Βασικά σας ευχαριστώ όλους ειλικρινά,
Cirus το puma είναι το επομενο
Τκιn73 ναι 400 έξοδα φακέλου και το νέο από αύριο μιλάω για το diesel παίρνει αλλά 400 αύξηση και 400 που είχε πάει στα 800.
Mastora, gatoz οι δόσεις που βάζω είναι πάντα η safe επιλογή, δηλαδή τι εννοώ εγώ έχω κάθε χρόνο ένα Άλφα εισόδημα από γεωργικές εργασίες οπότε μου έρχονται μαζεμένα, οπότε βάζω εγώ ανώτερο δόσεων και μόλις μου έρθουν ξεπληρωνω ένα μεγάλο ποσό δηλαδή σε 2 αντε 3 το έχω ξεχρέωσει, απλά βάζω την χαμηλότερη δόση για να είμαι πιο άνετα και εκτός απροόπτου να μπορώ να την πληρώσω από τον μισθό χωρίς να μου κακοφανει. Πχ θα δώσω 9 τώρα με την αλλαγή της χρονιάς θα κοιτάξω να δώσω αλλά 6 και ξανά πάλι του χρόνου το ίδιο, δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητος
Εγώ τα οικονομικά σου δεν τα γνωρίζω αλλά αν βάλεις δόσεις και θέλεις το μικρότερο δυνατό επιτόκιο η FORD εχει μακράν το καλύτερο πακέτο χρηματοδοτικο
εχει 8 χρόνια εγγυηση (ή100000χιλ) και συνολικά το βρίσκω προσωπικα καλύτερο από το KIA. Για ομορφια δεν το συζητώ οτι το βρίσκω μακραν ποιο ωραιο
αν κάνεις πολλά χιλιόμετρα δες για diesel που δεν έχει mild hybrid αλλα αν δεν κάνεις πας για το 125 mild hybrid με 0 τελη κυκλοφορίας
τώρα για εκδόσεις η stline X είναι ποιο πλήρης αλλά με κάποιες παραχωρήσεις και η stline δεν είναι άσχημη
Πηγαινε να το δεις και να το οδηγήσεις, βεβαια αν δεν σου αρέσει υπάρχουν και αλλά πολλά στην κατηγορία αλλά τα μεγάλα + στην ford ομορφια, εγγυηση, χρηματοδοτικό, καλύτερο οδηγικά στην κατηγορία
- μεσα δεν είναι και το καλύτερο, δεν είναι και χάλια αλλά έχει και θέματα συναρμογής και μπορει να τύχουν τιποτα χαζα προβλήματα (ευτυχως έχει εγγυηση που τα καλύπτει απλά ενδεχεται να ταλαιπωρηθεις μεχρι να στα φτιαξουν αν σου τύχει όπως εμενα δηλαδη 2-3 επισκέψεις συνεργειο που δεν είναι και το καλύτερο για ψυχολογία σε καινουργιο αυτοκίνητο)
Τέλος απέφυγε το αυτόματο. Δεν ξερω αν είναι καλό ή όχι ΑΛΛΑ το χρεώνει αρκετά περισσότερο από όσο οι περισσότεροι σε σημείο που νομίζω ότι δεν συμφέρει (παραλογη τιμολόγιση)
Αν είναι για αυτόματο και γω θα πήγαινα σε άλλο μοντέλο