-
@andya3 said in Kia XCeed - crossover:
Σας εύχομαι να μη σας πιάσει ποτέ η μέση σας και να πρέπει να οδηγείτε. Θα καταριέστε την ώρα και τη στιγμή που δεν βάλατε οσφυική στήριξη στο κάθισμα.
Κατά τ' άλλα πολύ ωραίο αυτοκίνητο το x-ceed. Όποτε το βλέπω μου θυμίζει τη Mercedes τη gla. Σε λίγο πιο χαμηλό. Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου, αλλά ίδιο σουλούπι μου φαίνεται ότι έχουν.
Με το προηγουμενο μοντελο ναι ηταν σχεδον ιδιες με λιγο πιο αιχμηρη μουρη το xceed κατα την γνωμη μου.
-
Έχω παραγγείλει gt line 1.5 160 πανέμορφο αυτοκίνητο, ποιότητα κύλισης που με κέρδισε. Το περιμένω πως και πως!!! Με πολλά έξτρα που να τα πάρεις από άλλα αντίστοιχα μοντέλα θέλεις +5000 με 10000 ακόμα.
-
Από Δευτέρα παίρνει άυξηση 400 ευρώ...
-
@gi said in Kia XCeed - crossover:
Ευτυχώς που πρόλαβα
Alex και εγώ από Γιάννενα -
This post is deleted! -
@chrisxceed said in Kia XCeed - crossover:
Ευτυχώς που πρόλαβα
Alex και εγώ από ΓιάννεναΑπο το Σπυρο?Δεν παιζεται απο τα καλυτερα παιδια.
-
Έχω παραγγείλει gt line 1.5 160 πανέμορφο αυτοκίνητο, ποιότητα κύλισης που με κέρδισε. Το περιμένω πως και πως!!! Με πολλά έξτρα που να τα πάρεις από άλλα αντίστοιχα μοντέλα θέλεις +5000 με 10000 ακόμα.
Με το καλό!!!! Πολύ καλή επιλογή!!! πολυ καλή τιμή έχει όντως. Για τα 10000 υπερβαλεις. αλλά ναι προσφέρει πολλά που για να τα πάρεις σε αλλο μοντέλο ανεβαίνεις σε τιμή αρκετά. Με το καλό να γραψεις οταν παραλάβεις να πουμε τα καλορίζικα
-
@alex-mix said in Kia XCeed - crossover:
Ευτυχώς που πρόλαβα
Ναι από τον Σπύρο, πολύ εξυπηρετικός!!! Και πρόθυμος να με κατατοπίσει σε όποιες απορίες που είχα. γνώρισα και τον αφεντικό της αντιπροσωπείας όλοι τους είναι ένας ένας. Βέβαια είχα ενημερωθεί για το αμάξι από φίλους και γνωστούς. Το χρώμα που έχεις εσύ ποιο είναι; phantom, black pearl???
-
@cirus said in Kia XCeed - crossover:
Με το καλό!!!! Πολύ καλή επιλογή!!! πολυ καλή τιμή έχει όντως. Για τα 10000 υπερβαλεις. αλλά ναι προσφέρει πολλά που για να τα πάρεις σε αλλο μοντέλο ανεβαίνεις σε τιμή αρκετά. Με το καλό να γραψεις οταν παραλάβεις να πουμε τα καλορίζικα
Όντως σε αυτά τα μοντέλα που κοίταξα, ότι είχε το xceed, αν τα έβαζα στα άλλα άνετα μου έβγαινε 5000 διαφορά άνετα...
-
Ευτυχώς που πρόλαβα
Ναι από τον Σπύρο, πολύ εξυπηρετικός!!! Και πρόθυμος να με κατατοπίσει σε όποιες απορίες που είχα. γνώρισα και τον αφεντικό της αντιπροσωπείας όλοι τους είναι ένας ένας. Βέβαια είχα ενημερωθεί για το αμάξι από φίλους και γνωστούς. Το χρώμα που έχεις εσύ ποιο είναι; phantom, black pearl???
Ναι το black pearl.Απο δωρα σου δωσανε τιποτα?Αν θες απαντας.
-
@cirus said in Kia XCeed - crossover:
Όντως σε αυτά τα μοντέλα που κοίταξα, ότι είχε το xceed, αν τα έβαζα στα άλλα άνετα μου έβγαινε 5000 διαφορά άνετα...
μεχρι εκεί συμφωνω μαζί σου. στα 10000 είπα είναι υπερβολη καθως εγραψες 5000με 10000.......... ειπαμε, μην το τερματισουμε, κάπου ωπα χαχαχαχαχ
το αμάξι είναι VFM πολύ καλη προταση της KIA. και ομορφο είναι! και χωρους εχει! και τα πάντα όλα , σουπερ. Θα το ευχαριστηθεις
-
Ευτυχώς που πρόλαβα
Ναι το black pearl.Απο δωρα σου δωσανε τιποτα?Αν θες απαντας.
Όχι δεν μου έδωσαν κάτι. σε εσένα σου έδωσαν κάτι σαν δώρο? Το ίδιο χρώμα έχουμε
Στην ημέρα δείχνει πέρλα; Γιατί μέσα στην έκθεση είχε ένα μαύρο όχι πέρλα όμως. Για αυτό έχω απορία. -
Εχουν πέσει τρελές τσιπιές, δε δίνουν τίποτα, όχι πως λείπει κάτι από το αμάξι, τύπου συναγερμός, κάμερα ή αισθητήρες αλλά δώσε κάτι βρε αδερφέ, έτσι για τα καλορίζικα
Εγώ στον δικό μου αντιπρόσωπο άφησα να εννοειθεί ότι έχω πάρει προσφορά και από αλλού και μου έδωσε τα πλαστικά πατάκια παντός καιρού και το κάλυμμα του πορτ παγκάζ. -
Όχι δεν μου έδωσαν κάτι. σε εσένα σου έδωσαν κάτι σαν δώρο? Το ίδιο χρώμα έχουμε
Στην ημέρα δείχνει πέρλα; Γιατί μέσα στην έκθεση είχε ένα μαύρο όχι πέρλα όμως. Για αυτό έχω απορία.Ναι μου ειχαν δωσει τα φιμε μια εκπτωση και την ημερα που παρελαβα μου εδωσαν φαρμακειο τριγωνο πριν ενα χρονο σχεδον.Το χρωμα νομιζω ενα ειναι το μαυρο αλλα οταν θα βγεις ηλιο θα δειξει,οχι ομως πχ οπως peugeot mazda,ελαχιστα αλλα γενικα ειναι δεν ξερω πως να το πω τωρα...υγρο ?Οταν παραλαβεις θα καταλαβεις τι εννοω
-
@georgemit said in Kia XCeed - crossover:
Εχουν πέσει τρελές τσιπιές, δε δίνουν τίποτα, όχι πως λείπει κάτι από το αμάξι, τύπου συναγερμός, κάμερα ή αισθητήρες αλλά δώσε κάτι βρε αδερφέ, έτσι για τα καλορίζικα
Εγώ στον δικό μου αντιπρόσωπο άφησα να εννοειθεί ότι έχω πάρει προσφορά και από αλλού και μου έδωσε τα πλαστικά πατάκια παντός καιρού και το κάλυμμα του πορτ παγκάζ.Εμένα μου έδωσαν τα πατάκια, σετ τρίγωνο φαρμακείο κτλ και την 1η αλλαγή λαδιών δώρο.
-
Ξερει κανείς τον λόγο που
ενώ το αμάξι είναι εδώ 2 εβδομάδες τωρα,
καθυστερεί τόσο πολύ η παράδοση και μου το πανε απο Παρασκευή σε Παρασκευή ?ΚIA FMS Περιστέρι
-
@cybernaut said in Kia XCeed - crossover:
Ξερει κανείς τον λόγο που ενώ το αμάξι είναι εδώ 2 εβδομάδες τωρα, καθυστερεί τόσο πολύ η παράδοση και μου το πανε απο Παρασκευή σε Παρασκευή ?
Μόνο ο έμπορος ξέρει. Εμείς μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε.
Τι λόγο σου δίνουν για την καθυστέρηση?
-
καθυστέρηση ταξινόνησης λέει κ τέτοια..
-
Εεε άρα κάτι τέτοιο θα είναι, είτε λόγω πολλών οχημάτων, είτε λόγω έγκριση τύπου, είτε γιατί άλλοι έμποροι λαδώνουν περισσότερο και έχουν προτεραιότητα κλπ. Πιας το αυγό και κούρεφτο είναι με τα τελωνεία και τις άδειες.
-
Μάλλον είναι θέμα με ποιο τιμοκατάλογο θα γίνει η ταξινόμηση-φορολόγηση... (αν είναι τελωνείο ακόμα)
Kia XCeed - crossover