-
Το Focus 182ps 8AT 27.800€ έχει με μεταλλικό. Τι 32; Μάλλον κάτι λάθος κατάλαβες επειδή δεν ανέφερα συγκεκριμένα για ποίο μιλάω.
Όχι, αναφέρομουν στην ιστορία. Ο φίλος που πήρε το 508 νομίζω, αν θυμάμαι καλά τις τιμές.
Δεν πολύ-μπαινει τώρα. Εννοώ ότι όσο μεγαλύτερη η τιμή καταλόγου, τόσο μεγαλύτερη έκπτωση παίρνεις, όσο μικρότερη τιμή καταλόγου, λιγότερα κερδίζεις. Το κέρδος δηλαδή είναι μεγαλύτερο όσο μεγαλώνει η τιμή.
Μιλάω για τον 3τεκνο πάντα!
-
Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας...!Με ξεμπλοκάρατε αρκετά θα έλεγα αλλά κ πάλι δεν μπορω να ξεφύγω πάνω από τα 23,000€ Κ -την έκπτωση!!
-
Το βασικό μου πρόβλημα από όλους είναι ότι ειμαι από νησί και από αντιπροαωπειες υπάρχουν ελάχιστες και αυτές δεν έχουν αμάξια να δεις
-
Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας...!Με ξεμπλοκάρατε αρκετά θα έλεγα αλλά κ πάλι δεν μπορω να ξεφύγω πάνω από τα 23,000€ Κ -την έκπτωση!!
Να πας να τα οδηγήσεις μην μένεις στις γνώμες μας, να διαμορφώσεις την δική σου γιατι ξέρεις καλύτερα από τον καθένα μας τι χρειάζεσαι και τι σε βολεύει.
Και να μας πεις που κατέληξες. Οτι και να πάρεις με το καλό
-
Ναι αυτό είναι το καλύτερο...γιατί δεν είναι κ λίγα τα χρηματα...εννοειται θα ξανά γράψω να σας πω τι τελικά αποφασισα
-
Ε Σωκράτη, καλώς τον κι εδώ! Κάτσε να σε πετύχω σε κάνα περπάτημα στο βουνό, να σε πιάσω στο ψηστήρι, να δεις για πότε θα καταλήξεις σε ηλεκτρικό! Αλλά και το Xceed είναι πανέμορφο, thumps yp και για δαύτο. Επίσης, πήγαινε να οδηγήσεις δίλιτρη Corolla. Νομίζω ότι θα σου αρέσει, κι ας μην το περιμένεις.
-
Εμενα παντως με ρίχνεις και με μια ηλεκτρική ψησταριά και κάτι πάνω της να ψηνεται.
-
Χαχαχα, κάτι θα κάνουμε και για σένα. Αν κι ούτε ψησταριά δεν πρέπει να πάρεις, αφού μαζεύεις χρήματα για το Plaid.
Για το παλικάρι με την τριτεκνία: δεν ξέρω τι θα επιλέξεις, αλλά στη θέση σου θα πήγαινα καρφί για Renault Espace. Ειδικά την έκδοση Initiale Paris. Μεγάλη καψούρα!
-
1,5T 7Dct my2022 (όχι f/l αυτό αργεί ακόμα) night pov. Μεγάλη αγάπη. Φτάνει να μην σε "καίνε" τα 380l του χώρου αποσκευών.
-
Πολύ ωραίο και ξεχωριστό. Έχω πετύχει μερικά πάντα θα γυρίσω να τα κοιτάξω και δεν μοιάζουν με κανένα. Ειδικά σε αυτό το χρυσοκίτρινο χρώμα..!
Για όποιον δεν χρειάζεται 400+ λίτρα πορτμπαγκάζ και έως 25Κ είναι ένα πολύ καλό αυτοκίνητο. Γενικά η νέα γενιά Kia έχει ανέβει επίπεδο. Μακάρι να τα προμοτάρουν και όπως πρέπει ώστε να φανεί και στις πωλήσεις. -
Το είδα και εγώ σε χρυσάφι και όντως σταματάς να το κοιτάξεις.αυτο που είδα το είδα σούρουπο και τα φώτα του ήταν εντυπωσιακά.
Γενικά ο όμιλος hyundai δίνει μεγάλη σημασία στα φωτιστικά σώματα. -
@lap said in Kia XCeed - crossover:
Το είδα και εγώ σε χρυσάφι και όντως σταματάς να το κοιτάξεις.αυτο που είδα το είδα σούρουπο και τα φώτα του ήταν εντυπωσιακά.
Γενικά ο όμιλος hyundai δίνει μεγάλη σημασία στα φωτιστικά σώματα.Στο POV video που ανέβασε πιο πάνω ο sabas_thess στον επαρχιακό χωρίς καθόλου φώτα φαίνεται να κάνει την νύχτα μέρα. Οδηγάς με ασφάλεια. Σκέφτομαι το δικό μου και κλαίω...
-
@babisstinson said in Kia XCeed - crossover:
Γενικά ο όμιλος hyundai δίνει μεγάλη σημασία στα φωτιστικά σώματα.Στο POV video που ανέβασε πιο πάνω ο sabas_thess στον επαρχιακό χωρίς καθόλου φώτα φαίνεται να κάνει την νύχτα μέρα. Οδηγάς με ασφάλεια. Σκέφτομαι το δικό μου και κλαίω...
Έτσι είναι. Και στο Scross που έχω με τα Full Led, το βράδυ οδηγείς σαφώς πιο ξεκούραστα.
Πλέον απαραίτητο αξεσουάρ σε επιλογή αγοράς αυτοκινήτου (ευτυχώς σιγά σιγά μπαίνει στο στάνταρ εξοπλισμό,ιδίως από τους ασιάτες) -
@panormus772 said in Kia XCeed - crossover:
Έτσι είναι. Και στο Scross που έχω με τα Full Led, το βράδυ οδηγείς σαφώς πιο ξεκούραστα.
Πλέον απαραίτητο αξεσουάρ σε επιλογή αγοράς αυτοκινήτου (ευτυχώς σιγά σιγά μπαίνει στο στάνταρ εξοπλισμό,ιδίως από τους ασιάτες)Είναι δεδεομένο! Σε όποια αντιπροσωπεία κι αν μπαίνω είναι το πρώτο που ζητάω: "Θέλω τα καλύτερα δυνατά φώτα που διαθέτει το μοντέλο".
-
Και εγώ όταν αγόρασα ζήτησα τα full led φώτα το acc και τα adas. Τίποτα άλλο.
Πλέον τα βάζουν αυτά ως standard οποτε και η βασική έκδοση πολλών αυτοκινήτων είναι μια χαρά.Μου είπαν έχει ζάντες, keyless entry,clima, navi,δερμάτινο τιμόνι και άλλα ποσά που δεν τα θυμάμαι.
Απο μέσα μου έλεγα : χέστηκα, δεν με νοιάζουν.Το μόνο που έχει σε αυτά τα έξτρα και όντως είναι καλό ειναι τα θερμαινόμενα καθίσματα που ζεσταίνουν τα οπίσθια και την πλατουλα μου. Δεν θες να βγεις από το αμάξι.
-
Ποια έκδοση του XCeed έχει αυτά που αναφέρεις; Εν τω μεταξύ το ACC αν δεν πάρεις αυτόματο δουλεύει σωστά με χειροκίνητο;
Η έκδοση με του 160 ίππους δεν έχω καταλάβει αν έχει το 48V hybrid που κόβει από το πορτμπαγκαζ ή όχι. -
Ποια έκδοση του XCeed έχει αυτά που αναφέρεις; Εν τω μεταξύ το ACC αν δεν πάρεις αυτόματο δουλεύει σωστά με χειροκίνητο;
Η έκδοση με του 160 ίππους δεν έχω καταλάβει αν έχει το 48V hybrid που κόβει από το πορτμπαγκαζ ή όχι.Ο Lap,μιλά μάλλον για το swift που πήρε.
O 1.5 160hp είναι mild hybrid με την μπαταρία 48V. Oπότε και μικρότερο πορτμπαγκάζ.Μονο ο 1.6 204hp πλέον εχει το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών (Ο 1000άρης κινητήρας νομίζω σταμάτησε στο xceed) -
Καλησπέρα στο forum. Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει ακούσει κάποιος κάπου xceed βενζίνη να καίνε τα καυσαέρια τον προφυλακτήρα? Το ρωτάω γιατί στο δικό μου το κάνει πολύ ξεκάθαρα. Έχω 21000χλμ και η φθορά στην αριστερή εξάτμηση δεν αφήνει καμία αμφιβολία. Θα μπορούσα να ανεβάσω και φωτογραφίες.
Ευχαριστώ -
Ανέβασε να δούμε
-
Kia XCeed - crossover