-
Καλησπέρα, επειδή είμαι σε αναζήτηση οικογενειακού αυτοκινήτου, επισκέφτηκα αντιπροσωπεία της ΚΙΑ για να δω από κοντά XCEED. μπορώ να πω ότι έμεινα εντυπωσιασμένος με την ποιότητα του εσωτερικού. Με προβλημάτισε όμως τα πίσω καθίσματα. Ενοιωσα λίγο αποπνικτικά λόγω μικρών παραθύρων, και σκεφτηκα πως θα είναι για τα παιδια(2), που ακόμα είναι πολύ μικρά. Θέλω να το κάνω τεστ drive, να δω κύλιση και τα συναφή. Τι γνώμη έχετε; είναι κάποιος κάτοχος και έχει οικογένεια;
-
Καλησπέρα, επειδή είμαι σε αναζήτηση οικογενειακού αυτοκινήτου, επισκέφτηκα αντιπροσωπεία της ΚΙΑ για να δω από κοντά XCEED. μπορώ να πω ότι έμεινα εντυπωσιασμένος με την ποιότητα του εσωτερικού. Με προβλημάτισε όμως τα πίσω καθίσματα. Ενοιωσα λίγο αποπνικτικά λόγω μικρών παραθύρων, και σκεφτηκα πως θα είναι για τα παιδια(2), που ακόμα είναι πολύ μικρά. Θέλω να το κάνω τεστ drive, να δω κύλιση και τα συναφή. Τι γνώμη έχετε; είναι κάποιος κάτοχος και έχει οικογένεια;
Αυτό είναι χαρακτηριστικό όλων των 'coupe'/crossover. Αν σε ενοχλεί κοίτα καθαρό SUV (έρχεται νέο Sportage).
-
-
Εγώ σήμερα που πέρασα να το δω (αύριο θα πάω για αναλυτικά data) μου είπαν πως Σεπτέμβριο έρχονται τα my22 με κάποιες μικροαλλαγές μια εκ αυτών είναι το σήμα θα είναι το καινούργιο και πως ψηφιακός πίνακας οργάνων μόνο στην titanium, επίσης μόλις είπα πως θέλω diesel γιατί κάνω 25χιλ μου είπε πως αν θέλω μπορώ να απορρίψω τα 5χρονια δωρεάν σέρβις γιατί στην ουσία είναι 2 φορές γιατί είναι κάθε 30χιλ χλμ ή 2 χρόνια το σέρβις και να κόψουν αλλά 500ευρω,αυριο αναλυτικά.Το πρόβλημα είναι δεν μου αρέσουν τα χρώματα που εχει
Υ. Γ Είχε και 2 stonic ένα με παλιό σήμα ένα με καινούργιο, μπορεί να κάνω λάθος αλλά μου φαινόταν πολύ πιο όμορφο το καινούργιο.
-
Alex καλησπέρα και καλό μήνα. Το άσπρο του είναι υπέροχο δεν χρειάζεται καν να δώσεις λεφτά για μεταλλικό να ξέρεις ;). Επίσης αν δεις το video που σήκωσα στο νήμα του ceed για το επερχόμενο f/l στα ceed, ceed sportswagon & Proceed αναφέρει το επερχόμενο f/l του Xceed τους επόμενους μήνες.
Κρίνοντας λοιπόν από το video το f/l θα έχει πολλά παραπάνω από το σήμα, βλακείες λέει ο πωλητής. Θα έχει το digital cockpit του Tuscon, αναβαθμισμένα υλικά καμπίνας αλλά κυρίως αναβαθμισμένη σουίτα συστημάτων ασφαλείας. Και φυσικά το νέο σήμα (πωλητές ρε φίλε, ότι να'ναι).Μπες ρηξε μια ματιά στο vd και θα καταλάβεις.
Αν σε ενδιαφέρει το όχημα σοβαρά αξίζει η αναμονή 6/7 μήνες. Τέλος έχε κατά νου ότι από το f/l του ceed και μετά κλείνει η ψαλίδα που υπάρχει αυτή τη στιγμή μεταξύ των δύο στην ποιότητα υλικών αλλά και εξοπλισμού οπότε θα είναι εφάμιλλα με το Xceed. Άρα για κάποιον που προβληματίζεται με την έλλειψη χώρου αποσκευών στο Xceed (380l πλέον) θα υπάρχει ένα ceed sportswagon με 600+l το οποίο θα στερείται μόνο το ύψος από το έδαφος σε σχέση με το Xceed.
-
Alex καλησπέρα και καλό μήνα. Το άσπρο του είναι υπέροχο δεν χρειάζεται καν να δώσεις λεφτά για μεταλλικό να ξέρεις ;). Επίσης αν δεις το video που σήκωσα στο νήμα του ceed για το επερχόμενο f/l στα ceed, ceed sportswagon & Proceed αναφέρει το επερχόμενο f/l του Xceed τους επόμενους μήνες.
Κρίνοντας λοιπόν από το video το f/l θα έχει πολλά παραπάνω από το σήμα, βλακείες λέει ο πωλητής. Θα έχει το digital cockpit του Tuscon, αναβαθμισμένα υλικά καμπίνας αλλά κυρίως αναβαθμισμένη σουίτα συστημάτων ασφαλείας. Και φυσικά το νέο σήμα (πωλητές ρε φίλε, ότι να'ναι).Μπες ρηξε μια ματιά στο vd και θα καταλάβεις.
Αν σε ενδιαφέρει το όχημα σοβαρά αξίζει η αναμονή 6/7 μήνες. Τέλος έχε κατά νου ότι από το f/l του ceed και μετά κλείνει η ψαλίδα που υπάρχει αυτή τη στιγμή μεταξύ των δύο στην ποιότητα υλικών αλλά και εξοπλισμού οπότε θα είναι εφάμιλλα με το Xceed. Άρα για κάποιον που προβληματίζεται με την έλλειψη χώρου αποσκευών στο Xceed (380l πλέον) θα υπάρχει ένα ceed sportswagon με 600+l το οποίο θα στερείται μόνο το ύψος από το έδαφος σε σχέση με το Xceed.
Ευχαριστώ Χρήστο, αύριο θα πάω πάλι με ένα φίλο που θέλει να δει το stonic οπότε θα συζητήσω πιο αναλυτικά και για προσφορα, εμένα μου είπε από Σεπτέμβριο ότι έρχεται λες να μην ήξερε τι του γίνετε? Μπορεί. Θα δω αύριο και θα σας γραψω
-
Λοιπόν γράφω για προσφορα και χρεώσεις, my 22 diesel mild hybrid από αύριο (μας έδειξε το. mail που μόλις είχε έρθει 400 ευρώ αύξηση, μιλάμε για έκδοση dynamic, titanium είχε σχεδόν 2500 πάνω, οπότε η διαφορά θα είναι στα 800 ευρώ από my21, my22 όπως ανέφερε ο Χρήστος πιο πάνω θα έχει καινούργιο σήμα κτλ διαβάστε τον Sabasthess δεν θα έχει ψηφιακό πίνακα οργάνων μπαίνει έξτρα με 800 ευρώ. Εγώ πήρα προσφορά για my 21(ψηφιακο πίνακα) 25090 τιμή +400 έξοδα φακελου+ 500χρωμα+ 88.38 τελη κυκλοφοριας(τα πληρώνω εγώ μόνος μου δεν είναι μέσα στα έξοδα) +300 έξοδα δανείου =26290 στρογγυλό ποίηση, μου είπε αν θέλω να μην βάλω τα 5 χρόνια δωρεάν σέρβις γιατί για το diesel είναι κάθε 2 χρόνια οπότε 2. 5 σέρβις μου βγαίνουν οπότε μείον 600ευρω,τελικη τιμή 25590 με 9χιλ προκαταβολή και 84δοσεις τιμή δόσης 259.84. Χρώματα υπάρχουν δύο ένα γκρι-μπλε και λευκό πέρλα παράδοση αν πω ναι 20 Σεπτέμβρη. Καταρχάς να πάρω πίσω αυτό που είχα γράψει κάποτε πως δεν είναι ακριβό και το κράζουμε, έχει πολλές έξτρα χρεώσεις. Κατά 99.9 όχι. Προσωπικά θεωρώ πολλά τις έξτρα χρεώσεις, πληρώνει σημα(θα μου πεις καλά τσιγκουνευεσαι 90 ευρώ? Ναι γιατί είναι και καλά mild hybrid αν δεν πόσο θα πλήρωνα 300?), Ωραίο αυτοκίνητο ωραία πλαστικά μέσα μέχρι την μέση γιατί από ποτηροθηκες χειρόφρενο και κάτω ήταν σαν να ήταν από ανακύκλωση, αξιοπιστία ναι, 136αλογα ναι 280nm ροπή ναι αλλά όχι για 25.500,κάτι τελευταίο και είναι η προσωπική μου άποψη άλλος μπορεί να το είδε αλλιώς αν εξαιρέσουμε την οπτική πλευρά πίσω το chr μου φάνηκε ποιο άνετο. Τεσπα μην λέω μεγάλες κουβέντες γιατί αν δεν βρω τίποτα άλλο εκεί θα καταλήξω αλλά θα πω και πάλι θεωρώ πως έπρεπε να είχε τελική τιμή τα 24 αντε 25 όχι 26300.. Από δώρα τίποτα άλλο εκτός από την έκπτωση λόγο σέρβις.
Υ.γ Οι δίχρωμες στα stonic γίνονται στην Ελλάδα και όχι από το εργοστάσιο.
-
Τελικά είναι η ιδέα μου ή στον όμιλο hyundai & Kia τα μοτέρ τσιμπάνε πολύ σε κατανάλωση? Δεν το έχω οδηγήσει για να ξέρω επιδόσεις αλλά σαν κατανάλωση diesel την βρίσκω τραβηγμένη και είναι και 'mh'.
Alex mix σίγουρα υπάρχουν και καλύτερα diesel,
To chr είναι λίγο στενό πίσω αλλά το πρόβλημα του είναι ότι έχει φινιστρινια αντί για παράθυρα και γίνετε κλειστοφοβικο.
-
400 ευρώ έξοδα φακέλου που γράφεις πιο πάνω είναι υπερβολικά. Μέχρι 290 έχω δει σε προσφορά.
Αν κατάλαβα στο νέο που θα έρθει θα υπάρξει αύξηση 800?
-
τελικη τιμή 25590 με 9χιλ προκαταβολή και 84δοσεις τιμή δόσης 259.84.
Alex mix επειδή **ειλικρινά **μου είσαι εξαιρετικά συμπαθής θα πάρω το θάρρος να γίνω ο μλκς της παρέας και να σου ζητήσω να το ξανασκεφτείς... Αυτό μόνο. Να με **συγχωρείς **για την παρέμβαση αλλά δε θα ένιωθα καλά με τον εαυτό μου και απέναντι σου αν δε το έγραφα.
-
alex mix wrote:
τελικη τιμή 25590 με 9χιλ προκαταβολή και 84δοσεις τιμή δόσης 259.84.
Alex mix επειδή **ειλικρινά **μου είσαι εξαιρετικά συμπαθής θα πάρω το θάρρος να γίνω ο μλκς της παρέας και να σου ζητήσω να το ξανασκεφτείς... Αυτό μόνο. Να με **συγχωρείς **για την παρέμβαση αλλά δε θα ένιωθα καλά με τον εαυτό μου και απέναντι σου αν δε το έγραφα.
αλεξ, ειμαι μαζι με το μαστορι. οτι αμαξι και να ειναι, πολλες οι δοσεις αδερφε. και πες 1-2 χρονια λες, οκ εχω αμαξι καινουργιο. μετα θα βλαστημας. πηγαινε πιο κοντα στα γιουρα σου, να ερχεται τελος μηνα και να κοιμασαι ανετος,
-
Λοιπόν γράφω για προσφορα και χρεώσεις, my 22 diesel mild hybrid από αύριο (μας έδειξε το. mail που μόλις είχε έρθει 400 ευρώ αύξηση, μιλάμε για έκδοση dynamic, titanium είχε σχεδόν 2500 πάνω, οπότε η διαφορά θα είναι στα 800 ευρώ από my21, my22 όπως ανέφερε ο Χρήστος πιο πάνω θα έχει καινούργιο σήμα κτλ διαβάστε τον Sabasthess δεν θα έχει ψηφιακό πίνακα οργάνων μπαίνει έξτρα με 800 ευρώ. Εγώ πήρα προσφορά για my 21(ψηφιακο πίνακα) 25090 τιμή +400 έξοδα φακελου+ 500χρωμα+ 88.38 τελη κυκλοφοριας(τα πληρώνω εγώ μόνος μου δεν είναι μέσα στα έξοδα) +300 έξοδα δανείου =26290 στρογγυλό ποίηση, μου είπε αν θέλω να μην βάλω τα 5 χρόνια δωρεάν σέρβις γιατί για το diesel είναι κάθε 2 χρόνια οπότε 2. 5 σέρβις μου βγαίνουν οπότε μείον 600ευρω,τελικη τιμή 25590 με 9χιλ προκαταβολή και 84δοσεις τιμή δόσης 259.84. Χρώματα υπάρχουν δύο ένα γκρι-μπλε και λευκό πέρλα παράδοση αν πω ναι 20 Σεπτέμβρη. Καταρχάς να πάρω πίσω αυτό που είχα γράψει κάποτε πως δεν είναι ακριβό και το κράζουμε, έχει πολλές έξτρα χρεώσεις. Κατά 99.9 όχι. Προσωπικά θεωρώ πολλά τις έξτρα χρεώσεις, πληρώνει σημα(θα μου πεις καλά τσιγκουνευεσαι 90 ευρώ? Ναι γιατί είναι και καλά mild hybrid αν δεν πόσο θα πλήρωνα 300?), Ωραίο αυτοκίνητο ωραία πλαστικά μέσα μέχρι την μέση γιατί από ποτηροθηκες χειρόφρενο και κάτω ήταν σαν να ήταν από ανακύκλωση, αξιοπιστία ναι, 136αλογα ναι 280nm ροπή ναι αλλά όχι για 25.500,κάτι τελευταίο και είναι η προσωπική μου άποψη άλλος μπορεί να το είδε αλλιώς αν εξαιρέσουμε την οπτική πλευρά πίσω το chr μου φάνηκε ποιο άνετο. Τεσπα μην λέω μεγάλες κουβέντες γιατί αν δεν βρω τίποτα άλλο εκεί θα καταλήξω αλλά θα πω και πάλι θεωρώ πως έπρεπε να είχε τελική τιμή τα 24 αντε 25 όχι 26300.. Από δώρα τίποτα άλλο εκτός από την έκπτωση λόγο σέρβις.
Υ.γ Οι δίχρωμες στα stonic γίνονται στην Ελλάδα και όχι από το εργοστάσιο.
Ρε ALEX θα πάρεις αυτοκίνητο και δη κοιτάς για B-SUV crossover????
Το PUMA ST-LINE 125 το είδες αν κοιτας για manual? κοντα είναι σε τιμή και το θεωρώ καλύτερο απο το KIA. Χώρια που αν έχεις 40% προκαταβολή η FORD δίνει ΜΑΚΡΑΝ το καλύτερο επιτόκιο και αν βάζεις δόσεις ότιδήπωτε άλλο θα σου βγει πολύ ψηλα, σκέψου το
-
Πολλά έτη.....
Απο εμενα οι προτάσεις μου είναι συγκεκριμένες αν και κάπως τριτοκοσμικες ή βαλκανικές πρώην ανατολικές.
Ωραίοτατο αυτοκινητο και με μικρό κόστος μετακίνησης και όπως λέει και ο γατος.... Ψυχική ηρεμία κάθε μήνα.
-
Βασικά σας ευχαριστώ όλους ειλικρινά,
Cirus το puma είναι το επομενο
Τκιn73 ναι 400 έξοδα φακέλου και το νέο από αύριο μιλάω για το diesel παίρνει αλλά 400 αύξηση και 400 που είχε πάει στα 800.
Mastora, gatoz οι δόσεις που βάζω είναι πάντα η safe επιλογή, δηλαδή τι εννοώ εγώ έχω κάθε χρόνο ένα Άλφα εισόδημα από γεωργικές εργασίες οπότε μου έρχονται μαζεμένα, οπότε βάζω εγώ ανώτερο δόσεων και μόλις μου έρθουν ξεπληρωνω ένα μεγάλο ποσό δηλαδή σε 2 αντε 3 το έχω ξεχρέωσει, απλά βάζω την χαμηλότερη δόση για να είμαι πιο άνετα και εκτός απροόπτου να μπορώ να την πληρώσω από τον μισθό χωρίς να μου κακοφανει. Πχ θα δώσω 9 τώρα με την αλλαγή της χρονιάς θα κοιτάξω να δώσω αλλά 6 και ξανά πάλι του χρόνου το ίδιο, δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητος
-
Έξοδα φακέλου μαζί με σήμα ήταν πάνω από 600€ για το Sportage τέλη 2019, κλασσικά ακριβά KIA/Hyundai. 400+το σήμα πάει 500 αν προσέξατε, σε όλες τις αντιπροσωπείες το σήμα είναι μέσα στα έξοδα κ.λ.π
Βάλε και το χρώμα, πας 1.000 πάνω.. είναι μεγάλη η διαφορά.
-
Τκιn73 ναι 400 έξοδα φακέλου και το νέο από αύριο μιλάω για το diesel παίρνει αλλά 400 αύξηση και 400 που είχε πάει στα 800.
Mastora, gatoz οι δόσεις που βάζω είναι πάντα η safe επιλογή, δηλαδή τι εννοώ εγώ έχω κάθε χρόνο ένα Άλφα εισόδημα από γεωργικές εργασίες οπότε μου έρχονται μαζεμένα, οπότε βάζω εγώ ανώτερο δόσεων και μόλις μου έρθουν ξεπληρωνω ένα μεγάλο ποσό δηλαδή σε 2 αντε 3 το έχω ξεχρέωσει, απλά βάζω την χαμηλότερη δόση για να είμαι πιο άνετα και εκτός απροόπτου να μπορώ να την πληρώσω από τον μισθό χωρίς να μου κακοφανει. Πχ θα δώσω 9 τώρα με την αλλαγή της χρονιάς θα κοιτάξω να δώσω αλλά 6 και ξανά πάλι του χρόνου το ίδιο, δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητος
Εγώ τα οικονομικά σου δεν τα γνωρίζω αλλά αν βάλεις δόσεις και θέλεις το μικρότερο δυνατό επιτόκιο η FORD εχει μακράν το καλύτερο πακέτο χρηματοδοτικο
εχει 8 χρόνια εγγυηση (ή100000χιλ) και συνολικά το βρίσκω προσωπικα καλύτερο από το KIA. Για ομορφια δεν το συζητώ οτι το βρίσκω μακραν ποιο ωραιο
αν κάνεις πολλά χιλιόμετρα δες για diesel που δεν έχει mild hybrid αλλα αν δεν κάνεις πας για το 125 mild hybrid με 0 τελη κυκλοφορίας
τώρα για εκδόσεις η stline X είναι ποιο πλήρης αλλά με κάποιες παραχωρήσεις και η stline δεν είναι άσχημη
Πηγαινε να το δεις και να το οδηγήσεις, βεβαια αν δεν σου αρέσει υπάρχουν και αλλά πολλά στην κατηγορία αλλά τα μεγάλα + στην ford ομορφια, εγγυηση, χρηματοδοτικό, καλύτερο οδηγικά στην κατηγορία
- μεσα δεν είναι και το καλύτερο, δεν είναι και χάλια αλλά έχει και θέματα συναρμογής και μπορει να τύχουν τιποτα χαζα προβλήματα (ευτυχως έχει εγγυηση που τα καλύπτει απλά ενδεχεται να ταλαιπωρηθεις μεχρι να στα φτιαξουν αν σου τύχει όπως εμενα δηλαδη 2-3 επισκέψεις συνεργειο που δεν είναι και το καλύτερο για ψυχολογία σε καινουργιο αυτοκίνητο)
Τέλος απέφυγε το αυτόματο. Δεν ξερω αν είναι καλό ή όχι ΑΛΛΑ το χρεώνει αρκετά περισσότερο από όσο οι περισσότεροι σε σημείο που νομίζω ότι δεν συμφέρει (παραλογη τιμολόγιση)
Αν είναι για αυτόματο και γω θα πήγαινα σε άλλο μοντέλο
-
Απαντώ στο ίδιο μου το μνμ χάχα, επειδή τα μνμ δεν έχουν συναισθήματα και είναι εύκολο να παρεξηγηθεί μια πρόταση. Στο τέλος που γράφω και λέω δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός δεν το γράφω ειρωνικα, πραγματικά ρωτάω αλλιώς να το εξηγήσω πιο αναλυτικά, γιατί όπως το διάβασα μετά φαίνεται λίγο κάπως δεν είναι.
-
Εξαιρετικο δειγμα ευγενειας και επισης σοβαρολογω.
-
alex, ωραίο το Xceed,αλλά θα σου πρότεινα και το Τipo Cross 1.6 130hp diesel.
Crossover,πετρέλαιο,με 0 τέλη κυκλοφορίας και νομίζω και 5ετή εγγύηση πλέον.Στον τιμοκατάλογο οι δύο εξοπλιστικές εκδόσεις με έκπτωση 1300 ευρώ κοστίζουν 19800 και 21350 η πιο πλούσια.
-
Ευχαριστώ spi duster
Panormus772 ευχαριστώ φίλε το είδα το είχε εκεί δεν έχει αυτό το κάτι, είχε βέβαια και το cupra fromentor που αυτό έχει μπολικο.
Έπειτα από οικογενειακό συμβούλιο με υπουργό οικονομικών - νόμο και τάξης-επικράτειας αύριο πάω να δω πουμα diesel και αν δεν κάτσει πάω καπάκι για chr (ξέρω ξέρω... αλλά και αυτό μου αρέσει πολυ).
Kia XCeed - crossover