατρέπει αυτόματα και σε καλύτερο.
Η Peugeot πάει σφαίρα και στας Ευρωπας, κουτοφραγκοι και αυτοί, ευκολόπιστοι Έλληνες εμείς, ποιός είναι ο σωστός λαός βρε παιδί μου, για εκφράσου..
Σου λέω, πες ξεκάθαρα τη κοσμοθεωρία σου γιατί έχουμε πάει πολύ λάθος στη ζωή μας και πρέπει να μας φέρεις στο σωστό το δρόμο.
b suv μόνο Q2, από C μόνο Focus; Γιατί όχι Audi/Golf;
Για ανέλυσε, δώσε τα φώτα σου.
Αυτό το σχόλιο είναι δικό σου;
'Αν δεν μπορέσει το εργοστάσιο να παραδώσει με βλέπω να καταληγω σε κάνα vag με κρύα καρδιά και να μη μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ περιμένωντας ποτέ θα χαλάσει το dsg. '
Γιατί κρύα καρδιά; Δεν είναι εκπληκτικός ο VAG; Χαλάνε κι' όλας; Μπέρδεμα..
-
Το ότι το 208 και το 2008 είναι απαράδεκτα ακριβά σε κάποιες ιδιαίτερες εκδόσεις , είναι αλήθεια .
Αλλά έχουν και πολύ πιο γήινες εκδόσεις .
Το να συγκρίνουμε όμως το πόλο με την αισθητική 20ετίας και το εσωτερικό της πλάκας με το 208 είναι υπερβολή .
Το πόλο είναι ένα μέτριο αυτοκίνητο , όπως και το Τ κρος που έπρεπε να τα πουλάνε σαν τα ίμπιζα .
Η σύγκριση με το Q2 επίσης είναι υπέρ του 2008 . Με το Q3 και ανάλογο εξοπλισμό υπάρχει χαώδης διαφορά τιμής .
Ακόμα γιατί να πάρει κάποιος Q3 και να μην πάρει GLA ή GLB που έχει και καλύτερο σήμα και καλύτερο σχήμα με το πρώτο ή αχανείς χώρους με το δεύτερο .
-
ALEX19 wrote:
Η Peugeot πάει σφαίρα και στας Ευρωπας, κουτοφραγκοι και αυτοί, ευκολόπιστοι Έλληνες εμείς, ποιός είναι ο σωστός λαός βρε παιδί μου, για εκφράσου..
Σου λέω, πες ξεκάθαρα τη κοσμοθεωρία σου γιατί έχουμε πάει πολύ λάθος στη ζωή μας και πρέπει να μας φέρεις στο σωστό το δρόμο.
b suv μόνο Q2, από C μόνο Focus; Γιατί όχι Audi/Golf;
Για ανέλυσε, δώσε τα φώτα σου.
Αυτό το σχόλιο είναι δικό σου;
'Αν δεν μπορέσει το εργοστάσιο να παραδώσει με βλέπω να καταληγω σε κάνα vag με κρύα καρδιά και να μη μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ περιμένωντας ποτέ θα χαλάσει το dsg. '
Γιατί κρύα καρδιά; Δεν είναι εκπληκτικός ο VAG; Χαλάνε κι' όλας; Μπέρδεμα..
To σχόλιο αφορά την αξιοπιστία του dsg σε σχέση με τη διετή εγγύηση του γκολφ. Το αουντι είναι καλύτερο αυτοκίνητο από το φόκους όπως είναι και η α200 αλλά δεν είναι τόση η διαφορά για να το πληρώσω 10000€ επιπλέον.Επιπλέον στην αουντι παίρνεις 4ετή εγγύηση οπότε το dsg πρόβλημα δεν είναι . Αν πιστεύεις ότι το πεζώ με τόσα ψηφιακά και ηλεκτρονικά που έχει δε θα χαλάσει πολύ φοβάμαι ότι θα διαψευστείς σύντομα.
Το vag πάντως πουλάει κάπου τετραπλάσια αυτοκίνητα από το psa και στην ευρώπη το vag προτιμούν οι περισσότεροι και η φορντ πουλάει περισσότερο από τους γάλλους. Το ότι οι γάλλοι βελτιώθηκαν σχεδιαστικά αυτό δε σημαίνει ότι έχουν και καλύτερα αυτοκίνητα από τους γερμανούς. Τώρα αν πιστεύεις ότι το 2008 είναι το καλύτερο αυτοκίνητο στη κατηγορία δικαίωμα σου αυτό όμως δε σημαίνει ότι έχεις και δίκιο, ιδιαίτερα όταν δε στηρίζεται αυτή η άποψη σε δεδομένα.
-
Δε μ' αρέσει το 2008, αλλά δεν είναι επιχείρημα ότι οι βαγκέουλες πουλάνε τα τετραπλά από τους πσέους.
-
Το ότι το 208 και το 2008 είναι απαράδεκτα ακριβά σε κάποιες ιδιαίτερες εκδόσεις , είναι αλήθεια .
Αλλά έχουν και πολύ πιο γήινες εκδόσεις .
Το να συγκρίνουμε όμως το πόλο με την αισθητική 20ετίας και το εσωτερικό της πλάκας με το 208 είναι υπερβολή .
Το πόλο είναι ένα μέτριο αυτοκίνητο , όπως και το Τ κρος που έπρεπε να τα πουλάνε σαν τα ίμπιζα .
Η σύγκριση με το Q2 επίσης είναι υπέρ του 2008 . Με το Q3 και ανάλογο εξοπλισμό υπάρχει χαώδης διαφορά τιμής .
Ακόμα γιατί να πάρει κάποιος Q3 και να μην πάρει GLA ή GLB που έχει και καλύτερο σήμα και καλύτερο σχήμα με το πρώτο ή αχανείς χώρους με το δεύτερο .
Το πόλο στην έκδοση rline είναι μια χαρά εμφανισιακά. Επιπλέον έχει καλύτερο μοτέρ καλύτερους χώρους καλύτερο τιμόνι καλύτερο σύστημα πολυμέσων και το κυριότερο είναι φθηνότερο σε σχέση με το 208. Το 208 μόνο εμφάνιση πουλάει τίποτα άλλο. Το 2008 σε ποιο ακριβώς τομέα είναι καλύτερο από το q2; Στο μοτέρ, στο σύστημα πολυμέσων, στη ποιότητα των υλικών στην καμπίνα; Το q3 το παίρνεις με αξιοπρεπή εξοπλισμό στα 35000€ τη gla με αντίστοιχο εξοπλισμό θέλεις τουλάχιστον 45000€
-
Να πω ένα παράδειγμα από την δική μου εμπειρία. Είχα ταβάνι τα 20κ και τελικά έδωσα 22 για το allure 1.2 100. Στα 22 τι άλλο θα έπαιρνα που θα μου έδινα περισσότερα από το 2008? Troc αγόραζα την advance ενώ πιστευω από experience και πάνω αξίζει. Puma st line δεν εχει κάμερα οπισθοπορείας. Q2 μονο για να έλεγα ότι έχω audi? Βαρετό σχεδιαστικά. Arona? Vitara? (αν και μου αρέσει αρκετά).
Λοιπόν στα 22κ πήρα αυτό που έκανε τα περισσότερα τικ στην λίστα μου. Δεν νομίζω να του λείπει κάτι σημαντικό. Θα ήθελα να είχε blind spot, περισσότερα άλογα για την τιμή του, καλύτερα πλαστικά στις πόρτες και προβολείς ομίχλης!
Λοιπόν εάν πήγαινα στο 1.2 130 που έβγαινε 25κ τότε ναι θα μπορούσα να κοιτάξω καλύτερες εκδόσεις από τα πανω όπως puma st line x (αν είχε μεγαλύτερους χώρους πίσω...), t roc γιατί θα το έπαιρνα στην advance και με τον 1.5.
Ερώτηση; στα vag τους έχουν μείνει άπειρα τόπια υφάσματος και δεν βάζουν λίγο δέρμα σε κανένα αυτοκίνητο?
-
Δεν συγκρίνεται το Q3 με την GLA. Είναι πολύ πιο κάτω .
Η αισθητική του 2008 είναι 3 κατηγορίες πάνω από το κακόμοιρο Q2 . Oσο για κινητήρες VAG τους είχα κάποτε και με τόσα που πλήρωνα θα ήμουν κύριος μέτοχος σε όλα της συνεργεία της βαγκ στην Αθήνα . Εχει αλλάξει κάτι ? Οχι βέβαια . Στον πάτο της αξιοπιστίας είναι . Αντίθετα έχω - είχα 10 σιτροέν και δεν είχα βλάβες .
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)