-
@georgev-0 said in Kia XCeed - crossover:
Καλησπέρα! Με ενδιαφέρει το Kia exceed gt line 7dct με τα 204 άλογα. Μήπως κάποιος έχει άποψη για τον συγκεκριμένο κινητήρα επιδόσεις κατανάλωση συμπεριφορά κτλπα...
ΕυχαριστωΔεν το έχω οδηγήσει καν το xceed με αυτό το μοτέρ, αν κρίνω από τα χαρακτηριστικά του πάντως, είναι πολύ δυνατό μοτέρ αλλά θα σε κάνει και τον καλύτερο φίλο του βενζινά!
-
Επειδή το κοιτούσα κ γω αυτό δεν δείχνει κάτι εξτριμ:
Ανάλογα τι έχεις τώρα βέβαια και σίγουρα ξεχνάς στην πόλη καταναλώσεις χαμηλές.
Είναι πάντως πολύ γρήγορο, εδώ σε σχέση με την Χοντάρα:
https://zeperfs.com/en/duel10289-8179.htm -
Γυρίζοντας μόνος
Σάββατο βράδυ από κέντρο προς Γλυφάδα μετά απο μπύρες και αφού το οδόμετρο έχει γράψει 1000 χλμ είπα να δοκιμάσω αν η επιλογή σπορ κάνει μεγάλη διαφορά..Στο φανάρι της βουτας λοιπόν είναι διάφορα μαζεμένα και κάνουν φασαρία, βρουν βρουμ,
δεξιά εγώ, στα μουλωχτά.. πατάω το κουμπάκι.. ένα Punto gt από τα παλιά, σιναχομένο με μεγάλη μπούκα, ένα τάπερ παλαιότερης γενιάς, ένα κλιό rs 172 (και τέτοιο είχα κάποτε και 106 gti) ..
Φτάσαμε μέχρι Σκλαβενίτη Βούλα οι περισσότεροι με ανοίγματα και από στάση και εν κινήσει.. έκανα αναστροφή και γύρισα σπίτι με μεγάλο χαμόγελο.. είχε και τουρμπόκαιρο.. με ενθουσίασαν και οι γρήγορες αλλαγές στο κιβώτιο.. bravo kia -
Το 160άρι έχεις;
Πύραυλος είναι, οποιοδήποτε της κατηγορίας το έχουμε πιστεύω.
Μοτερούκλα οι σχιστομάτιδες, δυνατό, οικονομικό και μετά 2.500χλμ σταγόνα λαδάκι. -
Καλησπέρα! Με ενδιαφέρει το Kia exceed gt line 7dct με τα 204 άλογα. Μήπως κάποιος έχει άποψη για τον συγκεκριμένο κινητήρα επιδόσεις κατανάλωση συμπεριφορά κτλπα...
ΕυχαριστωΠολύ θόρυβο και αρκετή κατανάλωση για να αξίζει τις διαφορές στις επιδόσεις σε σχέση με τον mh 160ps. Πάρε το 160ps και την διαφορά καντην σουβλάκια ή βάλε παραγγελία αν σου λείπει κάτι από τον εξοπλισμό της GT-Line. Προσωπικά θα έκανα το πρώτο αν με ρωτάς.
-
@sabas_thess said in Kia XCeed - crossover:
ΕυχαριστωΠολύ θόρυβο και αρκετή κατανάλωση για να αξίζει τις διαφορές στις επιδόσεις σε σχέση με τον mh 160ps. Πάρε το 160ps και την διαφορά καντην σουβλάκια ή βάλε παραγγελία αν σου λείπει κάτι από τον εξοπλισμό της GT-Line. Προσωπικά θα έκανα το πρώτο αν με ρωτάς.
Χώρια ότι το 160 πηγαίνει στα 200ps και 30kg ροπής με προγραμματάκι της DTE, τελέιως safe.
-
@piliourits said in Kia XCeed - crossover:
Φωτογραφίες βάλε γιατί μόνο ζωγραφιστό το βλέπουμε. Με γεια
-
@georgemit δεν χρειάζεται ούτε πρόγραμμα ούτε τίποτα. Αν του αρκούν οι χώροι πίσω και αποσκευών ενώ δεν έχει τίποτα σύνδρομα κατωτερότητας έναντι του KIA για δεν μπαίνει στο μάτι του γείτονα και δεν είναι αρκετά κυριλέ ώστε να θαμπώσει τον μέλλοντα πεθερό του (τοχει κάνει κολλητός μου) στα λεφτά του το αμάξι απλά δεν έχει αντίπαλο.
-
Το είπα γιατί ρώτησε για το 1.6 άρα θέλει παραπάνω δύναμη.
Όσο για το image των hyundai - kia πρέπει να είναι κάποιος πολύ άσχετος για να τα θεωρεί κατώτερα των υπολοίπων mainstream. -
K@ύλα το αμαξάκι, εγκρίνω! Και κινητήρας σωστός, και χώροι, και εγγύηση και όλα. Τι άλλο να ζητήσει ένας οικογενειάρχης; Καλορίζικο!
-
@georgemit said in Kia XCeed - crossover:
Χώρια ότι το 160 πηγαίνει στα 200ps και 30kg ροπής με προγραμματάκι της DTE, τελέιως safe.
Που και πόσο. και τι παιζει με την εγγύηση.
-
@cybernaut said in Kia XCeed - crossover:
-
@cybernaut said in Kia XCeed - crossover:
@georgemit said in Kia XCeed - crossover:
Που και πόσο. και τι παιζει με την εγγύηση.
https://www.chiptuning.com/en/kia/xceed-cd-2019/1-5-t-gdi-mhev-160hp-118kw-1482ccm/powercontrol.html
με την εγγύηση λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα αφού βγαίνει ότι ώρα θέλεις.
Το ψήνω κι εγω για ένα πρ'ωτο στάδιο, αργότερα όμως. -
Lap!!! Το ανεβαζω εδω φιλε για να μην κανιβαλιζω το Yaris Cross.
Καταναλωση στιγμιαια και μεση -
Άλεξ μου εγώ μιλώ για πόλη. Πάνε στα Γιάννενα, μπες μέσα,μηδενησε τον μετρητή, κάνε τις διαδρομές ενός τυπικού ταξί, και βγάλε μας φωτογραφίες
-
@lap said in Kia XCeed - crossover:
Άλεξ μου εγώ μιλώ για πόλη. Πάνε στα Γιάννενα, μπες μέσα, μηδενησε τον μετρητή και βγάλε μας φωτογραφίες
Αααα συγνωμη δεν ειχα καταλαβει για μεσα πολη.
Μεσα εχω καπου στο 7
Αλλα εγω ρε φιλε ζω επαρχια,δηλαδη για δουλεια να παω ειναι 36χλμ πηγαινελα αναμεσα σε χωρια ,απο το σπιτι στο χωριο να παω Αρτα ειναι 24 χλμ πηγαινε ελα σε καμπο .οποτε η καθημερινοτητα μου ειναι αλλη και δεν με νοιαζει η πολη καθολου και ας εκαιγε 40λιτρα.
Αλλα για τον φιλο μου την Τριτη εχω κλεισει για αλλαγη λαδιων 1η και θα μπω και μεσα Γιαννενα,ελπιζω να θυμηθω να τραβηξω
Υ.Γ Δεν μου ανεβαζει την στιγμιαια φωτο γ@μοτω -
Αυτό έλεγα. Πως ένα diesel μέσα στα μεγάλα αστικά κέντρα, ιδιαίτερα τα ταξί παίζουν στα 8-9 λίτρα και τα suv c segment στα 10 λίτρα!
Οπότε πάνω σε αυτό υπολόγισα το κόστος μετακίνησης στην πόλη μεταξύ ενός ηλεκτρικού και ενός diesel
Όπου στο ένα είναι από 15-16 ευρώ. Και στο άλλο από 3-5 ευρώ/100χλμ
-
Χαχα lap μαλλον δεν συννενοουμαστε εγω δεν το ανεβασα πως δεν καιω μες στην πολη.Αλλωστε παμπολες φορες λεω για τα υβριδικα πως δεν παιζονται.
Η κουβεντα μας αν θυμαμαι καλα ηταν σε ενα ποστ ενος παιδιου με yaris που ελεγε για πορεια σε επαρχιακο με ταχυτητες αν θυμαμαι καλα εως 140 και ειχε καταναλωση οσο εχω εγω στα 160 με 170 και σε ανηφορικο δρομο και 300κιλα βαρυτερο και 18αρες ζαντες. -
Α ναι σωστά.
Στη φωτογραφία που έχεις η κατανάλωση είναι ύστερα από ανηφορικό δρόμο με 160-170 χλμ/ώρα; -
@lap said in Kia XCeed - crossover:
Α ναι σωστά.
Στη φωτογραφία που έχεις η κατανάλωση είναι από ανηφορικό δρόμο με 160-170 χλμ/ώρα;Οχι ρε αγορι μου ειναι που παω στη δουλεια και αυτη ειναι η μεση σε 258χλμ που εχω κανει με τελευταιο γεμισμα .Θα σου τραβηξω ομως την Τριτη που θα παω για σερβις Γιαννενα.Εκει θα εχω αν το οδηγησω σαν diesel και οχι σαν Vin Diesel 6.5ltr στα 100 και στιγμιαια αναλογα το πατημα το προγραμμα απο 6 εως 8
Kia XCeed - crossover