-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Πολυ ωραίο και αυτό, σε στυλ crossover.
Αντίστοιχο του focus active , και μετά την ανακοίνωση και του puma χθες που σβήνει κάθε σκέψη για χαμηλό supermini απορώ πραγματικά για τον λόγω ύπαρξης των χαμηλών αδελφών τους. Μόνο τα wagon θα έπρεπε να υπάρχουν και μάλιστα σε στυλ proceed πλέον στην κατηγορία αυτή.Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
Είσαι crossoverολάγνος το καταλάβαμε ,αλλά ότι δεν έχουν λόγο ύπαρξης τα σουπερμινι είναι εξωφρενικό.
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Πολυ ωραίο και αυτό, σε στυλ crossover.
Αντίστοιχο του focus active , και μετά την ανακοίνωση και του puma χθες που σβήνει κάθε σκέψη για χαμηλό supermini απορώ πραγματικά για τον λόγω ύπαρξης των χαμηλών αδελφών τους.Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια!
Σοβαρά τώρα, εσύ μπορείς να απορείς, αλλά κρινεις εξ ιδίων τα αλλότρια...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ωραία σχεδίαση -ιδίως το πίσω μέρος-,αλλά με ~ 4,40μ. μήκος (μόλις 7-8 εκ. μικρότερο από το Sportage που κατά τη γνώμη μου είναι πιο SUV) μήπως -αναλόγως και τιμής- θα υπάρχει έντονος εσωτερικός ανταγωνισμός;
Να πω και εγώ την γνώμη μου;;;;
Άστο καλύτερα...
Όταν έγραφα την παρένθεση σε θυμήθηκα..
-
Δεν έχω SUV αλλά όταν βλέπω αυτά τα πανέμορφα σχέδια ( και λίγο πιο παλιά τα allroad, outback , πιο μετά το V40 cross-country) δεν μου κάνουν καθόλου εντύπωση πλέον τα απλά - χαμηλά εκτός από τις γρήγορες εκδόσεις - R , GTI , ST κλπ.
Προσέξτε δεν εννοώ τα ογκώδη περίπτερα τύπου Tiguan , Kuga , Χ1, κλπ που όντως είναι σχεδόν τραγικά υπό πίεση και πραγματικά ενεργοβόρα.
Επίσης αναφέρομαι αρχικά και κυρίως στην εμφάνιση και ξεκινάω από το focus active , (ειδικά το wagon) το πανέμορφο puma που είδαμε χθες , το 2008 προχθές και το Xceed σήμερα με την coupeειδη εμφάνιση του.
Λίγο πιο ψηλά που μετράει σε πρόσβαση και ορατότητα , λίγο πιο μαλακά για άνεση αλλά με καλό κέντρο βάρους και πολύ καλή οδηγική συμπεριφορά, λίγο καλύτερους χώρους και πορτμπαγκάζ.
Άρα κατά την προσωπική μου άποψη λίγο καλύτερα overall από τα αδερφάκια τους και πολύ πολύ πιο όμορφα με μοναδικό αρνητικό την μικρή διαφορά στην τιμή και την λίγο χειρότερη αίσθηση και μόνο (όχι αποτελεσματικότητα) υπό πίεση σε στροφιλικια.Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
-
Μια πρώτη γεύση απο οδήγηση του XCEED,όπως γράφει το άρθρο τιμές εκκίνησης 22000-24000€. Μέχρι τέλος του μηνός θα
έχουν ανακοινωθεί.
https://www.insider.gr/epiheiriseis/aytokinito/122890/yperypsomeno-mikro-mesaio-montelo-tis-kia
Μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση και έρχεται την στιγμή που ετοιμάζομαι να αλλάξω το δικό μου.
Θα περιμένω 2008 και CAPTUR προς το τέλος του χρόνου για σύγκριση.
-
Θα περιμένω 2008 προς το τέλος του χρόνου για σύγκριση.
Στην καλύτερη περίπτωση αρχές του 2020 τα πρώτα 2008 με πιθανότερη ημερομηνία αρχές της άνοιξης.
https://www.drive.gr/news/nea-montela/i-peugeot-stelnei-tin-paragogi-toy-neoy-2008-stin-ispania
'Επομένως, η Peugeot έχει εμπρός της ικανό μεσοδιάστημα για να οργανώσει αποδοτικά την παραγωγή, καθώς το μοντέλο δεν θα φτάσει στις εκθέσεις πριν από το 2020. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μάλιστα μιλούν για εμπορικό λανσάρισμα την προσεχή άνοιξη, πράγμα πολύ πιθανό μιας και ακόμα δεν έχουν ανοίξει τα βιβλία παραγγελιών.' -
Στην Peugeot μου είπαν απο αρχές του χρόνου τιμές και εκθεσιακά, το ίδιο και στη Renault.
Αν κάνω την ανταλλαγή με την Κια δεν θα περιμένω την επόμενη χρονιά, σκέπτομαι το ντίζελ με τα 136 αυτόματο εκτός αν εχει πολυ μεγάλη διαφορά απο την βενζίνη 1.4 αυτόματο οπότε θα μπουν στη ζυγαρια.
Διάβασα σε άλλη παρουσίαση οτι η βενζίνη τρωει πολύ και το ντίζελ είναι πιο ταιριαστό μοτέρ με το αυτόματο.
-
Μια πρώτη γεύση απο οδήγηση του XCEED,όπως γράφει το άρθρο τιμές εκκίνησης 22000-24000€. Μέχρι τέλος του μηνός θα
έχουν ανακοινωθεί.
https://www.insider.gr/epiheiriseis/aytokinito/122890/yperypsomeno-mikro-mesaio-montelo-tis-kia
Μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση και έρχεται την στιγμή που ετοιμάζομαι να αλλάξω το δικό μου.
Θα περιμένω 2008 και CAPTUR προς το τέλος του χρόνου για σύγκριση.
δεν νομιζω να βγαινει απο τοσο ακριβα,εκτος και αν εχει παπαδες μεσα η βασικη εκδοση.
-
Στη Γαλλία που έχουν βγάλει τιμές ξεκινάει το 1.0 - 120 άλογα απο 25000€, εδώ να μην ξεκινάει απο 22000€; Έχει πολύ καλό εξοπλισμό απο τη βασική έκδοση(π.χ. full led φώτα) κάτι που διαβάζω θα είναι σε ολη την Ευρώπη. Αν ξεκινάει πιο χαμηλά κάτι πιθανά θα έχουν αφαίρεση για να βγαίνουν οι ΛΤΠΦ στα όρια.
-
Η καλή έκδοση του ceed 1,4T κάνει 22Κ και πιστεύω ότι αυτό πρέπει να είναι το ταβάνι για την βασική του χιλιάριου xceed για να έχει νόημα. Επίσης στην Ιταλία όπου γενικά είναι πιο πάνω από την Ελλάδα σε τιμές κάνει από 22,750€.
-
Στην Ισπανία κάνουν έκπτωση απο 5600-5800€ πιθανά λόγω προωθητικού σε όλες τις εκδόσεις και κινητήρες. Η βασική και εκεί ξεκινάει στα 22800€, εδώ βέβαια δεν νομίζω να κάνουν προωθητικό
-
Στην Ιταλία με προώθηση 5500 η βασική 1.6 115 ντιζελ βγαίνει 18300 ! Και η επόμενη έκδοση βγαίνει το 1.6 136 19750!
Και στην έκδοση τα πάντα όλα 1.6 136 αυτόματο πάντα ντίζελ 25700!
Εδώ αν βγάζανε τέτοιες τιμές και προωθητικά θα παίζαμε μπουνιές στις αντιπροσωπείες για τις παραγγελίες!!!!
Εδώ η τελευταία έκδοση θα βγαίνει 33990!
-
Στο site απο όσα κατάλαβα , η έκπτωση είμαι μέχρι 31/10 και αφορά μόνο την Urban. Επίσης πρόσεξα ότι αφορά απόσυρση παλιού οχήματος συν 1250 € extra έκπτωση. Αν έχεις δει κάτι άλλο πες το να το τσεκάρουμε. Πάντως πράγματι για την έκπτωση ισχύει !!! Μου αρέσει αρκετά και σκεφτόμουν το 1.4 αλλά περιμένω τιμές . Όπως και να έχει πιστεύω ότι θα παίζει ανάμεσα στα 24.000-25.000 € η καλή έκδοση. Αναμονή...
-
Σε ποιο σάιτ αναφέρεσαι; Στην Ιταλία πάντως έχει σε όλα από 5.500 και πάνω έκπτωση
-
με βάση τον ανταγωνισμό θα το τιμολογήσουν, άρα όσο στοιχίζει το αντίστοιχο focus....πέρασε η εποχή που έπαιζαν με όπλο την τιμή τα ΚΙΑ.
-
Στο ιταλικό site της ΚΙΑ
-
Στο ιταλικό όπως είπα σε όλα έχει από 5500 και πάνω έκπτωση στα πάντα λεπτομέρειες δεν ξέρω.
-
Είπανε οτι μέχρι τέλος του μήνα θα ανακοινωθεί τιμοκατάλογος, θα είμαι Νοέμβριο Αθήνα και θα πάω να το δώ. Οπως και στην έκθεση που αρχίζει 9 Νοεμβρίου πιστεύω να έχουν και το Renault Capture για άμεση σύγκριση με το Kia.Με ενδιαφέρει το 1.6 136 ντίζελ αυτόματο δεν νομίζω να το βρώ σε τεστ ντράιβ όμως θα έχουν το 1.4 μόνο.
-
Θέλω να δω πως θα έχουν καταφέρει να παντρέψουν το χαμηλό τελικό ύψος ούτε 1.50μ με την μεγάλη απόσταση 18.4εκ από το έδαφος. Αν έχουν καταφέρει να έχουν αξιοπρεπές ύψος οφελειμο και όχι κλειστοφοβικο θα το δούμε.
Πάντως το όλο πακέτο είναι πολλά υποσχόμενο.
Θεωρητικά ικανοποιεί πολλές διαφορετικές απαιτήσεις οδηγων. Να δούμε το σύνολο.
-
Πολλά υποσχόμενο σίγουρα.
Απ΄ την άλλη δεν καταλαβαίνω την μανία να τα εξοπλίζουν μόνο με διπλοσύμπλεκτα και δεν έχουν ως επιλογή ένα κλασσικό αυτόματο της προκοπής από τα τόσα άριστα σήμερα. Τόσο πολύ πλύση εγκεφάλου με τα φτηνιάρικα διπλού συμπλέκτη ιδίως στα suv και τα κροσόβερ δεν μπορώ να το καταλάβω.
Kia XCeed - crossover