-
Lap wrote:
Τι δεν έχει;
Οταν θα ξανά γουν τα τσιπ θα σταματήσει η έκδοση;
pre colision assist, σύστημα αλλαγής λωρίδων
αυτα σιγουρα ...και κατι που θα ειναι σιγουρα στα ψιλα γραμματα.....
Pre collision assist ειναι αυτο που κλείνει παράθυρα και ετοιμάζει τους προεντατηρες;
Τα αυτόματα φρένα σε αυτοκίνητα κια πεζούς τα εχει... Σωστα;
-
Ειναι αποριας αξιο γιατι δεν εκανε το απλο ο σχεδιαστης....να το κανει συρόμενο.....
Επισης ενα υπερθετικο που φαινεται αυτες τις μερες....Clima ...που 'πεταει παγακια' σε χρονο dt......
Ναι ρε φίλε ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ αυτό το παρατήρησα και γω έχει φοβερο κλιματιστικο από τα καλύτερα που υπάρχουν οντως σε χρονο DT κρύος αέρας.
Για το υποβραχιόνιο άστο χαζομάρα. Να δω όταν έρθει το δικό μου extension που έχω παραγγείλει φτιάξει λίγο τα πράγματα ή όχι
-
anergos13 wrote:
Lap wrote:
Τι δεν έχει;
Οταν θα ξανά γουν τα τσιπ θα σταματήσει η έκδοση;
pre colision assist, σύστημα αλλαγής λωρίδων
αυτα σιγουρα ...και κατι που θα ειναι σιγουρα στα ψιλα γραμματα.....
Pre collision assist ειναι αυτο που κλείνει παράθυρα και ετοιμάζει τους προεντατηρες;
Τα αυτόματα φρένα σε αυτοκίνητα κια πεζούς τα εχει... Σωστα;
https://www.ford.com/technology/driver-assist-technology/pre-collision-assist/
Το αυτοματο φρεναρισμα....
-
Δηλαδή αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα πουμα με άβαφτα πλαστικα γύρω γύρω;
-
Δηλαδή αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα πουμα με άβαφτα πλαστικα γύρω γύρω;
Οχι εδω και καιρό από τότε που δεν φέρνουν πια την TITANIUM δεν υπάρχει.
-
Βλέπω μερικούς στο club του FB που το στέλνουν για.... Ξεβαμα. Πάνε και βάφουν τα πλαστικά στους θόλους και τους διαχύτες ματ μαύρο.
-
Titanium η καλύτερη έκδοση, αυτή μου άρεσε από Puma (και του Thomas από Autogefuhl). Την βρίσκαμε πιο σικατη και ενδιαφέρον. Κρίμα που αφαίρεσαν την ομορφότερη έκδοση κατά τη γνώμη μου. Από τότε για μένα πέθανε το Puma, οι ST με τις κόκκινες γραμμές δεν είναι του γούστου μου.
Νομίζω παρά-κοντραρεται σε Μπουρναζια με το Leon σε αυτό το επίπεδο.
-
Που συμφωνω με τον Δουβλη.
-
Titanium η καλύτερη έκδοση, αυτή μου άρεσε από Puma (και του Thomas από Autogefuhl). Την βρίσκαμε πιο σικατη και ενδιαφέρον. Κρίμα που αφαίρεσαν την ομορφότερη έκδοση κατά τη γνώμη μου. Από τότε για μένα πέθανε το Puma, οι ST με τις κόκκινες γραμμές δεν είναι του γούστου μου.
Ενδιαφέρουσα
-
Όντως η titanium έκδοση ήταν όμορφη και σικάτη, με πιο λογική ανάρτηση για Ελλάδα.
Και αυτό το μασαζάκι στα καθίσματα πολύ θα ήθελα να το δοκιμάσω...
-
Όποιος θέλει Τιτάνιουμ μπορεί να το πάρει από Γερμανία ή όποια άλλη χώρα της ΕΕ. Απλά δεν θα εχει την καλή χρηματοδότηση, μόνο μετρητά.
όμως το σταμάτησαν γιατι δεν ειχε ζήτηση, οχι γιατι ξυπνησαν στραβά. Οπόταν ο Έλληνας εχει δειξει σαφή προτίμηση (σε ολα τα φορντ) στις εκδόσεις ST Line. -
Μια χαρά ήταν και το TITANIUM αλλά εγώ βρίσκω ομορφότερα τα υπόλοιπα
Το PUMA δεν έχει σχεδόν καθόλου δυνατότητες εκτός δρόμου, απλά είναι ένα λιγο πιο ψηλο όχημα.
Αν έδινε σε αυτο το όχημα τετρακίνηση ναι θα συμφωνούσα ότι η TITANIUM με τα ματ πλαστικά ήταν ταιριαστή
Εφόσον δεν το προσφέρει καθόλου (με τετρακίνηση) νομίζω ότι δεν συνάδει με τον χαρακτήρα του οχήματος
Αυτά γούστα είναι περι, ορέξεως κολοκυθόπιτα. Οτι αρέσει στον καθένα είναι σεβαστό
-
Πλέον το σπορ από ότι καταλαβαίνω είναι το νέο κυριλέ.
Μπουρνάζι και τέτοια πριν δεκαετίες.
-
οι ST με τις κόκκινες γραμμές δεν είναι του γούστου μου.
Ποια έχουν κόκκινες γραμμές εξωτερικά??
Ουτε το Leon ούτε αυτό είναι καγκούρικα και για μπουρναζι
Βασικά ΚΑΝΕΝΑ όχημα δεν βρίσκω όπως το λες από ΜΑΜΑ
Αν ο κάτοχος θέλει να το κάνει έτσι είναι άλλο
Ειδα πρόσφατα μια Mercedes που είναι πανέμορφη μαμα και την είχε μετατρέψει σε καραγκιοζιλίκι. Μέχρι και φως κάτω από το όχημα φώτιζε.
Και μενα βεβαια με αρέσουν οι μετατροπές αλλά με μέτρο. Το μέτρο του καθενος είναι διαφορετικό βεβαια και ο καθένας κρίνει όπως θέλει πάντως από μαμα και τα 2 που λες χωρίς μετατροπές από κατόχους είναι ΟΜΟΡΦΟΤΑΤΑ και καθόλου για μπουρναζι
Στα C3 βρίσκουμε τις διχρωμίες trendy και όμορφες σε bumps καθρέφτες και οροφή (και γω το βρίσκω πολύ ομορφο) ενώ αυτά τα 2 τα λέμε για μπουρνάζι?????
-
Στο 11:50 δείχνει την Titanium, σε αυτό το χρώμα το βρίσκω εξαιρετικό, λέει αργότερα ότι δείχνει πιο 'premium' μέσα από το ST line, και ότι προτιμά τα καθίσματά του.
Προσωπικά αυτή είναι η έκδοση που θα το έπαιρνα, μπορεί και σε αυτό το χρώμα.
Κατά τη γνώμη μου χάνει ένα μερίδιο αγοραστών που αδιαφορούν πλήρως για τα κόκκινα/sport elements και προτιμούν λιγότερο tonned down το αυτοκίνητό τους αλλά με upper mainstream πινελιές, και ίσως τώρα πάμε περισσότερο σε 2008 και CH-R, ίσως ακόμη και Kamiq - που μέσα έχει ίσως το καλύτερο ταμπλό σε VAG, και σίγουρα Captur.
-
Η TITANIUM ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΓΕ όπως έγραψε ο Φανης πολύ σωστα
Αν εσείς η ο κάθε reviewer έχετε διαφορετική γνώμη καλά κάνετε και είναι απόλυτα σεβαστή αλλά........ η πλειοψηφία των αγοραστών στην Ελλάδα έχει διαφορετική άποψη και ΑΥΤΟ μετράει μόνο (ΠΩΛΗΣΕΙΣ)
Αν είχε ζήτηση θα το έδινε (Δεν είναι Ηλίθιοι να κόψουν κάτι που πουλάει), ΔΕΝ ΕΙΧΕ όμως και το σταμάτησε
ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. προσφορα ζήτηση
Μακάρι να υπήρχε συμφωνω και γω. Οσες περισσότερες επιλογες τοσο το καλύτερο. Αλλά αν δεν πουλάει κάτι το κόβεις και προσπαθεις να ρίξεις το βάρος σου στις εκδόσεις που πουλάνε εσείς το ίδιο δεν θα κάνατε?
-
Πότε πρόλαβε; Ούτε 2 μήνες από την άφιξη του μοντέλου κόπηκε η έκδοση. Τότε γιατί σε ΟΛΑ τα Ford φέρνει μόνο επιλεγμένες εκδόσεις; Και άλλοι δεν φωνάζουν για Focus στο άλλο νήμα;
Όπως και να έχει εξέφρασα μία προσωπική γνώμηη, δεν υπάρχει αντίλογος στο ότι θα προτιμούσα την Titanium, και το B Max στην Titanium το αγοράσαμε.
Υπάρχουν κάποιες εκδόσεις που μας πηγαίνουν περισσότερο, Titanium/Allure/Dynamic.
-
#asheton
επειδη ηκουσα για μπουρναζια και κοκκινες ριγες.... ουχι κυριοι, ουχι... ως θαμων και εργαζομενος της περιοχης σας διαβεβαιω οτι τα πλεον διαδομενα οχηματα εδωθε ειναι το 2008 με μεγαλη διαφορα απο το δευτερο, 3008. ναι εχω και εγω ενα απο τα τουλαχιστον 20 που βλεφαριαζω εδω στα κοντινα στενα της πλατειας και πανω σε αυτη. αλλα ειμαστε μειοψηφια στα 2008 που εχουν παρει ολοι οι μικρομεσαιοι στελεχοι στις καταπτυστες μικροεταιρειες της βιομηχανικης ολογυρα. πιτα σαν του εντυς απο τετοια η περιοχη
-
Πότε πρόλαβε; Ούτε 2 μήνες από την άφιξη του μοντέλου κόπηκε η έκδοση. Τότε γιατί σε ΟΛΑ τα Ford φέρνει μόνο επιλεγμένες εκδόσεις; Και άλλοι δεν φωνάζουν για Focus στο άλλο νήμα;
Όπως και να έχει εξέφρασα μία προσωπική γνώμηη, δεν υπάρχει αντίλογος στο ότι θα προτιμούσα την Titanium, και το B Max στην Titanium το αγοράσαμε.
Υπάρχουν κάποιες εκδόσεις που μας πηγαίνουν περισσότερο, Titanium/Allure/Dynamic.
οχι βρε πολύ παραπάνω μήνες είχε σχεδόν χρόνο εκλεισε μη πω και παραπάνω.
Σε όλα τα Ford το ίδιο κάνει , εκτιμηση πωλητών διαλέγει μοντελα που εστιαζει και αν κάτι που διαλεξε δεν πάει καλά το κόβει στην συνέχεια
Δεν υπάρχει αντιλογος συζήτηση κάνουμε, είπα ότι είναι σεβαστη η άποψη σου που σου αρέσει το TITANIUM και συμφωνησα ότι θα προτιμούσα και γω να το δίνει ακόμα. Λες ότι η TITANIUM που σου αρέσει χανει ενα μερίδιο αγοραστων και σου εξηγώ ότι δεν χάνει γιατι δεν πούλαγε
Λες ότι είναι αυτό και το leon για μπουρναζι και σου απαντω οτι δεν ισχυει καθόλου αυτό όλα τα μαμα αυτοκίνητα μια χαρά σοβαρά είναι και σου αντιπαραθέτω το c3 που έχει περισσότερες διχρωμίες και σου αρέσει όπως και μενα εξαλου αλλά δεν λες για εκείνο ότι είναι για μπουρνάζι
Σε ολους μας αρέσουν διαφορετικά πράγματα εδω είμαστε για να τα συζητάμε.
-
#asheton
επειδη ηκουσα για μπουρναζια και κοκκινες ριγες.... ουχι κυριοι, ουχι... ως θαμων και εργαζομενος της περιοχης σας διαβεβαιω οτι τα πλεον διαδομενα οχηματα εδωθε ειναι το 2008 με μεγαλη διαφορα απο το δευτερο, 3008. ναι εχω και εγω ενα απο τα τουλαχιστον 20 που βλεφαριαζω εδω στα κοντινα στενα της πλατειας και πανω σε αυτη. αλλα ειμαστε μειοψηφια στα 2008 που εχουν παρει ολοι οι μικρομεσαιοι στελεχοι στις καταπτυστες μικροεταιρειες της βιομηχανικης ολογυρα. πιτα σαν του εντυς απο τετοια η περιοχη
Ακους Dublin ποιο είναι το ποιο διαδεδομένο όχημα στο Μπουρναζι?????
Εγω κακό λόγο πάντως δεν λέω για 2008 και 3008 μου φαίνονται από τα ποιο όμορφα στις κατηγορίες τους και ας είναι ΜΠΟΥΡΝΑΖΙΟΤΙΚΑ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Ford Puma 2019