-
Γενικά πάντως ενώ πλέον βγάζει πολύ καλά αυτοκίνητα, όπως όλα με τα μείον τους, στο ότι δεν πουλάει παίζει μεγάλο ρόλο το πώς βλέπουν τον πελάτη οι αντιπροσωπείες. Υποτίθεται πας να πάρεις 'λαϊκό' όχημα και σε γδερνουν στο χρηματοδοτικό ενώ έχουν πάθει χειρότερο 'Μελισσανίδη' και από την VW. Πρόσφατα πήρε γνωστός μου με δική μου προτροπή Xceed και του έλεγαν μ@λ@κιες για να μην του δώσουν δώρο ούτε πατάκια all-weather και μεμβράνες χειρολαβών! Τραγική αντιμετώπιση ο όμιλος. Και ένα τουπέ που μου θύμισε γνωστή αντιπροσωπεία αμαρτωλού ομίλου στον παράδρομο της Συγγρού πριν από χρόνια.
Πέραν αυτών ισχύει και αυτό που γράφτηκε παραπάνω. Ακόμα και οι νέοι Smartstream δυστυχώς δεν είναι οικονομικοί, ούτε καν οι diesel. Είναι λίγο πιο οικονομικοί με τα DCT αλλά εκεί φορτώνεσαι 2σύμπλεκτο και γύρω στα 2-2,5κ οπότε το ξανασκέφτεσαι. Κρίμα γιατί κάνουν τίμια προσπάθεια και τα ΚΙΑ είναι ένα κλίκ μπροστά ως κατασκευές από τα Hyundai συγκριτικά...
-
alex mix το Tipo Cross δεν σου έκανε κλικ ε; Το είχα στα υπόψιν κι εγώ για οικονομικό μοντέλο.
Καλή η κίνηση με τις μεγάλες δόσεις όπως την περιγράφεις και εν τέλει δεν πληρώνεις και πολλούς τόκους αφού το ξεπληρώνεις σύντομα. 84 δόσεις δεν θα ήθελα να πληρώνω με τίποτε για αυτοκίνητο πάντως, εδώ και οι 48 που ρωτάω πολλές μου φαίνονται..!
Το Puma θα σου αρέσει, βασικά σε όλους αρέσει! Απλά τσέκαρε αν σε βολεύουν και οι χώροι για πίσω επιβάτες. Δες και την νέα έκδοση ST Design που αναφέρθηκε μήπως σε καλύπτει εξοπλιστικά.
https://www.carandmotor.gr/agora/nea-arhiki-ekdosi-exoplismoy-gia-ford-puma-times
@Sabas και υπόλοποι, για τους νέους smartstream κινητήρες. καταναλώσεις ξέρουμε; Πχ τον 1.5Τ 160hp του ομίλου που φοράει και το i30.
-
Υφάκι οι κιατζήδες πωλητές , έχουν εδώ και χρόνια ....
-
Απαντώ στο ίδιο μου το μνμ χάχα, επειδή τα μνμ δεν έχουν συναισθήματα και είναι εύκολο να παρεξηγηθεί μια πρόταση. Στο τέλος που γράφω και λέω δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός δεν το γράφω ειρωνικα, πραγματικά ρωτάω αλλιώς να το εξηγήσω πιο αναλυτικά, γιατί όπως το διάβασα μετά φαίνεται λίγο κάπως δεν είναι.
Καλά που το διευκρίνισες γιατί προς στιγμήν διαταράχθηκε ο ψυχικός μου κόσμος εξαιτίας της 'λεκτικής' ιντερνετικής βίας που μου άσκησες... να μην επαναληφθεί μόνο σε παρακαλώ
-
Έπειτα από οικογενειακό συμβούλιο με υπουργό οικονομικών - νόμο και τάξης-επικράτειας αύριο πάω να δω πουμα diesel και αν δεν κάτσει πάω καπάκι για chr (ξέρω ξέρω... αλλά και αυτό μου αρέσει πολυ).
ΟΧΙ ρε φίλε να τον χάσουμε και αυτόν. ¨Οχι πάλι TOYOTA xaxaxaxaxaxaxaxaxax
ότι γουστάρεις και σαρέσει να πάρεις alex μου
δηλαδή PUMA diesel lol
-
Το puma st design diesel είναι πάρα πολύ καλή περίπτωση.
-
alex mix το Tipo Cross δεν σου έκανε κλικ ε; Το είχα στα υπόψιν κι εγώ για οικονομικό μοντέλο.
Καλή η κίνηση με τις μεγάλες δόσεις όπως την περιγράφεις και εν τέλει δεν πληρώνεις και πολλούς τόκους αφού το ξεπληρώνεις σύντομα. 84 δόσεις δεν θα ήθελα να πληρώνω με τίποτε για αυτοκίνητο πάντως, εδώ και οι 48 που ρωτάω πολλές μου φαίνονται..!
Το Puma θα σου αρέσει, βασικά σε όλους αρέσει! Απλά τσέκαρε αν σε βολεύουν και οι χώροι για πίσω επιβάτες. Δες και την νέα έκδοση ST Design που αναφέρθηκε μήπως σε καλύπτει εξοπλιστικά.
https://www.carandmotor.gr/agora/nea-arhiki-ekdosi-exoplismoy-gia-ford-puma-times
@Sabas και υπόλοποι, για τους νέους smartstream κινητήρες. καταναλώσεις ξέρουμε; Πχ τον 1.5Τ 160hp του ομίλου που φοράει και το i30.
Κοίτα εγώ θα σου έλεγα να πας να το δεις γιατί γενικά γούστα είναι ξέρεις εμένα δεν μου έκανε κλικ εσένα μπορεί να σου κάνει. Απλά εγώ επειδή είμαι από το 2006 με corolla (με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο) και πριν είχα το rover 45(με έχει βγάλει μαυροπροσωπο χάχα) εεε αυτή την φορά θέλω να δώσω το κάτι παραπάνω να κάνω και γω το κομμάτι μου που λένε. Αυτό με τις δόσεις σε ότι πάρω με δόσεις έτσι κάνω ούτως ώστε να έχω μια ασφάλεια αν συμβεί κάτι. Πχ είχα πάρει για το σπίτι για διάφορα 30χιλ το χα βάλει για 20 χρόνια 200 δόση, το ξεχρεωσα στα 7 έτσι και χρήματα είχα για την καθημερινότητα και χαμηλή δόση και αν πχ (γιατί υπήρξε μια εποχή που ήμουν 8 μήνες απλήρωτος) είχα κάποια έκτακτα έξοδα στην οικογένεια μπορούσα να καλύψω. Εννοείται πως γλυτώνω τους τόκους, 84 εννοείται είναι πάρα πολλές για μένα πάντα για αυτοκίνητο.
-
Υ.γ Οι δίχρωμες στα stonic γίνονται στην Ελλάδα και όχι από το εργοστάσιο.
Ολα τα ΚΙΑ/Hyundai που εχουν διχρωμία γίνονται στην Ελλάδα.
-
Καλα που το είπατε....
-
alex mix wrote:
Υ.γ Οι δίχρωμες στα stonic γίνονται στην Ελλάδα και όχι από το εργοστάσιο.
Ολα τα ΚΙΑ/Hyundai που εχουν διχρωμία γίνονται στην Ελλάδα.
Καλά ρε Φανή μη βαράς.
Εγώ να σου πω δεν το γνώριζα και εκεί που διάλεξε ένα φιλαρακι άσπρο μαύρη οροφή, του λέει πως άσπρο θα έρθει και θα βαφτεί εδώ.
-
Καλά ρε Φανή μη βαράς.
Εγώ να σου πω δεν το γνώριζα και εκεί που διάλεξε ένα φιλαρακι άσπρο μαύρη οροφή, του λέει πως άσπρο θα έρθει και θα βαφτεί εδώ.
Δεν 'βαράω' Άλεξ (ποτέ δεν το κάνω!!), απλά το λέω γιατί και εγώ πρόσφατα το έμαθα. Ότι όλα εδώ βάφονται και χρεώνουν και έναν σκασμό λεφτά.
-
Καλησπέρα σας...πρώην κάτοχος για 4 χρόνια Toyota Auris 1200 θέλω να ζητησω την γνώμη σας για το XCEED,5μελη οικογένεια.
-
Καλησπέρα σας...πρώην κάτοχος για 4 χρόνια Toyota Auris 1200 θέλω να ζητησω την γνώμη σας για το XCEED,5μελη οικογένεια.
Να πάτε να το δείτε από κοντά. Θα είστε οριακά από χώρους. Καλύτερα κάποιο φαρδύ station ή SUV. Ξεκινήστε με Peugeot 5008 και Citroen C5. Έρχεται και το νέο Kia Sportage αλλά μάλλον θα χρειαστεί να ανεβείτε λίγο στην τιμή.
Καλή budget λύση ίσως και το Opel Grandland, αν σας χωράει κι αυτό...
-
Τελείως οριακή λύση το xceed στενό πίσω για ταξίδια θα χρειαστεί μπαγαζιερα.
Θα σε βάλει σε θέμα από την πρώτη μέρα.
Δες κάτι μεγαλύτερο.
Ναι το είχες και να μεγαλώνει η οικογένεια οκ ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που στριμώχνετσι σε αμάξι αλλά να δώσεις τόσα λεφτά και να είσαι εξαρχής στριμωγμενος είναι κρίμα.
-
Το θέμα μας είναι ορι φορολογικά δεν μπορούμε να πάμε πιο πάνω σε κυβικά κ για το οικονομικό κομμάτι θα θέλαμε ένα σχετικά χαμηλής κατανάλωσης,
-
Nasiaki81 wrote:
Να πάτε να το δείτε από κοντά. Θα είστε οριακά από χώρους. Καλύτερα κάποιο φαρδύ station ή SUV. Ξεκινήστε με Peugeot 5008 και Citroen C5. Έρχεται και το νέο Kia Sportage αλλά μάλλον θα χρειαστεί να ανεβείτε λίγο στην τιμή.
Λόγω φορολογικής δεν μπορω να δικαιολογήσω μεγάλου κυβικού αμαξι
-
Μα δεν είναι μεγάλου κυβισμού. Παρόμοιου με το xceed είναι αυτά που σου έγραψα.
To grandland για παράδειγμα είναι 1200
Εκτός αν εννοείς ότι ψάχνετε 1000αρι αποκλειστικά. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να δείτε το Duster στην έκδοση με το διπλό καύσιμο (έχει και υγραέριο από το εργοστάσιο)
-
dimitriscsd wrote:
Nasiaki81 wrote:
Λόγω φορολογικής δεν μπορω να δικαιολογήσω μεγάλου κυβικού αμαξι
Σαν 3τεκνος δεν έχεις κάποιες απαλλαγές;
Μήπως να κοιτάξεις το παλιό Sportage σε diesel, αν έχει μείνει κάνα κομμάτι και το 'σκοτώνουν'; Πραγματικά είναι πολύ ευρύχωρο μέσα, και 5 άτομα με αποσκευές θα σας τραβάει καλά. Μπορεί να μην είναι state of tha art ή top-tech, αλλά αποπνέει μία αυστηρή Κορεατική στιβαρότητα, και είναι απίστευτα ευχάριστο στον δρόμο. Σε βενζίνη δεν λέει, καίει..
Κατά τα άλλα, C5/Grandland είναι πολύ καλά (3 ανεξάρτητα καθίσματα το C5), και αν πας σε VAG έχει Skoda/Seat μεγάλα suv σε καλές τιμές και χώρους (π.χ Kodiaq;)
To Xceed δεν θα σας βολεψει.
-
Το θέμα είναι κ το οικονομικό αλλά κ τα κυβικα...κ σίγουρα θα ήθελα εν νέας τεχνολογίας αμαξι αλλά κ την πίτα ολόκληρη κ τον σκύλο χορτάτο δεν γίνεται
-
Τι budget έχεις/πόσα κυβικά μπορείς να φτάσεις; Γιατί δεν έχω καταλάβει. Μόνο καινούργιο κοιτάς:
Kia XCeed - crossover