-
Στο ΕΦΚΑ Αγίας Παρασκευής πάντως πάρκαρα απέναντι από Gris Titanium Allure σαν το δικό μου!!
Μετά τα summer sales θα κυκλοφορεί πολύ 208/2008/3008..
Είδα κ 208 GT κόκκινο, καλό, νεανικό, δεν τρελάθηκα.
-
Το Gris Titanium είναι τρομερό και μου βγάζει μια απίστευτη αγριάδα. Έτυχε να το δω και στο πορτοκαλί του promo παρκαρισμένο και ομολογώ ότι μου άρεσε πολύ περισσότερο στο Gris Titanium! Το είδα πρόσφατα και στο μπορντό του σταματημένος σε φανάρι και αυτό δίπλα μου, πολύ δυνατό. Τι να λέμε το αμάξι είναι κούκλα με τα σχεδιαστικά του 'νεύρα' και τα μούτρα του, ειδικά σε σκούρες αποχρώσεις με τα full-led....
-
Το Gris Titanium είναι τρομερό και μου βγάζει μια απίστευτη αγριάδα. Έτυχε να το δω και στο πορτοκαλί του promo παρκαρισμένο και ομολογώ ότι μου άρεσε πολύ περισσότερο στο Gris Titanium! Το είδα πρόσφατα και στο μπορντό του σταματημένος σε φανάρι και αυτό δίπλα μου, πολύ δυνατό. Τι να λέμε το αμάξι είναι κούκλα με τα σχεδιαστικά του 'νεύρα' και τα μούτρα του, ειδικά σε σκούρες αποχρώσεις με τα full-led....
Κ εγω ήμουν διστακτικός στην αρχή για σκούρο αυτοκίνητο Ελλάδα, αλλά έχω πάρει πολύ θετικά σχόλια και μου αρέσει που είναι ελαφρά διακριτικό. Οτι είναι ζεστό όταν το αφήνω στον ήλιο αναμφισβήτητο, 2-3 λεπτά με full Α/C κουμπί κ είσαι σετ, σε αυτά τα 2-3 λεπτά μπορεί να παραπονεθεί ο μεγάλος-μικρός 'βάλε ερκοντισιον'! Βέβαια κάθεται κ ανάποδα στο τεράστιο καθισματακι του, να λέμε την αλήθεια..
Εν το μεταξύ δεν είμαστε και 29 πλεον, προσδίδει μια σοβαρότητα το γκρι αυτό και - θεωρητικά - ευκολότερη μεταπώληση (έτσι μου λένε δηλαδή)!
-
Το τελευταιο ισχυει, πολλες φορες εχω σκεφτει πως θα φανω σε καποιο επαγγελματικο ραντεβου οταν σκαω μυτι με ενα παρδαλο χρωμα οπως αυτα που μ αρεσουν.
Π.χ θυμαναι ειχα δει το πρασινο της μυγας σε ενα skoda....ok...εντυπωσιακο χρωμα .... αλλα..
-
Το τελευταιο ισχυει, πολλες φορες εχω σκεφτει πως θα φανω σε καποιο επαγγελματικο ραντεβου οταν σκαω μυτι με ενα παρδαλο χρωμα οπως αυτα που μ αρεσουν.
Π.χ θυμαναι ειχα δει το πρασινο της μυγας σε ενα skoda....ok...εντυπωσιακο χρωμα .... αλλα..
Αυτό το πράσινο είναι απίστευτο (τερατώδες..)!
Από την άλλη το 2008 έχει πολύ λίγα χρώματα με ακόμη ποιο λίγες διχρωμιες σύνολο, οταν ας πούμε η Citroen και η Renault πάνε την χρωματική παραμετροποίηση σε άλλο επίπεδο.
-
Sorry για το hijack του θρεντ, αλλα εδω πρεπει να παιξει αμεσα '1η συναντηση ημι-Χαλκιδεων εν Αμαρουσιο'
-
Ένα ανεξάρτητο τεστ από μια φρέσκια και διαφορετική φωνή
-
Άσχετο. Τη θυμάμαι τη Φαμπιάτου. Πρέπει να είχε φτάσει μέχρι F3 νομίζω και αν θυμάμαι καλά έκανε κάποια στιγμή και εκπομπές με το Traction.
-
Πολύ καλό review. Βέβαια το συγκεκριμενο δίνεται 28.800 ετοιμοπαραδοτο τώρα.
Θα εστιάσω εδώ:
'και είναι προσανατολισμένες προς την άνεση, χωρίς όμως να παρουσιάζουν την χαλαρότητα και τις αναπηδήσεις του πίσω άξονα που θα βρείτε σε ένα Peugeot 3008.'
Ήθελα κ εδώ κ πολύ καιρό να το αναφέρω στο νήμα του 3008, προφανώς οι περισσότεροι δεν έχουν οδηγήσει είτε το ένα, είτε το άλλο, ακόμη πιστεύω και κανένα από τα 2 και κρίνουν με τη γνωστή Βαλκάνια/Μεσανατολιτικη ρήση 'οσο περισσότερο τόσο το καλύτερο' οπότε σου λέει μεγαλύτερο και καλύτερο το 3008, έτσι..Δυτικη Ευρώπη όμως τα ακριβά αρώματα τα βάζουν σε μικρά μπουκαλάκια!
-
Τι εννοει ως πλευση, διοτι το grandland δεν εχει πλευαη, απλα στις μεγαλες ευθειες αν πας με 170 και εχει αυτα τα βουναλακια, ναι σηκωνεται μετα καθετε και εχει ιξα μικρη αναπηδηση πισω....καταλαβαινεις δηλαδη οτι ειναι σουβλακι,
Δηλαδη το 2008 με 170 δεν θα αναπηδήσει ποσω η ουροτσα του;
Τι στο καλο;
Ασε βρε που θα ριξουν το 3008 επειδη πιστευουν στο μικρο μπουκαλι και εμεις στην κανατα.
-
το μόνο που λέω είναι ότι είναι διαφορετικά αυτοκίνητα με διαφορετική οδηγική συμπεριφορά, και η κοπέλα στο review το αναφέρει ξεκάθαρα και πολύ εύστοχα.
Αυθαίρετα 'το μεγαλύτερο είναι και το καλύτερο', γιατί , έτσι, είναι χοντροκομμένη διατύπωση και δεν συμφωνεί με τη ζωή και τις εμπειρίες μου.
Αυτό να ξέρετε ισχύει και στα μπεργκεράδικα της Αθήνας, το μεγαλύτερο δεν είναι και το καλύτερο απαραίτητα!
Δεν λέω ότι είναι καλύτερο/χειρότερο/οτιδήποτε, απλά οδηγήστε πριν πάρετε, να καταλάβετε τι παίρνετε. Εμένα προσωπικά μου φαίνεται πολύ ποιο ευχάριστη και του 'γούστου' μου η οδήγηση του 2008, αλλά δεν παίρνω θέση τόσον καιρό στο νήμα του 3008 γιατί δεν νομίζω να έχει κάποιο νόημα.
Ήδη έχουμε μία σταθερά ότι στο Elk test το 2008 βγάζει 2χλμ καλύτερη επίδοση από το 3008 πάντως, και έχουμε πει ότι 1χλμ μπορεί να σημαίνει πολλά εκατομμύρια εξέλιξης από τις εταιρίες, 2χλμ είναι αρκετά μεγάλη διαφορά.
Θα ήθελα να αναλύσω και άλλο το άρθρο γιατί έχει πραγματικά ενδιαφέρον και πολύ περισσότερες χρήσιμες πληροφορίες από το 90% των λέξεων όλων των άλλων Ελληνικών άρθρων μαζί, αλλά δεν έχω χρόνο αυτή τη στιγμή.
Φυσικά δεν συμφωνώ σε όλα μαζί της (γενικά το λέω αυτό, γιατί παρακολουθώ τα γραφόμενά της) αλλά μου φαίνεται μία πολύ ειλικρινής ματιά χωρίς τον φόβο των εισαγωγικών.
-
To grandland x ποσο επιασε;
Να κανεις κριτικη μιας καινεχειςντο αυτοκινητο.
Η Φαμπιατου τελικα ειναι η αγαπημενη ολων εδω μεσα
Πολυ χαιρομαι οταν γυναικες βαζουν τα γυαλλια σε τοσους μα τοσους αντρες δηθεν ειδικους.
-
(Είχα γράψει πόσο κείμενο και χάθηκε από λάθος πάτημα μου.Οποτε θα τα πω σύντομα χωρίς σάλτσες)
1.Το αμάξι είναι το κάτι άλλο (allure)
2.Τα 100 άλογα για μένα είναι υπεραρκετά (Μέτρο σύγκρισης avensis 1.6 του 99 και atos του 2005)
3.Εκεί που με τα άλλα 2 αμάξια μου περνούσα σιγά σιγά με δευτέρα τώρα πρέπει να κατεβάσω πρώτη αλλιώς κλωτσάει.
4.Όταν από 3η πάω 4η δε νιώθω το τακ-τακ όπως στις άλλες αλλαγές.Την πρώτη φορά νόμιζα ότι δεν είχε μπει.
5.Ο κεντρικός καθρέπτης ειναι πιο χαμηλα λογω καμερών και κοβει μερική ορατότητα προς τα δεξιά. Επισης μεσαίες κολωνες φαρδιές πρεπει να κουνησω παραπανω το κεφαλι για να δω.
6.Στο πορτ-μπαγκάζ το καρότσι με το πορτ μπεμπέ πιάνουν όλο το χώρο όχι όμως όλα τα λίτρα του.(Άλλοι 3 μήνες υπομονή)
7.Για καταναλώσεις δε μιλάω διότι έχω κάνει μόνο 150 χλμ και αυτά χαλαρά.
-
Χαχα.....150 χιλιομετρα κανω για να πιω καφε....
Καλοταξιδο να το χαρείτε.
-
Χαχα.....150 χιλιομετρα κανω για να πιω καφε....
Καλοταξιδο να το χαρείτε.
Πέμπτη απόγευμα το παρέλαβα το αμάξι πόσα παραπάνω να έκανα;
Ευχαριστούμε πολύ.
Πάντως θέλω να το πάρω για οδήγηση και ας μην έχω κάπου να πάω.
-
καλοταξιδο !!!
-
Με υγεία και πολλά χιλιόμετρα! Σε θέλει να μπεις μέσα και να οδηγήσεις αυτό το αυτοκίνητο!
Κάνε το πρώτο ταξιδάκι, έστω και 2ήμερο, και θα με θυμηθείς, όπως λέει και η κοπελιά παραπάνω
'Βγαίνοντας στον αυτοκινητόδρομο το Peugeot 2008 1.5 BlueHDi 130 EAT8 βρίσκεται στο περιβάλλον που του ταιριάζει και χάρη στον άριστο αεροδυναμικό του σχεδιασμό και την άριστη ηχομόνωση ταξιδεύει με εντυπωσιακή για την κατηγορία άνεση.
(Αν εξαιρεθεί ένας ελαφρύς αεροδυναμικός θόρυβος από τι μπροστινές κολώνες σε ταχύτητες πάνω από τα 140 χλμ/ω, η ησυχία στο εσωτερικό είναι εντυπωσιακή καθώς απουσιάζουν ο θόρυβος του κινητήρα και της κύλισης των τροχών ακόμα και όταν κινείται με ταχύτητες κοντά στα 180 χλμ.
Το μικρό τιμόνι είναι σφικτό και ο οδηγός νοιώθει τις αναρτήσεις να ελέγχουν με ευκολία το αμάξωμα σε κάθε μορφή στροφής που θα συναντήσει στον αυτοκινητόδρομο με ελάχιστες κλίσεις και αδιαφορώντας εντελώς για τους πλευρικούς ανέμους.)' - συμφωνώ σε όλα αυτά και τα συζητούσα πρόσφατα με κάτι φίλους. Βοηθούν και τα λάστιχα.
@Lap 72χλμ το Grandland - 73 το 3008 - 75 το 2008
-
Μηπως ειναι και θεμα χωρου, δηλαδη αν χωρουν τα c suv διοτι ειναι αισθητα πιο μεγαλα ωστε να στριψουν με 75 σε μικρο δτομακι.
Και τα δυο αυτοκινητα γλυστρουν αλλα το μεγαλυτερο δεν εχει χωρο και ακουμπα τις κορινες
Π.χ μια συγκριση σε πιστα και με χρονους θα εδειχνε τις δυνατοτητες μεταξυ 3008 και 2008
-
Σωστη σκεψη,
-
iceman7 wrote:
https://autoholix.com/2020/07/04/peugeot-2008-1-5-bluehdi/
Άσχετο. Τη θυμάμαι τη Φαμπιάτου. Πρέπει να είχε φτάσει μέχρι F3 νομίζω και αν θυμάμαι καλά έκανε κάποια στιγμή και εκπομπές με το Traction.
Κάνει καλά τεστ και εστιάζει σε σωστά σημεία και χρησιμοποιεί λιγότερο ξύλινη γλώσσα από αρκετούς συναδέλφους της.
Μου κάνει αρνητική εντύπωση η κατανάλωση που βγάζει ο κινητήρας παρότι αφορά ένα ελαφρύ και 1250 κιλων ενώ κάπου γράφει ότι αν το ζορισεις φτάνει και τα 10!
Επίσης δεν καταλαβαίνω λίγο την εμμονή της να το συγκρίνει διαρκώς με την Χ1 , εντάξει καταλαβαίνω την διάθεση της να δικαιολογήσει την πριμιουμ τιμη του 2008 , αν και καταλήγοντας γράφει ότι με αντικειμενικά κριτήρια δεν μπορεί να δικαιολογήσει την διαφορά τιμής της έκδοσης των 32000 από τα πούμα και τζουκ. Όμως η σύγκριση με ένα αμάξι της επόμενης κατηγορίας είναι άστοχη.
Καταλήγει ότι οι συμφέρουσες εκδόσεις είναι οι βασικές αλλά δυστυχώς πέρα από την χαώδη διαφορά σε εμφάνιση και ποιότητα εσωτερικού την ακτιβ με την αλιρ πρέπει να κάνεις και παραχώρηση σε ισχύ κινητήρα. Δλδ για να γίνει ανταγωνιστική η τιμή του για bsuv πρέπει να θυσιάσεις πολλά.
Απλά η πεζω έχει κάνει έξυπνο τρικ (με τον προβολο προφυλακτήρα ) με το 4.30μ μηκος κλείνει το μάτι σε όσους βλέπουν την παραπάνω κατηγορία λέγοντας τους ότι πάρε εμένα οριακά ανήκω και εγώ εκεί και παράλληλα όσοι την κατηγορούν γιατί είναι ακριβότερο από τα b suv να απαντά εγώ δεν είμαι bsuv είμαι μεγαλύτερο! Αν όμως καθισεις στο πίσω κάθισμα θα καταλάβεις ότι είναι μικρότερο από όλα τα c suv και σε χώρο για τα πόδια και στους ώμους.
Με άλλα λόγια ως b suv στις καλές εκδόσεις είναι τελείως ασύμφορο ( το παίρνεις μόνο αν είσαι φαν της μάρκας) αλλά αν το συγκρίνεις με τις τιμές των c suv ,τις μεσαίες εκδόσεις και πάνω έχει σχετικά ανταγωνιστική τιμή , πάλι δλδ ακριβό είναι αλλά πλησιάζει, έχοντας παράλληλα καλό εξοπλισμό και την πριμιουμ αύρα που παλεύει η πεζω.
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)